Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba ho$geldin aramiza

meyve, un, $eker ve $ekerli gida, kizartma , pirinç , patates, bulgur , ekmek,her turlu light urun,krem peynir yasak
êv yapimi çorba dolma serbest (dolmanin pirinci az olursa iyi olur)

kuru meyva , sebze, sut ve sut urunleri,et,mercimek, kuru fasulye,nohut ,ceviz findik sebest ..
keten tohumu ve omega 3 de almak lazim

Sabah. 10 tane zeytin, 10 tane badem, 3 siyah kaysi, 1 yks beyaz peynir. 1 muz 1 bardak cay.
Sükürler olsun bugün fazla agrim yok. Disim iyi.

Son düzenleme:

Tsklerrrr canimmm son birkac sey daha sorabilirmiyimm

arii, yasaklari yemedikden sonra ne yersen ye tabi saatinde yuyceksin
ben daha hiç izgara yemedim valla
evdeki yemegi yiyorum,pilav makarna ekmek olmadan
4 ayda 7 kg verdim, çok kati yapmadim

oglene yap bi kiymali yumurta , yanina bol salata ayran :)
afiyet olsun :))

karatayda pirinç yasaka,bulgur değil çok sık olmamak kaydıyla tüketebilirsin ....ayrıca kuru fasulyenin yasak olduğunu da ilkkez duydum...kitabında mı yazıyor acaba:44::44::44:

Hosbuldukk canimm:)
Yanii siz sadece
süt mercimek nohut fasülye et tavuk ceviz mi yiyorsunuzz
Kac tabak yiyorsunuzz
canim kusura bakma yaa tam anliyim diyee soruyorumm

Kahvaltim
bir yumutanin sarisi
bir portakal
bir avuc badem fındık
Biraz ppeynir
dort zeytin
omega 3
demir
d vitamini
kahve

günaydın herkese bir şey sormak istiyorum omega 3 ü ne şekilde alabilirim. yağ şeklinde mi yoksa hap şeklinde mi birde siz hangi saatlerde içiyorsunuz ?

Yanii siz sadece
Kac tabak yiyorsunuzz
abartmayalım şartı ile glisemik indeksi düşük olan tum gıdalardan Doyana kadar yiyoruz bol bol su iciyoruz yürüyoruz

günaydın herkese bir şey sormak istiyorum omega 3 ü ne şekilde alabilirim. yağ şeklinde mi yoksa hap şeklinde mi birde siz hangi saatlerde içiyorsunuz ?

biz kapsül olarak alıyoruz
genellikle sabah aksam olarak alıyoruz

Gayet güzel bi kahvaltı afiyet olsun

Azaltsan daha iyi olur cevize çok yüklenme ama badem fındık karışımı 1 çay bardağı olsa kafi yeni başlayınca 1 çay bardağı iyi daha sonra azaltıyorsunuz zaten yiyemiyorsunuz

Bakliyatlar yasak değil canım ama bulgur ve nohutu sınırlı tüketmek gerekli. Zeytinyağlı yapılan sebze yemeklerinde sınır yok doyana kadar yiyebilirsiniz. Dolmalarda bulgur varsa 2-3 kaşığı geçmeyecek kararda yiyebilirsiniz.pirinç yasak. pirinci kullanmamaya çalışın. Fasülye taze de olsa kuru da olsa doyana kadar yiyebilirsiniz bi süre sonra mideniz istesenizde fazlasını alamıyor zaten Aramıza hoşgeldniz

kızlar çıkmam gerek 14 te eve gelecegım öğlen ve akşam için örnek menu ne olmalıdır benım ilk gunum oldugu için ilk 1 ay ızgarayamı yukleneyım 1 ay sonrqamı sulu ve sebze yemegı yıyeyımsizce

Izgaraya yüklenmek diye birşey yok yeme imkanınız varsa yiyebilirsiniz. Yasaklı yiyeceklerin olmadığı şeyleri rahatlıkla yiyebilirsinizç Glisemik indeksi düşük olan yiyecekler sınırsız. Asitli içeçekler yasak. Mesela havuç çiğ tüketilebilir ama pişmişi yasak. Gibi..Her gün farklı birşey yiyebiliyorsanız yiyin. Öyle bi ay bu bi ay şu yok Karatayda. Kolay gelsin

Tebrikler menüde güzel olurdu hani

karatayda pirinç yasaka,bulgur değil çok sık olmamak kaydıyla tüketebilirsin ....ayrıca kuru fasulyenin yasak olduğunu da ilkkez duydum...kitabında mı yazıyor acaba:44::44::44:

Kuru fasulye yasak değil ben 3 kitabida okumuş biri olarak söylüyorum
nohuta kısıtlama yapabiliyoruz fakat fasulye ye değil .

abartmayalım şartı ile glisemik indeksi düşük olan tum gıdalardan Doyana kadar yiyoruz bol bol su iciyoruz yürüyoruz

çok güzel bir cevap olmuş...eski bir karataycı olarak ,karatayı yanlış anlatmayalım,kitabı okuyalım...
karatayda bakliyatlar yasak değil sadece sınırını bileceksin...yukarıda özellikle sordum kitapda yazıyor mu diye...çünkü öyle bir şey yok...hatta örnek menülerde barbunya,kuru fasulye var....üstüne basarak pirinç yok demiş,bulgur değil...
diyete yeni başlayanlar ,kitabı olmayanlar için ufak bir bilgiydi

Yaa kizlarr ben sebzee yemegini hic sevmiyorummm
hepinizdenn özür dilerimmm ben bunu yapamam yaa size kolay gelsin sizide yordummm tekrar tekrar coook özür diliyorummmmm

kızlar ben kaçar okula gec kalmayayım aksama görüşürüz iyi günler

Sabah. 10 tane zeytin, 10 tane badem, 3 siyah kaysi, 1 yks beyaz peynir. 1 muz 1 bardak cay.

Günaydın canım

Kuru fasülye yasak değil. Hocamız hatta salata tarifi bile veriyor kuru fasülyeli..

Yanii siz sadece
Kac tabak yiyorsunuzz

Glisemik indeksi düşük yiyecekleri doyana kadar yiyoruz 3 öğün yapıyoruz ve öğünler arası 4-5 saat olmalı

Kahvaltim
bir yumutanin sarisi
bir portakal
bir avuc badem fındık
Biraz ppeynir
dort zeytin
omega 3
demir
d vitamini
kahve

Afiyet olsun canım.

Evet yasak olmayanların dışında çok çeşitli bir menümüz var

Yaa kizlarr ben sebzee yemegini hic sevmiyorummm
hepinizdenn özür dilerimmm ben bunu yapamam yaa size kolay gelsin sizide yordummm tekrar tekrar coook özür diliyorummmmm

Ben severim ama hergünde sebze yemeği yemiyorum. Sebze ağırlı olmak zorunda değil. Salata + ızgara et kötfe ya da tavuk yada başka akla gelen şeylerle olabilir menünüz. Siz bilirsiniz

kızlar ben kaçar okula gec kalmayayım aksama görüşürüz iyi günler

Görüşürüz cnm. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…