Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Cankızzz sebze yemeğini ben de hiç sevmem ve yemem ama yiyebileceğin yasaklı olmayan şeyler çok fazla
kuru fasulye
nohut
bulgur pilavı sarmalar(bulgurlu)
köfte et yemekleri tavuk yemekleri
kısır
mercimek köftesi
çorbalar
salatalar
bu kadar aklıma geldi tabi sen de bilirsin

öğlen menünü çok begendim ya teşekürler::))))))))))

Kisirmiiii:):)
Sarma miii:):)))
Tmm yaaa ozamann bende denicemm
canimm sarma kactane yiyebilirizz
ayyyy kizlarrr cokkkk tsklerrrrr

kahvaltım,
1 haşlanmış yumurta
1 ykb peynir
3 zetin
2 ceviz
öğle
1 haşlama yumurta
1 elma( sabah işe giderken zaman bulamadım ancak bunları getirebildim.)
akşam
kereviz yapmayı düşünüyorum, yanında et haşlayabilirim.

Kahvaltımı yaptım

2 yumurtadan Menemen, peynir, zeytin, badem, 2 kuru kayısı, yeşil çay

günaydın papadiya, iyiniyetli, cansız, arii, cad

Hepinize günaydınlar ve iyi haftalarrr

Günaydın iyiniyetlim

Kisirmiiii:):)
Sarma miii:):)))
Tmm yaaa ozamann bende denicemm
canimm sarma kactane yiyebilirizz
ayyyy kizlarrr cokkkk tsklerrrrr

Çok abartmadan da olsa yiyebilirsin tabi. sarma mesela içinde bulgur varsa 2-3 kaşık edecek şekilde yiyeblirsin. Sebze yemek zorunda değilsin. Biraz düşünsen yapabileceğin o kadar çok menü çıkarki Hayal edemezsin

gunaydın kızlar
bır haftadır sızlerı takıp edıyorum merve arkadasımın gazıylada carsamba gunu tam anlamıyla basladım dıyete 73,1 kıloydum ekmek seker (turk kahvasında harıc) agzıma surmedım yedıklerıme dıkkat ettım bugun tartıldm 71,4 cıktım acayıp mutlu oldum belkı kıyafet faklılıgı dır desemde 1 kılo Kesın gıtmıs belkıde daha fazlası ınsallh ıstedıgım Kıloya ulasırım cok mutlu oldum

ARTIK BENDE KARATAYCIYIM

Tsklerrrr yaaa ben sizii yerimm yaaa
cook iyisinizzz hepinizzz
simdi ben birsey daha sorcam
salam sucuk sosis yasakmiii
birde ben rudbull cok seviyorumm light olanindan günde birtane icsem olurmuu biliyorumm olmazz demi

Günaydin hatunlar. hepinize iyi haftalar. Guzel bir hafta gecirmemiz dilegimle. Vira bismillah diyip bugün karatayima basliyorum. Kahvaltim 1 ince belli cay bardagi cevız,bir adet kayisi kivaminda yumurta 10adet zeytin bir avuc ici kadar peynir. Bir bardak gunluk sut.

Çok sevindim tam gaz devam o zaman

Tsklerrrr yaaa ben sizii yerimm yaaa
cook iyisinizzz hepinizzz
simdi ben birsey daha sorcam
salam sucuk sosis yasakmiii
birde ben rudbull cok seviyorumm light olanindan günde birtane icsem olurmuu biliyorumm olmazz demi

Ev yapımı sucuk olursa yiyebilirsin cnm. Evet light olan hazır içeçek olan şeker içeren enerji veren içeçekler. hazır gıdalar bisküviler hepsi yasak. benim 3 haftayı geçti inanır mısın hiç çikolata yemedim ve canmda istemiyor. Dün kardesim sevdiğimi bildiği dayanamaz yer diye aldığı çikolatayı cnm dahi istemedi. arkadasımla o yedi

Kolay gelsin. Tebrikler tekrar dönmekle iyi yaptın.

Kizlarrr walla sizin gibi bende kilo vermekk cook istiyorummmm
Menemen süt peynir corba kisir köfte et balik nohut fasülye zeytinn cevizz ayrann salata sarma bulgur
baska neler yiyorsunuzz siz hepsini kagita yazip mutfaga asicamda :)

Papişim ficansım kaneelcim günaydın

Kahvaltımı yaptım

2 yumurtadan Menemen, peynir, zeytin, badem, 2 kuru kayısı, yeşil çay

günaydın papadiya, iyiniyetli, cansız, arii, cad

gunaydın kızlar hepımıze mutlu saglıklı ve bol ıradelı bır hafta dılıyorum

gecmısı ancak bıtırebıldım yaklasık 30 sayfa

aklımda kalanlar:

bırdym harıkasın canım cabanı desteklıyorum basarmasanda bu cabanın ıcıne gırmıs olman bıle takdıre şayan
sersumum tv de hakkarıyı duyunca artık sadece sen gelıyosun aklıma kendıne cok dıkkar et bu kadar karın buzun ıcınde denız tatılı organıze etmekte ayrı bır basarı

leylakım gecmıs olsun bomba gıbı donmussun tayın ısınıde merak edıyoruz haber gelır gelmez topıge haber düş

ıgneoyam 12 kısının altından basarıyla cıkmıssıntebrıks takdırs ellerıne saglık
sadece askım cıcılerın cok guzel gule gule kullanın
ramaskacım allah kolaylık versın bebısım bol bol dınlen
kaneel soylemeden gecemiycim on numara hatunsun canım

kahvaltımıda yazıp huzurdan ayrılayım

1 yumurta
bırkac zeytın
peynır cesıtlerı
bırkac fındık
1 kase kt yogurt
zyaglı maydanoz
omega3
cay

sımdı de turk kahvesı ıcecem hepıcıgınızı opuyorum kolay gelsın

Kızlar diyetinize sıkı sıkı sarılın. Dün kuaföre gittim, kuafördeki arkadaşım yeter artık daha incelme, inceleceksen gelme dedi zuhahahaha. Bir hoşuma gitti ki sormayın. Ben diyete başlayalı 3 hafta oldu. Spor destekli devam ettiğim için ve spora karataya başlamadan önce başladığım için incelme daha belirgin.

Mantık şu doğal olan her şeyden çok fazla abartmadan doyana kadar yiyebilirsiniz. Ayrıca kitabı okumadan başlamak da yanlış olur. Ben de gelip burada deneyimli arkadaşlara sorular soruyorum fakat kitabı kaç kere elden geçirdim.

Madem kitabı okudun neden soru soruyorsun kısmına gelince, TECRÜBE benim için önemli :)

Bu son sorummm
tuz yaskmiydi
birde biber yaska degil demi

tuz yasak değil diye biliyorum, rafine olmayacak fakat. kristal tuz öneriliyor sanırım :44:
bu başlığı çok seviyorum, arada uğramayı.. süper kilolar verilmiş, bayıldım gül63 ne kadar çok kilo vermiş, tebrik ederim
sağlıklı yaşamı seçerek kilo verdiğiniz için hepinizi de tebrik ediyorum. aslında deneyimlerinizi okumayı çok istiyorum ama fırsat bulamıyorum. diyetin bitme durumu var mı mesela? aslında bu bir sağlıklı yaşam biçimi, diyet gibi biten bir şey olmamalı, hep devam etmeli. ve bu diyetin sizlerde oluşturduğu güzellikleri çok merak etmekteyim cildiniz, açlık hissetmemeniz, daha enerjik olmanız... bunlarla ilgili geri bildirimlerinizi takip edebilsem hep keşke
hoş sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…