arii, yasaklari yemedikden sonra ne yersen ye tabi saatinde yuyceksin
ben daha hiç izgara yemedim valla
evdeki yemegi yiyorum,pilav makarna ekmek olmadan
4 ayda 7 kg verdim, çok kati yapmadim
oglene yap bi kiymali yumurta , yanina bol salata ayran :)
afiyet olsun :))
Cankızzz sebze yemeğini ben de hiç sevmem ve yemem ama yiyebileceğin yasaklı olmayan şeyler çok fazla
kuru fasulye
nohut
bulgur pilavı sarmalar(bulgurlu)
köfte et yemekleri tavuk yemekleri
kısır
mercimek köftesi
çorbalar
salatalar
bu kadar aklıma geldi tabi sen de bilirsin
Hepinize günaydınlar ve iyi haftalarrr
Kisirmiiii:):)
Sarma miii:):)))
Tmm yaaa ozamann bende denicemm
canimm sarma kactane yiyebilirizz
ayyyy kizlarrr cokkkk tsklerrrrr
Günaydın iyiniyetlim
Çok abartmadan da olsa yiyebilirsin tabi. sarma mesela içinde bulgur varsa 2-3 kaşık edecek şekilde yiyeblirsin. Sebze yemek zorunda değilsin. Biraz düşünsen yapabileceğin o kadar çok menü çıkarki Hayal edemezsin
gunaydın kızlar
bır haftadır sızlerı takıp edıyorum merve arkadasımın gazıylada carsamba gunu tam anlamıyla basladım dıyete 73,1 kıloydum ekmek seker (turk kahvasında harıc) agzıma surmedım yedıklerıme dıkkat ettım bugun tartıldm 71,4 cıktım acayıp mutlu oldum belkı kıyafet faklılıgı dır desemde 1 kılo Kesın gıtmıs belkıde daha fazlası ınsallh ıstedıgım Kıloya ulasırım cok mutlu oldum
ARTIK BENDE KARATAYCIYIM
Tsklerrrr yaaa ben sizii yerimm yaaa
cook iyisinizzz hepinizzz
simdi ben birsey daha sorcam
salam sucuk sosis yasakmiii
birde ben rudbull cok seviyorumm light olanindan günde birtane icsem olurmuu biliyorumm olmazz demi
Günaydin hatunlar. hepinize iyi haftalar. Guzel bir hafta gecirmemiz dilegimle. Vira bismillah diyip bugün karatayima basliyorum. Kahvaltim 1 ince belli cay bardagi cevız,bir adet kayisi kivaminda yumurta 10adet zeytin bir avuc ici kadar peynir. Bir bardak gunluk sut.
Çok sevindim tam gaz devam o zaman
Ev yapımı sucuk olursa yiyebilirsin cnm. Evet light olan hazır içeçek olan şeker içeren enerji veren içeçekler. hazır gıdalar bisküviler hepsi yasak. benim 3 haftayı geçti inanır mısın hiç çikolata yemedim ve canmda istemiyor. Dün kardesim sevdiğimi bildiği dayanamaz yer diye aldığı çikolatayı cnm dahi istemedi. arkadasımla o yedi
Anladimm canimm yani onlarda kisaca yasak yanii:):):)
Cook tsklerr
Anladimm canimm yani onlarda kisaca yasak yanii:):):)
Cook tsklerr
Evet cnm aynen öyle ama aç kalmıyorsun buna garanti veririm . tabi beyninde de kilo vereceğine inanmalısın.
Papişim ficansım kaneelcim günaydın
Kahvaltımı yaptım
2 yumurtadan Menemen, peynir, zeytin, badem, 2 kuru kayısı, yeşil çay
günaydın papadiya, iyiniyetli, cansız, arii, cad
Bu son sorummm
tuz yaskmiydi
birde biber yaska degil demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?