Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kuafordekı arkadasın bıraz kıskanc galıba sen ona bakıp motıvasyonunu kaybetme derım

günaydınlar :)
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı kadar ceviz yedim
öğlen de yoğurtlu kıymalı bulgurlu değişik bi köfte yiyeceğim:)
ve zayıflıyorum yaşasın :)

Kizlarrr walla sizin gibi bende kilo vermekk cook istiyorummmm
Menemen süt peynir corba kisir köfte et balik nohut fasülye zeytinn cevizz ayrann salata sarma bulgur
baska neler yiyorsunuzz siz hepsini kagita yazip mutfaga asicamda :)

Canım kitabı okumaya çalış orada daha çok şey bulacaksın. Tarifleri de var. ikinci kitabındaydı sanırım :) ordan daha detaylı bilgi alırsın. Kilo elbet verirsin. Hiç zorlanmadan. Hafata da 1 kilo rahat gidiyor. Tabii kaçamak yapmazsan

Bu son sorummm
tuz yaskmiydi
birde biber yaska degil demi

Tuz hazır ev tuzu değil ama doğal tuzlar olsa daha iyi. bir tuz değirmeni güzel olur onun için. ben henüz almadım. Çeyizime değirmen aldığımda birde şimdi kullanmak için alacağım inşallah. baharatlar yasak değil cnm.

Süper

Geldiğiniz sürece bizler buradayız

Papadiyaamm teşekkür ederim cnm. Orda fikirlerini beklerim Liste lazım liste

Kahvaltımı yaptım bu arada;
-2 yumurta ile peynirli yumurta
-1 zeytin
-1 salatalık
-1 domates
-1 kuru incir
-yarım çay bardağı badem.

ya arkada$lar bulguru zayiflamak isteyen yemesin ama kilosunu korumak isteyen yiyebilir diye geçmiyormuydu kitapta
yani yenmemesi daha hayirli
ben sarma dolmayi pirinç + ince bulgur yapiyorum, pirinç az oluyo ama istedigim kadar yiyorum :)

cankizz oncelikle hos geldin....onemli olan yasaklari yememen....hergun yediklerini paylasirsan arkadaslarda yardimci olacaktir.

ayrica boyun kilon kac.kac kilo vermek istiyorsun...

ya arkada$lar bulguru zayiflamak isteyen yemesin ama kilosunu korumak isteyen yiyebilir diye geçmiyormuydu kitapta
yani yenmemesi daha hayirli
ben sarma dolmayi pirinç + ince bulgur yapiyorum, pirinç az oluyo ama istedigim kadar yiyorum :)

2-3 kaşık hatta bazen biraz daha fazlasını yemek tek seferde sorun yaratmayacaktır diye düşünüyorum. Ben dışarıda yemek yediğim zaman tercih ediyorum bulgur pilavını. Pirinç yerine bulgur koyun diyorum. Zaten gelen pilav da maksimum 3 kaşık.

Baktınız diyetiniz monotonlaşıyor ve sıkılıyorsunuz o zaman çeşitlendirmek amacıyla çok yenilmemesi gereken yiyecekleri zaman zaman da olsa tercih edebiliriz. Herkesin türlü türlü yemek, çikolata, pasta, börek vs vs yediği şu dünyada biz 2-3 kaşık bulgur yemişiz çok mu

Sınırımızı bilelim, göbekleri basenleri eritelimmmm

Çenem düştü yaaa laaaa benim hehehehehe

Kahvaltımı yaptım bu arada;
-2 yumurta ile peynirli yumurta
-1 zeytin
-1 salatalık
-1 domates
-1 kuru incir
-yarım çay bardağı badem.

salatalık, domatesi nasıl temin ediyorsunuz :44: mevsimi değil diye ben almıyorum hiç :44: diyete göre yanlış diye biliyorum ayrıca :26:

salatalık, domatesi nasıl temin ediyorsunuz :44: mevsimi değil diye ben almıyorum hiç :44: diyete göre yanlış diye biliyorum ayrıca :26:

Valla pazardan alıyorum ama yanlış oldugunu biliyorumda çok nadir çeşitlilik için yemeye çalışıyorum. değilse hergün yediğim biişey değil

Ben sonbaharda konserve yapıyorum ve onu tüketiyoruz onun dışında kışın pek satın almıyorum ama sadece aşkım gibi arada alınabilir. Karatayın önerdiği mevsim sebze/meyvelerini tüketmek:112:

haklsinda
ben yaptigim tereyagli bulgur pilavini yemeye ba$larsam iki uç ka$ik la durmamki
bi tabak yerim , batti balik yan gider misali
diyeti çokSIKI yapabiliyorum ama en ufak bi bozsam sonra sapitiyorum nasil olsa delindi diyet diye :)
yiyelim o zaman senimi kiracaz :13:

ben bu sabah 55.2 geldim kabiz halimle
bulgur bana serbest $ukurr :))

Hosbuldukk canimm:)
Yanii siz sadece
süt mercimek nohut fasülye et tavuk ceviz mi yiyorsunuzz
Kac tabak yiyorsunuzz
canim kusura bakma yaa tam anliyim diyee soruyorumm

arkada$lar soylemi$ canim zaten
sebze yazdim ya baklagillerin yanina , nohutu pi$irmem pek bilmiyorum, yenmez diyolarsa yenmiyodur :)
1000 tane sebze yemegi çikar sana goggle dan :) etli olursa daha iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…