Kızlar diyetinize sıkı sıkı sarılın. Dün kuaföre gittim, kuafördeki arkadaşım yeter artık daha incelme, inceleceksen gelme dedi zuhahahaha. Bir hoşuma gitti ki sormayın. Ben diyete başlayalı 3 hafta oldu. Spor destekli devam ettiğim için ve spora karataya başlamadan önce başladığım için incelme daha belirgin.
Mantık şu doğal olan her şeyden çok fazla abartmadan doyana kadar yiyebilirsiniz. Ayrıca kitabı okumadan başlamak da yanlış olur. Ben de gelip burada deneyimli arkadaşlara sorular soruyorum fakat kitabı kaç kere elden geçirdim.
Madem kitabı okudun neden soru soruyorsun kısmına gelince, TECRÜBE benim için önemli :)
Kizlarrr walla sizin gibi bende kilo vermekk cook istiyorummmm
Menemen süt peynir corba kisir köfte et balik nohut fasülye zeytinn cevizz ayrann salata sarma bulgur
baska neler yiyorsunuzz siz hepsini kagita yazip mutfaga asicamda :)
Bu son sorummm
tuz yaskmiydi
birde biber yaska degil demi
Kızlar diyetinize sıkı sıkı sarılın. Dün kuaföre gittim, kuafördeki arkadaşım yeter artık daha incelme, inceleceksen gelme dedi zuhahahaha. Bir hoşuma gitti ki sormayın. Ben diyete başlayalı 3 hafta oldu. Spor destekli devam ettiğim için ve spora karataya başlamadan önce başladığım için incelme daha belirgin.
Mantık şu doğal olan her şeyden çok fazla abartmadan doyana kadar yiyebilirsiniz. Ayrıca kitabı okumadan başlamak da yanlış olur. Ben de gelip burada deneyimli arkadaşlara sorular soruyorum fakat kitabı kaç kere elden geçirdim.
Madem kitabı okudun neden soru soruyorsun kısmına gelince, TECRÜBE benim için önemli :)
tuz yasak değil diye biliyorum, rafine olmayacak fakat. kristal tuz öneriliyor sanırım :44:
bu başlığı çok seviyorum, arada uğramayı.. süper kilolar verilmiş, bayıldımgül63 ne kadar çok kilo vermiş, tebrik ederim
sağlıklı yaşamı seçerek kilo verdiğiniz için hepinizi de tebrik ediyorum. aslında deneyimlerinizi okumayı çok istiyorum ama fırsat bulamıyorum. diyetin bitme durumu var mı mesela? aslında bu bir sağlıklı yaşam biçimi, diyet gibi biten bir şey olmamalı, hep devam etmeli. ve bu diyetin sizlerde oluşturduğu güzellikleri çok merak etmekteyimcildiniz, açlık hissetmemeniz, daha enerjik olmanız... bunlarla ilgili geri bildirimlerinizi takip edebilsem hep keşke
hoş sohbetler
günaydınlar :)
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı kadar ceviz yedim
öğlen de yoğurtlu kıymalı bulgurlu değişik bi köfte yiyeceğim:)
ve zayıflıyorum yaşasın :)
Canimm yaaa ben kitabi burda bulamam:)
Bende artikk size sorarim banane:):)
Kahvaltımı yaptım bu arada;
-2 yumurta ile peynirli yumurta
-1 zeytin
-1 salatalık
-1 domates
-1 kuru incir
-yarım çay bardağı badem.
ben e-kitap olarak okumuştum ilk kitabını. mantığını anlamak için daha iyi olur okuman ama ilk sayfalardaki bilgileride okuyablirsin. sorabilirsinde tabiki
kuafordekı arkadasın bıraz kıskanc galıbasen ona bakıp motıvasyonunu kaybetme derım
Affiyetttt olsunnn:)
Tsklerrrr canimmmmm:)
ya arkada$lar bulguru zayiflamak isteyen yemesin ama kilosunu korumak isteyen yiyebilir diye geçmiyormuydu kitapta
yani yenmemesi daha hayirli
ben sarma dolmayi pirinç + ince bulgur yapiyorum, pirinç az oluyo ama istedigim kadar yiyorum :)
Kahvaltımı yaptım bu arada;
-2 yumurta ile peynirli yumurta
-1 zeytin
-1 salatalık
-1 domates
-1 kuru incir
-yarım çay bardağı badem.
salatalık, domatesi nasıl temin ediyorsunuz :44: mevsimi değil diye ben almıyorum hiç :44: diyete göre yanlış diye biliyorum ayrıca :26:
Kisirmiiii:):)
Sarma miii:):)))
Tmm yaaa ozamann bende denicemm
canimm sarma kactane yiyebilirizz
ayyyy kizlarrr cokkkk tsklerrrrr
salatalık, domatesi nasıl temin ediyorsunuz :44: mevsimi değil diye ben almıyorum hiç :44: diyete göre yanlış diye biliyorum ayrıca :26:
2-3 kaşık hatta bazen biraz daha fazlasını yemek tek seferde sorun yaratmayacaktır diye düşünüyorum. Ben dışarıda yemek yediğim zaman tercih ediyorum bulgur pilavını. Pirinç yerine bulgur koyun diyorum. Zaten gelen pilav da maksimum 3 kaşık.
Baktınız diyetiniz monotonlaşıyor ve sıkılıyorsunuz o zaman çeşitlendirmek amacıyla çok yenilmemesi gereken yiyecekleri zaman zaman da olsa tercih edebiliriz. Herkesin türlü türlü yemek, çikolata, pasta, börek vs vs yediği şu dünyada biz 2-3 kaşık bulgur yemişiz çok mu
Sınırımızı bilelim, göbekleri basenleri eritelimmmm
Çenem düştü yaaa laaaa benim hehehehehe
Hosbuldukk canimm:)
Yanii siz sadece
süt mercimek nohut fasülye et tavuk ceviz mi yiyorsunuzz
Kac tabak yiyorsunuzz
canim kusura bakma yaa tam anliyim diyee soruyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?