Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltımmmm
2 haşlanmış yumurta
çeçil peyniri
fındık
çay
2 hurma
7-8 yeşil kırma zeytin
4 omega3
demin de adaçayımı içtim

Bugün yemekte:
Güveçte sucuklu(kendimiz yaptırdık)kuru fasulye
bulgurlu yaprak sarma
pırasa yemeği (dün eşime yaptımdı tadına bakarım sadece)
yoğurt ve salata da olur..

Dün gece saat 4' e kadar uyuyamadım. başım ağrıyor leptinim kaçtı
Neden uyuyamadım biraz afedersiniz manyaklığım tuttu gene Öğrencilerim kitap okumuyorlar sene başında sınıf öğretmenlerimden rica ettim sınıf kitaplığı oluşturmalarını.. 3.4. sınıf kitaplarını getirmiş 6 lar doğru düzgün okunabilecek kitap yok.
Citesi kitapçıdaydım kızıma 2-3 kitap aldım ve çoğu öğrencinin 1-2 kitaptan fazlasını alamayacaklarını düşündüm. 1 kitap 10 tl. yaklaşık çünkü
Odama öğrencilerden para toplayıp kitap alıp koyacağım. Tüm 6 lar okusun diye pilot uygulama
onlar ne seviyor harry potter bestseller filan onlardan alıcimmm
şeker portakalı küçük prens vb. de alıp kiatplık oluşturacağız bakalım

kahvaltın süper canım,afiyet olsun

Hepinize günaydınlar ve iyi haftalarrr

sana da iyiniyetlim

sana da iyi haftalar canımahh bacım bi açıklansa anında topiğe son dakika haberi düşücem ama yok daha...
afiyet olsun bebeğem

Selam arkadaşlar 2 gündür uğrayamadım zaten diyetede pek uyamamıştım ama bugün diyetime geri döndüm. Sabah klasik kk diyeti yaptım. diğer öğünlerimde inşallah uyar. Bu arada Cuma günü tartıda sadece 500 gr gitmiş görünüyordu ama sanki ben daha çok vermiş gibi hafifim. Gerçi öğleden sonra tartıldım. Umarım bu Cuma ilk kilo bildirimimde daha çok vermiş olurum.

Canımmm çok sevindim kilo vermiş olmana:) iyiki geldin burayada katıl. Hergün menü bildiriminde bulunursan 2 hafta sonra listeye girersin. Tabi liste yapma sırasınına girmeyide kabul edersen. :)))

günaydın herkese sabah alışverişe gittim bizim oğlana indirimden oyuncak alcaktım, boşuna gittim bu soğukta yarın başlıyormuş
sabah menüm
2 yumurtadan omlet
badem-ceviz
beyaz ve kaşar peynir
5 zeytin
çay
1portakal

şu oğlanı uyutunca gelirim herkese kolay gelsinnnnn

Öğle yemeğim

Tavuk, rende havuç, turşu,yoğurt

Küçük bir kase bol fındıklı ve bol cevizli aşûre

Yemeklerin bi kısmını yaptıydım yaprak sarmayı da kadın yapacaktı yapamamış

Sucuklu kuru fasulye yidim ben de güzzelce
salata
yoğurt
bir koccaaman hurma 3-4 hurma büyüklüğünde obez hurma tatlı istiyor canım bu yeterli olur inş.

Heyecanlı bekleyişimiz sürüyor biz de meraklandık leylakım iyice yaw

Leylakım biz de eşimle dün 80 dakika ile yürüyüşe başladık bugün de hava güzel yürürüz inş.
aynen canım bekliyoruz hala
80 dk için...evet canım bugün de hava güzel yürürsünüz inşallah

Öğle yemeğim

Tavuk, rende havuç, turşu,yoğurt

Küçük bir kase bol fındıklı ve bol cevizli aşûre

afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım, sarmayı da akşama yersin

afiyet olsun canım
obez hurma heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…