Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ben pek gıremıyorum sen bırakma istersen yaz

tatlım tıcker yaptım fakat ımza bolumunu bulamıyorum 2009dan uyeyım ondan oalbılırmıkı eskıden vardı benım oda gıtmış eskı uyelerın farklımı oluyo acaba

Bunu bir kaç arkadaş daha yazmıştı farklı haftalarda yada topiclerde, karşılaşılan bir durum demek ki ama nedenini merak ettim ben de.

tebrikler canım 50 cm çok büyuk bır başarı maşallah

Azmın elınden bırsey kurtulmaz,devam edelım.Bu kız da 73 kg kadar vermıs.Nasıl degısıyor ınsan ya?

Eklentiler

• $aabuk%C4%B1z.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 56
kızlar bi dk.50 cm dedi akşamki hoca,ben yanlış yazmadım
özellikle göğüs alt kısmından 10 cm dedi.

günaydın arkadaşım biraz kişisel sanırım bende 1aydır yazışmaya çalışıyorum çoğu kez müsaitte oluyorum fakateskiden beri yazışan arkadaşların konularına müdahil olamıyorum benden sonra bir arkadaş yazmaya başladı herkesle 40 yıllık ahbab oldu biraz kendi çekimserliğimizden kaynaklanıyor biz sadece kendimize ait olanı yazıyoruz
sonra cevap bekliyoruz karşılıklı sohbet diyaloğuna giremiyoruz tabi bunları ben kendi adıma yazdım seninde öyle olabilirmi?

evet profıt senınle aynı fıkırdeyım kendımızden kaynaklanıyor bırazda dıgerlerı ne yapmıs dıye baksak yorum yapsak dıyaloga gırsek kesınlıkle karsılıksız kalmaz.

kızlar selam. bende karatay diyetine başlayacagım şu çizelgeyi nasıl ekleyecegim bana yardımcı olur musunuz

Tebrikler Darısı başımıza

kızlar selam. bende karatay diyetine başlayacagım şu çizelgeyi nasıl ekleyecegim bana yardımcı olur musunuz

selam canım cızelge yapılışı dıye arat topic acmıslar bu konuyla ılgılı ordan adım adım yapabılırsın.ne zaman baslıycan bıran once basla bence ben bu beslenme seklınden neden 1sene once haberım olmadı dıye hala kendı kendımı yıyorum

KAHVALTIM:10 da bıraz tellı peynırı zyagında erıtıp 1yumurta kırdım 3 zeytın bıraz peynır bıber domates salatalık 2kayısı 3cevız 3fıstık

selam kızlar bildirimimi yapıp çıkmak zorundayım.çok çalışmam lazımmm çoookk

Bildirim: 28.10.2011
Rumuz: saphira
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg: 104
Geçen hafta: 94.4
Bu hafta: 92.7
Fark: 1.7
Toplam fark: 11.3
Beden: 44-46
Spor: bu hafta hiç yapmadım
Boy:163 cm
Hedef:76
Oran: % 1.80

herkesi öptümmmmm

Doğumgününüz şimdiden kutlu olsun, sana da kolay gelsin Saphiracım

Sen pirinç lapası diyetinden emnun musun? Ben de geçen hafa yapmıştım ama o zamandan bu zamana değişmedi kilom, ben sudan kaybettim belki...

cevap var yok kafaya takmayın bence,dalın her muhabbetin ortasına,aklınıza TAKILANI SORUN,arkadaşlık bağları ha deyince oluşmaz heral,zamanla kaynaşılır nasılsa,mühim olan burda olmak ve gözünü hedeften ayırmamak,piiii kişisel gelişimci gibi konuştum,ama hedefe çok pis kilitlendim,canan hocam 10 sene önce nerelerdeydiniz,gençliğimi dobik geçirdim,hiç diyet filan da yapmazdım ha ,nasıl bir özgüvense artık,insan yaşlandıkça anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…