Evet cnm toplamda 50 cm dedi hoca..
Kızlar teşekkür ederim tebrikleriniz için,darısı başınıza diyorum.
Spor spor spor
Tebrıklerkızlar bi dk.50 cm dedi akşamki hoca,ben yanlış yazmadım
özellikle göğüs alt kısmından 10 cm dedi.
Evet cnm toplamda 50 cm dedi hoca..
Kızlar teşekkür ederim tebrikleriniz için,darısı başınıza diyorum.
Spor spor spor
sanırım burda bı gruplasma var yenı gırenlerı aranıza almıyosunuz yasdıgım hıcbışeye cvp veya yorum gelmıyo sızlere kolay gelsın bırtek bı arkadas ılk gun cvp vermıştı.ınsallah butun kılolarınız gıder ıstedıgınız bedenlere ulaşırsınız baskada hıc bışey demıyorum sızlere aeo
tebrikler canım,harika bir sonuççç
nerelerden ölçü alınıyor,bizde yapakkk
selam kızlar ben dün kan tahlili yaptırdım.bugün sonucunu aldım.aile hekiminde karaciğer ponksiyonları yükselmiş dedi..acaba diyetten mi oldu..tiroitimdede hafif oynama varmış......
oyle bır gun gelecek canan hocanın heykelını dıkeceklercevap var yok kafaya takmayın bence,dalın her muhabbetin ortasına,aklınıza TAKILANI SORUN,arkadaşlık bağları ha deyince oluşmaz heral,zamanla kaynaşılır nasılsa ,mühim olan burda olmak ve gözünü hedeften ayırmamak ,piiii kişisel gelişimci gibi konuştum,ama hedefe çok pis kilitlendim,canan hocam 10 sene önce nerelerdeydiniz ,gençliğimi dobik geçirdim ,hiç diyet filan da yapmazdım ha ,nasıl bir özgüvense artık,insan yaşlandıkça anlıyor
Öğlen yemeğim:
Köfte
Salata
Akşama k.validedeyiz kesin kaçamaklı bişiler olucak:18:
günaydın arkadaşım biraz kişisel sanırım bende 1aydır yazışmaya çalışıyorum çoğu kez müsaitte oluyorum fakateskiden beri yazışan arkadaşların konularına müdahil olamıyorum benden sonra bir arkadaş yazmaya başladı herkesle 40 yıllık ahbab oldu biraz kendi çekimserliğimizden kaynaklanıyor biz sadece kendimize ait olanı yazıyoruz
sonra cevap bekliyoruz karşılıklı sohbet diyaloğuna giremiyoruz tabi bunları ben kendi adıma yazdım seninde öyle olabilirmi?
oyle bır gun gelecek canan hocanın heykelını dıkecekler
kofte ve salata muthıs ıkılı:))))sen 3 öğün mü yıyosun canım
Kolay. Gelsınselam kızlar bildirimimi yapıp çıkmak zorundayım.çok çalışmam lazımmm çoookk
Bildirim: 28.10.2011
Rumuz: saphira
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg: 104
Geçen hafta: 94.4
Bu hafta: 92.7
Fark: 1.7
Toplam fark: 11.3
Beden: 44-46
Spor: bu hafta hiç yapmadım
Boy:163 cm
Hedef:76
Oran: % 1.80
herkesi öptümmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
tansıyonum düşmezdi hala bu kadar hiç düşmezdi o yuzden gece 22.40 gıbı cok tuzlu ayran içtim(idealistcim tesekkür)
şimdi fena degilim
sabah tartıldım 65 ım
problem şu
ayın 10un 66.900
17unde
65.100
24 unde 64.100 dum
dun menum normal kahvaltı ve öğlenayran16.oo lahmacun ayran dı aksam yemedim
23gıbı tuzlu ayran içtim
sabah tarıldım 65 ım yorumlarmısınız
karataya uydum son ıkı gundur kayısı sayısı 5-6 olmuştu sabah ondan mı
tuzlu ayran danmı
wc zorcıkıyorum az ondanmı
ragı bır hafta kadar var ondan mı?lahmacunu DAILK DEFA YEDIM SU BAZEN 1.5 OLUYOR BAZEN 2 BAKALIM SİMDI KAYISI DADIKKAT EDICEM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
sabah klasık kahvaltı kacamaksız8.00
10.00 muthıs bas donmesı kesme şeker
13.oo kıymalı yumurta yogurt yeşillik
Kızlar hergunu bır olmuyor ya ınsanın,takmayın kafanıza bırseyı,rahat olun paylasın,gerısı gelır mutlaka.Karatay dıyetıne basladıktan sonra cok randıman alınca,herkesle paylasmaya basladım,burada,markette,bakkal da kımı gorsem anlatıyorum bu dıyetı.Paylasmak rahatlatıyor ınsanı,sonrasında gulen gozler goreceksınız tekrar karsılasınca ,yol almıs ınsanlar goruyorsunuz onları da mutlu gorunce mutlulugunuz ıkı kat artıyor.Sabah aksam tokum ya,tokum ben tokum :13: .Dunya kadar sey tuketır asla doymazdım.Yok yok canım ıstemıyor artık zararlı seylerı.:13: Iyı kı varsınız kızlar :13: Kendınıze ıyı bakın sartlar ne olursa olsun, dag nekadar yuksek olursa olsun ustunu asan bır yol bulunur mutlaka.haklısın olabılrı tatlım
canım cok tesekkür
Asmam öncelikle çok geçmiş olsun.
Dikkat et kendine.
Muhtemelen tuzdand olayı vücudun su tutmuştur.
Bugün bol su tüketir biraz da yeşil çay içersen yarına düşük bir sonuç göreceğini düşünüyorum.
Ben kaçamak yaptığımda ( Özellikle cips konusunda ) ertesi gün 1-2 kg fazla çıkıyor sonra günler düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?