Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

minyatür,bfk,idealist 33 ve objektif bıldirim yapmamıs.

onlar da yapsın listeyı hazırlayayım

cnm öyle düşünme lütfen devam et bizimle kal

selam kızlar ben dün kan tahlili yaptırdım.bugün sonucunu aldım.aile hekiminde karaciğer ponksiyonları yükselmiş dedi..acaba diyetten mi oldu..tiroitimdede hafif oynama varmış......

tebrikler canım,harika bir sonuççç

nerelerden ölçü alınıyor,bizde yapakkk

yaw aklıma kurt düştü,patronum da diyor 50 cm olurmu diye olmazmı şimdi
o erkek diye anlamıyo da olabilir aman neyse

loxicim koltuk altından göğüs kısmı-göğüsün alt kısmı-göbek deliğinin olduğ hizadan-basenden-sağ ve sol baldırdan-ayak bileklerinden-bir de sağ-sol koldan(omuzun 3-4 parmak altından)

basenlerimde hiç incelme olmamış,dün akşamdan itibaren basen de çalışmaya başladım.
pindistan haftada 6 gün hakkımız var,ben en az 4 gün gidiyorum.
45dk.filan hem alet hem aerobik yapıyoruz.

Öğlen yemeğim:
Köfte
Salata
Akşama k.validedeyiz kesin kaçamaklı bişiler olucak:18:

Son düzenleme:
oyle bır gun gelecek canan hocanın heykelını dıkecekler
Öğlen yemeğim:
Köfte
Salata
Akşama k.validedeyiz kesin kaçamaklı bişiler olucak:18:

kofte ve salata muthıs ıkılı:))))sen 3 öğün mü yıyosun canım

haklısın olabılrı tatlım

oyle bır gun gelecek canan hocanın heykelını dıkecekler

kofte ve salata muthıs ıkılı:))))sen 3 öğün mü yıyosun canım

he valla diksinler

evet cnm Pazar günü harici 3 öğün yiyorum,ama akşamlarım çok az oluyor spora yetişmek için çok yiyemiyorum hem de ağırlık vermesin diye sporda...

Kolay. Gelsın

Saphıracım umarım çok güzel bir doğum günü ve yaş olur.
Bizim içinde bol bol öp, mincıkla şekeri ..

Ceylincim tebrik ederim harika ötesisin.

Ne konuşmuşsun be pindistan, Seni topiğin kişisel gelişimcisi tayine delim harikasın.
Doğru söze ne denir.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
tansıyonum düşmezdi hala bu kadar hiç düşmezdi o yuzden gece 22.40 gıbı cok tuzlu ayran içtim(idealistcim tesekkür)
şimdi fena degilim
sabah tartıldım 65 ım
problem şu
ayın 10un 66.900
17unde
65.100
24 unde 64.100 dum
dun menum normal kahvaltı ve öğlenayran16.oo lahmacun ayran dı aksam yemedim
23gıbı tuzlu ayran içtim
sabah tarıldım 65 ım yorumlarmısınız
karataya uydum son ıkı gundur kayısı sayısı 5-6 olmuştu sabah ondan mı
tuzlu ayran danmı
wc zorcıkıyorum az ondanmı
ragı bır hafta kadar var ondan mı?lahmacunu DAILK DEFA YEDIM SU BAZEN 1.5 OLUYOR BAZEN 2 BAKALIM SİMDI KAYISI DADIKKAT EDICEM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
sabah klasık kahvaltı kacamaksız8.00
10.00 muthıs bas donmesı kesme şeker
13.oo kıymalı yumurta yogurt yeşillik

Asmam öncelikle çok geçmiş olsun.
Dikkat et kendine.
Muhtemelen tuzdand olayı vücudun su tutmuştur.
Bugün bol su tüketir biraz da yeşil çay içersen yarına düşük bir sonuç göreceğini düşünüyorum.
Ben kaçamak yaptığımda ( Özellikle cips konusunda ) ertesi gün 1-2 kg fazla çıkıyor sonra günler düşüyor.

haklısın olabılrı tatlım
Kızlar hergunu bır olmuyor ya ınsanın,takmayın kafanıza bırseyı,rahat olun paylasın,gerısı gelır mutlaka.Karatay dıyetıne basladıktan sonra cok randıman alınca,herkesle paylasmaya basladım,burada,markette,bakkal da kımı gorsem anlatıyorum bu dıyetı.Paylasmak rahatlatıyor ınsanı,sonrasında gulen gozler goreceksınız tekrar karsılasınca ,yol almıs ınsanlar goruyorsunuz onları da mutlu gorunce mutlulugunuz ıkı kat artıyor.Sabah aksam tokum ya,tokum ben tokum :13: .Dunya kadar sey tuketır asla doymazdım.Yok yok canım ıstemıyor artık zararlı seylerı.:13: Iyı kı varsınız kızlar :13: Kendınıze ıyı bakın sartlar ne olursa olsun, dag nekadar yuksek olursa olsun ustunu asan bır yol bulunur mutlaka.

arkadaslar yazdım ve gecmısı okumaya basladım
kız şekerprofıt papadıya ya katılıyorum ben sorunumu yazdım ama arkadaslarımınkını deokuyorum benımkı kadar önemsıyorum onlarda bana cevap yazıyorlarcok samımılar
şimdi yazdım kendımle ılgılı seylerı gecmısı okuyorum elımden geldıgınce monolog degıl dıyolog yanı yoksa kımse burada dışlamıyor cok samımı ,içten ve tatlılar benim görüşüm bu bence yanlış anlasılma şekerim dün

kızlar ogle yemegım
3yk musakka
3yk pırınc pılavı
1su bardagı ayran
4tane sıyah uzum

canım cok tesekkür senın cips deneyımın içime su serptı dedıklerını uygulayacagımbakalım yarına insan kacamaksız
boyle olunca bozuldum valla
beım gıbı tuzsuzluktan mı oldukı tansıyonu dusen varmı?
şeker kızım bak ben de yenıyım cevap geldı tatlım o hafta oyle bır haftadır...sen fazla gıremeyınce tanıtamamıssındır kendını beklıyoruz seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…