geldim canım.sersum canim senin mesain yarim gundu dimi.cok guzelsersum iyi geceler canim
güzel fikir canım..çok eğlenceli olur eminimBenimde yakın bi arkadaşımın ailesi ordan yazlık aldı (2 sene önce) onlara yakın yerde kalıp beraber olalım istiyoruz hayırlısı.
sersum arkadasimizdan alintidir....telif kakki saklidir...
oldu canım ben burda bekliyom..Sagol sersumcum,canim liste teklifin icinde tesekkur ederim,kaneele de sorayim,ya onla ya da seninle sirami degistireyim canim
hoşgeldin aramıza ve çok güzel bir menüçok teşekkürler kızlar ilk kahvaltıma başladım
menümü yazayım yanlışlarımı düzeltin lütfen
2 rafadan yumurta,1 domates,10 zeytın,avuç içi kadar t yaglı malatya peyniri,6 siyah çekirdekli kuru üzüm,4 tam ceviz içi çay
Kizlar hepinize gunaydinDun de butun gun evde degildim,kahvalti ve diger ogunde 2 ayri yerdeydik,hayir diyemeyecegim yerlerdi ve olan oldu,dun de bo kalorili ve karbonhidratli gecti,sonuc sabah tartildim tam 67 kilo ciktim,buna hemen dur demem lazim,Hepinize kacamaksiz ve iyi bir hafta diliyorumSagol ramaskacim,insallah dedigin gibi olur,hemen vermem lazim o fazlaligi,tam karataya devam insallah
yaaa kızlar ne güzel veriyorsunuz ben 1 ay çok güzel verdim 4 kg 15 gündür hiç birsey gitmiyor moralim bozuk...sinir oluyorum...diyetle sıkıntım yok yeme içme beni zorlamıyor diyette.ama olmuyo olmuyor artık...platesimi yapıyorum ...suyumu içiyorum.çok yemiyorum ölçüsü kadar yiyorum neden durdu kilo vermem anlamadım....yememem gerekenleri yemiyorum...mutfağımı değiştirdim diyete başlayalı....ben bugünki menümü yazayım...kahvaltı:2 yumurta-ceviz-peynir-domates-roka-zeytin 5 adet-birbardak şekersiz çay-omega3 hapı öğle öğünüm olmuyor çünkü oğlum geç kalktığı için geç kahvaltı yapıyoruz.şimdi akşama kadarbitki çayımı ve suyumu içicem acıkmıyorum zaten başka bişey yeme ihtiyacı olmuyor.akşam sulu bulgurlu ıspanak yemeği yanında yoğurtla yiyecem.....akşamları sebze yemeği yapıyorum genelde..balık haftada 2-3 kere tüketiyoz bol salatayla.fasulye nohut et onlarıda ölçüsünde tüketiyorum....genel olarak böyle canlarım...
bence 3 ogun dene metoyu sasirtirsin..vucut kitlik donemine girmis gibi hissedebilir..bende su an 3 ogun yapiyorum ve kilolar gitmeye basladi bile:))yaaa kızlar ne güzel veriyorsunuz ben 1 ay çok güzel verdim 4 kg 15 gündür hiç birsey gitmiyor moralim bozuk...sinir oluyorum...diyetle sıkıntım yok yeme içme beni zorlamıyor diyette.ama olmuyo olmuyor artık...platesimi yapıyorum ...suyumu içiyorum.çok yemiyorum ölçüsü kadar yiyorum neden durdu kilo vermem anlamadım....yememem gerekenleri yemiyorum...mutfağımı değiştirdim diyete başlayalı....ben bugünki menümü yazayım...kahvaltı:2 yumurta-ceviz-peynir-domates-roka-zeytin 5 adet-birbardak şekersiz çay-omega3 hapı öğle öğünüm olmuyor çünkü oğlum geç kalktığı için geç kahvaltı yapıyoruz.şimdi akşama kadarbitki çayımı ve suyumu içicem acıkmıyorum zaten başka bişey yeme ihtiyacı olmuyor.akşam sulu bulgurlu ıspanak yemeği yanında yoğurtla yiyecem.....akşamları sebze yemeği yapıyorum genelde..balık haftada 2-3 kere tüketiyoz bol salatayla.fasulye nohut et onlarıda ölçüsünde tüketiyorum....genel olarak böyle canlarım...
superr..40 dk yürüdüm
guzel baslamissin sebnemcim kacamakta yapmazsan hemen gider gelenler..Yuruyusteyim kizlar hava cok guzel sansima :)))
bence bulgurdan korkmicaz tabiki olculu bir sekilde..hem cok saglikli hem cok lezzetli..ben bulgurdan vazgecemem...ya arkada$lar bulguru zayiflamak isteyen yemesin ama kilosunu korumak isteyen yiyebilir diye geçmiyormuydu kitapta
yani yenmemesi daha hayirli
ben sarma dolmayi pirinç + ince bulgur yapiyorum, pirinç az oluyo ama istedigim kadar yiyorum :)
he canım hakkari=sersum oldu durum topik için..gunaydın kızlar hepımıze mutlu saglıklı ve bol ıradelı bır hafta dılıyorum
sersumum tv de hakkarıyı duyunca artık sadece sen gelıyosun aklıma kendıne cok dıkkar et bu kadar karın buzun ıcınde denız tatılı organıze etmekte ayrı bır basarı
:
kimseyi takma biz kilo verdikçe kıskananlar artıyorBen size bakıp gaza geliyorum bebekAradaki iletişim, dayanışma ve verilen kilolar... Daha ne olsun başka kimseyi dikkate almıyorum :)
ne düşüncelisin canımkahvaltımmmm
2 haşlanmış yumurta
çeçil peyniri
fındık
çay
2 hurma
7-8 yeşil kırma zeytin
4 omega3
demin de adaçayımı içtim
Bugün yemekte:
Güveçte sucuklu(kendimiz yaptırdık)kuru fasulye
bulgurlu yaprak sarma
pırasa yemeği (dün eşime yaptımdı tadına bakarım sadece)
yoğurt ve salata da olur..
Dün gece saat 4' e kadar uyuyamadım.başım ağrıyor leptinim kaçtı
Neden uyuyamadım biraz afedersiniz manyaklığım tuttu geneÖğrencilerim kitap okumuyorlar sene başında sınıf öğretmenlerimden rica ettim sınıf kitaplığı oluşturmalarını.. 3.4. sınıf kitaplarını getirmiş 6 lar doğru düzgün okunabilecek kitap yok.
Citesi kitapçıdaydım kızıma 2-3 kitap aldım ve çoğu öğrencinin 1-2 kitaptan fazlasını alamayacaklarını düşündüm. 1 kitap 10 tl. yaklaşık çünkü
Odama öğrencilerden para toplayıp kitap alıp koyacağım. Tüm 6 lar okusun diye pilot uygulama
onlar ne seviyor harry potter bestseller filan onlardan alıcimmm
şeker portakalı küçük prens vb. de alıp kiatplık oluşturacağız bakalım
Heyecanlı bekleyişimiz sürüyor biz de meraklandık leylakım iyice yaw
Leylakım biz de eşimle dün 80 dakika ile yürüyüşe başladık bugün de hava güzel yürürüz inş.
40 dk yürüdüm
datlum.sersumum datlum bu saatte senı burda gormek ne kadar guzelnapıyon bakıyım
yaklaşık 1 ay ara verdim yürüyüşe,ama birazdan bandımla hasret gidericez
40 dk yürüdüm
kizlar ben karatay kitabindan türlü yaptim, yani patatezsiz, bundan doyana kadar yiyebilirmiyim?
yoksa burdadami kisitlama var?
bu saatte evdeyim ve sizleyim daha ne isterim
sabah
ceviz
3 günkurusu
öğlen
4 kaşık pırasa yemeği(az bulgurlu)
4 ızgara tavuk kanadı
2 mercimek köfte
3-4 kaşık yoğurt
şimdi de çay içiyorum..:126::126:
Bende evlenince aldıracağım. Odanın birini spor odası yaparız diyor
Hoşgeldin canım. Afiyet olsun
kıssllaaaaaarrr tayinimiz çıkmışşşşşşşş:119::119:
kıssllaaaaaarrr tayinimiz çıkmışşşşşşşş:119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?