Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yaaa kızlar ne güzel veriyorsunuz ben 1 ay çok güzel verdim 4 kg 15 gündür hiç birsey gitmiyor moralim bozuk...sinir oluyorum...diyetle sıkıntım yok yeme içme beni zorlamıyor diyette.ama olmuyo olmuyor artık...platesimi yapıyorum ...suyumu içiyorum.çok yemiyorum ölçüsü kadar yiyorum neden durdu kilo vermem anlamadım....yememem gerekenleri yemiyorum...mutfağımı değiştirdim diyete başlayalı....ben bugünki menümü yazayım...kahvaltı:2 yumurta-ceviz-peynir-domates-roka-zeytin 5 adet-birbardak şekersiz çay-omega3 hapı öğle öğünüm olmuyor çünkü oğlum geç kalktığı için geç kahvaltı yapıyoruz.şimdi akşama kadarbitki çayımı ve suyumu içicem acıkmıyorum zaten başka bişey yeme ihtiyacı olmuyor.akşam sulu bulgurlu ıspanak yemeği yanında yoğurtla yiyecem.....akşamları sebze yemeği yapıyorum genelde..balık haftada 2-3 kere tüketiyoz bol salatayla.fasulye nohut et onlarıda ölçüsünde tüketiyorum....genel olarak böyle canlarım...

sersum canim senin mesain yarim gundu dimi.cok guzel sersum iyi geceler canim
geldim canım..oh yaa bu saatte evde olmak gibisi yok
Benimde yakın bi arkadaşımın ailesi ordan yazlık aldı (2 sene önce) onlara yakın yerde kalıp beraber olalım istiyoruz hayırlısı.
güzel fikir canım..çok eğlenceli olur eminim
sersum arkadasimizdan alintidir....telif kakki saklidir...
alemsin..korktun di mii
Sagol sersumcum,canim liste teklifin icinde tesekkur ederim,kaneele de sorayim,ya onla ya da seninle sirami degistireyim canim
oldu canım ben burda bekliyom..
hoşgeldin aramıza ve çok güzel bir menü

üzülme çekidüzen vericez hepberaber canım

slm kizlar..maraton basladi benim icin..okullar acildi onu al bunu getir alisveris terminler ..hic bitmiyor:) sabah klasik karatay kahvaltimi yaptim 9.30 da bitmisti..simdi ikinci ogunumu yicem tarhana corba,yesil salata,et haslama boll limonlu,yogurt seklinde olucak..4 saat sonrada kuruyemis yogurt yerim gibime geliyo...

canım hersey normal gozukuyor sadece hareket eksık gıbı yarım saat yuruyebılsen metabolızman hızlanabılır

herkese meraba ben 4.5 ay önce doğum yaptım malum kilolar akmıs basını gidiyor acaba karatay diyetini yapsam sütüm azalırmı zaten az acaba etkilermi çok kararsız kaldım

bence 3 ogun dene metoyu sasirtirsin..vucut kitlik donemine girmis gibi hissedebilir..bende su an 3 ogun yapiyorum ve kilolar gitmeye basladi bile:))

40 dk yürüdüm
superr..

Yuruyusteyim kizlar hava cok guzel sansima :)))
guzel baslamissin sebnemcim kacamakta yapmazsan hemen gider gelenler..

ya arkada$lar bulguru zayiflamak isteyen yemesin ama kilosunu korumak isteyen yiyebilir diye geçmiyormuydu kitapta
yani yenmemesi daha hayirli
ben sarma dolmayi pirinç + ince bulgur yapiyorum, pirinç az oluyo ama istedigim kadar yiyorum :)
bence bulgurdan korkmicaz tabiki olculu bir sekilde..hem cok saglikli hem cok lezzetli..ben bulgurdan vazgecemem...

Sabah:
1 bardak elma sirkeli su, 2 incir, 2 kayısı,
2 avuç fıdık, fıstık,badem, ceviz karışımı
1 omega 3

Öğle:
1 kase domates çorbası
6 tane inegöl köfte
yarım domates,
yarım biber

4 bardak ıhlamur, 1,5 litre tarçınlı su

he canım hakkari=sersum oldu durum topik için..

sorma yaa karda kışta tatil planı yapmak içimi ısıtıyor kıss

Ben size bakıp gaza geliyorum bebek Aradaki iletişim, dayanışma ve verilen kilolar... Daha ne olsun başka kimseyi dikkate almıyorum :)
kimseyi takma biz kilo verdikçe kıskananlar artıyor..çatlasınlarr
ne düşüncelisin canım..bu zamanda böyle duyarlı ve verici öğretmenleri duyunca çok seviniyorum..her meslekte maalesef mesleğin şerefini haketmeyenler var..sağlıkta da..ama neyseki iyiler çoğunlukta
canım kitaplara percy jackson serisini önerebilirim..gerçi biraz tuzludur..ama bağış falan yapan kitapçılar olabilir..benim kızım bayılıyor..seriyi bitirdik

Heyecanlı bekleyişimiz sürüyor biz de meraklandık leylakım iyice yaw

Leylakım biz de eşimle dün 80 dakika ile yürüyüşe başladık bugün de hava güzel yürürüz inş.

40 dk yürüdüm

sersumum datlum bu saatte senı burda gormek ne kadar guzel napıyon bakıyım
datlum..ah nekaa mutluyum..elemanlarımız geldi çok şükür rahatladık..başkaları tayin olana kadar yarım günüz inşallah

bu saatte evdeyim ve sizleyim daha ne isterim

sabah

ceviz
3 günkurusu

öğlen

4 kaşık pırasa yemeği(az bulgurlu)
4 ızgara tavuk kanadı
2 mercimek köfte
3-4 kaşık yoğurt

şimdi de çay içiyorum..:126::126:

Selam arkadaslar ,dünde giremedigim icin gecmise bakmak epey zaman alacak,o yüzeden önce yediklerimi paylasayim

Pazar:
kahvalti:sucuklu yumurta,peynir,6 zeytin,4 günkurusu,ceviz,Omega3 ve sögüs sebze
Aksam:disarida mercimek corbasi ve et döner yedim,yaninda ayran elbette
suyum 3lt oldu
spor:45 dak.dans ettim :)))) Havalar soguk ve bu havada yürünmüyor disarida

Bugünse:
Kahvaltienir,1 muz,2 avuc kaju,1 filtre kahve(disaridaydim,bunlari satin aldim ve yedim :)))

aksama:kiymali yesil mercimek yemegi ve pirasa yemeklerim var hala,onlardan yogurtla beraber yiyecegim.

Bugün yine doktordaydim,mideme hortum atildi,sonuc iyi ama LAKTOZ INTOLERANSI cikti(tahmin ettigim gibi)Eczanelerde tabletleri varmis onlardan alip her sabah icmemi önerdi doktor.Umarim kilo vermemin önündeki engel böylelikle kalkar ne diyim(( BUgün karataya baslayali tam 2 AY oldu.

Kisaca böyle güzeller,hepinize sevgiler,kolayliklar,bol keptinli vakitler,iyi haftalar olsun insallah :))))

Bende erken kalktığım için 2. öğünümü yarım saat kadar önce yaptım. Arkadaşımla kardeşimin kahvaltısına ortak oldum mecburen. Projemle uğraştığım için yemek hazırlamak işime gelmedi.:26:
ikinci öğün;
-az Biberli yumurta
-5 zeytin
-az beyaz peynir.
-şekersiz çay

sanırım bu kadardı. Sabah beri 1 litre su içmişim. Haa sabah kahvaltıdan önce 1 çay kaşığı kadar keten tohumu yemiştim. O biraz işe yaradı sanki kabızlık sorunum azalıyor gibi.

mrb kızlar ben şimdi geldim kahvaltım 9 da yapmıştım öglen yemegımı yıyecegım ve gunu sonlandıracagım öglen kıymalı yumurta yanına salata yapacagım yemek yemem 5 i bulur sonra koşu bandında 1saat koşacagım ve ev işi 1 saatımı alır hadı hayırlısı akşamıda ayran ve sütle geçiştirecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…