Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benımde bugunku menum:
kahvaltı
1,5 yumurta
peynır
zeytın
sekersız cay

ara turk kahvesı

oglen :
bır kase yayla corbası
bıraz peynır
badem
ara:
turk kahvesı
bır bardak sut

canim 8.5 aylik hamileyim.tam anlamiyla yaptigim soylenemez.ama yapilamayacak birsey degil.gayet saglikli.
herhangi bir saglik problemi yoksa hamilelikte te yapilabilir...

bende çocuk dusunuyorum ama ilk çocugumda 35 kg aldım ve hamılelık sekerım vardı sen kaç kg aldın bu dıyetle allah yardım etsın bende çok istiyorum çocuk aa korkuyorum bu sefer de öyle olursa dıye

bende çocuk dusunuyorum ama ilk çocugumda 35 kg aldım ve hamılelık sekerım vardı sen kaç kg aldın bu dıyetle allah yardım etsın bende çok istiyorum çocuk aa korkuyorum bu sefer de öyle olursa dıye

canim ilk kizimda 13.5 kilo almistim...gecen sene karatayla 8 kilo verip tatile gitmistim.2-3 ayda 10 kilo geri aldim.bu arada 3.5 aylik hamile oldugumu ogrendim.suana kadar 10 kilo daha aldim.toplam da 20 kilo.ama benim zaten kilo problemim vardi.yani suan en az 30 kilo vermem lazim....ama korkmuyorum karatayla vericeme inaniyorum.once saglikli bir sekilde dogumu atlatip bebegime kavusayim.gerisi kolay...
ayrica ilk 3 ay fazla kilo alinmaz.ben hamile oldugumu bilmedigim ve abarttigim icin 10 kiloyu geri aldim.yani dikkat etseydim o 10 kilo geri gelmezdi...

canim eger dikkat edersen ve kontrol edersen o kadar kilo almazsin ins...hayirlisi olsun...

hamilelik sekerinde de diyet veriliyor o da karataya uygun.ins.bu sefer ins. oyle birseyle karsilasmazsin.

Son düzenleme:
Leylaaaak... Çooooook sevindim canım. Allah gönlüne göre verdi. Ne zaman taşınırsınız ki acaba? Uzun sürmeyecekse görüp beğendiğin evi kaçırma bari.

Sabah tam teşekküllü bir karatay kahvaltısı yaptım. 8:30 da bitti. 2 yumurta, 1 avuç ceviz+fındık, 8 zeytin, tulum peyniri ve eski kaşar, maydonoz, roka, çay.

Öğlen 14:00 1 tabak zyağlı fasulye, 1 avuç ceviz, 2 kaşık patatesli yoğrtlu salata (patates yasak)

Akşama ne pişiricem bilmiyorum

Ben hep 3 öğün yedim ve hatta her öğünde kuruyemiş de yedim. Tabaklarım da dolu doluydu, hatta bazen birkaç tabaktı. Yine de kilo verebildim. Bence öğün arasını 4-5 saat tutup, yasaklı bişeyler yemedikten sonra, 3 öğün,dolu dolu yeseniz de kilo veriliyor.

cankizz oncelikle hos geldin....onemli olan yasaklari yememen....hergun yediklerini paylasirsan arkadaslarda yardimci olacaktir.

ayrica boyun kilon kac.kac kilo vermek istiyorsun...

Hosbulduk canim 80kilayla baslamisim
simdi 77.500
olursa 60olmak cook istiyorum
boyumda 162filan

Yaa kizlarr benim kizim uyumuyor sabaha karsi yatiyoruz ve öglen kalkiyorumm sabah kahvaltisi yapamiyorumm
öglen ve aksam yemegi yesem olurmu sadece
öglen
9tane sarma

Aksam
menemen

2litre su
30dk yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…