hayırlısı olsun.
leylakım gozunaydın bebısım2.donem ordamı olacaksınız?
2.ogun
3 ıstavrıt
2 kanat
1 pırzola
salata
kt yogurt
omega3
fındık
Çok sevindim canım.. İstediğiniz oldu. Süpeyyyyy Hemen o beğendiğin evi tutun
Leylaaaak... Çooooook sevindim canım. Allah gönlüne göre verdi. Ne zaman taşınırsınız ki acaba? Uzun sürmeyecekse görüp beğendiğin evi kaçırma bari.
idealistciiiimmmmm örtmenimmm hosgeldınnn
Leylakımmmm sonunda istediğin oldu canımcım:119::119: Hayırlısı olsun
leylakım koli lazım mı bacımmelexin yollasın sana bırkac tane
bılıyomusun az once ıdealıst33 burdaydı emın olmak ıcın arkadas lıstemden baktım evet oydu selam verdım gormedı sanırım,cıktı
leylakım geldı kız valla,ama cıktı((
afiyet olsun leylakcim ve de GÖZÜN AYDIN,tayin cikmis ve annene kavusacakmissin,ne mutlu sana,istedigin,bekledigin oldun,ne güzel canim :))bugünkü menüm
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
fıstık
1 elma
omega 3
2.öğünüm
1 kase tavuk suyuna çorba
avuç içi kadar tavuk
yoğurt
turşu
Yaa kizlarr benim kizim uyumuyor sabaha karsi yatiyoruz ve öglen kalkiyorumm sabah kahvaltisi yapamiyorumm
öglen ve aksam yemegi yesem olurmu sadece
öglen
9tane sarma
Aksam
menemen
2litre su
30dk yürüyüs
Kizlarr benim yazdigim gibi olurmu lütfennnn yardimm edinnnn
afiyet olsun leylakcim ve de GÖZÜN AYDIN,tayin cikmis ve annene kavusacakmissin,ne mutlu sana,istedigin,bekledigin oldun,ne güzel canim :))
haftasonlari ben de gec kahvalti yapiyorum ve aksam yemegi yiyorum.Oyüzden bence olur,neden olmasin?Ama daha tecrübeli arkadaslarda fikirlerini yazarlar mutlaka:)
Aksam yemegimi yedim kislar :))) PAPADIYE;SERSUM;ASYA21,baska kimsecikler yoktu sanirim,hepinie selam olsun :)))
yediklerim:1 kepce mercimek yemegi(kiymali),1 kepce pirasa yemegi(bulgurlu),yogurt,kaju(bugün fena takildim kendisine( ve peynir
Sabah kahvaltida yumurta yemedigim icin sanirim fena aciktim.Gerci yemegimi yiyeli 2 saat olacak,aksam da süt veya yogurtla kapatmayi planladim :))
ben yazana kadar baya cogalmisiz,ismini yazmadigim arkadaslar kizmayin bana nolur,ilk girdigimde sizler yoktunuz(((
leylakcim tutucagin ev ins.annene yakindir.gercekten senin adina cok sevindim...
çok yakın bebişim 200-300 metre var aramızda
mercimek çorbası
az bulgurlu ıspanak yemeği
sarımsaklı yoğurt
taze soğan
nekaa güzelll..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?