Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hayırlısı olsun.

teşekkür ederim
leylakım gozunaydın bebısım 2.donem ordamı olacaksınız?

sağol canım benimevet canım 2. döneme ordayız

2.ogun

3 ıstavrıt
2 kanat
1 pırzola
salata
kt yogurt
omega3
fındık

afiyet olsun datlum,et türlüsü olmuş
Çok sevindim canım.. İstediğiniz oldu. Süpeyyyyy Hemen o beğendiğin evi tutun

sağol canımmm,evet orayı tutucaz zaten

Leylaaaak... Çooooook sevindim canım. Allah gönlüne göre verdi. Ne zaman taşınırsınız ki acaba? Uzun sürmeyecekse görüp beğendiğin evi kaçırma bari.

sağol canımcımmm,okullar kapanır kapanmaz taşınıcaz oyamevet canım beğendiğim evi tutucaz

idealistciiiimmmmm örtmenimmm hosgeldınnn

aaa idealist mi geldi

leylakım koli lazım mı bacım melexin yollasın sana bırkac tane
bılıyomusun az once ıdealıst33 burdaydı emın olmak ıcın arkadas lıstemden baktım evet oydu selam verdım gormedı sanırım,cıktı

koli lazım bacım,melexin geldi zaten aklıma direkt

leylakım geldı kız valla,ama cıktı((

tüh yaaa,inşallah bir daha gelir ve yazar

bugünkü menüm
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
fıstık
1 elma
omega 3

2.öğünüm
1 kase tavuk suyuna çorba
avuç içi kadar tavuk
yoğurt
turşu

menüleri mi yazıp ben kaçar belkim yine gelirim
öğle
1 tabak pırasaü
1 kase ev yoğurtu kaymağı

akşam yemeğim kalmadı ben d sapıttım

bugünkü menüm
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
fıstık
1 elma
omega 3

2.öğünüm
1 kase tavuk suyuna çorba
avuç içi kadar tavuk
yoğurt
turşu
afiyet olsun leylakcim ve de GÖZÜN AYDIN,tayin cikmis ve annene kavusacakmissin,ne mutlu sana,istedigin,bekledigin oldun,ne güzel canim :))
Yaa kizlarr benim kizim uyumuyor sabaha karsi yatiyoruz ve öglen kalkiyorumm sabah kahvaltisi yapamiyorumm

öglen ve aksam yemegi yesem olurmu sadece
öglen
9tane sarma

Aksam
menemen

2litre su
30dk yürüyüs

haftasonlari ben de gec kahvalti yapiyorum ve aksam yemegi yiyorum.Oyüzden bence olur,neden olmasin?Ama daha tecrübeli arkadaslarda fikirlerini yazarlar mutlaka:)

Aksam yemegimi yedim kislar :))) PAPADIYE;SERSUM;ASYA21,baska kimsecikler yoktu sanirim,hepinie selam olsun :)))
yediklerim:1 kepce mercimek yemegi(kiymali),1 kepce pirasa yemegi(bulgurlu),yogurt,kaju(bugün fena takildim kendisine( ve peynir

Sabah kahvaltida yumurta yemedigim icin sanirim fena aciktim.Gerci yemegimi yiyeli 2 saat olacak,aksam da süt veya yogurtla kapatmayi planladim :))

Kizlarr benim yazdigim gibi olurmu lütfennnn yardimm edinnnn

canim ogle ve aksam ayni yersende olur.bence oglende kalksan kahvalti yapsan daha iyi olur bence ceviz badem yumurta bol yesillik... ama yinede sen bilirsin...
ogle ve aksam ayni menuyu yiyebilirsin.sarmanin yaninda yogurt kefir yada corba salata tuketebilirsin.daha doyurucu olurdu.
ayrica aksam 7-8 den sonra acikirsan ayran sut tuketebilirsin...

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım benim
sana da afiyet olsun bebişim

haftasonlari ben de gec kahvalti yapiyorum ve aksam yemegi yiyorum.Oyüzden bence olur,neden olmasin?Ama daha tecrübeli arkadaslarda fikirlerini yazarlar mutlaka:)

Aksam yemegimi yedim kislar :))) PAPADIYE;SERSUM;ASYA21,baska kimsecikler yoktu sanirim,hepinie selam olsun :)))
yediklerim:1 kepce mercimek yemegi(kiymali),1 kepce pirasa yemegi(bulgurlu),yogurt,kaju(bugün fena takildim kendisine( ve peynir

Sabah kahvaltida yumurta yemedigim icin sanirim fena aciktim.Gerci yemegimi yiyeli 2 saat olacak,aksam da süt veya yogurtla kapatmayi planladim :))[/QUOTE]

Ayy iyii ya sevindin coook tskler canim

mercimek çorbası
az bulgurlu ıspanak yemeği
sarımsaklı yoğurt
taze soğan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…