Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar 3 gündür menu paylaşımı yapamadım çünki yememe dikkat etmedim inş bundan sonra paylaşim yapacağim
bugun ki menum
sabah 1 yumurta kayısı
öğlen 1 pirzola tavuk brokoli yoğurtlu
akşam yoğurtlu brokoli
şimdiye kadar 2 litre su oldu 2 tane omega 3 aldım
sporda inş yaparım

Kizlarr benim yazdigim gibi olurmu lütfennnn yardimm edinnnn

Kalkınca yemek yerine kahvaltı yapman daha iyi sandımca. bende genelde geç kalkıyordum. 1 haftadan fazladır erkenciyim ama geç kalktığım dönemlerde hep önce kahvaltı 8 den öncede akşam yemeği yapıyordum. kilo da verdim yanii

menüleri mi yazıp ben kaçar belkim yine gelirim
öğle
1 tabak pırasaü
1 kase ev yoğurtu kaymağı

akşam yemeğim kalmadı ben d sapıttım

Bende pırasa yaptım

mercimek çorbası
az bulgurlu ıspanak yemeği
sarımsaklı yoğurt
taze soğan

Afiyet olsun cnm.

Bu da benim akşam yemeğim.
Bulgurlu pırasa
Nohut çorba
Ayran

İki sınırlı yiyecek bir araya geldi ama pişirdikten sonra aklıma geldi. nohutu kardeşim yapmış bende pırasa yaptım

Bu arada 2 km'yi aşkın yürüdüm bugün

Canım afiyet olsun yürümüşsün de sorun olmaz:112:
Bu arada çeyizlerin çok güzel İnş. mutlu olursunuz Allah tamamına erdirsin

meleksin naber

kızlar öğleyin kurufasulye yediydim sarma öğleyin pişmiş olsaydı yer 2 öğünle günü kapatırdım:26:
akşam da az yoğurtla 5-6 bulgurlu yaprak sarma yedim

hepinize afiyet olsun

Canım afiyet olsun yürümüşsün de sorun olmaz:112:
Bu arada çeyizlerin çok güzel İnş. mutlu olursunuz Allah tamamına erdirsin

İnşallah canım Bu arada tepsideki hiç biri bitmedi Pırasanın yarısı..nohutun da yarıdan az fazlasını yedim. Ayrının da yarısını içebildim. ve şiştiiiiim Ayranı masama getirdim proje yaparken içerim artık. Yavaş yavaş.

Sağol canım. Yürüdukten sonra züccaciyelere bahtım ve düzgün birşeyler bulamadım. haftaya annemin yanına gideceğim inşallah. Alışveriş yapacağız. Eksiklerimi almaya çalışacağım.

Ha bu arada Öğretmenlik deneyimi dersinden de A ile geçmişim Öğretmenim

kizlar nasilsiniz

melexin canim nerelerdesin
sadece askim iyiniyetlim afiyet olsun.
kaneelcim ,arii nasilsin

Son düzenleme:

merhaba kızlar

bugun tum gun okuldaydim .. Süper yogun bir gun geçirdim.
9.00 dan 17.30 a kadar okulda oldugum icin yanıma biraz badem almıştım saat 12 gibi onları yedim.

Bu soğukta sırf hareket olsun diye 35 dakika yürüdüm.

aksam yediklerim:

kıymalı mantar biber sote ustune de kasar rendeleyip attim fırına süper olmus
yanina bol salata
kahve

Bal damlayan ağzını yerim kız senin Zeki den mi alayım kız ???? Ona tam kararveremedim
Lazımlıkkkkkkkkkk
antioksidan konusunda yardımcı olurmusunuz kızlar?????
Canım ben Omega 3 ün yanında e vitamini kullanıyorum .(evicap 400 IU )
günaydın herkese bir şey sormak istiyorum omega 3 ü ne şekilde alabilirim. yağ şeklinde mi yoksa hap şeklinde mi birde siz hangi saatlerde içiyorsunuz ?
Ben kapsül şeklinde marincap 500 mg 'dan günde 4 tane
Canım öğretmenim Harikasın ya .Benden de tavsiye "açlık oyunları " serisi , birde ipek ongunun kitapları,saftrik serisini okuyor benim kızım ama ne kadar bilgi verici bilemiyorum( incelemedim )
kıssllaaaaaarrr tayinimiz çıkmışşşşşşşş:119::119:
Allahım allahım .Dualarımız tutuyor kızzzzsıra bebişimizde Çok fena sevindim anlatamam vallahi :124::124::124::124::118:

koli lazım bacım,melexin geldi zaten aklıma direkt

tüh yaaa,inşallah bir daha gelir ve yazar
Bacım benim ne demek ne demek hemen yolluyorum.O kolilerin kıymet ve değerini benden başkası bilemez.Anneme de mop aldık.Yeminle anneme kolisini attırmadım Aman bacım taşıma şirketiyle anlaşamadıysan( hani şu kendileri paketleyen şirketler ) muhakkak koli toplama işlemine başla bacım.Önce tanınmamak için bir maske edinmen şart.Yoksa mahallede ki itibar ve şerefin yerle bir oluyor.Ayrıca kağıt toplayan çocuklarla aranda bir musibet oluşabilir.Yanında çakı ,göz yaşattığı sprey bulundurman gerekli.He birde bu kolileri sürüye sürüye taşıyacağından zaman dilimi olarak geceyarısını seçmeni tavsiye ederim .Ben yollayacağım koli ama benim iş siz taşınana kadar bitmez sanırsam.Film streçle tüm eşyaları streçle.Uleynnn ben ne anlatıyorum ki sanki sen bilmiyorsun
meleksin naber

kızlar öğleyin kurufasulye yediydim sarma öğleyin pişmiş olsaydı yer 2 öğünle günü kapatırdım:26:

hepinize afiyet olsun

Sağol bacım iyiyim diyeyim ki kaderi kısmeti kandırıp iyi olayım Sen nasılsın ? Kurufasulye Afiyet olsun

melexin bende marincap aldım 2 tane günde için yazıyor 4 tane içmenizin sebebi nedir

Sersumum meleksinim sağolun kitap tavsiyeleriniz için güzel kitaplar gerçekten.
Saftirik serisini 5 lere düşünüyorum ama onların da artık sınıf öğretmenleri alsın yaw 6lara yedileri ekledim ben zaten kalabalıklar Canım çok da öğretici filan değil ama kitaba alışsınlar maksat.. Saftiriklerin 1 tanesini 1 günde okuduydu kızım 3-4 kitabını okudu
açlık oyunları güzelmiş. Bugün türkçe öğrtmenim şeker portakalı, uçurtma avcısı vb de önerdi.
ben onlara gölgelerin efendisi diye bi set var ilk kitabını okudum güzeldi. seri bi kitap 8 kitaptan oluşuyor bir de harry potter seti alayım 7 kitap 6-7 özellikle okumaları gereken saydığım kitaplardan alıcimmm şimdilik yeter

Canımcım uykusuzluğumun dışında iyiyim sağol sana da afiyet olsun datlum

Son düzenleme:

afiyet olsun bebeğem

dimi

Afiyet olsun cnm.

sana da afiyet olsun.
yürüyüş için

afiyet olsun kıss izne ayrıldın mı canımcım
sağol canım..cumaya son inşallah..bu hafta yarım gün çalışıyom

hepinize afiyet olsun
sana da afiyet olsun canımm..
afiyetler olsun..

melexin bende marincap aldım 2 tane günde için yazıyor 4 tane içmenizin sebebi nedir
Canım Omega 3 günde 2-3 gr kadar almak gerektiğinden ben marincap 500 mg dan 4 tane içip 2 gr almış oluyorum

Canım uçurtma avcısı çoooooook güzel bir kitap fakat içindeki çocuk psikolojisini etkiler mi bilemeyeceğim bir şey var( kitabın kahramanı çocuğun arkadaşı tecavüze uğruyor ,arkadaşı buna seyirci kalmak durumunda ) bu bölüm beni ile çok derinden etkilemişti.İstersen önce sen bir oku kitabı sen kararver.Ne bileyim şimdi diyeceksin tvlerde neler var neler seyrediyorlar aslında.
Neden bu aralar hepimizi ir uykusuzluk sardı acaba ?:26:

Canım Omega 3 günde 2-3 gr kadar almak gerektiğinden ben marincap 500 mg dan 4 tane içip 2 gr almış oluyorum

Canım uçurtma avcısı çoooooook güzel bir kitap fakat içindeki çocuk psikolojisini etkiler mi bilemeyeceğim bir şey var( kitabın kahramanı çocuğun arkadaşı tecavüze uğruyor ,arkadaşı buna seyirci kalmak durumunda ) bu bölüm beni ile çok derinden etkilemişti.İstersen önce sen bir oku kitabı sen kararver.Ne bileyim şimdi diyeceksin tvlerde neler var neler seyrediyorlar aslında.SeVim Ak'ın kitapları da güzel ( domates saçlı kız )
Neden bu aralar hepimizi bir uykusuzluk sardı acaba ?:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…