- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Kizlarr benim yazdigim gibi olurmu lütfennnn yardimm edinnnn
menüleri mi yazıp ben kaçar belkim yine gelirim
öğle
1 tabak pırasaü
1 kase ev yoğurtu kaymağı
akşam yemeğim kalmadı ben d sapıttım
mercimek çorbası
az bulgurlu ıspanak yemeği
sarımsaklı yoğurt
taze soğan
ohhhhh harikaaaaçok yakın bebişim 200-300 metre var aramızda
mercimek çorbası
az bulgurlu ıspanak yemeği
sarımsaklı yoğurt
taze soğan
Eki Görüntüle 604403
Bu da benim akşam yemeğim.
Bulgurlu pırasa
Nohut çorba
Ayran
İki sınırlı yiyecek bir araya geldi ama pişirdikten sonra aklıma geldi. nohutu kardeşim yapmış bende pırasa yaptım
Bu arada 2 km'yi aşkın yürüdüm bugün
Canım afiyet olsun yürümüşsün de sorun olmaz:112:
Bu arada çeyizlerin çok güzel İnş. mutlu olursunuz Allah tamamına erdirsin
Tabii ki normale döneceksin. Hatta gerçek normalin sigara içilmeden olunduğunu da göreceksin. Aklıma ne geldi. Nerde okumuştum bilmiyorum. Patlıcanın içindeki bir madde nikotin ihtiyacını azaltıyormuş. Sigarayı bırakanlar patlıcan yesin yazıyordu. Böyle bişey okuyan oldu mu hiç, yoksa ben bi tarafımdan uydurmaya mı başladım ki acep?:111:
Ctesi benim kız da töderin sınavına girdi. Gerçi daha işlemedikleri konular varmış. 5 boşu varmış.
Hoşgeldin canım. Annen iyi bakmış sana desene:) Ne varsa annelerimizde var zaten. Tayin işi de olsa gönlüne göre, ne iyi olacak. Topikcek bir secret patlatalım bu akşam:))
Aaaa... Soruya bak... İnersin tabii ki! Mayısda yazarsın Zekiden bikini baktım, ipli mipli diye
Evet ya... Kokuyor gerçekten de...
Villa fikri çok güzel de... Yemeği ben yapıp, yatağı ben kapatıyorsam, ben o tatile tatil demem arkadaşım.
Konuyla alakasız ama anlatmadan edemeyeceğim:
2,5 yıl önce oğlanlara sünnet düğünü yapmıştık. O zaman fotoğrafçı, eşimle benim 50X70 cm lik bir fotoğrafımızı hediye etmişti. Geçen gün çerçeveletip asmıştım. Cuma günü biraz bunalımdaydım herhalde... Resme baktım baktım, o zamanlar nasıl da güzelmişim, şu cildimin parlaklığına bak, bu tedaviler beni ne hale getirdi vs. diye epey bir bunalım yaptım o akşam. Eşim de yazık beni teselli etmeye uğraştı durdu.
Sonra bugün aklıma geldi... Tamam gerçekten de cildim çok bozuldu tedaviden sonra ama resimdeki kadar da güzel değildi işin gerçeği... Ve o zaman kafama dank etti! Fotoğrafa fotoşop yapmışlar!
Leynn, boşuna bunalım yapmışım. Benim aslım böyleymiş
Canım ben Omega 3 ün yanında e vitamini kullanıyorum .(evicap 400 IU )antioksidan konusunda yardımcı olurmusunuz kızlar?????
Ben kapsül şeklinde marincap 500 mg 'dan günde 4 tanegünaydın herkese bir şey sormak istiyorum omega 3 ü ne şekilde alabilirim. yağ şeklinde mi yoksa hap şeklinde mi birde siz hangi saatlerde içiyorsunuz ?
Canım öğretmenimkahvaltımmmm
2 haşlanmış yumurta
çeçil peyniri
fındık
çay
2 hurma
7-8 yeşil kırma zeytin
4 omega3
demin de adaçayımı içtim
Bugün yemekte:
Güveçte sucuklu(kendimiz yaptırdık)kuru fasulye
bulgurlu yaprak sarma
pırasa yemeği (dün eşime yaptımdı tadına bakarım sadece)
yoğurt ve salata da olur..
Dün gece saat 4' e kadar uyuyamadım.başım ağrıyor leptinim kaçtı
Neden uyuyamadım biraz afedersiniz manyaklığım tuttu geneÖğrencilerim kitap okumuyorlar sene başında sınıf öğretmenlerimden rica ettim sınıf kitaplığı oluşturmalarını.. 3.4. sınıf kitaplarını getirmiş 6 lar doğru düzgün okunabilecek kitap yok.
Citesi kitapçıdaydım kızıma 2-3 kitap aldım ve çoğu öğrencinin 1-2 kitaptan fazlasını alamayacaklarını düşündüm. 1 kitap 10 tl. yaklaşık çünkü
Odama öğrencilerden para toplayıp kitap alıp koyacağım. Tüm 6 lar okusun diye pilot uygulama
onlar ne seviyor harry potter bestseller filan onlardan alıcimmm
şeker portakalı küçük prens vb. de alıp kiatplık oluşturacağız bakalım
kıssllaaaaaarrr tayinimiz çıkmışşşşşşşş:119::119:
leylakım koli lazım mı bacımmelexin yollasın sana bırkac tane
bılıyomusun az once ıdealıst33 burdaydı emın olmak ıcın arkadas lıstemden baktım evet oydu selam verdım gormedı sanırım,cıktı
Bacım benim ne demek ne demek hemen yolluyorum.O kolilerin kıymet ve değerini benden başkası bilemez.Anneme de mop aldık.Yeminle anneme kolisini attırmadım
koli lazım bacım,melexin geldi zaten aklıma direkt
tüh yaaa,inşallah bir daha gelir ve yazar
meleksin naber
kızlar öğleyin kurufasulye yediydim sarma öğleyin pişmiş olsaydı yer 2 öğünle günü kapatırdım:26:
akşam da az yoğurtla 5-6 bulgurlu yaprak sarma yedim
hepinize afiyet olsun
kizlar nasilsiniz
melexin canim nerelerdesin
sadece askim iyiniyetlim afiyet olsun.
kaneelcim ,arii nasilsin
Bal damlayan ağzını yerim kız senin Zeki den mi alayım kız ???? Ona tam kararveremedim
Lazımlıkkkkkkkkkk
Canım ben Omega 3 ün yanında e vitamini kullanıyorum .(evicap 400 IU )
Ben kapsül şeklinde marincap 500 mg 'dan günde 4 tane
Canım öğretmenimHarikasın ya .Benden de tavsiye "açlık oyunları " serisi , birde ipek ongunun kitapları,saftrik serisini okuyor benim kızım ama ne kadar bilgi verici bilemiyorum( incelemedim )
Allahım allahım .Dualarımız tutuyor kızzzz sıra bebişimizde Çok fena sevindim anlatamam vallahi :124::124::124::124::118:
Bacım benim ne demek ne demek hemen yolluyorum.O kolilerin kıymet ve değerini benden başkası bilemez.Anneme de mop aldık.Yeminle anneme kolisini attırmadımAman bacım taşıma şirketiyle anlaşamadıysan( hani şu kendileri paketleyen şirketler ) muhakkak koli toplama işlemine başla bacım.Önce tanınmamak için bir maske edinmen şart.Yoksa mahallede ki itibar ve şerefin yerle bir oluyor. Ayrıca kağıt toplayan çocuklarla aranda bir musibet oluşabilir.Yanında çakı ,göz yaşattığı sprey bulundurman gerekli.He birde bu kolileri sürüye sürüye taşıyacağından zaman dilimi olarak geceyarısını seçmeni tavsiye ederim .Ben yollayacağım koli ama benim iş siz taşınana kadar bitmez sanırsam.Film streçle tüm eşyaları streçle.Uleynnn ben ne anlatıyorum ki sanki sen bilmiyorsun
Sağol bacım iyiyim diyeyim ki kaderi kısmeti kandırıp iyi olayımSen nasılsın ? Kurufasulye Afiyet olsun
afiyet olsun bebeğem
dimi
Afiyet olsun cnm.
sana da afiyet olsun.Eki Görüntüle 604403
Bu da benim akşam yemeğim.
Bulgurlu pırasa
Nohut çorba
Ayran
İki sınırlı yiyecek bir araya geldi ama pişirdikten sonra aklıma geldi. nohutu kardeşim yapmış bende pırasa yaptım
Bu arada 2 km'yi aşkın yürüdüm bugün
sağol canımafiyet olsun kıss izne ayrıldın mı canımcım
sana da afiyet olsun canımm..kızlar öğleyin kurufasulye yediydim sarma öğleyin pişmiş olsaydı yer 2 öğünle günü kapatırdım:26:
akşam da az yoğurtla 5-6 bulgurlu yaprak sarma yedim
hepinize afiyet olsun
afiyetler olsun..
merhaba kızlar
bugun tum gun okuldaydim .. Süper yogun bir gun geçirdim.
9.00 dan 17.30 a kadar okulda oldugum icin yanıma biraz badem almıştım saat 12 gibi onları yedim.
Bu soğukta sırf hareket olsun diye 35 dakika yürüdüm.
aksam yediklerim:
kıymalı mantar biber sote ustune de kasar rendeleyip attim fırına süper olmus
yanina bol salata
kahve
Bacım benim ne demek ne demek hemen yolluyorum.O kolilerin kıymet ve değerini benden başkası bilemez.Anneme de mop aldık.Yeminle anneme kolisini attırmadımAman bacım taşıma şirketiyle anlaşamadıysan( hani şu kendileri paketleyen şirketler ) muhakkak koli toplama işlemine başla bacım.Önce tanınmamak için bir maske edinmen şart.Yoksa mahallede ki itibar ve şerefin yerle bir oluyor. Ayrıca kağıt toplayan çocuklarla aranda bir musibet oluşabilir.Yanında çakı ,göz yaşattığı sprey bulundurman gerekli.He birde bu kolileri sürüye sürüye taşıyacağından zaman dilimi olarak geceyarısını seçmeni tavsiye ederim .Ben yollayacağım koli ama benim iş siz taşınana kadar bitmez sanırsam.Film streçle tüm eşyaları streçle.Uleynnn ben ne anlatıyorum ki sanki sen bilmiyorsun
:
Sersumum meleksinim sağolun kitap tavsiyeleriniz içingüzel kitaplar gerçekten.
Saftirik serisini 5 lere düşünüyorum ama onların da artık sınıf öğretmenleri alsın yaw 6lara yedileri ekledim ben zaten kalabalıklarCanım çok da öğretici filan değil ama kitaba alışsınlar maksat.. Saftiriklerin 1 tanesini 1 günde okuduydu kızım 3-4 kitabını okudu
açlık oyunları güzelmiş. Bugün türkçe öğrtmenim şeker portakalı, uçurtma avcısı vb de önerdi.
ben onlara gölgelerin efendisi diye bi set var ilk kitabını okudum güzeldi. seri bi kitap 8 kitaptan oluşuyor bir de harry potter seti alayım 7 kitap 6-7 özellikle okumaları gereken saydığım kitaplardan alıcimmm şimdilik yeter
Canımcım uykusuzluğumun dışında iyiyim sağol sana da afiyet olsun datlum
Ha bu arada Öğretmenlik deneyimi dersinden de A ile geçmişimÖğretmenim
Canım Omega 3 günde 2-3 gr kadar almak gerektiğinden ben marincap 500 mg dan 4 tane içip 2 gr almış oluyorummelexin bende marincap aldım 2 tane günde için yazıyor 4 tane içmenizin sebebi nedir
Saftirik serisini 5 lere düşünüyorum ama onların da artık sınıf öğretmenleri alsın yaw 6lara yedileri ekledim ben zaten kalabalıklarCanım çok da öğretici filan değil ama kitaba alışsınlar maksat.. Saftiriklerin 1 tanesini 1 günde okuduydu kızım 3-4 kitabını okudu
açlık oyunları güzelmiş. Bugün türkçe öğrtmenim şeker portakalı, uçurtma avcısı vb de önerdi.
ben onlara gölgelerin efendisi diye bi set var ilk kitabını okudum güzeldi. seri bi kitap 8 kitaptan oluşuyor bir de harry potter seti alayım 7 kitap 6-7 özellikle okumaları gereken saydığım kitaplardan alıcimmm şimdilik yeter
Kalkınca yemek yerine kahvaltı yapman daha iyi sandımca. bende genelde geç kalkıyordum. 1 haftadan fazladır erkenciyim ama geç kalktığım dönemlerde hep önce kahvaltı 8 den öncede akşam yemeği yapıyordum. kilo da verdim
Canimm evett dogru söylüyorsun bugün zaten kacirdim yaa
ama söz yarin baslicam ve senin dedigin gibi yapacam ara ögün olarak kuru incir yiyebilirmiyim
birde sütlü kahve icebilirmiyimm
Canım Omega 3 günde 2-3 gr kadar almak gerektiğinden ben marincap 500 mg dan 4 tane içip 2 gr almış oluyorummelexin bende marincap aldım 2 tane günde için yazıyor 4 tane içmenizin sebebi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?