hayırlı uğurlu olsun canımkıssllaaaaaarrr tayinimiz çıkmışşşşşşşş:119::119:
melexin canim uyku duzenim sasti...sabah kizimi okula gonderince 2-3 saat uyudum.biraz oncede uyuyayim diye uzandim.sonra gene kalktim...
canim neyse sana da macera oldu....canim artik o kolileri atmazsin heralde o kadar hatirasi var....
ohhhhh harikaaaa
Allahım allahım .Dualarımız tutuyor kızzzz sıra bebişimizde Çok fena sevindim anlatamam vallahi :124::124::124::124::118:
Bacım benim ne demek ne demek hemen yolluyorum.O kolilerin kıymet ve değerini benden başkası bilemez.Anneme de mop aldık.Yeminle anneme kolisini attırmadımAman bacım taşıma şirketiyle anlaşamadıysan( hani şu kendileri paketleyen şirketler ) muhakkak koli toplama işlemine başla bacım.Önce tanınmamak için bir maske edinmen şart.Yoksa mahallede ki itibar ve şerefin yerle bir oluyor. Ayrıca kağıt toplayan çocuklarla aranda bir musibet oluşabilir.Yanında çakı ,göz yaşattığı sprey bulundurman gerekli.He birde bu kolileri sürüye sürüye taşıyacağından zaman dilimi olarak geceyarısını seçmeni tavsiye ederim .Ben yollayacağım koli ama benim iş siz taşınana kadar bitmez sanırsam.Film streçle tüm eşyaları streçle.Uleynnn ben ne anlatıyorum ki sanki sen bilmiyorsun
Ne gülüyon kızAbartıyorsam şerefsizim Ne durumlara düşdüm vallahi Toplama işimin bitmesine bir gün kala öğrendim koli satın alınabiliyormuş Zati bana çok uzaktı ama önceden bileydim gider atardım önlerine parayı "doldurun uleynnnn kolileri" derdim.Bu toplanma işi bana çok büyük bir hayat dersi oldu çooooooook
hayırlı uğurlu olsun canım
valla tuttu bacım,şu ikizleri de tutturursak el birliğiyle süper olacak
yok kıs,taşıma şirketi taşıyacak,fazla koli lazım değil sokaklarda arayacak kadar zaten olsada eşim toplardı sadece özel eşyalar için lazım
ama taktikleri aklımda bulundurucam
Eh tabi bacım herkesin kocası benim ki gibi kutuplardan gelmediSizinkilere
Ne gülüyon kızAbartıyorsam şerefsizim Ne durumlara düşdüm vallahi Toplama işimin bitmesine bir gün kala öğrendim koli satın alınabiliyormuş Zati bana çok uzaktı ama önceden bileydim gider atardım önlerine parayı "doldurun uleynnnn kolileri" derdim.Bu toplanma işi bana çok büyük bir hayat dersi oldu çooooooook
kimse ben ve oyam kadar bağ kuramaz eşyalarla.melexın annecıgın mopla hasır neşir oldu mu aralarında bır bag olustumu merak ıcındeyım:))))
melexın annecıgın mopla hasır neşir oldu mu aralarında bır bag olustumu merak ıcındeyım:))))
gule gule kullansın:)))degıstırme sansı varsa belkı degıstırırsınız yorma kadıncagızı:))Evet canım haşır huşurlarBen anneme benimkini getirmiştim ,çok beğenmişti.Onada dün aldık.Anneme vileda marka olanını aldık ama ben hiç beğenmedim viledanınkini .hem çok pahalı hemde sapı eğilirse doğrultmuyor,doğrulursa da ayağıyla basmadan eğrilmiyor
anaaa aynı benim eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?