Tamam canım.Senin kadar şeker bir avatar olsun amamelexin canim degistireyim dedim yanlislikla baska resim yuklemisim sonrada aceleyle degistirdim. durmadan yanlis resim yukluyorum.simdi ugrasmak istemiyorum yarin guzel birsey yuklerim.
gule gule kullansın:)))degıstırme sansı varsa belkı degıstırırsınız yorma kadıncagızı:))
merhaba arkadaşlar ben karatay diyeti yapmak istiyorum destek ve yardımlarınızı bekliyorum
2 hafta gibi kısa sürede yaklaşık 6 kg aldım bu gidişe dur demem lazım şu an 77 kg geliyorum
hemen yarın karataya başlıyorum psikolojim çok bozuk zaten kendimden tiksiniyorum resmen
inşaallah bu defa olur...
geldim canım..oh yaa bu saatte evde olmak gibisi yok
güzel fikir canım..çok eğlenceli olur eminim
alemsin..korktun di mii
oldu canım ben burda bekliyom..
hoşgeldin aramıza ve çok güzel bir menü
üzülme çekidüzen vericez hepberaber canım
iyi geceler tatlımmkizlar ben
herkese iyi geceler...
Sabah (07:45) 2 kk yumurta ,2 çay k fıstık ezmesi,10 s zeytin , 1 köy biberi, yarım badem salatalık, yarım kk beyaz peynir,yarım kk çerkez peyniri, çay, 3 badem
Akşam (17:15) tavuk kanat ,salata,zeytinyağlı kereviz ( havuçsuz)
Kaneel, serum merhaba ..
Slm karatay citirlari;-)
Sabah müthiş k.k.yaptıktan sonra 3saat süren temizlik ve ütü işine giriştim..ardından 15dk.bisiklet yaptım..
Sonra dus alıp gune gittim, tatliyi yemedim;-)
Eve geldim.yazdan kavanozladigim domateslerimle güzel bir çorba yaptım, içine limon tuzuda koyunca cok güzel oluyor.brokoli, et kavurma, salata, ayran..
Yesil cay(tarcinli), bol limonlu su..cok yorgunum..bakalım siz neler yapmışsınız..
iyi geceler tatlımm
nekaa güzel çıkmışın tatlım..
Kızlar içinizden bilen varmı..
Ben size resim yollamak istiyorum..eklentileri aciyorum dosya sec diyo telefonundan galeriye girip bir resim seçiyorum sonrada yükle ye basıyorum yukardaki küçük yuvarlak dönüyor dönüyor bir türlü olmuyor..deli olacağım..birşeyleri yanlismi yapıyorum..
bak yine gülüyom alemsin sen yawww
kimse ben ve oyam kadar bağ kuramaz eşyalarla..benim şukufemle kurduğum bağa hepiniz şahitsiniz beyaaa
Canım fotoğraf boyutu büyük gelmiş olabilir.Bende de resim yüklenirken hata oldu diyor ama bir bakıyorum yüklenmiş
he kıss ödüm patlıyo başına bişey gelicek diye vallaBen şahsen şahidim. Başına birşey gelince nasıl da telaşlandığını unutmuyorum. Gözbebeğin canım o senin:)
İyiniyetlim, ben de gidip benim kızın kütüphanesine baktım. Seri olan birkaç tane var. Percy Jackson ve Olimposlular(5 kitap), Olimpos Kahramanları (3 kitap), Ulysses Moore (sanırım 5 kitap).
İyiniyetlim, neredeyse 9 aydır yazdıklarını okuyorum. Senin çok başka, çok özel biri olduğunu burdan bile hissedebiliyordum zaten ama bu yazdıkların, çocuklar için çaban beni o kadar etkiledi ki... Geleceğimize, ülkemin geleceğine, insanlara inancımı tazeledin. Senin gibi insanlar olduğunu bilmek insana ümit veriyor, içini ısıtıyor.
Sersum, biraz rahatlamış mesain. Sevindim. İzin haftaya başlıyor galiba değil mi?
Sersum, biraz rahatlamış mesain. Sevindim. İzin haftaya başlıyor galiba değil mi?
Birdy bugün yok mu, ben mi görmedim? Aklıma kötü şeyler geliyor... Yoksa tüttürdü mü bi tane acaba?:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?