Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Peki ne yapmam gerek, foto büyükse nasil kucultucem
Bende bir bilsem
Melexin, ne kadar güzelmişsin arkadaşım. Maşallah... Maşallah...

Sersum, biraz rahatlamış mesain. Sevindim. İzin haftaya başlıyor galiba değil mi?

Sağol canım Teşekkür ederim.Size yakınlaşabilme adına yakında göz bebeklerime kadar teşhir edebilirim İyi oluyor böyle .İnsan neyle yazıştığını merak ediyor doğrusu.Azda olsa merak gidereyim.Bir müddet Dursun ,herkesin hafızaya kazınsın bende tekrar geçerim yanar dönerli avatarlara

Kızlar hepimizin aklından da aynı şey geçmiş :26: İnşallah öyle bir durum olmamıştır.:44:

bugün hiç gelmedi di mi ..kıss cinayet falan işlemesin..heran herşey olabülüürrr
bak söyliiimm şimdik kulaklarını çınlatıyoz 5 dk ya damlıycakk aha şuraya da yazıyom

Son düzenleme:

kıss senin avatarı gördükçe bi mutluluk çöküyor üstüme sana sarılasım geliyo kısss

Patrick'i çok severim ben... Dünya yansa umrunda değil ya... Bir de popo kısmını kendime yakın hissettim

Sarıl kısss bana... Tatile İstanbul üzerinden gitsen keşke desarılsak hakkaten

birdy sigarayı içti galiba diye düşündüm ben de bugün göremeyince:18::18:inşallah içmemiştir

bugün hiç gelmedi di mi ..kıss cinayet falan işlemesin..heran herşey olabülüürrr
bak söyliiimm şimdik kulaklarını çınlatıyoz 5 dk ya damlıycan aha şuraya da yazıyom

Abooooo Olabilüürrrr , kızım siz içmediğinizden ( Allah göstermesin tabi ) bilmezsiniz bu meretin adamı ne hallere soktuğunu.Ben annemdeyim ya 1 haftadır , camlardan bacalardan sarka sarka tütürüyorum.10. Kattan aşağıya yuvarlanmayı bile göze alıyorum yanisi. O kadar tuhaf yani.Mantıken ne gerek bu duruma diyorum ama tütürmeden de duramıyorum.Bu cigarayı icat edinin , bulup çıkaranın

bak söyliiimm şimdik kulaklarını çınlatıyoz 5 dk ya damlıycakk aha şuraya da yazıyom

Eğer gelirse, bi daha senden bahsederken besmeleyle başlıycam cümleye...

Aşağıdaki çantalar oğlumun isteği üzerine eklendi. Senle alakası yok sersumum.

Patrick'i çok severim ben... Dünya yansa umrunda değil ya... Bir de popo kısmını kendime yakın hissettim

Sarıl kısss bana... Tatile İstanbul üzerinden gitsen keşke desarılsak hakkaten
ben ikisini de severim..popo evet bizimkilere benziyor..sarıldım kıss sarıldım..inşallah bu yıl olmasa bidahaki seneye kesin batıya dönünce görüşücez.öyle bi hiss var içimde

birdy sigarayı içti galiba diye düşündüm ben de bugün göremeyince:18::18:inşallah içmemiştir

Son düzenleme:
Bu kadar olur yahu.Artık telepatiğede başladık sanırım.Hep beraber aynı şeyleri düşünür olduk.Uykusuzluğubile topluca yaşıyoruz

eveeeet bu aralar ben de uyuyamıyorum
:44::44:koyun sayayım diyorum,koyunlarda çitlere takılıp düşüyo

Gelmemesinin sigaraya alakası yoktur da ne oldu da gelemedi acep :44: Ben bir gece baskınına daha mı gitsem.Tülbentimde evde kaldı Zaten tülbentle gitmem bir daha tövbe.Rezil kepaze etti beni zaten

Eğer gelirse, bi daha senden bahsederken besmeleyle başlıycam cümleye...

Aşağıdaki çantalar oğlumun isteği üzerine eklendi. Senle alakası yok sersumum.

ben de dididm bu beni niye dövdüüü..öp onu annişi benim için..

Ögle. 1 Tabak kapuska 1 tane madalin. Su, kahve. 2 tane incir, 1 dilim hashasli ekmek.

Aksam 1 1/2 atranli corba. Su, cay 1 tane elma.

Ögle. 1 Tabak kapuska 1 tane madalin. Su, kahve. 2 tane incir, 1 dilim hashasli ekmek.

Aksam 1 1/2 atranli corba. Su, cay 1 tane elma.

Bacım sen ne yaptın Çıkar aradan mandalinayı ,2 incirin birini , haşhaşlı ekmeği ve de akşam yediğin elmayı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…