E bacım koyunlaırı takla attırın durursan tabi ki de uyuyamazsın.Baktın atlayamıyor , çitin kenarından geçirecen
Kizlarr ben hergün kosu bandimda 30dk yürüyorumm ama hep ayni hizla
degistirmelimiyim hizini hergün
en son çare onu yapıyorum zaten bacımbazen de bi bakıyorum koyunun arkasından bi tane inek geliyo..eee tebi totosunu kaldırıp çitten atlayamıyo,çok gıcık oluyorum iyice uykum kaçıyo deli miyim neyim ben:86::86::86::86::86::86:
en son çare onu yapıyorum zaten bacımbazen de bi bakıyorum koyunun arkasından bi tane inek geliyo..eee tebi totosunu kaldırıp çitten atlayamıyo,çok gıcık oluyorum iyice uykum kaçıyo deli miyim neyim ben:86::86::86::86::86::86:
Benimkilerde tam çite gelip geri dönüyorlar ,bende onların peşinden tabi kiSabaha kadar böyle tut -yakala- atlatla geçiyor
adabazarı çık aradan çık aradan deseydün kısss
kızlar uykum geldi beyaaa..birdy de gelmedii..
Benimkilerde tam çite gelip geri dönüyorlar ,bende onların peşinden tabi kiSabaha kadar böyle tut -yakala- atlatla geçiyor
ben de dididm bu beni niye dövdüüü..öp onu annişi benim için..
ben hepsini kasapta pirzola olarak görüyomm
benim ++ ların sebebini buldumuyurken bile yemek düşünüyom ondaan ötürü beyaa ondan ötürüü
Öptüm senin için, öpmez miyim...
Bence sen, tayin heyecanıyla uyuyamıyorsun. Tayinin sonucunu öğrendin, şimdi de akşam yatağa yatınca evi yerleştirir, annenle neler yapacağının planlarını yaparsın:)
Benim uykum geldi canlarım. Yatayım gayrı...
Hepinize iyi geceler.
Öptüm senin için, öpmez miyim...
Bence sen, tayin heyecanıyla uyuyamıyorsun. Tayinin sonucunu öğrendin, şimdi de akşam yatağa yatınca evi yerleştirir, annenle neler yapacağının planlarını yaparsın:)
Benim uykum geldi canlarım. Yatayım gayrı...
Hepinize iyi geceler.
benim ++ ların sebebini buldumuyurken bile yemek düşünüyom ondaan ötürü beyaa ondan ötürüü
iyi geceler canım ben de yatıyom gariii
canım ben dıyetısyen ve spor salonuna gıtmıstım evde de koşu bandı var ben her 4 dk sonunda 2 dk 6 2 dk 7 2 dk 8 ile koşuyordum sonra 4 dk 5 le diyetısyen çok ii yapıyorsun demıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?