Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

E bacım koyunlaırı takla attırın durursan tabi ki de uyuyamazsın.Baktın atlayamıyor , çitin kenarından geçirecen

en son çare onu yapıyorum zaten bacımbazen de bi bakıyorum koyunun arkasından bi tane inek geliyo..eee tebi totosunu kaldırıp çitten atlayamıyo,çok gıcık oluyorum iyice uykum kaçıyodeli miyim neyim ben:86::86::86::86::86::86:

Kizlarr ben hergün kosu bandimda 30dk yürüyorumm ama hep ayni hizla
degistirmelimiyim hizini hergün

canım ben dıyetısyen ve spor salonuna gıtmıstım evde de koşu bandı var ben her 4 dk sonunda 2 dk 6 2 dk 7 2 dk 8 ile koşuyordum sonra 4 dk 5 le diyetısyen çok ii yapıyorsun demıstı

Benimkilerde tam çite gelip geri dönüyorlar ,bende onların peşinden tabi ki Sabaha kadar böyle tut -yakala- atlatla geçiyor

adabazarı çık aradan çık aradan deseydün kısss

bugunkü menum sabah 8:45 te 2 yumurta ceviz 1 çb tulum ve beyaz peynır aç karna maydanos kuru 5 siyah 5 yeşil kırma zeytın 3 küçük doomates arada sütlu kahve ve çay öglen 4 te kıymalı yumurta yanında sarmısaklı yogurt 2 ceviz başkada bırşey yemedım çok açım bogazım agrıyor thalot içip yatacagım spor yapamadım suda 1.5 lt içmisimdir herkese ii geceler

ben de dididm bu beni niye dövdüüü..öp onu annişi benim için..

Öptüm senin için, öpmez miyim...

Bence sen, tayin heyecanıyla uyuyamıyorsun. Tayinin sonucunu öğrendin, şimdi de akşam yatağa yatınca evi yerleştirir, annenle neler yapacağının planlarını yaparsın:)

Benim uykum geldi canlarım. Yatayım gayrı...

Hepinize iyi geceler.

iyi geceler canım ben de yatıyom gariii

aynen oyam,sürekli eşya toplayıp yerleştiriyorum yatakta
iyi geceler bol leptinler canım

benim ++ ların sebebini buldum uyurken bile yemek düşünüyom ondaan ötürü beyaa ondan ötürüü

sersum kaçar kısslar..

Birdyyy bacııımmm merak ettirdin kendini..bekledim bekledim gelmedin..bi açıklama yaparsın artık

[melexin]Bacım sen ne yaptın Çıkar aradan mandalinayı ,2 incirin birini , haşhaşlı ekmeği ve de akşam yediğin elmayı

Canim arkadasa gittim, fazla israr etti inciri, hashasli ekmegi orda yedim kücük bir dilimdi.
Sabah kar kürüdüm. 4 km yürüdüm bugün. geldsin bana cantalar.:)
Cissmi oldu ki acep:

Valla icim kiyiliyor 2 gündür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…