Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çoğu arkadaşın menüsüne bakıyorum da bunun adı karatay diyeti değil ki pilav üzüm ekmek gırla gidiyor

[
kızlar ogle yemegım
3yk musakka
3yk pırınc pılavı
1su bardagı ayran
4tane sıyah uzum
süper menüpirinç yrine bulgur kullansanüzümde yenılmıyormuş bunda tatlım ama sen az yemıssın bır seycık olmaz pilavda az fakat o ınsulın dırencı kırılmasını onleyen besınlarden

Sen hiç sıkma canını, önce sağlık.
Benim tansiyonum normalde sık düşer ama bu sıralarda hiç öyle bir durumla karşılaşmadım.
Acaba bu durumda tuzdan başka yenilecek bir şey var mı ?
Aslında bu konuyu bir sorayım hemen soru hakkı dolmadıysa bugün canan hocanın .

Ayrıca şekercim tamamen bununla ilgili bir şey.
Soru olduğunda tabiki cevap veriliyor ama yazan kişi sürekli fikrini belirten yorumlarını bizimle paylaşan bir kişi olunca yazdıkları daha dikkatli okunuyor atlanmıyor.
Şahsen o kadar sayfa olduğunda bütün sayfaları okumakla beraber genel olarak göz ucuyla bakarken sayfalara bazı yerlerde durup daha dikkatli okuyorum.

Çoğu arkadaşın menüsüne bakıyorum da bunun adı karatay diyeti değil ki pilav üzüm ekmek gırla gidiyor

İnsan kilo verirken sıkılıyor zaman zaman kaçamaklar yapıyor.
hepimizin abartmadıkça kaçamak yapması zaman zaman uyamaması normal diye düşünüyorum.
Kaç kadın var ki başladığı bir düzene çok güzel bir şekilde uyup kilo verme sürecini kaçamaksız bitiriyor.
İstisnadır, Gül arkadaşımız gibi.
Onları da çok tebrik ediyorum.

Bi de ben varım da kimselerin haberi yok

[

süper menüpirinç yrine bulgur kullansanüzümde yenılmıyormuş bunda tatlım ama sen az yemıssın bır seycık olmaz pilavda az fakat o ınsulın dırencı kırılmasını onleyen besınlarden

tatlım calışıyorum ısyerınd ebu yemekler cıktı mecruren azda olsa yedım bırdaha yemem üzümle pılavı dogru dıyosun tesekkur ederım

sELAM KIZLAR...

ÖZLESİNİZ Mİ BENİ. BİR HAFTALIK KAÇAMAK VE DEPROSYON ARASINDAN SONRA BU KEZ SAPMAMAK ÜZERE GERİ GELDİM. HEMDE HİÇ KİLO ALMADAN. BIRAKTIGIM GİBİ 85,30 DAN DEVAM SİZLERİNDE DESTEĞİNİZLE. ( İLK BAŞLADIĞIMDA 86,70 Dİ -1,40 VERDİM ÇOK ŞÜKÜR. )

BU KADARI BİLE GİYSİLERİMDEN FARLETTİ.BU KEZ PES ETMEK İSTEMİYORUM AMA SABIRSIZ DAVRANIYORUM BİR AN ÖNCE KENDİMİ 60 KG GÖRMEK İSTİYORUM.. ( GETİRİN DÖNER BIÇAĞINIII FAZLALIKLARIMI KESEYİM) YORULDUM YILLARDIR AYNI DERTLE UĞRAŞMAKTAN.. dAHA ÖNCE NEREDEYDİN BE CANAN HOCAM..NEYSE GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN DİMİ KIZLAR. OMEGA 3 TAKVİYE ALDIM. GÜNDE 1 TANE ALIYORUM SABAHLARI YETİYORMUDUR ACABA.

BU SABAH NELER YEDİM
SAAT :09,10

1 YUMURTA
1/2 ÇAY BARDAĞI KAŞAR LORU
1 ORTA BOY DOMATES
1 MİNİK SALATALIK
TOPLAMDA ÇEYREK DEMET KADAR MAYDONOZ VE ROKA
8 ADET SİYAH ZEYTİN
-------------YUMURTAYI NORMALDE 2 ALIYORDUM AMA EVDE 1 KALMIŞTI, BİRDE YUMURTANIN KOKUSUNU SEVMEDİĞİM İÇİN KİMYON, KARABİBER, PULBİBER VE LİMON EKLİYORUM YUMURTAYI LORUN ÜZERİNE DİLİMLEYİP SÜPER OLUYO--------( BU ARADA ANNEM KORKMAYA BAŞLADI BENİM YUMURTA TÜKETİMİM DEN 1 TANE YESEN OLMAZMI KİLO ALMAYASIN SONRA DEDİ PEK Bİ GÜLDÜM )

BU YEDİKLERİMDEN YAKLAŞIK 20 DAKIKA SONRA Kİ BUNLARI ASLINDA DAHA ÖNCE TÜKETİYORDUM AMA SIRA KARIŞTI

SAAT 9,30 DA

BİR KUPA ILIK SÜT, 2 KURU İNCİR, 5-6 ADET YABANMERSİNİ OLDUĞUNU UMDUĞUM MEYVE, 1 ÇB TAZE BADEM CEVİZ KARIŞIMI.
ŞU AN SAAT 2 HALA ACIKMADIM. MASA BASINDA OTURURKEN ENERJİ HARCAMIYORUM. SABAH İŞE YÜRÜYORUM 20 DK. AKŞAM DA AYNI ŞEKİLDE.EVE GİDİNCEDE 2,5-3 KM KOŞU BANDI 30-40 DAKIKA DEĞİŞİYOR VE 50 MEKİK..

SAAT 4 GİBİ ZEYTİNYAĞLI KABAK KAVURMA, YOĞURT, SALATA VE ACUR TURŞUSU YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. 1/2 BARDAK TA CEVİZ YESEM Mİ NE DERSİNİZ AKŞAM ÖĞÜNÜM YOK.. DÜN AKŞAM BİRAZ HALSİZ DÜŞTÜM SANKİ. DÜN DE YEŞİL MERCİMEK, SALATA, YOĞURT YEMİŞTİM SAAT 4,30 DA.

NE DERSİNİZ CEVİZ EKLESEMMİ.??

Bi de ben varım da kimselerin haberi yok

Arkadaşım bizimle paylaşmazsan bilmemiz mümkün değil ki.
Buyur gel menülerini paylaş yorumlar yap.
Anlat , oku ..
Bir çok kişi gül'ü gördükçe motive oluyor, sen de anlat seni dinledikçe de motive olalım.

Benım de tansıyonum dusuktur genellıkle,tuzlu ayranı cok severım mesela.Ilk kez kan vermeye gıttıgımde ,kan verdıkten sonra anıden ayaga kalkmıstım bır baktım her yer karanlık hemen oturdum,meyve suyunu ıctım hemen. Burada bır alıntı var tansıyon konusunda :"Tansiyon düşmesi kısa süreli baş dönmeleriyle kendine belli eder. Aniden yataktan kalkıldığında veya ani bir hareket yapıldığında baş dönmesi olur. Kan dolaşımı tekrar normale dönünceye kadar hasta bir yere oturtulmalıdır. Tansiyon düşüklüğünden yakınanlar ani hareketlerden kaçınmalıdır. Çok fazla sıkmayan karın korseleri yararlı olabilir. Yemek aralarını çok uzatmamak gerekir. Doktora danışılarak kan basıncını geçici olarak arttıran ve dolaşımı düzenleyen ilaçlar kullanılır. Kahvenin tansiyon yükseltici etkisinden de yararlanılabilir. Başkaca bir zararı yoksa yazın aşırı terleme nedeniyle tuz kaybına bağlı tansiyon düşmelerinde tuzlu ayran içilmesi, tuz ve sıvı alımının arttırılması yararlı olabilir." ..........................................Halsızlık var mı sızde? Eger varsa hocanın acıklamaları var : "Soru : doktor hanım benim bir sorum daha olacak; karatay diyetiyle 26 Hazirandan beri 75 kg dan 68 kg a düştüm. çok mutluyum yalnız yıllardır halsizlik sorunum var ve beslenme tarzımı da değiştirmiş olmama rağmen düzelmedi. bazı günler daha da halsiz oluyorum. önerebileceğiniz bir şey var mı bu konuda? şimdiden teşekkür ederim.

Cevap : Kanınızı, kan demiri ve D-vitaminizi kontrol ettirin...Vitamin takviyesi öneml,.bol bol ızgara ve buğulama hamzi yeyin. Trabzon yağını ihmal etmeyin!! Tokluk kan şekerinize ve insüline de baktırmalısınız. Bol bol yüzmelisiniz!!! Kolay gele. Aç kalmanıza gerek yok..Doyuncaya kadar yeterli miktarda yemelisiniz. Kabız olmayın sakın Prof. Dr. MCanan Efendigil Karatay
Detay için burayı tıklayınız
Cevap Tarihi : 11.09.2011 10?00. .............................................. Merhaba Canan Hanım,
Kitabınızı okudum ve son bir aydır uyguluyorum. Haftada yarım kilo ancak verebiliyorum, bence sağlıklı bir hız. Genelde hiçbir sağlık problemim yok, 6-7 kilo fazlamdan başka. Ama sürekli halsizim, ciddi bir kansızlıkta yok, limitin biraz altında sadece.
43 yaşındayım, günlük omega 3 kapsülü dışında, kullanmamız gereken “günlük, haftalık veya kür olarak önerebileceğiniz” vitamin veya minarel takviyesi var mı?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

07.09.2011 00:06:00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap : Omega 3 ile kuvvetli bir antioksidan almalısınız. Kan demirinize ve D-vitaminize baktırmalısınız. Yürümeye de başlayın ve bol su için...

Az yemek yemeyin, doyuncaya kadar yemelisıniz.

Prof. Dr. M Canana Efendigil Karatay " Bır de klasık cayı kahvaltıdan 1,5 saat sonra tuketıyorum,vucuttan demır eksıklıgıne neden oluyor halsız oluyorum.Gecmıs olsun.

benimde regl belirtim tam 1 haftadan başıyor o yüzden olabılır belki. Suyu da arttır bence. Geçmiş olsun tekrar.

KAHVALTIM:10 da bıraz tellı peynırı zyagında erıtıp 1yumurta kırdım 3 zeytın bıraz peynır bıber domates salatalık 2kayısı 3cevız 3fıstık
bayılıyorum bu tellı peynır olayına sanırım senden öğrendım yaptım bende ohhh afıyet olsun

kolay gelsın sunu yedım bu kacamak yazıyordun ve kılo vermıssın harıkasın tebrıkllerkızıcıgına sevgıler

Evet cnm toplamda 50 cm dedi hoca..
Kızlar teşekkür ederim tebrikleriniz için,darısı başınıza diyorum.
Spor spor spor
ceylin bu ne incelikcanı gönülden

ok yani yani katılıyorum:)))
1495327]Bi de ben varım da kimselerin haberi yok[/QUOTE]
menülerini paylasıp kafanı takanı sorarsan arkadasımtabı kı gordum senı:))ses ıstedıgını anlayamadım
masalcım cok sagol

arkadaşım sergile haberimiz olsun gülün sergisinden hepimizin haberi var mesela

Başlıyorum o zaman:
Başlama tarihim:12/10/2011
Kilo:77.7
boy:1.67
beden:44/46 ikeeen;
bu çarşamba sabah kahvaltıyı yaptıktan sonra aklıma geldi koşa koşa gittim tartıldım 72.8 geldim.Şimdiş regl öncesi şişliğim var geçince daha da zayıflayacağım.Hiç falso vermedim.

annem benim yemeğe tuz atmayacağımı bildiği için pişirirken bol bol atıyor sağolsun. Sabote ediyor beni haberi yok kendince iyilik ettiğini sanarak. O sebepten asmam benimki hiç düşümüyor. Umarım düzelirsin bir an önce

aynen katılıyorum .
Bütün alkışlar en başta gül e ve kilo veren tüm karataycı bayanlarımıza gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…