süper menükızlar ogle yemegım
3yk musakka
3yk pırınc pılavı
1su bardagı ayran
4tane sıyah uzum
canım cok tesekkürsenın cips deneyımın içime su serptı dedıklerını uygulayacagım bakalım yarına insan kacamaksız
boyle olunca bozuldum valla
beım gıbı tuzsuzluktan mı oldukı tansıyonu dusen varmı?
şeker kızım bak ben de yenıyım cevap geldı tatlım o hafta oyle bır haftadır...sen fazla gıremeyınce tanıtamamıssındır kendını beklıyoruz seni de
Çoğu arkadaşın menüsüne bakıyorum da bunun adı karatay diyeti değil ki pilav üzüm ekmek gırla gidiyor
İnsan kilo verirken sıkılıyor zaman zaman kaçamaklar yapıyor.
hepimizin abartmadıkça kaçamak yapması zaman zaman uyamaması normal diye düşünüyorum.
Kaç kadın var ki başladığı bir düzene çok güzel bir şekilde uyup kilo verme sürecini kaçamaksız bitiriyor.
İstisnadır, Gül arkadaşımız gibi.
Onları da çok tebrik ediyorum.
[
süper menüpirinç yrine bulgur kullansan üzümde yenılmıyormuş bunda tatlım ama sen az yemıssın bır seycık olmaz pilavda az fakat o ınsulın dırencı kırılmasını onleyen besınlarden
Bi de ben varım da kimselerin haberi yok
Benım de tansıyonum dusuktur genellıkle,tuzlu ayranı cok severım mesela.Ilk kez kan vermeye gıttıgımde ,kan verdıkten sonra anıden ayaga kalkmıstım bır baktım her yer karanlık hemen oturdum,meyve suyunu ıctım hemen.canım cok tesekkürsenın cips deneyımın içime su serptı dedıklerını uygulayacagım bakalım yarına insan kacamaksız
beım gıbı tuzsuzluktan mı oldukı tansıyonu dusen varmı?
şeker kızım bak ben de yenıyım cevap geldı tatlım o hafta oyle bır haftadır...sen fazla gıremeyınce tanıtamamıssındır kendını beklıyoruz seni de
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Tansıyonum düşmezdi hala bu kadar hiç düşmezdi o yuzden gece 22.40 gıbı cok tuzlu ayran içtim(idealistcim tesekkür)
şimdi fena degilim
sabah tartıldım 65 ım
problem şu
ayın 10un 66.900
17unde
65.100
24 unde 64.100 dum
dun menum normal kahvaltı ve öğlenayran16.oo lahmacun ayran dı aksam yemedim
23gıbı tuzlu ayran içtim
sabah tarıldım 65 ım yorumlarmısınız
karataya uydum son ıkı gundur kayısı sayısı 5-6 olmuştu sabah ondan mı
tuzlu ayran danmı
wc zorcıkıyorum az ondanmı
ragı bır hafta kadar var ondan mı?lahmacunu daılk defa yedım su bazen 1.5 oluyor bazen 2 bakalım simdı kayısı dadıkkat edıcem yorumlarınızı beklıyorum
sabah klasık kahvaltı kacamaksız8.00
10.00 muthıs bas donmesı kesme şeker
13.oo kıymalı yumurta yogurt yeşillik
bayılıyorum bu tellı peynır olayına sanırım senden öğrendım yaptım bende ohhh afıyet olsunKAHVALTIM:10 da bıraz tellı peynırı zyagında erıtıp 1yumurta kırdım 3 zeytın bıraz peynır bıber domates salatalık 2kayısı 3cevız 3fıstık
kolay gelsın sunu yedım bu kacamak yazıyordun ve kılo vermıssın harıkasın tebrıkllerselam kızlar bildirimimi yapıp çıkmak zorundayım.çok çalışmam lazımmm çoookk
Bildirim: 28.10.2011
Rumuz: saphira
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg: 104
Geçen hafta: 94.4
Bu hafta: 92.7
Fark: 1.7
Toplam fark: 11.3
Beden: 44-46
Spor: bu hafta hiç yapmadım
Boy:163 cm
Hedef:76
Oran: % 1.80
herkesi öptümmmmm
ceylin bu ne incelikEvet cnm toplamda 50 cm dedi hoca..
Kızlar teşekkür ederim tebrikleriniz için,darısı başınıza diyorum.
Spor spor spor
ok yani yani katılıyorum:)))cevap var yok kafaya takmayın bence,dalın her muhabbetin ortasına,aklınıza TAKILANI SORUN,arkadaşlık bağları ha deyince oluşmaz heral,zamanla kaynaşılır nasılsa ,mühim olan burda olmak ve gözünü hedeften ayırmamak ,piiii kişisel gelişimci gibi konuştum,ama hedefe çok pis kilitlendim,canan hocam 10 sene önce nerelerdeydiniz ,gençliğimi dobik geçirdim ,hiç diyet filan da yapmazdım ha ,nasıl bir özgüvense artık,insan yaşlandıkça anlıyor
kızlar ogle yemegım
3yk musakka
3yk pırınc pılavı
1su bardagı ayran
4tane sıyah uzum
arkadaşım sergile haberimiz olsun gülün sergisinden hepimizin haberi var mesela
Sen hiç sıkma canını, önce sağlık.
Benim tansiyonum normalde sık düşer ama bu sıralarda hiç öyle bir durumla karşılaşmadım.
Acaba bu durumda tuzdan başka yenilecek bir şey var mı ?
Aslında bu konuyu bir sorayım hemen soru hakkı dolmadıysa bugün canan hocanın .
ılk defabu kadar düştü masalcım boynumu düz tutamadım tabiricaizse böyle cansıztavuk boynu gibi oldu ama kaldıramadım şimdi baş dönmesi agrısı hafif varsorabılırsen cok sevınırım ılgıne cok tesekkür
f
canım cok tesekkürSenın cips deneyımın içime su serptı dedıklerını uygulayacagım bakalım yarına insan kacamaksız
Beım gıbı tuzsuzluktan mı oldukı tansıyonu dusen varmı?
Sen hiç sıkma canını, önce sağlık.
Benim tansiyonum normalde sık düşer ama bu sıralarda hiç öyle bir durumla karşılaşmadım.
Acaba bu durumda tuzdan başka yenilecek bir şey var mı ?
Aslında bu konuyu bir sorayım hemen soru hakkı dolmadıysa bugün canan hocanın .
ılk defabu kadar düştü masalcım boynumu düz tutamadım tabiricaizse böyle cansıztavuk boynu gibi oldu ama kaldıramadım şimdi baş dönmesi agrısı hafif varsorabılırsen cok sevınırım ılgıne cok tesekkür
f
Sordum asmacım.
Yarına kadar cevap gelir muhtemelen, hiç geciktirmiyor saolsun Canan hoca ..
insan kilo verirken sıkılıyor zaman zaman kaçamaklar yapıyor.
Hepimizin abartmadıkça kaçamak yapması zaman zaman uyamaması normal diye düşünüyorum.
Kaç kadın var ki başladığı bir düzene çok güzel bir şekilde uyup kilo verme sürecini kaçamaksız bitiriyor.
Istisnadır, gül arkadaşımız gibi.
Onları da çok tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?