Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok çabuk verirsiniz kilolarınızı merak etmeyin..burada da destek olurlar...

çok çabuk verirsiniz kilolarınızı merak etmeyin..burada da destek olurlar...

canım sende mi buradasın çift çizgi topiğinden hatırladım seni benim rumuzum değişti de eskiden annesininbebiki ve hijyenim di hatırlarsın belki :))

inşaallah dediğin gibi veririm sen ne zamandır burdasın ?

kitabı en kısa zamanda alacağım bu yüzden sormak istediğim bir kaç soru var

mercimek ve bulgur ve turşunun durumu nedir bu diyette arkadaşlar ???

tursu ev yapımıysa eğer serbet yiyebilirsin ..
mercimek için bilemiyorum ..ama serbesttir büyük ihtimal .çünkü bağırsakları çalıştırı ve sağılıklı bir gida
bulgur için az tüketirsen problem olmaz diye düşünüyorum..yani bir kaç kaşık bulgur pilavı yenebilir ...yanında yoğurtla..
ama kızlar da cevap yazar sana simdi ...

ben hijyenim den hatırlıyorum..nerelerdesin ki..çizft çizgi topiğine arada yazıyoruz yine..bırakmadık orayı ..

ben yeni buradayım ..ikinci haftam sanırsam...

ama çok hızlı kilo veriliyor..ben bile incecik oldum 10 günde..çok farkedersin sende ...
hem de aç kalmadan...
öğünler arası 4 saat olmalı onu okumuşsundur burada
çünkü yağları yakan leptin hormonu yemek yedikten 3,5 ila 4 saat arasında salgılanıyormuş..o arada ağzına bitki çayı ve süt ve ayrandan başka birşey koymamalısın canım..

sen neden gelmedin çizf çizgiye...
neler yapıyorsun..oğlun mu oldu...ömürlü olsun..güle güle büyüt

canım ya çok hareketli bir oğlum var zor bir çocuk fırsat bulamıyorum pek yazmaya :))

seninde oğlun olmuş sanırım Allah analı babalı büyütsün..

ne yapalım veririz inşallah bu kiloları demek on günde incecik oldun maşallah ya inşallah bende olurum ama senin vereceğin kilo az sanırım

evet ben 7 kilo verdiğim zaman tamam olurum inşallah

ama asıl daha fazla kilo vermek isteyenler burada canım..bak burada 20 küsür kilo verenler var ..ben tv de de duydum..2 ayda ne kilolar veriyorlarmış..hem de hızlı bir şekilde..
ben inanıyorum ki sen de istediğin kiloya ulaşacaksın ..
benim de oğlum oldu..2 yaşına girdi 5 ocakta
çizelgemi değiştiremedim..nasıl yapıldığını bile unutmuşum..

canım bir de ben geçen yıl kpss ye hazırlandım..ne net ne tv izledim..
ve 85 puan aldım...simdi atanabilmeyi umut ediyorum..ama daha var...
katiplik sınavlarına hazırlanıyorum...
yani bir de kilo vermenin ardında memur olabilirsem çok mutlu olurdum..evde oturup ev işi yapıyorum zaten 7 yıldır..çalışmak istiyorum..bulunduğum ilçede de yok öyle özel sektör vs. memur olmam şart gibi birşey yanı...hem çocuklarıma da daha bir gelecek sağlayabilmek adına....

selamlar...
sık giremiyorum şu sıra,malum dönem sonu geliyor ve çok yoğunum..öğle arasında bile eve gelmeyip okulda kaldım..umarım hafta sonuna kadar hallederim tüm işleri..
bugün öğlede 2ye yakın lahmacun yedim..lahmacunun sınırı var mıydı kızlar? varsa ve fazla yediysem akşamı yoğurtla geçireyim :26:
sabah klasik karatay kahvaltısı...

çok iyi canım inşaallah atanırsın bende bi 15 kg vermek istiyorm ne bileyim ben çok diyete başla bırak yaptım metabolizmamı mahfettim

inşaallah bu defa pes etmem

hangi bölüm mezunusun arkadaşım?
Allah yardımcın olsun..
ben 12 yıllık öğretmenim ama bir fırsatını bulsam hemen istifa ederim..çok farklı hayallerim var mesleğimden soğutuldum yıllar içinde

lahmacun muu yenebiliyor mu ne güzel

Kahvaltım
bir yumurta sarisi
biraz peynir
dort zeytin
iki hurma
iki ceri
biraz badem fındık karışımı
üç omega 3
demir tableti
d vitamini
kahve

cok kravat ise gitmeye çalışıyorum

Afiyet olsun canım..

Çok kasmayın ne olur çok rahat haftada 1-2 kilo verirsiniz ama kaçamak yapmamalı tabi

Kolay gelsin. Bakın şimdiden incelmeye başladınız bile

kitabı en kısa zamanda alacağım bu yüzden sormak istediğim bir kaç soru var

mercimek ve bulgur ve turşunun durumu nedir bu diyette arkadaşlar ???

Mercimekte sınır yok canım ama bulgur sınırlı 2-3 kaşık olacak kadar bir öğünde çünkü kilo vermeyi yavaşlatıyor. Turşu ise ev yapımı ise istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Bu diyette dikkat edilmesi gereken bir hususda kabızlık. Kabız olmamaya gayret

Lahmacun sağlıklı bir besin ama abartmamak lazım ki abartmamışsınız bence. akşama çorba ve salata yiyebilirsiniz bence. Sadece yoğurt acıktırır sizi gece yemek yeme isteği olabilir o yüzden çorba yada sebze yemeği olablir

canım çok çabuk almışsın kilo ..merak etme karatay diyetiyle fazla kiloların hepsi gider...
ya sorma.Yeni evliler çok kilo alır derlerdi de inanmazdım :) benim ki abartılı oldu . Bide daha hamile filan kalmada oldu böyle hamile kalırsam ne yaparım onu bilmiyorum. Allahtan boyum uzun da çok belli olmuyor ordan kurtarıyorum :)
ben bugün diyete başladım ama akşam 19.00 dan sonra bişey yememe kısmına uyamıycam sanırım. Zaten işden 19.00 da çıkıyoruz eşimle beraber .Eve varması 20.00 yi buluyor. Mecbur bişeyler yemem lazım. Onu nasıl halledicem onu bilmiyorum

çok iyi canım inşaallah atanırsın bende bi 15 kg vermek istiyorm ne bileyim ben çok diyete başla bırak yaptım metabolizmamı mahfettim

inşaallah bu defa pes etmem

Arada ufak kaçamaklarla hafta sonları mesela ufak lokmalık ödüllerle motive olablirsiniz bence. bu sayede pes etmezsiniz ki karatayda açlık hissetmediğiniz için zorlukda çekmezsiniz.

Tabikiii yanına bol salata ve limonla 1 en fazla 2 tane yiyebiliriz. Fazlası çok kaçar değil mi Benim 3 haftayı geçti midem küçülmüş hemen doyuyorum

bu diyeti boşuna sevmiyorum ben

mercimek çorbası yapayım o halde..salata,yanına da ayran..teşekkürler..diyet yaparken takıldığın her yerde sorularını cevaplayacak birilerinin olması ne güzel

O zaman akşamları siz kendinize 21:00 sınırı koyun ve akşam yemeğini hafif şeyler yiyerek halledin. Yatış saatiniz de önemli tabi ki büyük ihtimal 12 de yatıyosunuzdur.
Bende bu yaz evleneceğim inşallah Ben kilo almamak için karataya devam edeceğim dikkat edeceğim ve spor odası yapacağız

bu diyet gerçekten bu kadar etkili mi yaa :26: yazılanların sadece bır kısmını okudum herkes memnun sanırım..
ama tatlı olmaması cok kotuu....
bende kılo vermek istiyorumm yaaa bana da yardım eden olurmu ki

iş yerinde yeme ihtimalin var mı?

bu diyet gerçekten bu kadar etkili mi yaa :26: yazılanların sadece bır kısmını okudum herkes memnun sanırım..
ama tatlı olmaması cok kotuu....
bende kılo vermek istiyorumm yaaa bana da yardım eden olurmu ki

ho$geldin
tatli olarak helva var
ceviz yada kuru kayisiyla ceviz var benim bildigim ve çok sevdigim :)
daha vardirda ben bilmiyorum kizlar yazar $imdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…