merhaba arkadaşlar dün yazmıştım bugün başlayacağım diye başladım
sabah yumurta lor ve domates yedim cevizle
öğlen mercimek çorbası
ve arada yine ceviz yedim
akşam nohut çorba ve salata yiyeceğim
bir de bu sabah tartıldım 75 kg dım dün yeşil çay falan içmiştim demekki vucüdum çok fazla ödem yapmış başlangıç kilomu 75 olarak baz alacağım bu durumda
sevgiler. destekleriniz için teşekkürler...
çok çabuk verirsiniz kilolarınızı merak etmeyin..burada da destek olurlar...
kitabı en kısa zamanda alacağım bu yüzden sormak istediğim bir kaç soru var
mercimek ve bulgur ve turşunun durumu nedir bu diyette arkadaşlar ???
canım sende mi buradasın çift çizgi topiğinden hatırladım seni benim rumuzum değişti de eskiden annesininbebiki ve hijyenim di hatırlarsın belki :))
inşaallah dediğin gibi veririm sen ne zamandır burdasın ?
canım sende mi buradasın çift çizgi topiğinden hatırladım seni benim rumuzum değişti de eskiden annesininbebiki ve hijyenim di hatırlarsın belki :))
inşaallah dediğin gibi veririm sen ne zamandır burdasın ?
canım ya çok hareketli bir oğlum var zor bir çocuk fırsat bulamıyorum pek yazmaya :))
seninde oğlun olmuş sanırım Allah analı babalı büyütsün..
ne yapalım veririz inşallah bu kiloları demek on günde incecik oldun maşallah ya inşallah bende olurum ama senin vereceğin kilo az sanırım
hangi bölüm mezunusun arkadaşım?canım bir de ben geçen yıl kpss ye hazırlandım..ne net ne tv izledim..
ve 85 puan aldım...simdi atanabilmeyi umut ediyorum..ama daha var...
katiplik sınavlarına hazırlanıyorum...
yani bir de kilo vermenin ardında memur olabilirsem çok mutlu olurdum..evde oturup ev işi yapıyorum zaten 7 yıldır..çalışmak istiyorum..bulunduğum ilçede de yok öyle özel sektör vs. memur olmam şart gibi birşey yanı...hem çocuklarıma da daha bir gelecek sağlayabilmek adına....
selamlar...
sık giremiyorum şu sıra,malum dönem sonu geliyor ve çok yoğunum..öğle arasında bile eve gelmeyip okulda kaldım..umarım hafta sonuna kadar hallederim tüm işleri..
bugün öğlede 2ye yakın lahmacun yedim..lahmacunun sınırı var mıydı kızlar? varsa ve fazla yediysem akşamı yoğurtla geçireyim :26:
sabah klasik karatay kahvaltısı...
Günaydinnn herkese
kizlarr benim menüme bir yorum yapsanizzz yanlis biseyler yemiyimde
sabah yok uyudugum icin :)
Öglen yani benim kahvaltim:)
Sirkeli su
1cay bardagi ceviz
az bisey beyaz peynir
yarim domates
5tane yesil zeytin
1tanede yumurta
Aksam
sirkeli su
firinda tavuk
salata
1yemek kacigida yogurt
gece
1bardak süt
2litre su
30dk hizli tempoda yürüyüs
nasillll sizceee :)
Kahvaltım
bir yumurta sarisi
biraz peynir
dort zeytin
iki hurma
iki ceri
biraz badem fındık karışımı
üç omega 3
demir tableti
d vitamini
kahve
cok kravat ise gitmeye çalışıyorum
Merhaba hanımlar ,
ben bugün başladım diyete :)
evleneli 7 ay oldu . Evlendiğimde 59 kiloydum. İnceciktim . 38 beden oluyordu .
Ama şimdi tahmin edin kaç kg yum? :)
tam 75 . 7 ayda 15 kg :)
dün akşam bir tartıldım sinirim bozuldu. Eteklerimin pantolonlarımın içine giremiyorum
Eşimde aldı bir o kadar kg. Koca göbüşüm benim :)
Bugünden itibaren başladık diyete . Hadi bakalım sonumuz ne olacak :)
merhaba arkadaşlar dün yazmıştım bugün başlayacağım diye başladım
sabah yumurta lor ve domates yedim cevizle
öğlen mercimek çorbası
ve arada yine ceviz yedim
akşam nohut çorba ve salata yiyeceğim
bir de bu sabah tartıldım 75 kg dım dün yeşil çay falan içmiştim demekki vucüdum çok fazla ödem yapmış başlangıç kilomu 75 olarak baz alacağım bu durumda
sevgiler. destekleriniz için teşekkürler...
kitabı en kısa zamanda alacağım bu yüzden sormak istediğim bir kaç soru var
mercimek ve bulgur ve turşunun durumu nedir bu diyette arkadaşlar ???
selamlar...
sık giremiyorum şu sıra,malum dönem sonu geliyor ve çok yoğunum..öğle arasında bile eve gelmeyip okulda kaldım..umarım hafta sonuna kadar hallederim tüm işleri..
bugün öğlede 2ye yakın lahmacun yedim..lahmacunun sınırı var mıydı kızlar? varsa ve fazla yediysem akşamı yoğurtla geçireyim :26:
sabah klasik karatay kahvaltısı...
ya sorma.Yeni evliler çok kilo alır derlerdi de inanmazdım :) benim ki abartılı oldu . Bide daha hamile filan kalmada oldu böyle hamile kalırsam ne yaparım onu bilmiyorum. Allahtan boyum uzun da çok belli olmuyor ordan kurtarıyorum :)canım çok çabuk almışsın kilo ..merak etme karatay diyetiyle fazla kiloların hepsi gider...
çok iyi canım inşaallah atanırsın bende bi 15 kg vermek istiyorm ne bileyim ben çok diyete başla bırak yaptım metabolizmamı mahfettim
inşaallah bu defa pes etmem
lahmacun muuyenebiliyor mu ne güzel
lahmacun muuyenebiliyor mu ne güzel
Afiyet olsun canım..
Çok kasmayın ne olur çok rahat haftada 1-2 kilo verirsiniz ama kaçamak yapmamalı tabi
Kolay gelsin. Bakın şimdiden incelmeye başladınız bile
Mercimekte sınır yok canım ama bulgur sınırlı 2-3 kaşık olacak kadar bir öğünde çünkü kilo vermeyi yavaşlatıyor. Turşu ise ev yapımı ise istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Bu diyette dikkat edilmesi gereken bir hususda kabızlık. Kabız olmamaya gayret
Lahmacun sağlıklı bir besin ama abartmamak lazım ki abartmamışsınız bence. akşama çorba ve salata yiyebilirsiniz bence. Sadece yoğurt acıktırır sizi gece yemek yeme isteği olabilir o yüzden çorba yada sebze yemeği olablir
ya sorma.Yeni evliler çok kilo alır derlerdi de inanmazdım :) benim ki abartılı oldu . Bide daha hamile filan kalmada oldu böyle hamile kalırsam ne yaparım onu bilmiyorum. Allahtan boyum uzun da çok belli olmuyor ordan kurtarıyorum :)
ben bugün diyete başladım ama akşam 19.00 dan sonra bişey yememe kısmına uyamıycam sanırım. Zaten işden 19.00 da çıkıyoruz eşimle beraber .Eve varması 20.00 yi buluyor. Mecbur bişeyler yemem lazım. Onu nasıl halledicem onu bilmiyorum
ya sorma.Yeni evliler çok kilo alır derlerdi de inanmazdım :) benim ki abartılı oldu . Bide daha hamile filan kalmada oldu böyle hamile kalırsam ne yaparım onu bilmiyorum. Allahtan boyum uzun da çok belli olmuyor ordan kurtarıyorum :)
ben bugün diyete başladım ama akşam 19.00 dan sonra bişey yememe kısmına uyamıycam sanırım. Zaten işden 19.00 da çıkıyoruz eşimle beraber .Eve varması 20.00 yi buluyor. Mecbur bişeyler yemem lazım. Onu nasıl halledicem onu bilmiyorum
bu diyet gerçekten bu kadar etkili mi yaa :26: yazılanların sadece bır kısmını okudum herkes memnun sanırım..
ama tatlı olmaması cok kotuu....
bende kılo vermek istiyorumm yaaa bana da yardım eden olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?