- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
dün gece uyudum kıssssanırım haberi aldıktan sonra rahatlık geldi koyun saymaya gerek kalmadı
slm canımm..ya bende çikolata falan aramam amaa sütlü ve şerbetli tatlılarrr ne olursa ıste sevıyorum..62 kıloydum kısa surede 71 oldum ve cok canım sıkılyor..benmde yasadığım yerde ıyı bır dıyetısyen var ondan randevu aldım subat bası ıcın randevu verdı bıraz onu denıyeyım bakalım olmadı sızın yaptığınız sekılde denerım..nede olsa birebir yaşayan sizsinizz.... :) tesekkürler yardımın için..
Ohh ne güzel
Bende severim sütlü ve şerbetlileri ama inan şuan canım hiç istemiyor dolapta var ama içimden gelmiyor yemek.Hafta soonu memlekete gidicem annem yaparsa ne yapacam bilmiyorum yok desem kırılır pff. Bakalım görcez. Ama eski iştahım kalmadı onu biliyorum :) Tatıda 2 kilo vermiş gözüküyorum ama fiziken çok incelmişim gibi geliyor. Hiç giyemediğim bi elbisem var geçen onu denedim güzel oldu azcık göbeğim var o da gitti mi tamam. evlenince özellikle hep elbise giymek istiyorum. birde gelinlik var tabikiii
canım ya ne guzell senın kilon cok değilmiş ki..keşke bende senın kadar olabilsemm..valla bılmıyorum artık bu canımın ısteği bitermi bilmiyorumm...ayrıca annenı kırma azcık tadına bak ve anne dıyetteyım de..anlar heralde
nısanlımısın pekı canım sen?
Çok değil ama boy kısa bir de nişanlımın yanına geçince o 1.86 olunca ben kısa ve tombiş kalıyorum ki göbeğimden falanda hoşlanmıyorum giydiğim yakışmıyor. o yüzden başladım hedef 55. Hayırlısı
Sende verirsin merak etme önce yapacağım cnaım istemeyecek deyip beyninde halletmelisn değilse zorlanırsın.
Evet canım şubattan beri nişanlıyım 1 sene yakında. Düğün günüm belli değil ama yaza okul bitince inşallah. Annemi de kırmadan birşeyler yapacağız artık el mahkum
evet ya o konuda haklısınn benımde esım uzun 1.83 bende 1.65 ama ben sısman kalıyorum yanındaa ve kotu bı durumm...hem vucudumuda bu sekılde beğenmıyorum...
once ıstemek onemlı ama benım nefsım hıc sabretmek ne bılmıyor cok sabırsızzz..bakalım hayırlısı
allah sonuna kadar mutlu etsın canım..aranızdan saygı ve sevgı hıc azalmasın inşallahh
Biraz irade gerekli.. Tok olunca zzaten canın istemez ama burayı takip edersen senin için daha iyi olur.
Amin canım inşallah hiç birimizinki azalmasın inşallah
rica ederım tatlım yaaa ımrendım vallahı..insallah ısteğin kiloya ulaşırsınn..
darısı başıma ve tum ısteyenlereeee
Ohh ne güzel
merhaba kızlar
sizleri çooook özledim ...
ben tabiiiki dağılmış durumdayım dedemi kaybettik bütün aile bi araya gelince yemek zamanları yemek düzenleri hepten bozuk olunca ben de iyice cozuttum toparlanamıyorum hala ...habugün ha yarın derken böle oldu ....
sizler nasılsınız herkes iyidir umarım
Merhaba hanımlar ,
ben bugün başladım diyete :)
evleneli 7 ay oldu . Evlendiğimde 59 kiloydum. İnceciktim . 38 beden oluyordu .
Ama şimdi tahmin edin kaç kg yum? :)
tam 75 . 7 ayda 15 kg :)
dün akşam bir tartıldım sinirim bozuldu. Eteklerimin pantolonlarımın içine giremiyorum
Eşimde aldı bir o kadar kg. Koca göbüşüm benim :)
Bugünden itibaren başladık diyete . Hadi bakalım sonumuz ne olacak :)
merhaba arkadaşlar dün yazmıştım bugün başlayacağım diye başladım
kitabı en kısa zamanda alacağım bu yüzden sormak istediğim bir kaç soru var
mercimek ve bulgur ve turşunun durumu nedir bu diyette arkadaşlar ???
ya sorma.Yeni evliler çok kilo alır derlerdi de inanmazdım :) benim ki abartılı oldu . Bide daha hamile filan kalmada oldu böyle hamile kalırsam ne yaparım onu bilmiyorum. Allahtan boyum uzun da çok belli olmuyor ordan kurtarıyorum :)
ben bugün diyete başladım ama akşam 19.00 dan sonra bişey yememe kısmına uyamıycam sanırım. Zaten işden 19.00 da çıkıyoruz eşimle beraber .Eve varması 20.00 yi buluyor. Mecbur bişeyler yemem lazım. Onu nasıl halledicem onu bilmiyorum
hmm anladım canım.. :) ya ben kıtabı okumadığım ve neler yenip neler yenılmeyeceğini bilmediğim için pek öyle yazdım..
ayy kızlarr ya ne guzel zayıflayanlar varrr off..10 kg versem harıka olcakk
sağol canım sen daha önce de buradaydın sanırım öyleyse tekrar HOŞGELDİN
güzel menü,tayinininiz hayırlı olsun leylak, ilk aklıma ne geldi biliyormusun, ayy annesinin yanında bebeğide olur, iyiki geç olmuş diye dua edersinkahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
fıstık
1 kuru incir
omega 3
birazdan da yürüyüş
mercimek serbest,bulgur pilav olarak 3-4 kaşığı geçmmeli, bol salatalı kısır olursa biraz artabilir ama sınırlı besin, ev yapımı turşu serbesttkitabı en kısa zamanda alacağım bu yüzden sormak istediğim bir kaç soru var
mercimek ve bulgur ve turşunun durumu nedir bu diyette arkadaşlar ???
lahmacun bol yeşillikli hafta da 1 taneyi geçmemeliselamlar...
sık giremiyorum şu sıra,malum dönem sonu geliyor ve çok yoğunum..öğle arasında bile eve gelmeyip okulda kaldım..umarım hafta sonuna kadar hallederim tüm işleri..
bugün öğlede 2ye yakın lahmacun yedim..lahmacunun sınırı var mıydı kızlar? varsa ve fazla yediysem akşamı yoğurtla geçireyim :26:
sabah klasik karatay kahvaltısı...
Kizlarr ben simdi bir tabak domates corbasi icecem
saat 8.30gibide tavuk salata ve yogurt yicem olurmuu
sabah yazdigim gibi yapamicam
Sekiz bucukta yersem kilo veremezmiyimm
ama taa sabah yatiyorumm
aaaaaa tatlı olmaz mı balıktan sonra tahin helvası,istediğin zaman tarçınlı süt,kuru meyve var:3bu diyet gerçekten bu kadar etkili mi yaa :26: yazılanların sadece bır kısmını okudum herkes memnun sanırım..
ama tatlı olmaması cok kotuu....
bende kılo vermek istiyorumm yaaa bana da yardım eden olurmu ki
aynen canım bende e-kitabı okuduktan ve bu topiği kabaca okuduktan sonra başladım. spor katılırsa diyete çok daha hızlı olur kilo verme. İdeal kilona kavuştuğunda hafif kaçamaklar yapabilirsin ama dikkat edersen korursun kilonu.
Niye sabah yatıyorsunuz anlamadım ama leptin hormonu en güzel sabah 2-5 saatleri araasında uyku sırasında salgılanır. Onun için akşam 8 den sonra yemek yemiyoruz. Kilo veriminiz sizin hareketinizede bağlı tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?