Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dün gece uyudum kıssssanırım haberi aldıktan sonra rahatlık geldikoyun saymaya gerek kalmadı

Ohh ne güzel

Bende severim sütlü ve şerbetlileri ama inan şuan canım hiç istemiyor dolapta var ama içimden gelmiyor yemek. Hafta soonu memlekete gidicem annem yaparsa ne yapacam bilmiyorum yok desem kırılır pff. Bakalım görcez. Ama eski iştahım kalmadı onu biliyorum :) Tatıda 2 kilo vermiş gözüküyorum ama fiziken çok incelmişim gibi geliyor. Hiç giyemediğim bi elbisem var geçen onu denedim güzel oldu azcık göbeğim var o da gitti mi tamam. evlenince özellikle hep elbise giymek istiyorum. birde gelinlik var tabikiii

canım ya ne guzell senın kilon cok değilmiş ki..keşke bende senın kadar olabilsemm..valla bılmıyorum artık bu canımın ısteği bitermi bilmiyorumm...ayrıca annenı kırma azcık tadına bak ve anne dıyetteyım de..anlar heralde
nısanlımısın pekı canım sen?

Çok değil ama boy kısa bir de nişanlımın yanına geçince o 1.86 olunca ben kısa ve tombiş kalıyorum ki göbeğimden falanda hoşlanmıyorum giydiğim yakışmıyor. o yüzden başladım hedef 55. Hayırlısı
Sende verirsin merak etme önce yapacağım cnaım istemeyecek deyip beyninde halletmelisn değilse zorlanırsın.
Evet canım şubattan beri nişanlıyım 1 sene yakında. Düğün günüm belli değil ama yaza okul bitince inşallah. Annemi de kırmadan birşeyler yapacağız artık el mahkum

evet ya o konuda haklısınn benımde esım uzun 1.83 bende 1.65 ama ben sısman kalıyorum yanındaa ve kotu bı durumm...hem vucudumuda bu sekılde beğenmıyorum...
once ıstemek onemlı ama benım nefsım hıc sabretmek ne bılmıyor cok sabırsızzz..bakalım hayırlısı
allah sonuna kadar mutlu etsın canım..aranızdan saygı ve sevgı hıc azalmasın inşallahh

Biraz irade gerekli.. Tok olunca zzaten canın istemez ama burayı takip edersen senin için daha iyi olur.
Amin canım inşallah hiç birimizinki azalmasın inşallah

Biraz irade gerekli.. Tok olunca zzaten canın istemez ama burayı takip edersen senin için daha iyi olur.
Amin canım inşallah hiç birimizinki azalmasın inşallah

ıkı gundur dıyet ve zayıflama topiklerinde gezıyorum zaten canım...burdan da cıkmam ınsallah ben smdı dıyetısyene baslıcam ama sızden de destek alırımm yanı..baktım beğenmedımm sızın uyguladıklarınızı yaparım bende napım kı

iyi aksamlar kızlarr..aranıza katıldığım için çok mutluyumm ilginiz için teşekkürlerrrr

Başınız sağolsun filiz. Allah sabır versin.

Sen çok güzel kilo veriyordun. Yine verirsin. Çabucak toparlarsın.

merhaba arkadaşlar dün yazmıştım bugün başlayacağım diye başladım

Hoşgeldiniz. İnanın en doğru yerdesiniz. Ben burayı bulana kadar bir sürü diyet denemiştim. Umarım siz çok aramadan bulmuşsunuzdur.

kitabı en kısa zamanda alacağım bu yüzden sormak istediğim bir kaç soru var

mercimek ve bulgur ve turşunun durumu nedir bu diyette arkadaşlar ???

Mercimek serbest. Ev turşusu serbest. Bulgur haftada 3-4 kaşık yiyoruz. Ama kilo verme döneminde hiç yemesen daha da iyi olur.

Bir önceki günden yemeğini hazır eder, hemen yemeğe oturursn 8:30 a kadar bitirmiş olursun yemek işini. Burda 2 öğün yiyen çok arkadaş var. Belki daha sonra sen de 2 öğüne geçersin. Ben kendi adıma 3 öğün yiyorum gerçi...

hmm anladım canım.. :) ya ben kıtabı okumadığım ve neler yenip neler yenılmeyeceğini bilmediğim için pek öyle yazdım..
ayy kızlarr ya ne guzel zayıflayanlar varrr off..10 kg versem harıka olcakk

Bu da sersum arkadaşımızın özeti:

ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz başarılar.

Bunun dışında tatlıyı sormuşsunuz: Balıktan sonra helva yiyebiliyoruz. Tarçınlı veya kakaolu süt iyi geliyor. Bir de sabah günkurusu kayısının içine ceviz koyup, üstüne tarçın serpiyorum, çok güzel oluyor. Tabii 2-3 taneden fazla yemiyorum.

Hepinize başarılar.

Kizlarr ben simdi bir tabak domates corbasi icecem
saat 8.30gibide tavuk salata ve yogurt yicem olurmuu
sabah yazdigim gibi yapamicam
Sekiz bucukta yersem kilo veremezmiyimm
ama taa sabah yatiyorumm

sağol canım sen daha önce de buradaydın sanırım öyleyse tekrar HOŞGELDİN

evet 1 senedir karataylıyım burayı çoğu zaman takip ettim, teşekkürler hoşbulduk
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
fıstık
1 kuru incir
omega 3

birazdan da yürüyüş
güzel menü,tayinininiz hayırlı olsun leylak, ilk aklıma ne geldi biliyormusun, ayy annesinin yanında bebeğide olur, iyiki geç olmuş diye dua edersin

kitabı en kısa zamanda alacağım bu yüzden sormak istediğim bir kaç soru var

mercimek ve bulgur ve turşunun durumu nedir bu diyette arkadaşlar ???
mercimek serbest,bulgur pilav olarak 3-4 kaşığı geçmmeli, bol salatalı kısır olursa biraz artabilir ama sınırlı besin, ev yapımı turşu serbestt

lahmacun bol yeşillikli hafta da 1 taneyi geçmemeli

Kizlarr ben simdi bir tabak domates corbasi icecem
saat 8.30gibide tavuk salata ve yogurt yicem olurmuu
sabah yazdigim gibi yapamicam
Sekiz bucukta yersem kilo veremezmiyimm
ama taa sabah yatiyorumm

Niye sabah yatıyorsunuz anlamadım ama leptin hormonu en güzel sabah 2-5 saatleri araasında uyku sırasında salgılanır. Onun için akşam 8 den sonra yemek yemiyoruz. Kilo veriminiz sizin hareketinizede bağlı tabiki..

bu diyet gerçekten bu kadar etkili mi yaa :26: yazılanların sadece bır kısmını okudum herkes memnun sanırım..
ama tatlı olmaması cok kotuu....
bende kılo vermek istiyorumm yaaa bana da yardım eden olurmu ki
aaaaaa tatlı olmaz mı balıktan sonra tahin helvası,istediğin zaman tarçınlı süt,kuru meyve var:3

menümüde yazayım
öğle
2 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
akşam
ıspanak yemeği
karnabahr
yoğurt
gecenin ilerleyen saatlerinde süt ve çaya devammm
ben kaçar

sadece askim ben aslinda ideal kilomdayim
55 kilo ve 1.63 boy
ama gecen hafta 56 yi gorunce birden sigortalar atti bende kendimi geri karatayda buldum :)))
kabizim ve adet yakin, 55.2 geliyorum
gercek kilomu çokk merak ediyorum :44:
ben haftada dort gun kesin yuruyorum yarim saat ,havalar sogumadan once 1 saate tamamlardim ama $imdilik mumkun deil, heryer kar kI$
ama yarim saatlik yuruyu$ kesin çocuklari okula goturup geliyorum , gitmeme luksum yok:))

Son düzenleme:
leylak çok guzel kilo vermi$in sen canim
tebrikler :)
ne kadar zamanda verdin merak ettimm

selam karataycı hatunlar, herkesin keyfi iyidir umarım.
ben arada bozsam da karataya devam ediyorum. son günlerde aynı şeyleri yemekten sıkıldığımı fark ettim. karataya göre yemek tarifleri falan baktım. 3.kitaptan haberim oldu.
şimdi size sorum şu, bu kitabı alsam faydalanır mıyım, 2.kitabın sonunda tarifler var mesela onlar bildiğimiz şeyler, semizotu salatasının tarifine gerek yok ki. ya da karatay usulü karnıyarık. zaten sağlıklı olsun diye kızartmadan yaparım ben.
yani bilmediğimiz farklı tarifler var mı kitapta, okuyan varsa cevap verebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…