aynen ben de düşünüyorum ramaskacım,inşallah içmemiştir:18::18:
canim bugun ugramadi o yuzden korkuyorum....
sen sanada afiyet olsun...
nasilsin hadi tatile 3 gunun kaldi..
.
canim bugun ugramadi o yuzden korkuyorum....
sen sanada afiyet olsun...
nasilsin hadi tatile 3 gunun kaldi..
topalpire bence toparlarsin.ben ne olursa olsun diyete devam edilmesi taraftariyim...gecmise bosver canim onumuze bakiyoruz...
ben paylasicaktim ama teliften korktum....
evet canim ya ins...
canim dun aksam koyunlari saymadin uyumussun bu gecede ben sayip uyuyacam ins.ise yarar...
bilgi için tşk su an kıtabı okuyorum ornek menulerden yararlanarak yapmaya calısıyorum bugun ıkıncı gunum ve gayat rahatım ekmek yemedende tok kalabılıyormusum
canim nereye gidiyorsun...canim ilk baslarda hepimiz duzene oturttana kadar zaman zaman kacamak yaptik uyamadigimiz oldu.gec saatte yedigimiz oldu...kendi adima ilk baslarda ilk 2 hafta kacamak yaptim ekmek yedim tatlida yedim ama vazgecmedim.daha sonra tam uyguladim ve 2 ayda 8 kilo verdim....eger vazgecseydim belkide o kiloyu hic veremeyecek belkide ustune en az 5 kilo alicaktim...
burdaki arkadaslar bazen uzuluyorlar bu hafta 300 gr -500gr verdim yada ayni kaldim diye...bende diyorum ya 500 gr alsaydin...
bence kesinlikle vazgecmemelisin.tamam belki gec saatte yiyor olabilirsin ama bir dene bakalim 2 hafta ne olucak belki 1-2 kilo verirsin yada kilonu korursun...bence senin icin kilonu korusan bile kardir.zarar etmezsin....
bence kesinlikle pes etme...
aynen ben de düşünüyorum ramaskacım,inşallah içmemiştir:18::18:
Ben sigara içmesinden ziyade, çarpıntı falan gibi bişeyler oldu mu diye korkuyorum. Ya, içmişse de içmiştir. Çok da büyütmeye gerek yok. Kendini hazır hissedince tekrar dener. Çok kastı çünkü...
aynen ben de sigara içmesinden değil de başına bişey gelmiş olmasından korkuyorumBen sigara içmesinden ziyade, çarpıntı falan gibi bişeyler oldu mu diye korkuyorum. Ya, içmişse de içmiştir. Çok da büyütmeye gerek yok. Kendini hazır hissedince tekrar dener. Çok kastı çünkü...
inşallah önemli bişey yoktur:105::105::105:
Canimm benim desteginn icin cook tsklerrr tmm ozamann ben bi deniyim
belki kilomu korurum hatta belki veririm yani isallah veririmmm
canim bisey sorcamm kahve icebiliyoz mu sütlü birde icine birtane tatlandirici katsam olurmu yoksa sadece sütlümü iceyimm tekrardan cook sagol
Ben sigara içmesinden ziyade, çarpıntı falan gibi bişeyler oldu mu diye korkuyorum. Ya, içmişse de içmiştir. Çok da büyütmeye gerek yok. Kendini hazır hissedince tekrar dener. Çok kastı çünkü...
inşallah önemli bişey yoktur:105::105::105:
kizlar acil cvp lutfen tatlandirici icin ne diyorsunuz...
canim kahve sekersiz ve sutlu icilebiliyor diye biliyorum ama tatlandirici icin birsey soylemiycem...
kizlar tatlandirici konusunda bilginiz varsa paylasin lutfen ....
canim zaten bu zamana kadar diyetten vazgecmeseydik SIKI tutsaydik zaten bu kilolarda olmayacaktik.istiyorum ki kimse vazgecmesin istedigi kiloya ulassin.saglikli olsun.istedigi kiyafeti rahat giysin...kendi adima en buyuk pismanligim son 5 yilimi 70 in altina dusemedim ve istediklerimi rahat giyemedim.artik yoruldum ve pes etmek yok...ins.hayirlisiyla dogumu atlatayim artik pes etmek yok...
canim istiyorum ki sende herkeste hedefine ulassin...
Canim sen cok iyi niyetli birisin seni seviyorumm:):):)
Cook tsklerrrr canimmmmm
kizlar acil cvp lutfen tatlandirici icin ne diyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?