Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canim bugun ugramadi o yuzden korkuyorum....
sen sanada afiyet olsun...
nasilsin hadi tatile 3 gunun kaldi..

topalpire bence toparlarsin.ben ne olursa olsun diyete devam edilmesi taraftariyim...gecmise bosver canim onumuze bakiyoruz...

Destek için teşekkür ederim canım Ben de seninle aynı fikirdeyim. Ne olursa olsun vazgeçmiyorum. Duraksamayı sporu artırarak, dikkat edilerek yenmesi gereken gıdalardan yemeyerek dengelemeye çalışıyorum. Yaza kadar hedefime ulaşacağıma inanıyorum. inanmak başarmanın yarısı :)

Annem artık yanımdaaaa. Azcık fedakarlık yapıp her sabah bana en azından yumurta haşlayıp sıradan bir kahvaltı hazırlamasını söyleyeceğim. Ana kuralları da kendisine öğretirsem artık kahvaltı özürlü olmaktan kurtulurum

Canimm benim desteginn icin cook tsklerrr tmm ozamann ben bi deniyim
belki kilomu korurum hatta belki veririm yani isallah veririmmm
canim bisey sorcamm kahve icebiliyoz mu sütlü birde icine birtane tatlandirici katsam olurmu yoksa sadece sütlümü iceyimm tekrardan cook sagol

aynen ben de düşünüyorum ramaskacım,inşallah içmemiştir:18::18:

Ben sigara içmesinden ziyade, çarpıntı falan gibi bişeyler oldu mu diye korkuyorum. Ya, içmişse de içmiştir. Çok da büyütmeye gerek yok. Kendini hazır hissedince tekrar dener. Çok kastı çünkü...

Ben sigara içmesinden ziyade, çarpıntı falan gibi bişeyler oldu mu diye korkuyorum. Ya, içmişse de içmiştir. Çok da büyütmeye gerek yok. Kendini hazır hissedince tekrar dener. Çok kastı çünkü...

inşallah önemli bişey yoktur:105::105::105:

aynen ben de sigara içmesinden değil de başına bişey gelmiş olmasından korkuyorum..sinirleri harap oldu:26::26:

:26::26:

canim kahve sekersiz ve sutlu icilebiliyor diye biliyorum ama tatlandirici icin birsey soylemiycem...
kizlar tatlandirici konusunda bilginiz varsa paylasin lutfen ....

canim zaten bu zamana kadar diyetten vazgecmeseydik SIKI tutsaydik zaten bu kilolarda olmayacaktik.istiyorum ki kimse vazgecmesin istedigi kiloya ulassin.saglikli olsun.istedigi kiyafeti rahat giysin...kendi adima en buyuk pismanligim son 5 yilimi 70 in altina dusemedim ve istediklerimi rahat giyemedim.artik yoruldum ve pes etmek yok...ins.hayirlisiyla dogumu atlatayim artik pes etmek yok...
canim istiyorum ki sende herkeste hedefine ulassin...

kizlar ins.saglik problemi yoktur.ama yinede nerdeyse 1 hafta oldu.sahsen vazgecerse uzulurum.ama tabiiki kendi secimi...

Arkadaslar gelecek birazdan. Okey oynucaz. Onlara kavrulmus cerez ikram edecegim ve cay.ben limonlu 7 karisik bitkimi icecegim. Ve aksam bi 30dk kadar yurudum.

Kizlarr benim yarin uzak biryerde hastanede randevüm var sabah 7gibi gitcem ve 2gibi filan gelcem disarda neler yiyebilirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…