Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlarr ben en iyisi uykum düzene girince yapayim bu diyeti böyle cok zor oluyorr hepinii öpüyorummm tekrardan gerii gelcemmm ama

güzel menü,tayinininiz hayırlı olsun leylak, ilk aklıma ne geldi biliyormusun, ayy annesinin yanında bebeğide olur, iyiki geç olmuş diye dua edersin

sağol canımdoğru söylüyosun,herşeyde bi hayır vardır,belki de bu zamana kadar olmamasının sebebi budur

leylak çok guzel kilo vermi$in sen canim
tebrikler :)
ne kadar zamanda verdin merak ettimm

sağol canım,ben kilomun tamamını 10 ayda vermiştim ama son zamanlarda kullandığım ilaçlardan dolayı yerimde sayıyorum

Son düzenleme:
Kizlarr ben en iyisi uykum düzene girince yapayim bu diyeti böyle cok zor oluyorr hepinii öpüyorummm tekrardan gerii gelcemmm ama

canim nereye gidiyorsun...canim ilk baslarda hepimiz duzene oturttana kadar zaman zaman kacamak yaptik uyamadigimiz oldu.gec saatte yedigimiz oldu...kendi adima ilk baslarda ilk 2 hafta kacamak yaptim ekmek yedim tatlida yedim ama vazgecmedim.daha sonra tam uyguladim ve 2 ayda 8 kilo verdim....eger vazgecseydim belkide o kiloyu hic veremeyecek belkide ustune en az 5 kilo alicaktim...
burdaki arkadaslar bazen uzuluyorlar bu hafta 300 gr -500gr verdim yada ayni kaldim diye...bende diyorum ya 500 gr alsaydin...

bence kesinlikle vazgecmemelisin.tamam belki gec saatte yiyor olabilirsin ama bir dene bakalim 2 hafta ne olucak belki 1-2 kilo verirsin yada kilonu korursun...bence senin icin kilonu korusan bile kardir.zarar etmezsin....
bence kesinlikle pes etme...

öncelikle merhaba arkadaşlar ben yeni uye oldum ziyaretcı olarak takıp edıyordum sızı verılen kıloları gorunce bende karatay dıyetıne basladım eger kabul edersenız aranıza katılmak ıstıyorum

merhaba kızlaarr:) ben yeni üyeyim ve bu diyete 2 hafta önce başlamıştım 2 haftada 3 kilo verdim üstelik birkaç kez diyette yasak olan şeylerden yememe rağmen :)bikaç gündür fena saldım kendimi ama yarın tekrardan başlıyorum kaldığım yerdenn hepimiz fazlalıklarımızdan kurtuluruz umarım :)

öncelikle merhaba arkadaşlar ben yeni uye oldum ziyaretcı olarak takıp edıyordum sızı verılen kıloları gorunce bende karatay dıyetıne basladım eger kabul edersenız aranıza katılmak ıstıyorum

canim hosgeldin.kac kilosun ve kac kilo vermek istiyorsun.ins.hedefine ulasirsin...

kizlar hala birdy den haber yok .....
.israrla korkuyorum asayis berkamel degil galiba.....:44::44::44::44::44:

sabah

ceviz
3 günkurusu

2. öğün

tarhana çorbası
2 kaşık ıspanak
5-6 kaşık patlıcan oturtma(actifryda kızarttım)
cacık
2-3 kaşık bulgur pilavı

2. öğünü bira abarttım farkındayım ama öğle yemeği yemeyince çoookk acıktım

şimdi de çay çayy..

Merhaba arkadaşlarr :) Şu aralar çok yoğunum giremiyorum internete

Dün sadece öğle saatinde 2 lahmacun yiyebildim, kahvaltı özürlü olduğum için kahvaltı yok Akşam da 3 saat spor yaptım eve geldiğimde saat 9 du ve ben açlıktan geberiyordum. Kendime bulgur pilavı yaptım ve o saatte tavukla yedim. Pişmanım ama yedim yani yoğurt falan kesmezdi beni.

Bu gün de sabah mandalina, 2 kayısı ve biraz ceviz

öğle yarım muz biraz ceviz ve kayısı sayısını bilmiyorum

akşam arkadaşıma uğradım, yemek yemek üzereydiler ve menüde ne varsa yedim yanii ---> mercimekli tarhana çorbası, biraz bezelye ve havuç salatası
Dün anneme söz verip evde yemek yiyeceğim dediğim için yarım saat sonra da etli bamya yemek zorunda kaldım.

Miktarlar biraz fazla saatlaer uyumsuz ama hem yoğunum, hem hastayım hem de çoook acıkıyorummmm.

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 enfazla 2 adet yenebilir..ama kilo vermeyi yavaşlatıyor..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

ben de endişeliyim canım:26::26::26: geçmişi okurken hep onun mesajını aradım ama yok:44:

canim bugun ugramadi o yuzden korkuyorum....
sen sanada afiyet olsun...
nasilsin hadi tatile 3 gunun kaldi..

topalpire bence toparlarsin.ben ne olursa olsun diyete devam edilmesi taraftariyim...gecmise bosver canim onumuze bakiyoruz...

tugba1858 canim ins.en kisa zamanda hedefine ulasirsin.boyun uzun galiba...

ben paylasicaktim ama teliften korktum....

aksam yemegimi yedim arkadaslar,yemegini yiyen herkese de afiyet olsun :)))

mercimek corbasi
firinda balik
salata
tahin helvasi(1 kibrit kutusu kadar)

bilgi için tşk su an kıtabı okuyorum ornek menulerden yararlanarak yapmaya calısıyorum bugun ıkıncı gunum ve gayat rahatım ekmek yemedende tok kalabılıyormusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…