bence ızgara tarzı ekmeksiz birşeyler yiyebilirsinKizlarr benim yarin uzak biryerde hastanede randevüm var sabah 7gibi gitcem ve 2gibi filan gelcem disarda neler yiyebilirimm
leylakcııım sen karatay tarzı beslenmeye ne zaman başladın canım :)
1,5 yıl oldu canım
Kizlarr benim yarin uzak biryerde hastanede randevüm var sabah 7gibi gitcem ve 2gibi filan gelcem disarda neler yiyebilirimm
ramaskam,yine uyku tutmadı galiba seni:26::26:
Vaaaauuuv harikaa :) yürüyüş, spor destekli mi devam etti? İsyan ettiğin dönemler oldu mu hiç?
canim ya sorma gene gece 3 oldu...biraz sonra senin koyunlari sayicam :44::44::44::44::44:
Merhaba kizlar .. Nasilsiniz ??
sabah yediklerimi paylasmistim.
Ogle ;
Bir avuc badem , findik
bir portakal
Aksam;
Tonbalikli salata
bir kasik kiymali karnibahar yemegi
canim eger ac karnina gitmen gerekmiyorsa evde guzel bir kahvalti yapmani tavsiye ederim.yine disarida imkanlarini bilmiyorum ama
disarda et yiyormusun . et tavuk salata corba yaninda cay olabilir.ayrica haftada 1 lahmacuna izin var.bulabildiklerinle alakali...hic olmadi ac kalmaktansa yiyebildini yersin aksam evde dengelersin...aksami hafif gecirirsin.biz turkiyede olmadigimiz icin heryerde herseyi yiyemiyoruz ve bulamiyoruz canim...demokraside careler tukenmez...ona sen karar vericeksin...
Ac karnina gitcem canimmm
Öglen döner filan yerim ekmeksiz ama sabah ne yicemi bulamadimm neyse ya bakarimm bi ekmek yasak olmasa cok sey varda oda yasak iste
evet bu süre zarfında hep yürüdüm...hiç sıkılmadım,şikayet etmedim çünkü aç kalmadım hiç...bu beslenme şeklini çok seviyorum,ara öğün yok,şekerim düşmüyo artık.bundan daha iyisi olamaz
Hoşgeldinn :) İyi sayılırım ben :) Sen nasılsın?
Benim sorum var sanaa :))) Sen ne zamandır karataya devam ediyorsun canım :)
sabah evden cikmadan bir avuc kuruyemis,muzve sut icde cik bence en az 4 saat seni tok tutar..canim eger ac karnina gitmen gerekmiyorsa evde guzel bir kahvalti yapmani tavsiye ederim.yine disarida imkanlarini bilmiyorum ama
disarda et yiyormusun . et tavuk salata corba yaninda cay olabilir.ayrica haftada 1 lahmacuna izin var.bulabildiklerinle alakali...hic olmadi ac kalmaktansa yiyebildini yersin aksam evde dengelersin...aksami hafif gecirirsin.biz turkiyede olmadigimiz icin heryerde herseyi yiyemiyoruz ve bulamiyoruz canim...demokraside careler tukenmez...ona sen karar vericeksin...
Ac karnina gitcem canimmm
Öglen döner filan yerim ekmeksiz ama sabah ne yicemi bulamadimm neyse ya bakarimm bi ekmek yasak olmasa cok sey varda oda yasak iste
Az kalmış tatiline canımcım yaşasın:119:
Hımmm onun için arkadaş kitap ismini söyleyince bişey var yalnız deyip durdu söyler bugün:26: başka alayım ben bari
Bak ben de bilmiyodum satıldığınıAma benim eşim de Leylakımın eşi gibi topla eve kadar getirir
en iyisi 3 kaşık 3 çatal bence de
senin avatarındaki resim kendi resminmiş sersum yazınca anladım güzellik
Meleksinim ne sergisi ressam mısın daha önce konusu geçtiydi ama tam hatırlayamadım canımcım
evet canım ressamım
sabah evden cikmadan bir avuc kuruyemis,muzve sut icde cik bence en az 4 saat seni tok tutar..
Ac gitmem lazim ama yanima alirim tsklerr canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?