Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızçeler...

öğle:
1 tabak etli nohut,
3 kaşık bulgur pilavı,
turşu

akşam:
1 tabak mercimek yemeği,
1 kase yoğurt,turşu
iki avuç kuruyemiş
1 muz

Az önce ağrı kesici aldım.Başağrım hafifler gibi oldu...

Gün içinde 3 litre su, 5 fincan kadar limonlu ıhlamur.

arkadaşlar bugunki menum misafirliğe gitmeden rayındaydı ama sonrası kopuk
sabah 2 yumurta biraz peynir 4 zeytin biraz çerez 1 elma
öğlen karnıbahar tadımlık
misafirlikte bir kete 2 tatlı
akşam karnıbahar biraz ekmekle yedim
2 litre su çok iş yaptım oda spora girer inş

Slm arkadaslar..
Bugün sigara icmeyesimin 15.gunu..mutlumuyum hayir..mutsuzluğu hayir.nötrum..
Sabah klasik karatay kahvaltımin yanında greyfurt yedim..
Öğlen dom.çorbası, dünden kalan brokoli..
Akşamda kisirla ayran yaptım.
1Saat yuruyusum var..cok iyi geldi ama adet olucam ondanmi bilmem belim cok ağrıyor..
Şimdi 20 dakikayı bekliyorum..geçmişe bakayım..

Kizlarr benim yarin uzak biryerde hastanede randevüm var sabah 7gibi gitcem ve 2gibi filan gelcem disarda neler yiyebilirimm

canim eger ac karnina gitmen gerekmiyorsa evde guzel bir kahvalti yapmani tavsiye ederim.yine disarida imkanlarini bilmiyorum ama
disarda et yiyormusun . et tavuk salata corba yaninda cay olabilir.ayrica haftada 1 lahmacuna izin var.bulabildiklerinle alakali...hic olmadi ac kalmaktansa yiyebildini yersin aksam evde dengelersin...aksami hafif gecirirsin.biz turkiyede olmadigimiz icin heryerde herseyi yiyemiyoruz ve bulamiyoruz canim...demokraside careler tukenmez...ona sen karar vericeksin...

ramaskam,yine uyku tutmadı galiba seni:26::26:

canim ya sorma gene gece 3 oldu...biraz sonra senin koyunlari sayicam :44::44::44::44::44:

Merhaba kizlar .. Nasilsiniz ??

sabah yediklerimi paylasmistim.

Ogle ;
Bir avuc badem , findik
bir portakal

Aksam;
Tonbalikli salata
bir kasik kiymali karnibahar yemegi

Vaaaauuuv harikaa :) yürüyüş, spor destekli mi devam etti? İsyan ettiğin dönemler oldu mu hiç?

evet bu süre zarfında hep yürüdüm...hiç sıkılmadım,şikayet etmedim çünkü aç kalmadım hiç...bu beslenme şeklini çok seviyorum,ara öğün yok,şekerim düşmüyo artık.bundan daha iyisi olamaz

canim ya sorma gene gece 3 oldu...biraz sonra senin koyunlari sayicam :44::44::44::44::44:

sen uyuyamadıkça ben o kadar üzülüyorum ki canım anlatamam:105::105:

Merhaba kizlar .. Nasilsiniz ??

sabah yediklerimi paylasmistim.

Ogle ;
Bir avuc badem , findik
bir portakal

Aksam;
Tonbalikli salata
bir kasik kiymali karnibahar yemegi

Hoşgeldinn :) İyi sayılırım ben :) Sen nasılsın?

Benim sorum var sanaa :))) Sen ne zamandır karataya devam ediyorsun canım :)

Harikasın demiştim değil mi :) Yürüyüş olayını alışkanlık haline getirsem süper olacak ama beceremiyorum bir türlü

slm kizlar..2. ogunumu 6 saat aradan sonra yaptim halada ac degildim:) lahana kapuska,kofte firinda,salata,yogurt,az findik yidimdii..sabah yurumustumde simdide yuruyesim var:))
himm birde kirazli chesekek yaptim tadina dahi bakmadim:)) bakmamda...

ramaskacim sibiryada bulunma sebebinizi merak ettim .. ailendemi orda yoksa gelinmi gittin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…