Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar hepinize iyi geceler.Geçmişi okuyamadım.Birdy hala ortada yok onu anladım.Çok meraklandım :44:Ramaska hala uyumamış çok kızdım.Bugün ki menümü yazayım.
Sabah ( 07:45) 2 kk yumurta,10 s zeytin,1 kk beyaz peynir , az çerkez peyniri,yaım köy biberi ,yarım badem salatalık,5 badem,çay
Akşam (17:00) 3 tbk tarhana çorbası,2 içli köftenin içi ,1 tbk yumurta salatası,salata

ramaskacim sibiryada bulunma sebebinizi merak ettim .. ailendemi orda yoksa gelinmi gittin?

canim evlendikten 3 yil sonra geldik.sadece esim ve kizim var.esimin isi sebebiyle burdayiz...

kizlar lutfen uyuyamiyorum diye uzulmeyin ve kizmayin.... sabahlari kizimi gonderince 1-2 saat uyuyorum.bende memnun degilim bu halimden ama ne yapayim yatamiyorum...biran once uyku duzenimi saglamam gerekiyor...

melexin canim senin gunun nasil gecti

esin egitimcimi ramaska? bende gurbetteyim almanyada..orda cok turk varmi alistinmi oralara?

bu arada benimde hamileligimin sonlari uykusuzlukla gecmisti:)) gecer ... diyorum..saglicakla bebisini alinca kucagina herseyi unutursun ins..

Üzülüyoruz tabi ki de Kendine iyi bakmalısın Benim günümü sormuşsun ya ,bende bilemiyorum nasıl geçtiğini Bir koşturmaca ki sormayın.Sabah derse gittim ,dersten çıktım evi kontrole gittim ,eve geldim ,yemek yedim,pc de işlerime ayar çektim (daha da bitiremedim ) arada da sizlere yazmaya çalışıyorum.İşte böyle bir gün

bu arada benimde hamileligimin sonlari uykusuzlukla gecmisti:)) gecer ... diyorum..saglicakla bebisini alinca kucagina herseyi unutursun ins..

sagol canim tesekkurler.....

canim esimin asil meslegi ogretmendi.iyi bir is teklifi aldi bizde degerlendirdik.simdi farkli bir alanda calisiyor.

bulundugum sehirde bizden baska turk aile yok canim...ben herseye ragmen soguk olmasina ve maalesef turk arkadasim olmamasina alistim...

Son düzenleme:
selam kızlar
bugün ablamla annem gitti:2: kayınpederim geldi boş değilim maşallah ee bu misafir yoğunluğunda karatayda hafif çizgi dışına taşmalar olmuyor değil sabah güzel börekli bir kahvaltı yaptım öğlen sadece sade türk kahvesi içebildim akşam yemeğinde patatesli etli bulgur yanınada şehriye çorbası vardı buraya kadar iyi ama demin portakal yedim neyse en kısa sürede toparlanarım umarım öpüyorum ii geceler

Selam kizlar

Bugunku sabah menum az kacamakliydi,ogle ve aksam ciss yoktu

Kizlar 2 gundur de ucukla bogusuyorum,cok keyfim yok,biraz da basim agriyor,gecer ins

Melexincim yuzun cok guzelmis bu arada

Ramaskacim uyursun insallah canim

Birdycim iyisindir umarim,gel artik topige,

Filizcim seni de merak etmeye baslamistim canim basin sagolsun

Kizlar hepinize iyigeceler

ben de çıkayım birazdan işler güçler başlar
herkese iyi geceler bol leptinler:124::124::124:

sersum kaçar kızzlar..herkese iyi geceler bol leptinler..
iyi geceler

iyi geceler teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…