nisandan beri karatay ile besleniyorum
canim eger ac karnina gitmen gerekmiyorsa evde guzel bir kahvalti yapmani tavsiye ederim.yine disarida imkanlarini bilmiyorum ama
disarda et yiyormusun . et tavuk salata corba yaninda cay olabilir.ayrica haftada 1 lahmacuna izin var.bulabildiklerinle alakali...hic olmadi ac kalmaktansa yiyebildini yersin aksam evde dengelersin...aksami hafif gecirirsin.biz turkiyede olmadigimiz icin heryerde herseyi yiyemiyoruz ve bulamiyoruz canim...demokraside careler tukenmez...ona sen karar vericeksin...
Ac karnina gitcem canimmm
Öglen döner filan yerim ekmeksiz ama sabah ne yicemi bulamadimm neyse ya bakarimm bi ekmek yasak olmasa cok sey varda oda yasak iste
canim ne guzel doner yiyebilirsin...
ramaskacim sibiryada bulunma sebebinizi merak ettim .. ailendemi orda yoksa gelinmi gittin?
canim evlendikten 3 yil sonra geldik.sadece esim ve kizim var.esimin isi sebebiyle burdayiz...
kizlar lutfen uyuyamiyorum diye uzulmeyin ve kizmayin.... sabahlari kizimi gonderince 1-2 saat uyuyorum.bende memnun degilim bu halimden ama ne yapayim yatamiyorum...biran once uyku duzenimi saglamam gerekiyor...
melexin canim senin gunun nasil gecti
bu arada benimde hamileligimin sonlari uykusuzlukla gecmisti:)) gecer ... diyorum..saglicakla bebisini alinca kucagina herseyi unutursun ins..
kizlar ben
herkese iyi geceler...opuyorum..........
Harikasın demiştim değil mi :) Yürüyüş olayını alışkanlık haline getirsem süper olacak ama beceremiyorum bir türlü
kizlar ben
herkese iyi geceler...opuyorum..........
sersum kaçar kızzlar..herkese iyi geceler bol leptinler..
sersum kaçar kızzlar..herkese iyi geceler bol leptinler..
Selam kizlar
Bugunku sabah menum az kacamakliydi,ogle ve aksam ciss yoktu
Kizlar 2 gundur de ucukla bogusuyorum,cok keyfim yok,biraz da basim agriyor,gecer ins
Melexincim yuzun cok guzelmis bu arada
Ramaskacim uyursun insallah canim
Birdycim iyisindir umarim,gel artik topige,
Filizcim seni de merak etmeye baslamistim canim basin sagolsun
Kizlar hepinize iyigeceler
Leylakim canim yazmayi unutmusum,tayininizin cikmasina cok sevindim,hayirli olsun insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?