Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günümüz öğretmenlerinin çok da şanslı olduğu söylenemez aslında..öğretmenlerin kral olduğu zamanda öğrenciydim,öğrencilerin kral olduğu zamanda öğretmenim..
bu arada,riski severim ben o olmazsa aslında hiçbirşey olmaz..

Selam kızlar.. Sonunda gelebildim.
Arkadaşım geldi ve ders çalıştık bi yarım saat kadar önce gitti midesi bulanıyordu bitiremedik ama saglık olsun.
En son yediğim yemeğin üstüne bol su içiyorum.
Arkadaşımla çay içtik birazda kaçamak var tabi.. Kavrulmuş tuzlu çekirdek yedim biraz.. Midem bi tuhaaf acıktım sanırım ne yapsam bilemedim ne yesem ne içsem. yoğurt bitti ayran yapamıyorum. Sütte yok sanırım. Pfff
Geçmişi okudum biraz. Ama aklımda çok bişey kalmadı. Yeni gelenler var sanırım. Sabah gene erken kalkıp ders calısacam. Yarın sınavdan sonra inş görüşürüz. Öptüm kızlar sizi. son sınavım kaldı ha gayret.
Ha bu arada bende öğretmenlik okuyorum. Son sınıfım

Merhabalar..
İnternette birşeyler bakınıyım derken rasgele buralara geldim :)
20 yaşındayım 1:58 boyunda 57 Kiloyum..
Bacaklarım kısa oldugum için löp löp :'(
simit ve basenlerim var . Önceden yoktu ama düşük bel giymekten oldu..
Diyetisyene gittim verdiği diyeti uyguluyorum.. Yemek yemeyi cok seviyorum ama diyet yaparkende asla taviz vermeme huyum var.
Diyet yaparkende mutluyum suan listem okadar kısıtlıki yinede hic bisey aramıyorum.. Fakat ben daha fazla ve hızlı vermek istiyorum..
Bu karatay diyetide beni cok cezbetti ama okadar cok yicek sey varki karatayda kilo veriyim derken alırım diye korktumm :)
Benim suanki listmemde:

Her ogunden once 2 bardak su var
Kahvaltı: Maydonoz Marul domates salatalık 1 ceviz 1 kuru kayısı 1 kibrit kutusu peynir 1.5 cavdar var
ARA: 1 meyve
Oglen: 6kasık sebze yogurt 1.5 cavdar egmegi ve 2 gunde gogus tavuk 1 cavdar ve salata var
ARA: 1Bardak süt ve incir veya 10 fındık
Aksam: 3 ızgara kofte salata ' 6 kasık sebze ' tonablıgı salata bunlar bi haftaya yayılmıs sekilde 1.5 ekmekle birlikte
Aksam 1 meyve
Gunde 2 bardak yesil cay

sizce bu listedense karatayı uygulamalımıyım.. bu llisteyide cok rahat uyguluyorum ve mutluyum hangisi daha basarılıdırki ??

Boyuma göre 10 kilo vermem gerek :'(

Sınavlarında başarılar diliyorum canım :) Branş ne?

Bu listeyi takip etmeye başlayalı kaç gün oldu canım. Kilo vermişsen takip edebilirisin ama biz ekmek,ton balığı yemiyoruz bunları çıkarırsan ve kahvaltına 2 yumurta eklersen zaten karatay olur. Bir de ara öğünleri kaldırman gerek tabiiiki

Sınavlarında başarılar diliyorum canım :) Branş ne?

Sağol canım. Bilgisayar

[

..ben oncelıkle canan hanımın ıkı kıtabını okudum ama oyle roman okur gıbı okudum bıttı degıl sureklı acıp acıp gerıye donerek resmen altını cıze cıze ders calısır gıbı ogrenerek okudum..tas devrı kıtabınıda eszamanlı okuyorum..dıyet mı yapıyorsun dıyenlere hayır saglıklı beslenıyorum bu bır omur gıdecek dıyorum..bu oyle 5 kılo vermelık bır dıyet fılan degıl cıddı anlamda zayıf ıncecık ınsanların bıle alıp okuyup hayatına gecırmesı gerekıyor burda yazılanları..saglıklı olmak,dejeneratif hastalıklardan korunmak ıcın kanser olmamak ıcın sart.ben okurken cok keyıf alıyorum cok sey ogrenıyorum,bazı seylerı anlamıyorum ama olsun...baslayalı 12 gun oldu 3 kılo verdım ama artık markettekı herseye "bu olmaz bu olmaz bunların hepsınde katkı maddesı var o da olmaz onda trans yag var" gozuyle bakıyorum..tereyagım,peynırım,kaymagım koyden geldı ve bırsey soylemek ıstıyorum konudan konuya atladım bıraz ama,tatlı krızı dıyen arkadaslar sabah gunkurusu kayısının ıcıne cevız ve kaymak koyup yesınler bes tane harıka oluyor ve ben gunde 6 7 tane cıkolata ve tatlı ne bulursam herseyden yıyen bır ınsandım kısaca kendımı gun boyu sınırsız bır sekılde zehırleyen bır ınsandım benı bıle bu kayısılar kesıyorsa emın olun ıse yarayacaktır..herkese boooll saglıklı gunler..

QUOTE=jazaam;20680832]arkadaslar ben bayadir giremiyordum nete ancak firsat bulabildim.

kac kilo kaybettiniz falan diye soran olmus benim ustum 38 altim 40 bedendi, simdi altim da ustum de 36 beden. super memnunum:) ama orantili bir kilo kaybi istiyorsaniz spor da yapmaniz sart. yoksa olmadik yerlerden gidiyor kilolar. hic kullanmadiginiz kaslar var bunlar hic gelisemiyor spor yapmazsaniz. yani manken gibi olmanin yolu bu diyet ve spor yapmaktan geciyor, denendi onaylandi:)

ayrica bunu sirf kilo kaybetmek icin yapan bence hic yapmasin cunku kilo kaybindan sonra geri alir kilolarini. bunu yapan saglikli kalmak icin yapsin, bilincli tuketici olmak icin yapsin. sarkuterilerdeki ve diger raflardaki yapay urunleri protesto etmek icin yapsin, kendi bilinclensin etrafini da bilinclendirsin ki bu duzeni yikabilelim. amerikada butun urunlerin uzerlerinde glisemik indeksleri yaziyor. bu orada bir kural. ayrica orda cogu urun organik ve fiyatlari bizim kadar ucuk degil. normal fiyatlara organik urunler satiyorlar. tabi dondurma cips kola gibi seyler haric. peynir sut yogurt etler falan cogu organik satiliyor makul fiyatlara. bizim ulkemizde kimse ses cikarmaya cikarmaya raflar ne hale geldi. urunlerin hepsinin icinde soya lesitini, glikoz surubu bilmemne kayniyor. coluk cocugumuza kanser yediriyoruz. bebek mamalarinda bile glikoz surubu kayniyor. hadi bize yedirdin bebeklerimize hic mi acimiyorsun.

sut diye ithal suttozlarini iciyor, kasar peyniri diye patates yiyoruz. farkinda bile degiliz. bizi farkinda olma haline getirenleri de susturuyor buyuk sirketler. gozumuzu acmaya calisan karatay hoca ahmet aydin hoca gibi cesur doktorlari bir bir susturuyorlar. cunku piyasa belli firmalarin icinde donup dolaniyor, onlar ceplerini doldururken biz hastalaniyoruz. koc grubu sabanci grubu bilmemne, icim, sek, sutas pinar ulker eti danone algida coca cola pepsi vs vs bunlar artik sirketlesmekten ote mafyalasmislar. sirin sirin reklamlar yapip kanimiza girip bizi zehirliyorlar.

aranizda kilo vermek icin degil de saglikli bir yasam surmek icin karatay hocanin kitabini okuyanlar varsa onlari hasta degil susuzsunuz (dr. f. bathmanghelidc), ve tas devri diyeti (prof.dr. ahmet aydin) kitaplarini da okumaya davet ediyorum. bana tesekkur edeceksiniz.[/QUOTE]

Iyi geceler kizlar.
Disciye gittim antibiyotik verdi azicik daha iyiyim

Ögle. 1 muz, su, 1 tas bulgurlu mercimek corbasi.
Aksam 1 tas mercimekli corba, 3 km yürüyüs, 1 saat 15 dk fitnes, bitkinim bugün ve acim.

Gunaydinlar hepinize

Bu gecede benim uykusuzlugum tuttu,3 den beri uyanigim nedense

Sabah kahvaltimi yaptim,6.30 da,midem kazindi,dayanamadim,yumurta da yoktu ,peynir,zeytin,yarim dilim kadar ekmek,tereyag,badem ve 2 gun kurusu kayisi

Hepimizin gunu cok guzel gecer umarim

Günaydin kizlar, hadi uyanin bakalim kahvaltilarimizi edelim :)) güne zinde baslayalim.

Günaydın cnm. Kahvaltı hazırlayan biri olsa ne güzel olurdu :

Afiyet olsun. O uyku sorunu bende de oldu gerci benimki belliydi bi ddaha o hatayı yapmıcam. gündüz 2-3 gibi yemek yedim başka yemeye fırsatım kalmadı. Arkadas gelince ders çalışmak zorunda kalınca yemedim. Ama gece ev arkadaslarım yemek hazırlayınca 12 gibi gece yani oturdum yedim salak ne yiyosun işte bünye bırakmış gece yemeyi midem davul gibi gaz da var sinir oldum uyuyamadım bi süre. Aslında tam yatmıştım acıkmıstım 3 badem yedim uyuyacaktım. Ana ac olunca dedim yerim bişey olmaz diye ama midem kabul etmedi. Zor uyumusum. Midem 8 den sonra birşeyler yemeye kapamış kendini. Bu güzel birşey de ben üstüne yiyince kötü oldum şuan hala bi şişlik var midemde. bir daha kesinlikle yapamayacacım böyle bir hata..

SAOL canım paylaşım içinn

aaaaaa tatlı olmaz mı balıktan sonra tahin helvası,istediğin zaman tarçınlı süt,kuru meyve var:3

:) evettt bazı tatlılar varmıs canımm da tarcınlı8 yerıne cıleklı sut ıcsem olmazmı yaa..:26: cnku ben hergun ıcıyorumm cok sevıyorumm çilekli sütü

merhaba canım h.b..insallah bende sızın gıbı kılo vermeye baslarım..benım tek sıkıntım gecelerı esımle otururken onunla bıseyler yemem..butun gece onu getır alya sunu yıyelım alya der bende dayanamıyorum yiyorumm işte...
ilginiz için teşekkürlerr

Günaydin kizlar, hadi uyanin bakalim kahvaltilarimizi edelim :)) güne zinde baslayalim.
Günaydın canım inş. güzel bi gün olur hepimiz için
Uyuyamamak kötü oluyor canımcım Neyse bugün telafi edersin:112:

Sadece aşkım bizim evde herkes kahvaltı için bişeyler hazırlar ve hep birlikte yeriz
Eşim fındık vb. kırar hazırlar kızım kahvaltılıkları masaya koyar ben de kahvaltıyı hazırlarım eksikleri tamamlarım Ailede böyle olmalı da sen teksin sen de evlenince eşini bööle alıştır bence Bi de karataycıysan eğer tembellik yok kalk güzzelce her gün kahvaltını hazırla

günaydın herkese
sabah
1 bardak ılık su
1 haşlama yumurta
5 zeytin
ykb peynir
1 ceviz
1 omega 3
c vitamini
öğle
sabahtan ancak yumurta haşlayabildim ne yazık ki keşke akşam bir yemek yapabilseydim
1 yumurta
1 küçük elma
2 ceviz
akşam
büyük ihtimalle
et haşlaması yapmayı düşünüyorum
pırasa veya bakla yapmayı düşünüyorum
salata
yoğurt

Canım şuan bile nişanlımın yanına gittiğimde beraber hazırlıyoruz ki bu konuları konuşuyoruz yardım etmek zorunda Böylesi daha güzel tabiki. Tembelliğim sınava çalışmam gerektiğinden ama haklısın güzel bi kahvaltı şartta midem yanıyor ya. Neyse cnm ben kahvaltı edim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…