sağol canım benim,inşallah
anladım..ama ben öğretmenliği bırakmanı tavsiye etmek kesinlikle...
özel bir işyeri açmak bana göre çok tehlikeli..benim babam birkaç kez iflası yaşadı..
dükkan açınca kirası olur.elektirik ,su ..tabela vergisi..yazar kasa vergisi..vergi de vergi..
ve açtığın işyerinin güzel bir getirisi olacak ki sana kar kalsın..
ben çok korkarım işyeri açmaktan...
keşke isinden daha çok zevk alsan.. öğretmen olmak isteyen ve atanamayan öğretmenleri düşün ...
sen şanslısın ...
benim de 2 oğlum var ..kızı bulamadım..
Selam kızlar.. Sonunda gelebildim.
Arkadaşım geldi ve ders çalıştık bi yarım saat kadar önce gitti midesi bulanıyordu bitiremedik ama saglık olsun.
En son yediğim yemeğin üstüne bol su içiyorum.
Arkadaşımla çay içtik birazda kaçamak var tabi.. Kavrulmuş tuzlu çekirdek yedim biraz.. Midem bi tuhaaf acıktım sanırım ne yapsam bilemedim ne yesem ne içsem. yoğurt bitti ayran yapamıyorum. Sütte yok sanırım. Pfff
Geçmişi okudum biraz. Ama aklımda çok bişey kalmadı. Yeni gelenler var sanırım. Sabah gene erken kalkıp ders calısacam. Yarın sınavdan sonra inş görüşürüz. Öptüm kızlar sizi. son sınavım kaldı ha gayret.
Ha bu arada bende öğretmenlik okuyorum. Son sınıfım
Merhabalar..
İnternette birşeyler bakınıyım derken rasgele buralara geldim :)
20 yaşındayım 1:58 boyunda 57 Kiloyum..
Bacaklarım kısa oldugum için löp löp :'(
simit ve basenlerim var . Önceden yoktu ama düşük bel giymekten oldu..
Diyetisyene gittim verdiği diyeti uyguluyorum.. Yemek yemeyi cok seviyorum ama diyet yaparkende asla taviz vermeme huyum var.
Diyet yaparkende mutluyum suan listem okadar kısıtlıki yinede hic bisey aramıyorum.. Fakat ben daha fazla ve hızlı vermek istiyorum..
Bu karatay diyetide beni cok cezbetti ama okadar cok yicek sey varki karatayda kilo veriyim derken alırım diye korktumm :)
Benim suanki listmemde:
Her ogunden once 2 bardak su var
Kahvaltı: Maydonoz Marul domates salatalık 1 ceviz 1 kuru kayısı 1 kibrit kutusu peynir 1.5 cavdar var
ARA: 1 meyve
Oglen: 6kasık sebze yogurt 1.5 cavdar egmegi ve 2 gunde gogus tavuk 1 cavdar ve salata var
ARA: 1Bardak süt ve incir veya 10 fındık
Aksam: 3 ızgara kofte salata ' 6 kasık sebze ' tonablıgı salata bunlar bi haftaya yayılmıs sekilde 1.5 ekmekle birlikte
Aksam 1 meyve
Gunde 2 bardak yesil cay
sizce bu listedense karatayı uygulamalımıyım.. bu llisteyide cok rahat uyguluyorum ve mutluyum hangisi daha basarılıdırki ??
Boyuma göre 10 kilo vermem gerek :'(
Sınavlarında başarılar diliyorum canım :) Branş ne?
Günaydin kizlar, hadi uyanin bakalim kahvaltilarimizi edelim :)) güne zinde baslayalim.
Gunaydinlar hepinize
Bu gecede benim uykusuzlugum tuttu,3 den beri uyanigim nedense
Sabah kahvaltimi yaptim,6.30 da,midem kazindi,dayanamadim,yumurta da yoktu ,peynir,zeytin,yarim dilim kadar ekmek,tereyag,badem ve 2 gun kurusu kayisi
Hepimizin gunu cok guzel gecer umarim
Başınız sağolsun filiz. Allah sabır versin.
Sen çok güzel kilo veriyordun. Yine verirsin. Çabucak toparlarsın.
Hoşgeldiniz. İnanın en doğru yerdesiniz. Ben burayı bulana kadar bir sürü diyet denemiştim. Umarım siz çok aramadan bulmuşsunuzdur.
Mercimek serbest. Ev turşusu serbest. Bulgur haftada 3-4 kaşık yiyoruz. Ama kilo verme döneminde hiç yemesen daha da iyi olur.
Bir önceki günden yemeğini hazır eder, hemen yemeğe oturursn 8:30 a kadar bitirmiş olursun yemek işini. Burda 2 öğün yiyen çok arkadaş var. Belki daha sonra sen de 2 öğüne geçersin. Ben kendi adıma 3 öğün yiyorum gerçi...
Bu da sersum arkadaşımızın özeti:
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz başarılar.
Bunun dışında tatlıyı sormuşsunuz: Balıktan sonra helva yiyebiliyoruz. Tarçınlı veya kakaolu süt iyi geliyor. Bir de sabah günkurusu kayısının içine ceviz koyup, üstüne tarçın serpiyorum, çok güzel oluyor. Tabii 2-3 taneden fazla yemiyorum.
Hepinize başarılar.
aaaaaa tatlı olmaz mı balıktan sonra tahin helvası,istediğin zaman tarçınlı süt,kuru meyve var:3
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 enfazla 2 adet yenebilir..ama kilo vermeyi yavaşlatıyor..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
Günaydın canım inş. güzel bi gün olur hepimiz içinGünaydin kizlar, hadi uyanin bakalim kahvaltilarimizi edelim :)) güne zinde baslayalim.
Uyuyamamak kötü oluyor canımcımGunaydinlar hepinize
Bu gecede benim uykusuzlugum tuttu,3 den beri uyanigim nedense
Sabah kahvaltimi yaptim,6.30 da,midem kazindi,dayanamadim,yumurta da yoktu ,peynir,zeytin,yarim dilim kadar ekmek,tereyag,badem ve 2 gun kurusu kayisi
Hepimizin gunu cok guzel gecer umarim
Günaydın cnm. Kahvaltı hazırlayan biri olsa ne güzel olurdu :
Afiyet olsun. O uyku sorunu bende de oldu gerci benimki belliydi bi ddaha o hatayı yapmıcam. gündüz 2-3 gibi yemek yedim başka yemeye fırsatım kalmadı. Arkadas gelince ders çalışmak zorunda kalınca yemedim. Ama gece ev arkadaslarım yemek hazırlayınca 12 gibi gece yani oturdum yedim salak ne yiyosun işte bünye bırakmış gece yemeyi midem davul gibi gaz da var sinir oldum uyuyamadım bi süre. Aslında tam yatmıştım acıkmıstım 3 badem yedim uyuyacaktım. Ana ac olunca dedim yerim bişey olmaz diye ama midem kabul etmedi. Zor uyumusum. Midem 8 den sonra birşeyler yemeye kapamış kendini. Bu güzel birşey de ben üstüne yiyince kötü oldum şuan hala bi şişlik var midemde. bir daha kesinlikle yapamayacacım böyle bir hata..
Sadece aşkım bizim evde herkes kahvaltı için bişeyler hazırlar ve hep birlikte yeriz
Eşim fındık vb. kırar hazırlar kızım kahvaltılıkları masaya koyar ben de kahvaltıyı hazırlarım eksikleri tamamlarımAilede böyle olmalı da sen teksin sen de evlenince eşini bööle alıştır bence Bi de karataycıysan eğer tembellik yok kalk güzzelce her gün kahvaltını hazırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?