Günaydın arkadaşlar,
sabah 2 minicik haşlanmış yumurta (yumurtalar o kadar küçüktü ki :) )
1 yerli muz
yarım çay bardağı badem yedim
öğlen bezelye pilav ayran varaz az yerim artık
ayrıca ben birşey sormak istiyorum, omega3 kullanıyoruz ya hergün antioksidan bişeyler kullanıyo musunuz? gerek var mı?
hoşgeldinnn,aramızdasınöncelikle merhaba arkadaşlar ben yeni uye oldum ziyaretcı olarak takıp edıyordum sızı verılen kıloları gorunce bende karatay dıyetıne basladım eger kabul edersenız aranıza katılmak ıstıyorum
arkadaşım bu diyetin en önemli kuralı kahvaltı, kahvaltı yapmadan olmaz,bi kez düzensiz başlayınca düzensiz oluyor benceMerhaba arkadaşlarr :) Şu aralar çok yoğunum giremiyorum internete
Dün sadece öğle saatinde 2 lahmacun yiyebildim, kahvaltı özürlü olduğum için kahvaltı yokAkşam da 3 saat spor yaptım eve geldiğimde saat 9 du ve ben açlıktan geberiyordum. Kendime bulgur pilavı yaptım ve o saatte tavukla yedim. Pişmanım ama yedim yani yoğurt falan kesmezdi beni.
Bu gün de sabah mandalina, 2 kayısı ve biraz ceviz
öğle yarım muz biraz ceviz ve kayısı sayısını bilmiyorum
akşam arkadaşıma uğradım, yemek yemek üzereydiler ve menüde ne varsa yedim yanii ---> mercimekli tarhana çorbası, biraz bezelye ve havuç salatası
Dün anneme söz verip evde yemek yiyeceğim dediğim için yarım saat sonra da etli bamya yemek zorunda kaldım.
Miktarlar biraz fazla saatlaer uyumsuz ama hem yoğunum, hem hastayım hem de çoook acıkıyorummmm.
OMEGA3 kullanıyoruz demıssın ya canım...ne kullanıyorsunuz ki?
omega 3 olarak balık yağını şurup olarak kullanıyorum ben. sonuç olarak sanki balık yağı kullanıldığında antioksidan bişeyler kullanılmalı diye okumuştum.???
OMEGA3 kullanıyoruz demıssın ya canım...ne kullanıyorsunuz ki?
Papişim topalpire ve herkese günaydınlar
kahvaltım
patatesli kaşarlı tava (patates yasak)
zeytin
peynir
yarım kadar portakal
2 hurma
çay
4 omega 3
fındık
Hepinize afiyet olsun
Boynumu sardım merhemler filan sürdük bugün geçse iyi olcek
alya güzaydın gece yersen karatay yapamazsınbizim evde eşim homini gırtlak akşamları ne bulduysa yer kızım mısır patlatır çekirdek meyve yer. Hiçbirisinden yemem yoksa zayıflayamam
Kilo vermek isteyenler suyu unutmayın şişelerinizi doldurun yakınlarınıza koyun
"4 omega 3" derken 4 tane mi alıyosun anlamadım? ne kullanıyosun acaba?
evet bılıyorum tatlım haklısın ama esımde yanlız yemekten hoslanmıyorr kı..ağzıma verıyorarada yanı hanı ıstemıyorum dedım zaman dıyeyımm ay utandım dıkkat etcem bakalım yaa bende kılo vermek ıstıyorummmm..
ay canım kısın da su ıcılmıyor hıc yaa..benımde masamda gozumun onunde ama ıcmeye yurek yok
günaydın kızlar dun akşamkı menumu yazmamıştım 4 tavuk but bol yesıl salata akşam 6 daydı ama kuru fasulye ve play yapmıstım pilav 6 kasık yedım malesef fasulyede 2 kasıksaat 10 dada elmalı kurabıye bıraz abartım farkındayım
bugunku kahvaltım 2 yumurta tulum ve beyaz peynır 11 tane zeytım 1 yemek kasıgı kadar közlenmıs bıber ve patlıcan sabah uyandıgımdada maydanos kuru içtim dün karatay yemek tar aldım ve dıyet kıtabı aklıma takılanları paylasırık herkese sağlıklı gunler
Sabah. 2 yumurta, 10 zeytin, 1 avuc badem (12 tane.) 2 siyah kuru kaysi.
2 bardak su. 1 yks keci peyniri.Cüzdan yapmaya gidecegim birazdan kizlar.
bitince paylasirim ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?