Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın arkadaşlar,
sabah 2 minicik haşlanmış yumurta (yumurtalar o kadar küçüktü ki :) )
1 yerli muz
yarım çay bardağı badem yedim

öğlen bezelye pilav ayran var az az yerim artık

ayrıca ben birşey sormak istiyorum, omega3 kullanıyoruz ya hergün antioksidan bişeyler kullanıyo musunuz? gerek var mı?

günaydınnn menülerimi yazayım geçmişe bakayım bi neler olmuş
sabah
2yumurtalı omlet
badem ceviz
peynir zeytin
oğlumdan kalan portakal suyu

öğle
ıspanak yoğurt

akşam
kuru fasulye
turşu
salata belki

OMEGA3 kullanıyoruz demıssın ya canım...ne kullanıyorsunuz ki?

gunaydın kızlar menum

kahvaltı:
2 yumurta
cok az peynır
2-3 tane zeytın
sekersız cay

ara:
badem

Öglen muhallakta ısyerınde ne yıyecegıme karra veremedım

aksam belkı balık

öncelikle merhaba arkadaşlar ben yeni uye oldum ziyaretcı olarak takıp edıyordum sızı verılen kıloları gorunce bende karatay dıyetıne basladım eger kabul edersenız aranıza katılmak ıstıyorum
hoşgeldinnn,aramızdasın

arkadaşım bu diyetin en önemli kuralı kahvaltı, kahvaltı yapmadan olmaz,bi kez düzensiz başlayınca düzensiz oluyor bence

Boynumu sardım merhemler filan sürdük bugün geçse iyi olcek
alya güzaydın gece yersen karatay yapamazsın bizim evde eşim homini gırtlak akşamları ne bulduysa yer kızım mısır patlatır çekirdek meyve yer. Hiçbirisinden yemem yoksa zayıflayamam

Papişim topalpire ve herkese günaydınlar

kahvaltım
patatesli kaşarlı tava (patates yasak)
zeytin
peynir
yarım kadar portakal
2 hurma
çay
4 omega 3
fındık

Hepinize afiyet olsun

omega 3 olarak balık yağını şurup olarak kullanıyorum ben. sonuç olarak sanki balık yağı kullanıldığında antioksidan bişeyler kullanılmalı diye okumuştum.???

hmm anladım canım bızde de anway ın balık hapı vardı bende ondan ıceyım barı olur sanırım :) gercı ben daha tam dıyete baslayamadım..yavas yavas ınsalllah :)

OMEGA3 kullanıyoruz demıssın ya canım...ne kullanıyorsunuz ki?

Papişim topalpire ve herkese günaydınlar

kahvaltım
patatesli kaşarlı tava (patates yasak)
zeytin
peynir
yarım kadar portakal
2 hurma
çay
4 omega 3
fındık

Hepinize afiyet olsun

"4 omega 3" derken 4 tane mi alıyosun anlamadım? ne kullanıyosun acaba?

evet bılıyorum tatlım haklısın ama esımde yanlız yemekten hoslanmıyorr kı..ağzıma verıyor arada yanı hanı ıstemıyorum dedım zaman dıyeyımm ay utandım dıkkat etcem bakalım yaa bende kılo vermek ıstıyorummmm..

Kilo vermek isteyenler suyu unutmayın şişelerinizi doldurun yakınlarınıza koyun

ay canım kısın da su ıcılmıyor hıc yaa..benımde masamda gozumun onunde ama ıcmeye yurek yok

"4 omega 3" derken 4 tane mi alıyosun anlamadım? ne kullanıyosun acaba?

Hocamız günde 2-3 mg omega 3 almamız gerektiğini söylüyor. Benim kullandığım seves seas pulse her bir kapsül 500 lük onun için 4 adet alıyorum. Yanında antioksidan gerekli fındık yediğim için sabahları alıyorum.

Sabah. 2 yumurta, 10 zeytin, 1 avuc badem (12 tane.) 2 siyah kuru kaysi.
2 bardak su. 1 yks keci peyniri.Cüzdan yapmaya gidecegim birazdan kizlar.
bitince paylasirim ins.

Son düzenleme:
günaydın kızlar dun akşamkı menumu yazmamıştım 4 tavuk but bol yesıl salata akşam 6 daydı ama kuru fasulye ve play yapmıstım pilav 6 kasık yedım malesef fasulyede 2 kasık saat 10 dada elmalı kurabıye bıraz abartım farkındayım
bugunku kahvaltım 2 yumurta tulum ve beyaz peynır 11 tane zeytım 1 yemek kasıgı kadar közlenmıs bıber ve patlıcan sabah uyandıgımdada maydanos kuru içtim dün karatay yemek tar aldım ve dıyet kıtabı aklıma takılanları paylasırık herkese sağlıklı gunler

Canım eşine durumu anlat ve ondan yardım iste bence bu konuda kendisi yemek isterse yesin.. Hem sen yemezsen belki o da az yer senden etkilenir.. Benim eşim de karatay yapıyor benim işim biraz daha kolay. Şimdi akşamları yemediğimi ve yemeyeceğimi bildikleri için ben çok rahatım. Yalnız bazen sen de ye diye ağzıma tıkıyor ben de onu yiyormuşum gibi yapıp kandırıyorum

Son 1 aydır az su içtiğim için kilo aldım desem
Kilo verme döneminde mutlaka 2-3 lt su içmek şart biraz zorla kendini

günaydın canım. Sen sanki bi ara burdaydın değil mi?

Yalnız çantayı hak ettin bak

Sabah. 2 yumurta, 10 zeytin, 1 avuc badem (12 tane.) 2 siyah kuru kaysi.
2 bardak su. 1 yks keci peyniri.Cüzdan yapmaya gidecegim birazdan kizlar.
bitince paylasirim ins.

Canımcım günaydınlar, bişey rica etsem yazılarını sola dayalı yazabilir misin? Ben takıntılıyım sanırsam senin menünü filan okurken zorlanıyorum ne dersin?
Kolay gelsin sana

arkadaşlar karatay diyetinden sonra hayatınızda neler değişti? daha az hasta oluyor, daha geç acıkıyor musunuz
merakla bekleyeceğim cevapları
suya da limon suyu sıkarsanız şekerimsi, hoş bir şey oluyor. hem canan karatay da tavsiye etmişti yanlış bilmiyorsam :44:

günaydın arkadaşlar ..ben de sabah lor peynirine 2 yumurtayı kırdım ..1 çay bardağı fıstık.
maydonoz , dereotu ,roka.
1 kivi.
ve çay..
suyu ben az içiyorum..su yu da fazlaca içmek lazım galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…