Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrıkler :13: Kacamakları yararlı gıdalarla yapalım.

süpersin

benimde regl belirtim tam 1 haftadan başıyor o yüzden olabılır belki. Suyu da arttır bence. Geçmiş olsun tekrar.
SAGOL TATLIMMMMMMMMMMMMMMMMM
CIKIYORUMKIZLAR AKSAMA KISMETSE UGRARIM HEPINIZE IYI GÜNLER FISTIKLAR DINLENEYIM BIRAZ BAS AGISI OF OF TÜM

pegasusun canım menün güzel afiyet olsun
2 öğün yapıyosan cevizi de ekle bence

sağol ceylin, evet eklesem iyi olacak galiba. Ilk başladığım hafta 3 öğün yaptım. Sabah 6,30 -7 gibi tok karnıma yapıyodum kahvaltıyı. Akşam yemeğide 7,3 u buluyordu.10-10,30 gibi de uyuyup kalınca istediğim verimi alamadım kendimden :) ilk 3 günde verdim 1,4 kg.ı somra 4 gün grm oynamadı.

şimdi iş yerinde 9-10 arası iyice acıkınca yapıyorum kahvaltımı, akşamüstüde 4-5 gibi iki öğün bakalım nasıl olacak. Umarım hızlanır kilo vermem.

kızlar çiköfteler benı zayıflatmıs,hem de wc ye cıkamadıgım halde400 gr daha gitmiş74.5 oldum

mattikacım msg olarak gonderıyorum bıldırımı
tebrikler canım

bu sabah tartıldım 500 grm gitmiş bendende...
yaşasınnnnnnnnnnn pek mutluyum pekkkkkk...
üstelik 2 gündür wcye çıkmamıyorum

mükemmel
kilo aldın mııı canım :53

Bildirim: 28.10.2011
Rumuz: profit
Başlangıç tarihi:23.9.2011
Başlangıç kg:89.400
Geçen hafta:87.400
Bu hafta:86.600
Fark: 800
Toplam fark: 3.800
Beden:46
Spor: var
Boy:148
Hedef:70
tebrikler

olur öle şeyler sıkma canını odemdır

Bildirim: 28.10.2011
Rumuz: papadiya

Başlangıç kg:108.5
Geçen hafta:105.6
Bu hafta:103.4
Fark: -2.2
Toplam fark: 5.1
Beden:50
Spor: hergun kosubandında yarım saat tempolu yuruyus
Boy:170
Hedef:80kg

tebrikler

ödemdır canım sıkma canını

Çoğu arkadaşın menüsüne bakıyorum da bunun adı karatay diyeti değil ki pilav üzüm ekmek gırla gidiyor
yooo ben hiç aykırı yemıyorummm

tebrikler kızlar bende 63.6 olmusum artık kilo vermek kacınılmaz bunu bılıyorum ve gr gr eriyorum sukurler olsun

öğlen pırasa
salata
turp
yogurt

kolay gelsin canım tebrikler çok gzel vermişin ben bu hafta durgunum

kıslar bu arada ben kendımı 82-83 sanıyodum 3 gun once tartıldım daha kotu oldum 85,5 olmuşum.3 gundur yemeklerı azalttım karataya cogunda uyuyorum ogle yemegı dısında ne olucek bakalım halım:)

ceylincım spor ne yapıyorsun bıde suresı ne oluyor paylaşrsan sevınırım mesela ne kadar koşuyorsun kaç mekık benım basen problemım var bacaklarım çok kalın:2::2:

ceylincım spor ne yapıyorsun bıde suresı ne oluyor paylaşrsan sevınırım mesela ne kadar koşuyorsun kaç mekık benım basen problemım var bacaklarım çok kalın:2::2:

tatlım basenlerın ıcın yan yat ayagını yukarı kaldır ındır gunde 50defa ıkı tarafıda .duvara yasla kendnı once sag ayagını ac kapa yan durarak sonra sol bı arkadasım basen problemını sırf bu hareketle bıtırdı ayrıdan sporda yapıyodu tabı ama bu hareket en ekılısıymış

teşekür ederim bu sıra hıç spor yapamıyorum oglusumla ilgili sıkıntılarım var 6 ekımden berı bı duzene soksam yapacam çok saol

kahvaltım ;
1 muz saat 11 gıbıydı
saat 5 te ögle yemeğini yiyeceğim ben gunde 2 öğün yiyorum bende sanırsam ödem var maydanos kuru yapmayı bıraktım sporuda hem kılo vermem yavaşladı hemde halsızlıgım arttı. ay bı sılkeleneyım kendıme geleyım akşam ne yıyeceğimi bilemıyorum.

Geçmiş olsun bir an önce iyi olur umarım sen de düzenini oturtursun.

inşşşşşşşş canım sureçli bır donem 1 yıl surer ama hemen duzen oturtmam lazım onuda ptesı başlayacagız inş herşey duzelır ya benım yuzum kucuk ve sankı kılo verınce dahada kuculdu oyle sorunu olan varmı

Basenler için tavsiye edebileceğim bir hareket yine bunun gibi.
Yan yattıktan sonra önce indirip kaldırıyorsun bacağını.
Ama tamamen indirmeden, değmeyecek alttaki ayağa.
12 kere yaptıktan sonra üstteki ayak arkaya gidecek şekilde 12 de onu yapınca daire çizdirecek şekilde.
Düzenli yapmıyorum ama çok faydalı.
Bazen de ayakta yapıyorum şöyle bir kalktığımda bunları.

arii cim şekerkızında dediği gibi onları yaptırdı akşam bana hoca
yan yatıp bacağı yukarı aşağı kaldırıyoruz,bi de içe çekip kaldırma var.yalnız 50 çok,bence 20şer yap ikitarafıda öyle başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…