Günaydın cnm. Kahvaltı hazırlayan biri olsa ne güzel olurdu :
Afiyet olsun. O uyku sorunu bende de oldu gerci benimki belliydi bi ddaha o hatayı yapmıcam. gündüz 2-3 gibi yemek yedim başka yemeye fırsatım kalmadı. Arkadas gelince ders çalışmak zorunda kalınca yemedim. Ama gece ev arkadaslarım yemek hazırlayınca 12 gibi gece yani oturdum yedim salak ne yiyosun işte bünye bırakmış gece yemeyi midem davul gibi gaz da var sinir oldum uyuyamadım bi süre. Aslında tam yatmıştım acıkmıstım 3 badem yedim uyuyacaktım. Ana ac olunca dedim yerim bişey olmaz diye ama midem kabul etmedi. Zor uyumusum. Midem 8 den sonra birşeyler yemeye kapamış kendini. Bu güzel birşey de ben üstüne yiyince kötü oldum şuan hala bi şişlik var midemde. bir daha kesinlikle yapamayacacım böyle bir hata..
Günaydın canım inş. güzel bi gün olur hepimiz için
Uyuyamamak kötü oluyor canımcımNeyse bugün telafi edersin:112:
Sadece aşkım bizim evde herkes kahvaltı için bişeyler hazırlar ve hep birlikte yeriz
Eşim fındık vb. kırar hazırlar kızım kahvaltılıkları masaya koyar ben de kahvaltıyı hazırlarım eksikleri tamamlarımAilede böyle olmalı da sen teksin sen de evlenince eşini bööle alıştır bence Bi de karataycıysan eğer tembellik yok kalk güzzelce her gün kahvaltını hazırla
Boynumu sardım merhemler filan sürdük bugün geçse iyi olcek
alya güzaydın gece yersen karatay yapamazsınbizim evde eşim homini gırtlak akşamları ne bulduysa yer kızım mısır patlatır çekirdek meyve yer. Hiçbirisinden yemem yoksa zayıflayamam
Sabah. 2 yumurta, 10 zeytin, 1 avuc badem (12 tane.) 2 siyah kuru kaysi.
2 bardak su. 1 yks keci peyniri.Cüzdan yapmaya gidecegim birazdan kizlar.
bitince paylasirim ins.
canım başladın sende diyete tamamen ...başarılar dilerim bu yolda ...merhaba arkadaslar
oncelikle sorularimi cevaplayan herkese kocaman tesekkurler
bu sabah yumurta peynir zeytin ceviz ve domatesle leziz bir kahvalti yaptim
dun ara ogunler yapmistim bugun yapmayacagim bakalim neler olacak :)
Canım eşine durumu anlat ve ondan yardım iste bence bu konudakendisi yemek isterse yesin.. Hem sen yemezsen belki o da az yer senden etkilenir.. Benim eşim de karatay yapıyor benim işim biraz daha kolay. Şimdi akşamları yemediğimi ve yemeyeceğimi bildikleri için ben çok rahatım. Yalnız bazen sen de ye diye ağzıma tıkıyor ben de onu yiyormuşum gibi yapıp kandırıyorum
Son 1 aydır az su içtiğim için kilo aldım desem
Kilo verme döneminde mutlaka 2-3 lt su içmek şart biraz zorla kendini
günaydın canım. Sen sanki bi ara burdaydın değil mi?
Yalnızçantayı hak ettin bak
sabah kahvaltı tereyagda 2 yumurta avuc ıcınden bıraz az peynır 5 sıyah 4 kırma zeytın marul maydanos 1 bardak sut 1 sb karısık kuruyemış
Ebru ile 45 dakika pilates yaptım
slm şekerım bısey sorcam tereyağ serbest mi diyette :)
ohh ohh süpersınn...gitsin kilolarrrrrr
canım eger saf yanı dogal tereyagsa serbest yazıyo kıtapta
buradan bildiğim kadarıyla serbest ..yine de fazla abartmadan yemek koşuluyla sanırsam..
canım eger saf yanı dogal tereyagsa serbest yazıyo kıtapta
anladım kızlarr saolun..kayınvalidem yapıyo saf ben onu pek yemem dısardan alırdımm..şimdi ondan isteyim barii
kızlar bugun öğlen yemekte tavuk suyu corba içsem bide mandalina elma yesem olur demi :)
yanımda badem fındık falan yok cnku
canım başladın sende diyete tamamen ...başarılar dilerim bu yolda ...
bak gör çok çabuk gidecek kilolar..ve hiç aç kalmadan...kiloların azaldıkça zevkle yapacaksın diyetini.
Canım elma mandalina ve kuruyemişi yemek istersek sabahları yiyoruz. çorbanın yanına yoğurt tercih etsen ya da salata tarzı birşey daha iyi olur bence.
Hocamız günde 2-3 mg omega 3 almamız gerektiğini söylüyor. Benim kullandığım seves seas pulse her bir kapsül 500 lük onun için 4 adet alıyorum. Yanında antioksidan gerekli fındık yediğim için sabahları alıyorum.
anladım kızlarr saolun..kayınvalidem yapıyo saf ben onu pek yemem dısardan alırdımm..şimdi ondan isteyim barii
Marketten alınan tereyağlarının margarinden pek farkı yokmuş. Ben pazardan köylülerden alıyorum dolu paraya sen şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?