Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba arkadaslar
oncelikle sorularimi cevaplayan herkese kocaman tesekkurler
bu sabah yumurta peynir zeytin ceviz ve domatesle leziz bir kahvalti yaptim
dun ara ogunler yapmistim bugun yapmayacagim bakalim neler olacak :)

Sağol canım, akşam 2 bardak çay içmiştim, üzerine 1 kupa da yeşil çay içtim ondan oldu herhalde, normal çayı da pek içmem, yeşil çayı da sadece gündüz içerim, o ikisi çarptı beni

Ben de gündüz biraz uyurum diye düşündüm ama bu saate kadar uyuyamadım, bu saatten sonra da zor uyurum, 12 de çocuklar yemeğe geliyor 1 e kadar, sonra 2.30 da oğlum geliyor, 4 de de kızım geliyor,akşama artık

Geçmiş olsun canım, nasıl oldu, üşüttün belki de , çabuk geçer inşallah

Sabah. 2 yumurta, 10 zeytin, 1 avuc badem (12 tane.) 2 siyah kuru kaysi.
2 bardak su. 1 yks keci peyniri.Cüzdan yapmaya gidecegim birazdan kizlar.
bitince paylasirim ins.

Afiyet olsun canım, dişin daha iyidir inşallah

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
oncelikle sorularimi cevaplayan herkese kocaman tesekkurler
bu sabah yumurta peynir zeytin ceviz ve domatesle leziz bir kahvalti yaptim
dun ara ogunler yapmistim bugun yapmayacagim bakalim neler olacak :)
canım başladın sende diyete tamamen ...başarılar dilerim bu yolda ...
bak gör çok çabuk gidecek kilolar..ve hiç aç kalmadan...kiloların azaldıkça zevkle yapacaksın diyetini.

ÇOK şirinsinn yaa :)
valla canımcım benım esım 1.83 boyunda 78 kılo..ben ise 1.65 boy 71-72 kılo... ama hala yedırme meraklısı adam yaa..kilo vermek ıstıyorum dıyorum bosverr dıyo..ama bırden deıl de yavas yavas baslıcam canım dıyete ben..yanı bırden kesemem herşeyi..
senın esının de yapması cok guzell yaa daha kolay ısın yanıı

sabah kahvaltı tereyagda 2 yumurta avuc ıcınden bıraz az peynır 5 sıyah 4 kırma zeytın marul maydanos 1 bardak sut 1 sb karısık kuruyemış

Kahvaltımı yaptım bu arada
-2 haşlama yumurta
-5 zeytin
-1 kuru incir
-biraz beyaz peynir
-şekersiz çay
-bir kaç dilim salatalık
-bol su

Bugün inşallah hafif yiyeceğim ikinci öğünüm okulda olacağım için badem götüreceğim ayran alıp ayranla yerim artık.
Akşama Allah Kerim ama hafif yemeliyim. Dün geceyi telafi etmeliyim.

kızlar bugun öğlen yemekte tavuk suyu corba içsem bide mandalina elma yesem olur demi :)
yanımda badem fındık falan yok cnku

kızlar bugun öğlen yemekte tavuk suyu corba içsem bide mandalina elma yesem olur demi :)
yanımda badem fındık falan yok cnku

Canım elma mandalina ve kuruyemişi yemek istersek sabahları yiyoruz. çorbanın yanına yoğurt tercih etsen ya da salata tarzı birşey daha iyi olur bence.

Canım elma mandalina ve kuruyemişi yemek istersek sabahları yiyoruz. çorbanın yanına yoğurt tercih etsen ya da salata tarzı birşey daha iyi olur bence.

canımcım onlardan yanımda yokkı :) o yuzden demıstım..tek corba ıctımm bısey yemedım gıbı sankı yahu ...
elma bıde mandalına yıcemm mecburrr :26:

günlük 1gr alıyorum ben . fındığın antioksidan olarak kullanıldığını bilmiyodum.antioksidan olarak neler kullanılabilir başka? .yaban mersini bil,iyorum ben sadece onu da yemeyi unutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…