tebriklerslm kizlar..2. ogunumu 6 saat aradan sonra yaptim halada ac degildim:) lahana kapuska,kofte firinda,salata,yogurt,az findik yidimdii..sabah yurumustumde simdide yuruyesim var:))
himm birde kirazli chesekek yaptim tadina dahi bakmadim:)) bakmamda...
arkadaşlar karatay diyetinden sonra hayatınızda neler değişti? daha az hasta oluyor, daha geç acıkıyor musunuz
merakla bekleyeceğim cevapları
suya da limon suyu sıkarsanız şekerimsi, hoş bir şey oluyor. hem canan karatay da tavsiye etmişti yanlış bilmiyorsam :44:
günde en az 2 ltgünaydın arkadaşlar ..ben de sabah lor peynirine 2 yumurtayı kırdım ..1 çay bardağı fıstık.
maydonoz , dereotu ,roka.
1 kivi.
ve çay..
suyu ben az içiyorum..su yu da fazlaca içmek lazım galiba..
domatesin mevsimi değilmerhaba arkadaslar
oncelikle sorularimi cevaplayan herkese kocaman tesekkurler
bu sabah yumurta peynir zeytin ceviz ve domatesle leziz bir kahvalti yaptim
dun ara ogunler yapmistim bugun yapmayacagim bakalim neler olacak :)
çok güzellEbru ile 45 dakika pilates yaptım
slm şekerım bısey sorcam tereyağ serbest mi diyette :)
tereyağ,zeytinyağ serbest yemeklerde kullanabilirsin ama kahvaltıda ekmek balla filan aklından bile geçirme
ohh ohh süpersınn...gitsin kilolarrrrrr
leylak hayirli olsun tayininiz
nere gidiyon kiz bide niye gidiyon :) yani meslegin ne acep
Selam kızlar.. Sonunda gelebildim.
Arkadaşım geldi ve ders çalıştık bi yarım saat kadar önce gitti midesi bulanıyordu bitiremedik ama saglık olsun.
En son yediğim yemeğin üstüne bol su içiyorum.
Arkadaşımla çay içtik birazda kaçamak var tabi.. Kavrulmuş tuzlu çekirdek yedim biraz.. Midem bi tuhaaf acıktım sanırım ne yapsam bilemedim ne yesem ne içsem. yoğurt bitti ayran yapamıyorum. Sütte yok sanırım. Pfff
Geçmişi okudum biraz. Ama aklımda çok bişey kalmadı. Yeni gelenler var sanırım. Sabah gene erken kalkıp ders calısacam. Yarın sınavdan sonra inş görüşürüz. Öptüm kızlar sizi. son sınavım kaldı ha gayret.
Ha bu arada bende öğretmenlik okuyorum. Son sınıfım
Ebru ile 45 dakika pilates yaptım
merhaba kizlar
hersey yolundadir umarim, geçmi$i okumadim birdy den haber varmi
keten tohumu alabildim sonunda, yogurtla yiycem okeyde, kaç ka$ik koymam laizm,acil bi cevap verirseniz sevinirim
merhaba kizlar
hersey yolundadir umarim, geçmi$i okumadim birdy den haber varmi
keten tohumu alabildim sonunda, yogurtla yiycem okeyde, kaç ka$ik koymam laizm,acil bi cevap verirseniz sevinirim
ohh ohh süpersınn...gitsin kilolarrrrrr
tebriklerböyle devam
benim cildimde parlaklık oldu ve midemde ki yanma hissi kayboldu
günde en az 2 lt
domatesin mevsimi değil, ara öğün yapmaman güzel olur
çok güzell
sağol canım
ben manisadayım ama annemlerden farklı bi ilçedeydim,annemlerin olduğu ilçeye tayinimiz çıktı.ben çalışmıyorum eşim öğretmen
sınavında başarılar canım
günde 1 tatlı kaşığı yeter canım
Öğlen yemeğimi yedim
Kıyma kavurması, yoğurt, 400 ml sütlü kahve
tadi varla yok arasi, $ifa niyetine yedim gitti valla
bakalim kg degi$ecekmi benim, ama bugun yarin adet olurum yine yanli$ olucak tarti :)
ben keten tohumunun tadını sevemedim ..o yüzden kurukayısı ile birlikte yiyorum..o zaman birşey anlaşılmıyor..
ben 1 tatlı kaşığı okumuştum burada keten tohumunu ..ama ben de 2 yemek kaşığı yiyeceğim ..öğünlarden sonra yiyeceğim..çünkü birşey farkettim ..keten tohumu tok tutuyor..
öğlen canım birşey istemiyor ..bir bardak süt içmeyi düşünüyorum..yanında da 1 kuru kayısı ve mandalina...fındık fıstık yemeyeceğimm..
akşama da kocamın dün dalınca vurduğu levreği yiyeceğiz...yanında salata.
Canım ketentohumunu fazla tüketirseniz ishal yapar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?