öğle yemeğim
2 öğün yapmıyorum bugün çünkü tok karına ağrı kesici alıyorum.
1 pide
kuru fasulye
az yoğurt
salata
Bu ara çok abarttığım için bugün protein ağırlıklı besleniyorum.
Kahvaltı (12.00)
Kıymalı yumurta
Peynir
Formçayı
Ara yok
Öğlen yok
Öğlen yemeğimi yedim
Kıyma kavurması, yoğurt, 400 ml sütlü kahve
öğle yemeğim
2 öğün yapmıyorum bugün çünkü tok karına ağrı kesici alıyorum.
1 pide
kuru fasulye
az yoğurt
salata
benim uçuklarım geçen hafta geçmişti dün yine çıktı:26:..ben de şaşkınım:44:..iyi de besleniyoruz ama havalardan canım..bi düzelemedik ikimizdeKizlar 2 gundur de ucukla bogusuyorum,cok keyfim yok,biraz da basim agriyor,gecer ins
iyi geceler rahat uykular kıslar
iyi geceler
:
sevindim canım daha iyi olmanaIyi geceler kizlar.
Disciye gittim antibiyotik verdi azicik daha iyiyim
Ögle. 1 muz, su, 1 tas bulgurlu mercimek corbasi.
Aksam 1 tas mercimekli corba, 3 km yürüyüs, 1 saat 15 dk fitnes, bitkinim bugün ve acim.
onu kesmen lazım canım.merhaba canım h.b..insallah bende sızın gıbı kılo vermeye baslarım..benım tek sıkıntım gecelerı esımle otururken onunla bıseyler yemem..butun gece onu getır alya sunu yıyelım alya der bende dayanamıyorum yiyorumm işte...
ilginiz için teşekkürlerr
afiyet olsun canımselam kısslarbi ton ütü yaptım bi yandan da yavaş yavaş eşyalarımı toplamaya başladım,yoruldum...
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
fıstık
omega 3
birdy canim ozledik gel artik....
afiyet olsun canım
benim uçuklarım geçen hafta geçmişti dün yine çıktı:26:..ben de şaşkınım:44:..iyi de besleniyoruz ama havalardan canım..bi düzelemedik ikimizde
sevindim canım daha iyi olmana
onu kesmen lazım canım..benim kızımla eşimde sürekli yerler ama ben çok şükür kestim yemiyorum..
afiyet olsun canım
kizlar keten tohumu ara ogunde yenirmi
yogurt serbest nasilsa diye yedim ben arada valla
sabah
ceviz
3 günkurusu
öğlen
2 tabak kuru fasulye
yarım kase tarhana
turşu
evett sekerımm haklısın kesmem lazım ınsallah yavas yavas bırden olmaz..yaa çilekli süt serbestmi be biri söylesin onu içmeden duramıyorum kı
yoğurt serbest ama ara öğünde değilakşam yemeğinde falan yeseydin keşke
sana da afiyet olsun datlum
Canan hocaya guvenıyoRum. Canımya ben aldım bayaga yararınını gordum,
Psıkolojım de duzeldı,anneme de verıyorum, yedıgımız gıdalar tam organık olamadıgı ıcın takvıye sart,zıra vucudun yapamadıgı bır yag bu,Ve hucre zarı yapımındA kullanılıyor,dokular canlı hale gelıyor,zAten cılt gerılıyor harıka oluyorsun.Mesela koy tavugu bulamıyoruz,takvıye ıle omega3 almamız salık acısından gereklı,ben eskıden 45 ekmek,90 cıkolata,15 kılo meyve,30 tabak pılav tuketıyor ve uyusuk gezıyordum tabıkı vucudumun farkında degıldım, omega3 lux degıl almak lazım ben guvenıyorum,hoca kıtapta uzun uzun bahsetmıs,korkmadan al soylenen markayı al sende,bır de tuzu degıstırdım mı tamamdır,Krıstal saydam kaya tuzunu da aldım mı tamamdır,
..o sütlerin içine de basmışlar şekeri zaten...bu kadar da tatlı yapılmaz ki yani..zehirliyorlar milleti resmen..
gelin damatlı çizelgen çok hoşmuş canım..nasıl yaptın ..
EVETT ama napim canım cok sevıyorum yaa.. :) amann bıseycık olmaz be
EVETT ama napim canım cok sevıyorum yaa.. :) amann bıseycık olmaz be
evet kıss 3 gün olduu:26::26:sağol canımmmm
evet birdy hala yok3 gün oldu galiba:26::26:
onun içinde şeker dolu ve katkılı canım olmasssevett sekerımm haklısın kesmem lazım ınsallah yavas yavas bırden olmaz..yaa çilekli süt serbestmi be biri söylesin onu içmeden duramıyorum kı
sana da afiyet olsun datlum
bence çok şey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?