Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğle yemeğim
2 öğün yapmıyorum bugün çünkü tok karına ağrı kesici alıyorum.
1 pide
kuru fasulye
az yoğurt
salata

normalde iki öğün mü yiyorsun ..ben de sabah kahvaltısından sonra bol bol cay içtiğimden ve kahvaltıyı da çok sıkı yaptığımdan mıdır nedir..hiç acıkmadın..birazdan sütümü içerim öğün olarak..
geçmiş olsun neren ağrıyor..??

Kizlar 2 gundur de ucukla bogusuyorum,cok keyfim yok,biraz da basim agriyor,gecer ins
benim uçuklarım geçen hafta geçmişti dün yine çıktı:26:..ben de şaşkınım:44:..iyi de besleniyoruz ama havalardan canım..bi düzelemedik ikimizde
iyi geceler rahat uykular kıslar

Iyi geceler kizlar.
Disciye gittim antibiyotik verdi azicik daha iyiyim

Ögle. 1 muz, su, 1 tas bulgurlu mercimek corbasi.
Aksam 1 tas mercimekli corba, 3 km yürüyüs, 1 saat 15 dk fitnes, bitkinim bugün ve acim.
sevindim canım daha iyi olmana
onu kesmen lazım canım..benim kızımla eşimde sürekli yerler ama ben çok şükür kestim yemiyorum..
selam kısslarbi ton ütü yaptımbi yandan da yavaş yavaş eşyalarımı toplamaya başladım,yoruldum...
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
fıstık
omega 3
afiyet olsun canım
birdy canim ozledik gel artik....

kizlar keten tohumu ara ogunde yenirmi
yogurt serbest nasilsa diye yedim ben arada valla

Sizleri korkutmak istemem ama keten tohumunu fazlaca tüketmeyin bence. Bağırsaklara yapıştığını duymuştum tohumların :26::26:

sabah

ceviz
3 günkurusu

öğlen

2 tabak kuru fasulye
yarım kase tarhana
turşu

marketteki tereyagi margarinle ayni demi$iniz uzuldum

ben burda ne eti ne yumurta yi dogal bulamiyorumki, tereyagini hiç bulamam
yumurtayi bulsam et olmaz, helal bulduguma $ukrediyorum etin tavugun falan

evett sekerımm haklısın kesmem lazım ınsallah yavas yavas bırden olmaz..yaa çilekli süt serbestmi be biri söylesin onu içmeden duramıyorum kı

evett sekerımm haklısın kesmem lazım ınsallah yavas yavas bırden olmaz..yaa çilekli süt serbestmi be biri söylesin onu içmeden duramıyorum kı

..o sütlerin içine de basmışlar şekeri zaten...bu kadar da tatlı yapılmaz ki yani..zehirliyorlar milleti resmen..

Son düzenleme:
canan hoca kendısı kullanıyor bunu gunde ıkı defa arkadaslar bırde becerebılırsem bısey gondermek ıstıyorum ama bu forumda yenıyım ve nasıl nereye yazacagımı bıle bılmıyorum yav yazmak ıstedıgım cok sey var aslında

..o sütlerin içine de basmışlar şekeri zaten...bu kadar da tatlı yapılmaz ki yani..zehirliyorlar milleti resmen..

EVETT ama napim canım cok sevıyorum yaa.. :) amann bıseycık olmaz be

arkadaslar 20 gun once bu forumu buldum okudum okudum okudum face de bır sayfa buldum onu da okudum kafamda karatay saglıklı beslenmeyı uc asagı bes yukarı sekıllendırınce 14 gun once basladım dıyete...suan 130u sayfadayım burdakı herseyı okumak ıstıyorum ama coooook sayfa var yaaaa sımdı napsam dıye dusunuyorum....nonıs gul ve papatya dan cok sey ogrendım hala burda mısınız? kac kılo oldunuz? suan gulu okudugum yerlerde gul 120 kılodan 100 e dusmus ama 30 kılo vermıs gıbı gorunuyorum demıssın onun ustune kım bılır kac zaman gecmıstır kac kılo vermıssınızdır...bır ses versenız olur muuu? sevgılerle

EVETT ama napim canım cok sevıyorum yaa.. :) amann bıseycık olmaz be

sen de haklısın ama az az azalt..söyle yapabilirsin..normal sütle karıştır az az ..seker seviyesi de azalmış olur..böylece az şekerli alısmış olursun...kayısı tüketsen kuru olarak...o da seker isteğini bastırabilir.

sağol canımmmm
evet birdy hala yok3 gün oldu galiba:26::26:
evet kıss 3 gün olduu:26::26:
onun içinde şeker dolu ve katkılı canım olmasssonun yerine kakao atıp içebilirsin sütü
sana da afiyet olsun datlum

bence çok şey olur

bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…