Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yaptım ama olmadı canım..en son seçtim 19 u ..aşağı indim değişikleri kaydet dedim emme görünmedi yazımın altında..bir kaç kez daha deneyeyim ben

ben tek seferde yaptım ama:26::26:tarihi falan doğru yazdın mı canım,gün ay yıl şeklinde..ondan da olmuyo olabilir belki
:44::44:

inşallah önemli bişey yoktur yaa:18::18:

hayırdır ..bir arkadaş girmiyor mu 3 gündür..ismini falan biliyor musunuz..

yaptım arkadaşım teşekkür ederim...

tarih yazmamışım..tarih yazmazsam nereden bilecek benim gün ay vs demi..kafa yok bende.

ooooooo arkadaslar ne kadar da kalabaligiz artik masallah :))) Hepinize merhaba,hepiniz de iyisinizdir umarim:))

BIRDY hala yok anladigim kadariyla ( neredesin birdy? kurtar hepimizi bu meraktan lütfen,gel artik...

Isten geldim ve 3 MIL LESLIE yaptim.Yediklerime gelince...

Kahvalti:2 yumurta,6 zeytin,peynir,3 günkurusu,maydanoz,Omega3,D_E vitaminleri

Ara:sütlü filtre kahve,yesil cay

Ögle:mecimek corba,tereyagda 2 yumurta,1 kase ketentohumlu yogurt.BUgün keten tohumu üzerine muhabbet edilmis,ben de 1 tatli kasigi tüketiyorum,yazayim dedim.

Aksama ne yemek yapacagimi bilmiyorum ,en fenasi bu, yemek pisirmek bisey degilde,ne pisirecegini bilmemek bazen deli ediyor

hayırdır ..bir arkadaş girmiyor mu 3 gündür..ismini falan biliyor musunuz..

yaptım arkadaşım teşekkür ederim...

tarih yazmamışım..tarih yazmazsam nereden bilecek benim gün ay vs demi..kafa yok bende.

evet birdy 3 gündür girmiyo topiğe merak etdsiyoruz biz de:44::44:
güle güle kullan canım

afiyet olsun canım,ziporun da süper

Isten geldim ve 3 MIL LESLIE yaptim.Yediklerime gelince...

Aksama ne yemek yapacagimi bilmiyorum ,en fenasi bu, yemek pisirmek bisey degilde,ne pisirecegini bilmemek bazen deli ediyor

bu dert hepimizde var ben köfte yapmayı planlıyorum..yanına da kendime brokoli haşlıyacam evdekilere de patates kızartıcam

Son düzenleme:
Yuruyusten geldim yemegimi yedim ancak girip paylasim yapabiliyorum. 1 saat yurudum. Sabah kahvaltim;
2 adet yumurta rafadan
1 avuc ceviz ve peynir
1 adet salatalik
7adet yesil zeytin
1 bardak gunluk su

Òglen bir tabak kiymali pirasa ve 1kase keten tohumlu yogurt yedim.

Aksama da esimin siparisiyle kasaptan kelle aldim onu haslayip biraz firinlayacagim kokulu olsun.yanina da yine bir kase yogurt yada ayran yapayim

Kizlar bisi sorucam kellenin suyuna ne corbasi yapayim. Maglum sehriye yasak. Kellepacada yapamam cunku etin hepsini yicez :)))

Ay alıntı yapamamışım bi arkadaş sormuş kiloyu kaç ayda verdin diye.
Cevap veriyorum :
Normal diyete Temmuz'da başladım. 81.6 idim.
Karataya Kasım sonu başladım. Karataya başladığımdada 77 idim.

evet kıss 3 gün olduu:26::26:

onun içinde şeker dolu ve katkılı canım olmasssonun yerine kakao atıp içebilirsin sütü

bence de

evett haklısın ama ahh ahh nereye kadar dıkkat etcez durcaz canım yaa...
bız dısarda yemek yemeği cok severız esımle haftada 3-4 kez cıkarız ben bunlara nasıll uyucammm bılmıyorum...

kısslar pazartesi günü günüm var..menü oluşturmalıyım..salata ağırlıkta yapmayı düşünüyorum..
tuzlu muffin
hazır pasta tabanıyla pasta
elmalı kurabiye
buğday salatası
körili tavuk salatası
pırasalı yufka böreği

yeter heralde ne dersiniz..

evett haklısın ama ahh ahh nereye kadar dıkkat etcez durcaz canım yaa...
bız dısarda yemek yemeği cok severız esımle haftada 3-4 kez cıkarız ben bunlara nasıll uyucammm bılmıyorum...
canım biz de batıdayken çok dışarıda yerdik..ama bence dışarıda yemek sorun değil ..mesela ben yarım piliç çevirme ve ayranla karnımı doyururdum..ya da karışık salata,lahmacun..
Arkadaşlar merabalar ben geldiiiim nasılsınız herkesi çok özledim.

hoşgeldin canımm..biz de seni ösledik

süper menü valla.... yeter de artar bile sersumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…