evet kıss 3 gün olduu:26::26:
bence de
yaptım ama olmadı canım..en son seçtim 19 u ..aşağı indim değişikleri kaydet dedim emme görünmedi yazımın altında..bir kaç kez daha deneyeyim ben
inşallah önemli bişey yoktur yaa:18::18:
hayırdır ..bir arkadaş girmiyor mu 3 gündür..ismini falan biliyor musunuz..
yaptım arkadaşım teşekkür ederim...
tarih yazmamışım..tarih yazmazsam nereden bilecek benim gün ay vs demi..kafa yok bende.
ooooooo arkadaslar ne kadar da kalabaligiz artik masallah :))) Hepinize merhaba,hepiniz de iyisinizdir umarim:))
BIRDY hala yok anladigim kadariyla( neredesin birdy? kurtar hepimizi bu meraktan lütfen,gel artik...
Isten geldim ve 3 MIL LESLIE yaptim.Yediklerime gelince...
Kahvalti:2 yumurta,6 zeytin,peynir,3 günkurusu,maydanoz,Omega3,D_E vitaminleri
Ara:sütlü filtre kahve,yesil cay
Ögle:mecimek corba,tereyagda 2 yumurta,1 kase ketentohumlu yogurt.BUgün keten tohumu üzerine muhabbet edilmis,ben de 1 tatli kasigi tüketiyorum,yazayim dedim.
Aksama ne yemek yapacagimi bilmiyorum,en fenasi bu, yemek pisirmek bisey degilde,ne pisirecegini bilmemek bazen deli ediyor
Isten geldim ve 3 MIL LESLIE yaptim.Yediklerime gelince...
Aksama ne yemek yapacagimi bilmiyorum,en fenasi bu, yemek pisirmek bisey degilde,ne pisirecegini bilmemek bazen deli ediyor
bu dert hepimizde varben köfte yapmayı planlıyorum..yanına da kendime brokoli haşlıyacam evdekilere de patates kızartıcam
ben de et sote yaptım,yanına da senin gibi patates kızartıcam eşime sersumum
evet kıss 3 gün olduu:26::26:
onun içinde şeker dolu ve katkılı canım olmasssonun yerine kakao atıp içebilirsin sütü
bence de
Arkadaşlar merabalar ben geldiiiim nasılsınız herkesi çok özledim.
Leylakım naberrrr nasılsın
canım biz de batıdayken çok dışarıda yerdik.evett haklısın ama ahh ahh nereye kadar dıkkat etcez durcaz canım yaa...
bız dısarda yemek yemeği cok severız esımle haftada 3-4 kez cıkarız ben bunlara nasıll uyucammm bılmıyorum...
Arkadaşlar merabalar ben geldiiiim nasılsınız herkesi çok özledim.
kısslar pazartesi günü günüm var..menü oluşturmalıyım..salata ağırlıkta yapmayı düşünüyorum..
tuzlu muffin
hazır pasta tabanıyla pasta
elmalı kurabiye
buğday salatası
körili tavuk salatası
pırasalı yufka böreği
yeter heraldene dersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?