Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğlen yediklerim mercimek çorbası,yoğurt,turşu

akşam yiyeceklerim fırında çinekop salata

hep bi sonraki öğünde ne yiyeceğime odaklanıyor kaçamakları aklımın ucuna getirmiyorum

inşaallah hep böyle devam edebilirim amin.

[sıze=3][ı]hoşgeldin canım nasılsın?ben iyiyim sen nasılsın nerelerdeydin fundacım [/ı][/sıze]
hoşbuldum canım iyiyim iş güç muhasebeciyim sene sonu işler çık oluyo malum ama şimdi sakin işlerim diyete tam devam edemedim ama dikkat ettim.karatayın güzel bir yönünü öğrendim hemen kilo almıyosunnnn bü sevindirici.kilomu şimdi bildirmeyeyim regl im bitsin öyle :)))sen naaptın 66 da kalmışsın

anladım canım,ama daha sık gelirsin artık dimi:112::112:
ben de yerimde sayıyorum son zamanlarda fundacım,alerji ilacı kullanıyorum o da ya kg vermemi engelliyo ya da kg aldırıyobi süre böyleyim bakalım

evet canım gelicem artık diyetede tekrar başlıcam yaza kadar verelim kilo.alerji bendede var evet ilaçları kilo yapıyo su tutuyo vücutta o yüzden çok kullanmamaya çalışıyorum

sersum cum meraba nasılsın gidiyo kilolar şeytanın bacağını kırmışsın
merhaba canım..kırdım kırdım da yine yavaş gidiyorum canım:26:.ama napayım alıştım artık..yavaş yavaş ta olsa vericem bu kiloları
sen de kalıcan artık sanırım..yaza kadar kurtulalım hepberaber

ayy çok güzel görünüyo sersumum,tarifini verir misin ben de yaparım misafirlere

malzemeler
9 orta boy patates
5,6dal maydanoz
1dal yeşil soğan
iki adet havuç
1yemek kaşığı mayonez
2,3 damla limon suyu
iki küçük yaprak kara lahana
1diş sarımsak ve isteğe göre tuz.

yapılışı

Bütün patatesler haşlanır.
Haşlanan patateslerden üç tanesine maydanoz, yeşil soğan ve sarımsaklar doğranıp yoğurulur. İsteğe göre bir miktar tuz katılabilir ceviz büyüklüğünde toplar yapılır.

3 havuç rendelenip mayonezle ve 3 patatesle yoğrulup ceviz büyüklüğünde toplar yapılır. (havuçlar ciğ)

Lahana rendelenir limon suyu ile ovulur. 3 patatesle birlikte yoğrulup ceviz büyüklüğünde toplar yapılır. Afiyet olsun

evet canım burdayım artık kesinlikle Sizleri çok özledim

evet canım gelicem artık diyetede tekrar başlıcam yaza kadar verelim kilo.alerji bendede var evet ilaçları kilo yapıyo su tutuyo vücutta o yüzden çok kullanmamaya çalışıyorum

aynen canım,alıştım artık geçene kadar kullanıcam
evet canım,sık sık gel artık kurtulalım kilolarımızdan

sağol canım,kaydettim tarifi

Son düzenleme:

Selamlat hanımlar,
aranızda çok yeniyim mesajları takip etmek bile başımı döndürüyo, sizi izlerken kilo veriliyor mu acaba :)
neyi yanlış neyi doğru yaptığımı takip etmeye çalışıyorum, ama bulamadım kabız oldum ben hiçbirşey yememektenmi acaba :) yada omega 3-keten tohumu benzeri ürünler kullanmamaktanmı?

şu anda mandalina yiyorum mesela (çok hapşırıyorum) hatamı ediyorum?

Sabah8de; 1 haşlanmış yumurta (kayısı kıvamında) 3 kuru kayısı 5zeyin ve avucum kadar peynir yedim, açık çayla birlikte
Arada; 1 bardak günlük süt içtim+1avuç ceviz
Öğlen; yarım kase sebze çorbası, 5ızgara köfte+yoğurt
yılbaşından beri yediğime içtiğime dikkat ediyorum, akşamlarıda koşu bandında 1saat yürüyorum ama kg. henüz değişmedi sanki

hoşgeldin aramıza

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)

kabızlık için sabah 2 hurma ve bolsu ya da günkurusu 2-3 adet yiyebilirsin..form çay da içebilirsin.

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..

topikte kimse yokken sana nasıl cevap yazalım canım..

kzlar oğlen tek corba ıctım yaa ne oldu bılın....az once ceyrek sımıt yedım...napayım kı ya ben acıkıyorumm ala ala:18:
gune saat 6 da başlıyorum kahvaltımı 7:30 gıbı yapıyorum oğlen yemeğimi de 12 de yediğim için mi cok acıkıyorum acaba...cnku uzun sure uyanık kalıyorumm..
nese ben cıkıyorum kızlarrr umarım bunlar ılk gunum dıe boyle oluyordur..yarın daha dıkkatlı olucam optum hepinizi

Çok teşekkür ederim :) benim omega-3+antioksidan kullanımıyla ilgili sorum vardı ama 3-5gün önce gözden kaçtı herhalde, sizce omega3 kapsül s.lgar 950+üzüm çekirdeği kullanmak sağlıklı kilo kaybında işe yarar mı? (hergün 1saat yürüyüş yapıyorum zaten)

bugün 2 öğün arasında birazönce kızıma hazırlarken dayanamadım 3 tane çiğköfte yedim

omega3 ü düzenli kullanan arkadaşlarımız var..ve hocamızda kilo vermede yardımcı olduğunu söylüyor..ama ben genelde kullanmayı unutuyorum.:18:.yürüyüşün de gayet güzel..metabolizmanı hızlandırır..çekirdekli üzüm doğru karar ama abartmamak şartıyla ben m.rincap 500mg kullanıyorum..fiyatı daha uygun

Akşam öğünüm
5 ızgara köfte
Yoğurt
Ayran

Bugün bira mide bulantım oldu. Halada var protein yaramadı bana sanırım.
Kahve içicim şimdi sanırım yanına 1 dilim kek yicem((( kendimi tutabileceğimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…