Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

alıştıkça acıkman azalacak hatta kalmayacak sabırlı olmalısın..acıkınca ayran ya da sütle idare etmelisin..simit senin daha çabuk acıkmanı sağlar

protein mide bulantısı yapabiliyor canım..ama sabret keki yeme bence

canım zaten şu ara ishal olmaya ihtiyacım var..kabızlık çekiyorum..1 tatlı kaşığı keten tohumu yetmiyor galiba bana
Sen bilirsin
Canım karatayın başlangıcında 3 öğün yapmak daha doğru gibi ama acıkmıyorsan sorun yok tabi.. Öğün olarak kavrulmamış kuruyemişler e olabilir hem tok tutar
afiyet olsun kısslarrr
sağol bidenem sana da afiyet olsun
sabah

ceviz
3 günkurusu

öğlen

2 tabak kuru fasulye
yarım kase tarhana
turşu
afiyet olsun hatun
sağol canımmmm
evet birdy hala yok3 gün oldu galiba:26::26:
Birdy nerdesin kıss aaaa
marketteki tereyagi margarinle ayni demi$iniz uzuldum

ben burda ne eti ne yumurta yi dogal bulamiyorumki, tereyagini hiç bulamam
yumurtayi bulsam et olmaz, helal bulduguma $ukrediyorum etin tavugun falan
Canım üzmek için demedim ayrıca ben söylemedim prof. dedi adı aklımda değil. Çevreni iyi araştır zamanla buluyorsun istediklerini Bulamazsan daha çok z.yağını kullanabilirsin
selam kısslarbi ton ütü yaptımbi yandan da yavaş yavaş eşyalarımı toplamaya başladım,yoruldum...
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
fıstık
omega 3
Tatlı yorgunluklar canımcım kolay gelsin
günlük 1gr alıyorum ben . fındığın antioksidan olarak kullanıldığını bilmiyodum.antioksidan olarak neler kullanılabilir başka? .yaban mersini bil,iyorum ben sadece onu da yemeyi unutuyorum.

Canım antioksidansız almamak lazım dikkat et

Anti-oksidan nedir?

Yaşamımız boyunca mükemmel işleyişine akıl sır erdiremediğimiz vücudumuz belli bir yaştan sonra ihanet eder ve toksit maddeler, cildin kolejen tabakasını tahrip eden serbest radikaller ve karbon monoksit gibi zararlı gazlar oluşturarak yaşlanma sürecini başlatır.

Bitkilerdeki bazı vitaminlerin bu süreci azaltıcı etkisi vardır. Bir nevi vücuttaki paslanmayı giderirler. Hakkında uzun süredir araştırmalar yapılan, kongreler düzenlenlenen söz konusu vitaminler, geçtiğimiz yıllarda bir başlık altında toplanmış ve anti-oksidan (paslanmayı geciktirici) adını almıştır. Anti oksidanların tıbben etkisi kanıtlandıktan sonra kozmetik sektörünün bundan faydalanmaması kaçınılmazdı tabii. Birbiri ardına üretilen serbest radikalleri önleyici, zengin E vitamini içeren bakım kremleri anti oksidanların sadece beslenme yoluyla alınmasıyla ibaret olmaktan çıkarttı.

Etkileri

Vücudumuzun kendini tahrip etme özelliği olduğu gibi savunma mekanizmasından ileri gelen tedavi özelliği de mevcut. Bunu daha da pekiştiren ve dirençli olmamızı sağlayan besinler (özellikle vitaminler), bileşimindeki paslanmayı önleyici maddelerle serbest radikallerin ve toksinlerin oluşumunu engelliyor ve yaşlanmayı yavaşlatıyor. Daha da önemlisi başta kanser olmak üzere birçok hastalığın oluşumunu engelliyor. Vücudun hücre koruma sistemleri içinde önemli bir yere sahip olan anti –oksidanlar, bu görevi belirgin hücre hasarlarına yol açabilen maddeleri etkisizleştirerek gerçekleştirirler.

Nelerde bulunur?

Belirttiğimiz gibi A, C ve E vitaminlerinde bulunan anti-oksidanları gruplandıracak olursak;

A vitamini: Koyu renkli yapraklı bitkiler, ıspanak, havuç

C vitamini: Trunçgiller, çilek, brokoli, lahana, patates, maydonoz ve çok sayıda meyva, sebze

E vitamini: Kuruyemişler, bazı bitkisel yağlar ve lifli yeşil besinler

Slm kızlar..
Sabah k.k., öğlen yemedim akşamda biliyorum cisli ama kıymalı makarna, ayran, salata yedim..
Bugün adet oldum, sancılı ve halsizdim..tüm gün yattim..

Merhaba kızlar .. Nasilsiniz ??
cok yogun bir gun geçirdim
ve bugun cok aciktim ..

Sabah:
1 haslanmis yumurtanın sarısı
biraz peynir
bir kac çeri
bie avuc badem fındık karisik
Omega 3

ogle:
bir ölçü kabı bademfindik
biraz peynir
bir bardak süt
1 elma

aksam:
kiymalikarnibahar yemegi
havuc salatası
bir kase kabuklu fıstık

mrb kızlar kahvaltıyı 11 de yaptım kahvaltı
2 yumurta 7 tane cevız 1 yemek kasıgı kozlenmıs bıber ve patlıcan tulum ve beyaz peynir 11 tane siyah ve kırma zeytın2 fıncan çay
ARA ÖGUN
1avuc içi kadar badem saat 15 30 da
akşam 18 30 da
3 yumurta uzerıne sarmısaklı yogurt ve 5 kasık kuru fasulye 1 avuc içi kadar badem ve su

sınavında başarılar canım

Sağol canım benim.. Sınavlarım bitti ççok şükür ve kafam kazan gibi dinlenmeye ihtiyacım var. okuldan geldim evde yemek yapmış kardeşim 2 kase mercimek çorbası 3 kaşık bulgurlu nohutlu pilav. yedim. şiştim. Yarın proje teslimim var. onu halletmeliyim ondan sonra 1 ay 1 hafta tatil. tabi tatilde çeyiz peşine düşücem belki mobilya secicez. aşkımın yanına gidicem. cuma akşam memlekete gidicem pfff.

Ha unuttum bu arada saat 2 gibi 2. öğünü yapmıştım. 1 avuç badem ve 1 bardak ayran ile. okulda olduğum için idare ettim böyle.

Ama gece uzun sersum yalnızlık ve can sıkıntısıda var bide du bakalım. Şimdilik asayiş berkamal
hadi bakalım dayanabildiğin kadar dayan
afiyet olsun hatun
sağol bebeemmm
sersumcum kızını Allah bağışlasın :) çiğköfte yasak mı :)
sağol canım amin..çiğköfte yasak değil canım da ben ara öğün yapmış oldum..onun için öyle dedim
2.öğünüm
et sote
2-3 çatal patates kızartması(yasak)
turşu

afiyet olsun bebeeemm

akşam menüm

5 köfte
2 kaşık dünden kalan patlıcan oturtma
1 tabak zeytinyağlı sarımsaklı brokoli haşlama üstüne yoğurt
1 çiğköfte

şimdi de çay çayyyy

hadi bakalımmm iyi tatiller ve kolay gelsinnn..

afiyet olsun canım,oh kurtuldun sınavlardan..şimdiden iyi tatiller sana canım.tatilin de uzunmuş ne güzel

afiyet olsun bebeeemm

sağol datluuum

akşam menüm

5 köfte
2 kaşık dünden kalan patlıcan oturtma
1 tabak zeytinyağlı sarımsaklı brokoli haşlama üstüne yoğurt
1 çiğköfte

şimdi de çay çayyyy

sana da afiyet olsun bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…