kzlar oğlen tek corba ıctım yaa ne oldu bılın....az once ceyrek sımıt yedım...napayım kı ya ben acıkıyorumm ala ala:18:
gune saat 6 da başlıyorum kahvaltımı 7:30 gıbı yapıyorum oğlen yemeğimi de 12 de yediğim için mi cok acıkıyorum acaba...cnku uzun sure uyanık kalıyorumm..
nese ben cıkıyorum kızlarrr umarım bunlar ılk gunum dıe boyle oluyordur..yarın daha dıkkatlı olucam optum hepinizi
Akşam öğünüm
5 ızgara köfte
Yoğurt
Ayran
Bugün bira mide bulantım oldu. Halada varprotein yaramadı bana sanırım.
Kahve içicim şimdi sanırım yanına 1 dilim kek yicem((( kendimi tutabileceğimi sanmıyorum
protein mide bulantısı yapabiliyor canım..ama sabret keki yeme bence
Sen bilirsincanım zaten şu ara ishal olmaya ihtiyacım var..kabızlık çekiyorum..1 tatlı kaşığı keten tohumu yetmiyor galiba bana
Canım karatayın başlangıcında 3 öğün yapmak daha doğru gibi ama acıkmıyorsan sorun yok tabi.. Öğün olarak kavrulmamış kuruyemişler e olabilir hem tok tutarnormalde iki öğün mü yiyorsun ..ben de sabah kahvaltısından sonra bol bol cay içtiğimden ve kahvaltıyı da çok sıkı yaptığımdan mıdır nedir..hiç acıkmadın..birazdan sütümü içerim öğün olarak..
geçmiş olsun neren ağrıyor..??
afiyet olsun kısslarrr
afiyet olsun hatunsabah
ceviz
3 günkurusu
öğlen
2 tabak kuru fasulye
yarım kase tarhana
turşu
Birdy nerdesin kıss aaaasağol canımmmm
evet birdy hala yok3 gün oldu galiba:26::26:
Canım üzmek için demedim ayrıca ben söylemedim prof. dedi adı aklımda değil. Çevreni iyi araştır zamanla buluyorsun istediklerinimarketteki tereyagi margarinle ayni demi$iniz uzuldum
ben burda ne eti ne yumurta yi dogal bulamiyorumki, tereyagini hiç bulamam
yumurtayi bulsam et olmaz, helal bulduguma $ukrediyorum etin tavugun falan
Tatlı yorgunluklar canımcım kolay gelsinselam kısslarbi ton ütü yaptım bi yandan da yavaş yavaş eşyalarımı toplamaya başladım,yoruldum...
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
fıstık
omega 3
günlük 1gr alıyorum ben . fındığın antioksidan olarak kullanıldığını bilmiyodum.antioksidan olarak neler kullanılabilir başka? .yaban mersini bil,iyorum ben sadece onu da yemeyi unutuyorum.
bugün 2 öğün arasında birazönce kızıma hazırlarken dayanamadım 3 tane çiğköfte yedim
sağol bidenem sana da afiyet olsun
Tatlı yorgunluklar canımcım kolay gelsin
sınavında başarılar canım
hadi bakalım dayanabildiğin kadar dayanAma gece uzun sersumyalnızlık ve can sıkıntısıda var bide du bakalım. Şimdilik asayiş berkamal
sağol bebeemmmafiyet olsun hatun
sağol canım aminsersumcum kızını Allah bağışlasın :) çiğköfte yasak mı :)
2.öğünüm
et sote
2-3 çatal patates kızartması(yasak)
turşu
Sağol canım benim..Sınavlarım bitti ççok şükür ve kafam kazan gibi dinlenmeye ihtiyacım var. okuldan geldim evde yemek yapmış kardeşim 2 kase mercimek çorbası 3 kaşık bulgurlu nohutlu pilav. yedim. şiştim. Yarın proje teslimim var. onu halletmeliyim ondan sonra 1 ay 1 hafta tatil. tabi tatilde çeyiz peşine düşücem belki mobilya secicez. aşkımın yanına gidicem. cuma akşam memlekete gidicem pfff.
hadi bakalımmm iyi tatiller ve kolay gelsinnn..
Sağol canım benim..Sınavlarım bitti ççok şükür ve kafam kazan gibi dinlenmeye ihtiyacım var. okuldan geldim evde yemek yapmış kardeşim 2 kase mercimek çorbası 3 kaşık bulgurlu nohutlu pilav. yedim. şiştim. Yarın proje teslimim var. onu halletmeliyim ondan sonra 1 ay 1 hafta tatil. tabi tatilde çeyiz peşine düşücem belki mobilya secicez. aşkımın yanına gidicem. cuma akşam memlekete gidicem pfff.
afiyet olsun bebeeemm
akşam menüm
5 köfte
2 kaşık dünden kalan patlıcan oturtma
1 tabak zeytinyağlı sarımsaklı brokoli haşlama üstüne yoğurt
1 çiğköfte
şimdi de çay çayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?