Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar afiyet olsun.
sersum canim cig kofteyi kendinmi yapiyorsun.yorucu olmuyormu?
sadece askim hadi gecmis olsun canim sinavlari atlatmissin.simdiden iyi tatiller.

afiyet olsun canım,oh kurtuldun sınavlardan..şimdiden iyi tatiller sana canım.tatilin de uzunmuş ne güzel

Sağol canım benim. tatilin uzun olması bütünleme kalmaması durumunda güzel olacak. hayırlısı bakalım bir ders var korktuğum şuan.

2 büyük bardak ayran tıkar seni canım

Canım valla evde yoğurt yok ve ben badem yedim :18::18::18:

Bu iki günde 3 haftadır yapmadığım kaçamakları fazlasıyla yapmış bulunmaktayım. akşamları kuruyemiş yemiodum. Cumaya az kaldı ve de hafta sonu evde olacağım annemin evinde kaçamak yapmamam lazım değilse tekrar alırım olmazzzzzzzzzzzzz

sadece askim hadi gecmis olsun canim sinavlari atlatmissin.simdiden iyi tatiller.

Sağol canım benim. Sen nasılsın?

Ha kızlar bu arada şey sormak istiyorrum. Ben memlekette rahatlıkla yazarım ama tartılamam gibi tartılma imkanı bulmaya çalışırım ama nişanlımın yanına geçtiğimde urfaya yani orda nişanlımın yanında buraya yazmak zor gibi.. Kilo bildirimide zor olur sanırım tartıda yok orada.. Ben izinli olabilecek miyim o durumlarda? liste dışana atmıyacaksınız değil mi benii
Şimdiden bileyim de olmadı nişanlıma bi baskül aldırım

anladım canım..neyse olmuş artık..önümüzdeki maçlara bakalım
kizlar afiyet olsun.
sersum canim cig kofteyi kendinmi yapiyorsun.yorucu olmuyormu?
.

sağol canım.yok be tatlım burada güvenilir bir etsiz çiğköfteci var oradan alıyorum..uğraşamam yapmakla çok zor..

Aynen canim yaa,etrafimdakiler de diyor saglikli da besleniyorsun,niye boyle oluyor diye,insallah daha da antibiyotik kullanmayiz ,hayirlisi

canım izinli olacaksın o süre içinde..gerçi senin için tartılmamak kötü olur..çünkü uzun bir süre tartı aldırabilirsin istersen..sonra şok olarak dönme

afiyet olsun canım,ziporun da süper
sagol canim Leylakim,ben de spor yapinca kendimle gurur duyuyorum

bu dert hepimizde var ben köfte yapmayı planlıyorum..yanına da kendime brokoli haşlıyacam evdekilere de patates kızartıcam

Ben de böyle yaptim SERSUMUM köfte(firinda) ama yanina karnabar salatasi yaptim :)))) sagol fikir verdigin icin canim

Hepimize afiyet olsun,yag olmasin insallah,iyi aksamlar arkadaslar :))))
yediklerimi tekrar özetleyecek olursam
karnabahar salatasi
firinda köfte
eski kasar(yeni aldim ve peynire hic dayanamadigim icin ondan da yedim)

BIRDY den hala haber yok sanirim,hayirlisi....

hepinize bol bol leptinli bir aksam ve gece diliyorum...

Ramaskacim sen hala ayakta misin canim,bu gece rahat uyursun insallah

Aksam yemegim,yesil mercimek yemegi,havuc kirmizi lahana salatasi,yogurt,yesil cay

rica ederim canım..ha karnıbahar ha brokoli ..menülerimiz aynı olmuş canım..afiyet olsun sana da
peynire ben de dayanamam biliyonuz..ben de olsam yerdim
Birdy halaa yok

anladım canım..neyse olmuş artık..önümüzdeki maçlara bakalım

sağol canım.yok be tatlım burada güvenilir bir etsiz çiğköfteci var oradan alıyorum..uğraşamam yapmakla çok zor..

canim iyi o zaman ben arada senin menude onceden de goruyordum kendinmi yapiyorsun diye dusunmustum...ugrastirici oldugunu biliyorum.

ficans canim sen nasilsin?nasil gidiyor? afiyet olsun..benim uykum yok saat 2 oldu gene neyapayim uyuyamiyorum canim ...

birdyi bende merak ediyorum.ins.saglik problemi yoktur...

Son düzenleme:
merhaba hanımlar, 20 gündür bu dieti yapıyorum ama en fazla 700 gram verdim oda su falandır.niye veremiyorum yaa sizede böyle olmuş muydu?spor yapamadım su içmeye dikkat edemedim acaba o yüzden mi? yinede insan 1 kilo dahi veremez mi yaa!kavrulmamış yer fıstığı yedim nerdeyse her öğün.cevizden daha ucuz ve daha lezzetli geldi.ondan mı acaba diyorum.Yada vücut savunmayamı geçti acaba birden kesince.Çıkamadım işin içinden!!!Tiroidim var ama oda 5 değerindeydi en son.yani okadar etki etmemesi lazım.Ne olur akıl verin.derse deli gibi çalışıpta iyi not alamamak hatta dersden kalmak gibi bir şey bu...

canım izinli olacaksın o süre içinde..gerçi senin için tartılmamak kötü olur..çünkü uzun bir süre tartı aldırabilirsin istersen..sonra şok olarak dönme

Hımm haklısın kilomu bilip ona göre dikkatli olmam gerekir. Ben şimdiden söylim alsın o zaman Şuanki tarım analog ama dijital mı aldırsam ne dersiniz?

inşallah korktuğun gibi olmaz canım benim

afiyet olsun canım

Ramaskacim sen hala ayakta misin canim,bu gece rahat uyursun insallah

Aksam yemegim,yesil mercimek yemegi,havuc kirmizi lahana salatasi,yogurt,yesil cay

sana da afiyet olsun ficanscım
aynı ortaokul yıllarımdaki ben

canim oncelikle kac kilo fazlan var eger 3-5 kilo vermen gerekiyorsa daha zor verirsin.tiroidin de var.ayrica canim su ve sporda onemli.
canim biz ilk baslarda kuruyemisi fazla tuketiyoruz fakat bir hafta 10 gun sonra azaltiyoruz.fistigi bence azaltmalisin.birde neler yedigini paylasirsan daha net fikir verebiliriz canim...

canim kacamak yaptinmi ?boyun kilon kac canim...

merhaba canım..hocamız bu beslenme düzeninin herkesde aynı etkiyi göstermeyip hemen kilo verdiremeyeceğini söylüyo..yanii bazılarımızın daha sabırlı olması ve vazgeçmemesi lazım..ayrıca her öğün kuruyemiş yemek de yavaşlatabilir kilo verişini..ben yine de sana...

.ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..

Son düzenleme:

Bunun nedeni hareketsizliğin yanında bence suyu az içmen. En önemlisi de kuru yemişi her öğün yemen kuru yemişi sadece sabahları ekmek yerine yemen gerekir. Öğlen yemek yemiyeceksen öğlende olabilir ama her öğün yememelisin bir de ölçüsü önemli. 1 çay bardağını geçmemeli. Onlara dikkat edersen kaçamak yapmazsan verirsin elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…