Kızlar ya bugün sürekli birşeyler yiyesim var :44: Ne yapsam da geçse..
afiyet olsun canım,oh kurtuldun sınavlardan..şimdiden iyi tatiller sana canım.tatilin de uzunmuş ne güzel
2 büyük bardak ayran tıkar seni canım
sadece askim hadi gecmis olsun canim sinavlari atlatmissin.simdiden iyi tatiller.
anladım canımCanım valla evde yoğurt yok ve ben badem yedim :18::18::18:
Bu iki günde 3 haftadır yapmadığım kaçamakları fazlasıyla yapmış bulunmaktayım. akşamları kuruyemiş yemiodum. Cumaya az kaldı ve de hafta sonu evde olacağım annemin evinde kaçamak yapmamam lazım değilse tekrar alırım olmazzzzzzzzzzzzz
kizlar afiyet olsun.
sersum canim cig kofteyi kendinmi yapiyorsun.yorucu olmuyormu?
.
benim uçuklarım geçen hafta geçmişti dün yine çıktı:26:..ben de şaşkınım:44:..iyi de besleniyoruz ama havalardan canım..bi düzelemedik ikimizde
sevindim canım daha iyi olmana
onu kesmen lazım canım..benim kızımla eşimde sürekli yerler ama ben çok şükür kestim yemiyorum..
afiyet olsun canım
Sağol canım benim. Sen nasılsın?
Ha kızlar bu arada şey sormak istiyorrum. Ben memlekette rahatlıkla yazarım ama tartılamam gibi tartılma imkanı bulmaya çalışırım ama nişanlımın yanına geçtiğimde urfaya yani orda nişanlımın yanında buraya yazmak zor gibi.. Kilo bildirimide zor olur sanırım tartıda yok orada.. Ben izinli olabilecek miyim o durumlarda? liste dışana atmıyacaksınız değil mi benii
Şimdiden bileyim de olmadı nişanlıma bi baskül aldırım
sagol canim Leylakim,ben de spor yapinca kendimle gurur duyuyorumafiyet olsun canım,ziporun da süper
bu dert hepimizde varben köfte yapmayı planlıyorum..yanına da kendime brokoli haşlıyacam evdekilere de patates kızartıcam
Aynen canim yaa,etrafimdakiler de diyor saglikli da besleniyorsun,niye boyle oluyor diye,insallah daha da antibiyotik kullanmayiz ,hayirlisi
Ben de böyle yaptim SERSUMUM köfte(firinda) ama yanina karnabar salatasi yaptim :)))) sagol fikir verdigin icin canim
Hepimize afiyet olsun,yag olmasin insallah,iyi aksamlar arkadaslar :))))
yediklerimi tekrar özetleyecek olursam
karnabahar salatasi
firinda köfte
eski kasar(yeni aldim ve peynire hic dayanamadigim icin ondan da yedim)
BIRDY den hala haber yok sanirim,hayirlisi....
hepinize bol bol leptinli bir aksam ve gece diliyorum...
anladım canım..neyse olmuş artık ..önümüzdeki maçlara bakalım
sağol canım.yok be tatlım burada güvenilir bir etsiz çiğköfteci var oradan alıyorum ..uğraşamam yapmakla çok zor..
canım izinli olacaksın o süre içinde..gerçi senin için tartılmamak kötü olur ..çünkü uzun bir süre tartı aldırabilirsin istersen ..sonra şok olarak dönme
Sağol canım benim. tatilin uzun olması bütünleme kalmaması durumunda güzel olacak. hayırlısı bakalım bir ders var korktuğum şuan.
Canım valla evde yoğurt yok ve ben badem yedim :18::18::18:
Bu iki günde 3 haftadır yapmadığım kaçamakları fazlasıyla yapmış bulunmaktayım. akşamları kuruyemiş yemiodum. Cumaya az kaldı ve de hafta sonu evde olacağım annemin evinde kaçamak yapmamam lazım değilse tekrar alırım olmazzzzzzzzzzzzz
sagol canim Leylakim,ben de spor yapinca kendimle gurur duyuyorum
Ben de böyle yaptim SERSUMUM köfte(firinda) ama yanina karnabar salatasi yaptim :)))) sagol fikir verdigin icin canim
Hepimize afiyet olsun,yag olmasin insallah,iyi aksamlar arkadaslar :))))
yediklerimi tekrar özetleyecek olursam
karnabahar salatasi
firinda köfte
eski kasar(yeni aldim ve peynire hic dayanamadigim icin ondan da yedim)
BIRDY den hala haber yok sanirim,hayirlisi....
hepinize bol bol leptinli bir aksam ve gece diliyorum...
Ramaskacim sen hala ayakta misin canim,bu gece rahat uyursun insallah
Aksam yemegim,yesil mercimek yemegi,havuc kirmizi lahana salatasi,yogurt,yesil cay
aynı ortaokul yıllarımdaki ben
merhaba hanımlar, 20 gündür bu dieti yapıyorum ama en fazla 700 gram verdim oda su falandır.niye veremiyorum yaasizede böyle olmuş muydu?spor yapamadım su içmeye dikkat edemedim acaba o yüzden mi? yinede insan 1 kilo dahi veremez mi yaa!kavrulmamış yer fıstığı yedim nerdeyse her öğün.cevizden daha ucuz ve daha lezzetli geldi.ondan mı acaba diyorum.Yada vücut savunmayamı geçti acaba birden kesince.Çıkamadım işin içinden!!!Tiroidim var ama oda 5 değerindeydi en son.yani okadar etki etmemesi lazım.Ne olur akıl verin.derse deli gibi çalışıpta iyi not alamamak hatta dersden kalmak gibi bir şey bu...
merhaba hanımlar, 20 gündür bu dieti yapıyorum ama en fazla 700 gram verdim oda su falandır.niye veremiyorum yaasizede böyle olmuş muydu?spor yapamadım su içmeye dikkat edemedim acaba o yüzden mi? yinede insan 1 kilo dahi veremez mi yaa!kavrulmamış yer fıstığı yedim nerdeyse her öğün.cevizden daha ucuz ve daha lezzetli geldi.ondan mı acaba diyorum.Yada vücut savunmayamı geçti acaba birden kesince.Çıkamadım işin içinden!!!Tiroidim var ama oda 5 değerindeydi en son.yani okadar etki etmemesi lazım.Ne olur akıl verin.derse deli gibi çalışıpta iyi not alamamak hatta dersden kalmak gibi bir şey bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?