kesinlikle digital aldır hatta tavsiyede bile bulunabilirim istersen ben yeni aldım h.psiburadadan fakir hercül fiyatı da çok uygunHımm haklısın kilomu bilip ona göre dikkatli olmam gerekir. Ben şimdiden söylim alsın o zamanŞuanki tarım analog ama dijital mı aldırsam ne dersiniz?
inşallah korktuğun gibi olmaz canım benim
merhaba hanımlar, 20 gündür bu dieti yapıyorum ama en fazla 700 gram verdim oda su falandır.niye veremiyorum yaasizede böyle olmuş muydu?spor yapamadım su içmeye dikkat edemedim acaba o yüzden mi? yinede insan 1 kilo dahi veremez mi yaa!kavrulmamış yer fıstığı yedim nerdeyse her öğün.cevizden daha ucuz ve daha lezzetli geldi.ondan mı acaba diyorum.Yada vücut savunmayamı geçti acaba birden kesince.Çıkamadım işin içinden!!!Tiroidim var ama oda 5 değerindeydi en son.yani okadar etki etmemesi lazım.Ne olur akıl verin.derse deli gibi çalışıpta iyi not alamamak hatta dersden kalmak gibi bir şey bu...
İnşallah canımDaha zayıflamış olarak görünmem gereken kişiler var Kayınvalidem görümcelerim onlardan duymak istiyorum
Bugün arkadaşlarımda dedi sen iyi zayıfladın belli oluyo falan dediler
İnşallah canımDaha zayıflamış olarak görünmem gereken kişiler var Kayınvalidem görümcelerim onlardan duymak istiyorum
Bugün arkadaşlarımda dedi sen iyi zayıfladın belli oluyo falan dediler
kişi bünyesine göre diyetten not alıyor herkes bu diyetle kilo verecek değil bende 1 hafta yaptım tabi yanlişlarım vardı 300 gram verebilmiştim ve çok şaşırdım bu kadarda az olmaması gerektiğini düşündüm.tam uyup ondan sonra kesin bir karar verecem öncelikle vücüdün şifresini çözmemiz gerekiyor ben hangi tür beslenirsem zayıflıyorum diyerek tahlilde bulunması gerekiyor..
şimdi karataya yaşam boyu sağlıklı beslenme diyorlar ya bunu anlamış değilim ekmeksiz yada ekmek türü besinlersiz biz sürekli nasıl besleneceğiz ya bu hayatın vazgeçilmez.bizim toprağimiz hamurla şekillenmiş bu diyetle kilo verdik sonra ekmeğe geçince yine kilo alacağiz o yüzden kendini çok ümitsizliğe kaptırma tam dene sonra karar ver
bir diyetisyene gidilmesi taraftarıyım ben öyle yapıcam aklımda bir sürü soru varrr ordan burdan okumayla eksiklikler giderilmiyor
kesinlikle digital aldır hatta tavsiyede bile bulunabilirim istersen ben yeni aldım h.psiburadadan fakir hercül fiyatı da çok uygun..37 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam..su,kemik ve yağ oranını da ölçüyor(gerçi beni kilom ilgilendiriyor sadece )
insan en çok o kişilerin zayıfladığımızı görmesini istiyor di mi..bazıları öyle sinir oluyor ki kilo verdiğimizi görse de söyleyemiyor gıcıklığından.
iyi akşamlar
bugün ki menüm
Sabah (07:40). 2 kk yumurta ,1 dilim hellim, 5 s zeytin, az beyaz , az çerkez peyniri,1 közlenmiş kırmızı biber , 1 dilim salatalık ,çay
Akşam (17:00) 1 tabak lahana sarmaaz yoğurt, 3 çeşit salata
(18:30) 1 kase patlamış Mısır
ben şuan bu diyeti yapıyorum değilmi ama bunu hayat boyu yapacağim anlamını gelmezkibaşkalarından zayıfladığını duymak kadar güzel bişey yok
karatayı desteklemiyosanız neden burda menü paylaşıp zaman zaman sorularınıza cevap arıyosunuz anlamadım
kişi bünyesine göre diyetten not alıyor herkes bu diyetle kilo verecek değil bende 1 hafta yaptım tabi yanlişlarım vardı 300 gram verebilmiştim ve çok şaşırdım bu kadarda az olmaması gerektiğini düşündüm.tam uyup ondan sonra kesin bir karar verecem öncelikle vücüdün şifresini çözmemiz gerekiyor ben hangi tür beslenirsem zayıflıyorum diyerek tahlilde bulunması gerekiyor..
şimdi karataya yaşam boyu sağlıklı beslenme diyorlar ya bunu anlamış değilim ekmeksiz yada ekmek türü besinlersiz biz sürekli nasıl besleneceğiz ya bu hayatın vazgeçilmez.bizim toprağimiz hamurla şekillenmiş bu diyetle kilo verdik sonra ekmeğe geçince yine kilo alacağiz o yüzden kendini çok ümitsizliğe kaptırma tam dene sonra karar ver
bir diyetisyene gidilmesi taraftarıyım ben öyle yapıcam aklımda bir sürü soru varrr ordan burdan okumayla eksiklikler giderilmiyor
ben şuan bu diyeti yapıyorum değilmi ama bunu hayat boyu yapacağim anlamını gelmezki
Meleksinim hoşgeldin.
Sersumum senin herkülün fiyatı düşmüş30 TL şuan KDV dahil
Hımm tamam canım aklımda bulunsun yemeğe gitti nişanlım dönsün hemen isticem hahahah
Evet cnm biraz öyle büyük görümcem gene söylüyorda kayınvalidem yoo diyoTeyzesinin kızları falanda öyleler. söylüyorlar da işte zayıflamak güzelce giyinmek onları çatlatmak için iyi oluyor Kendileri iri yapılılar kemikli olunca ben minyon kalıyorum yanlarında
melexin canim nasilsin afiyet olsun....sakin kizma ne yapayim uyuyamadim....:44::44::44::44:
HoşbuldukMeleksinim hoşgeldin.
Sersumum senin herkülün fiyatı düşmüş30 TL şuan KDV dahil
afiyet oolsun bebeğem ama o patlamış mısırlar için seni çantalamam lazım
kısss senin fotoğrafını görünce mutluluk basıyo beni,ne kaa güler yüzlü güzel bi insansın sen yaww
karatay diyetini hayatım boyunca yapabilecem diyormusunuz öncelike buna cevap vermenizi istiyorumarkadaşım sen 2. keredir buraya geliyorsun ve katılmayı kendin istiyor sonra da karatayı anlamış değilim diyorsun..valla ben seni hiç anlamış değilim:44::44:..eğer burayı yeterli bulmuyorsan sana yeni yolunda başarılar dilerim..ve lütfen taraflı paylaşımlarını da yaparak insanların kafasını karıştırma.
haydi bugün kızmayayım bakalım Seni burada görünce seviniyorum aslında ama bir yandan da sağlığın için üzülüyorum
Hoşbuldukne kadar uçuşmuş tartıl Herkül'ün fiyatı.Yedek olsun diye almak gerekir
Kızım sende önce çantalıyon sonrada poh pohluyon
Gülerim kız ben hep .Aslında o fotoğrafın çekildiği gün sergi hazırlamıştım ve de çooook yorgundum ama yinede gülmüşüm.İşte ben öyle güleç hayat dolu bir insanım ama bir kutup ayusuna yaranamadım gitti offfff.Neyse yine başlamayayım ben.Çoooooook fena fena dertliyim.Telefonu şimdi kapadım.Ben biraz sinirden ağlayacağım
karatay diyetini hayatım boyunca yapabilecem diyormusunuz öncelike buna cevap vermenizi istiyorum
benim anlatmak istediğm de bu ben hayatım boyunca bu şekilde beslenemeyeceğim için bu şekilde sürekli besleneceğim diye düşünülmesini anlamış değilim diye yazdım bu yazdığımda ne varki
ilim maluma tabidir neden bunda kısıtlama getiriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?