Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

haklısınız,karataya sadece diyet olarak baktığınız için böyle düşünmeniz normal...

malumunuz beslenme şeklini değiştirmek ve bunu devamlı kılmak zor bir durum ve yaşam şartlarınıda göz önünde bulundurarak bu beslenme şekline kendi açımdan diyet diyebiliyorum

herkülümün kalitesini ayaklar altına almışlar beyaa

canım kıyamam seni rahatlatacaksa paylaş bizimle..offf yaaa..keşke seni rahatlatabilsek

Kızlar geçmişi okuyamadım.birdyden haber çıkmadı herhalde :26:Çok merakediyorum. Olay bence sigara değil ,bir şey oldu herhalde:18:Allah korusun kötü birşey olmasında.Sigara bırakma uğruna ya kendini zipora verdi yada dip köşe temizliğe Öyledir herhalde

inşallah dediğin gibidir canım..hepimiz meraktayız..

evet canım hala haber yok:18::18:inşallah dediğin gibidir

tebrik ediyorum...
ama şahsen ben kendimi tanıdığım için bu diyet süreklilik arzedemez
öncelikle ben hem bu diyeti yapıyor hemde araştırmasını yapıyorum bu durumu siz çeliş ki olarak düşünebilirsiniz ama gel görün ki herhangi bir işede de ilk başlandığı vakit insanda farklı ahvallerin olması kadar doğal ne olabilirki

melexin canim ya keske elimizden birsey gelse...seni uzgun gorunce gercekten uzuluyorum...
ins.halledilmiycek birsey degildir...lutfen uzulmu canim...

birdy canim ins.saglik problemin yoktur...

ağla da rahatla bebişim,ben öyle yapıyorumiyi gelecekse anlat bebişim,dök içini
üzülme yavvv,sen üzülünce inan bende çok üzülüyorum

herkülümün kalitesini ayaklar altına almışlar beyaa

canım kıyamam seni rahatlatacaksa paylaş bizimle..offf yaaa..keşke seni rahatlatabilsek

Canlarımsınız siz benim yaseviyorum uleynnnnn Kızlar ben buraya girdiğimden beri kocasının dedikodusunu yapan nankör bir kadın imajı çizdiğimi düşünüyorum Yani devamlı kutup ayusundan bahsediyorum ama valla düşNemeyeceğiniz kadar hat safhada durumum .Arada bir konu içine sizleride çekiyorum.Bunun nedeni sizleri kızkardeşim gibi görmemden kaynaklanıyor Benim derdimin çaresi yok sanırım.Böyle geldi , böyle gider Ne yapayım :18:

Afiyet ilsun canim

Sagol canimcim iyiyim,bugun uykusuzum,hergun cekilmez ya sarhos gibiydim tum gun,sen de suzene girersin insallah canim

canim insallah dedigin gibidir

Kizlar hepinize iyi geceler,yaticam hemen uykum kacmasin

melexin canim ya keske elimizden birsey gelse...seni uzgun gorunce gercekten uzuluyorum...
kısss yine mi geldin sen alaamm yareppim..gecelerin kadını senii

biz de seviyoruz uleyyynnn

diyorum ya Allah sana sabır versin

karatay kafası diyorum ve de diğer durum içinde artık söz yok diyorumm anladın sen onu

aynen sersumum:86::86::86:

biz de seni seviyoruz bebişimne öyle bi imaj çiziyosun ne de bizi konunun içine çekip sıktığını düşünme aslabak sen de diyosun kızkardeşim gibi görüyorum sizi diye.kardeşler ne yapar,birbirlerinin derdini dinler konuşur....biz seni biliyoruz anlıyoruz canım benim,sıkma canını

Karatay hatunları nasılsınız? çok hızlı bugünki geçmişi okuduğum kadarıyla ;

Leylak84 tayininiz istediğiniz yere olmuş hayırlı olsun, annene yakın istediğin evi de tutarsınız inşallah ,sonrasında da hayırlısıyla bebiş olur inşallah.

Sersum ve Ficans grip olup dudağınız uçuklamış hepimize (bende geçen hafta şifayı kaptım, daha çok burun tıkanıklığı ve hapşırma krizlerinden sonra burun akıntısı ve uçuk oldu)

çok geçmiş olsun.

Ramaska düzensizliği problemi hamileleiğin sonlarına doğru artması normal ,daha önceki hamileliğinde de olmuştur dimi?

Meleksin sergi hazırlığı nasıl gidiyor? Kutup' lu için kendini üzüp yıpratma derim, çünki hiçbirimiz mükemmel olmadığımız gibi onlardan da mükemmeliyet ,yada bu saatten sonra değişim

beklememeliyiz diye düşünüyorum.Tabi çok fazla bilgim yok ama tahminlerle yorum yapıyorum.Çok klişe oldu galiba ,yazdıklarım hoşuna gitmediyse şimdiden kusura bakma yaşca sizden

büyük ve tecrübeli olmama yor lütfen hoşlanmadıysan uyar bende bi daha yorum yapmiim.

Birdy' i bende çok merak ediyorum kimsenin ulaşm şansı yokmu özel mesaj falan?

Ramaskam canım benim , güzel kalplim Siz üzülmeyin.Ben aslında alışığım ama insanız işte düzelir diye hep umut ediyorum ,boşa çıktığını görünce de ister istemez üzülüyorum.
Afiyet ilsun canim

Sagol canimcim iyiyim,bugun uykusuzum,hergun cekilmez ya sarhos gibiydim tum gun,sen de suzene girersin insallah canim

canim insallah dedigin gibidir

Kizlar hepinize iyi geceler,yaticam hemen uykum kacmasin
Teşekkürler canım iyi geceler , tatlı rüyalar
kısss yine mi geldin sen alaamm yareppim..gecelerin kadını senii

biz de seviyoruz uleyyynnn

diyorum ya Allah sana sabır versin

hoşgeldin canım..sağolasın 2-3 haftadır uçuklayıp duruyoz bakalım noolcek:44:..neyse ki izne ayrılıyorum

birdye ulaşamıyoruz evet..maalesef özeldende ulaşacak imkanımız yok:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…