- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
haklısınız,karataya sadece diyet olarak baktığınız için böyle düşünmeniz normal...
Hoşbuldukne kadar uçuşmuş tartıl Herkül'ün fiyatı.Yedek olsun diye almak gerekir
Kızım sende önce çantalıyon sonrada poh pohluyon
Gülerim kız ben hep .Aslında o fotoğrafın çekildiği gün sergi hazırlamıştım ve de çooook yorgundum ama yinede gülmüşüm.İşte ben öyle güleç hayat dolu bir insanım ama bir kutup ayusuna yaranamadım gitti offfff.Neyse yine başlamayayım ben.Çoooooook fena fena dertliyim.Telefonu şimdi kapadım.Ben biraz sinirden ağlayacağım
Kızlar geçmişi okuyamadım.birdyden haber çıkmadı herhalde :26:Çok merakediyorum. Olay bence sigara değil ,bir şey oldu herhalde:18:Allah korusun kötü birşey olmasında.Sigara bırakma uğruna ya kendini zipora verdi yada dip köşe temizliğe Öyledir herhalde
Kızlar geçmişi okuyamadım.birdyden haber çıkmadı herhalde :26:Çok merakediyorum. Olay bence sigara değil ,bir şey oldu herhalde:18:Allah korusun kötü birşey olmasında.Sigara bırakma uğruna ya kendini zipora verdi yada dip köşe temizliğe Öyledir herhalde
tebrik ediyorum...evet ve de evet bizler burada olarak sonuna kadar karatayın yapılabileceğine inandığımız için buradayız..öyle olmasaydı ideal kilosuna düşmüş arkadaşlarımızın aylardır burada ne işi var ..bence çelişkilerle yapılamayacak bir beslenme tarzı olarak görüyorsanız sizin burada ne işiniz var diye sormalısınız kendinize
inşallah dediğin gibidir canım..hepimiz meraktayız..
karatay kafası
ağla da rahatla bebişim,ben öyle yapıyorumiyi gelecekse anlat bebişim,dök içini
üzülme yavvv,sen üzülünce inan bende çok üzülüyorum
herkülümün kalitesini ayaklar altına almışlar beyaa
canım kıyamamseni rahatlatacaksa paylaş bizimle ..offf yaaa..keşke seni rahatlatabilsek
iyi akşamlar
bugün ki menüm
Sabah (07:40). 2 kk yumurta ,1 dilim hellim, 5 s zeytin, az beyaz , az çerkez peyniri,1 közlenmiş kırmızı biber , 1 dilim salatalık ,çay
Akşam (17:00) 1 tabak lahana sarmaaz yoğurt, 3 çeşit salata
(18:30) 1 kase patlamış Mısır
canim iyi o zaman ben arada senin menude onceden de goruyordum kendinmi yapiyorsun diye dusunmustum...ugrastirici oldugunu biliyorum.
ficans canim sen nasilsin?nasil gidiyor? afiyet olsun..benim uykum yok saat 2 oldu gene neyapayim uyuyamiyorum canim ...
birdyi bende merak ediyorum.ins.saglik problemi yoktur...
kısss yine mi geldin senmelexin canim ya keske elimizden birsey gelse...seni uzgun gorunce gercekten uzuluyorum...
ins.halledilmiycek birsey degildir...lutfen uzulmu canim...
birdy canim ins.saglik problemin yoktur...
Canlarımsınız siz benim yaseviyorum uleynnnnn Kızlar ben buraya girdiğimden beri kocasının dedikodusunu yapan nankör bir kadın imajı çizdiğimi düşünüyorum Yani devamlı kutup ayusundan bahsediyorum ama valla düşNemeyeceğiniz kadar hat safhada durumum .Arada bir konu içine sizleride çekiyorum.Bunun nedeni sizleri kızkardeşim gibi görmemden kaynaklanıyor Benim derdimin çaresi yok sanırım.Böyle geldi , böyle gider Ne yapayım :18:
Kizlar hepinize iyi geceler,yaticam hemen uykum kacmasin
karatay kafası diyorum ve de diğer durum içinde artık söz yok diyorummanladın sen onu
Canlarımsınız siz benim yaseviyorum uleynnnnn Kızlar ben buraya girdiğimden beri kocasının dedikodusunu yapan nankör bir kadın imajı çizdiğimi düşünüyorum Yani devamlı kutup ayusundan bahsediyorum ama valla düşNemeyeceğiniz kadar hat safhada durumum .Arada bir konu içine sizleride çekiyorum.Bunun nedeni sizleri kızkardeşim gibi görmemden kaynaklanıyor Benim derdimin çaresi yok sanırım.Böyle geldi , böyle gider Ne yapayım :18:
Ramaskam canım benim , güzel kalplimmelexin canim ya keske elimizden birsey gelse...seni uzgun gorunce gercekten uzuluyorum...
ins.halledilmiycek birsey degildir...lutfen uzulmu canim...
birdy canim ins.saglik problemin yoktur...
Teşekkürler canımAfiyet ilsun canim
Sagol canimcim iyiyim,bugun uykusuzum,hergun cekilmez ya sarhos gibiydim tum gun,sen de suzene girersin insallah canim
canim insallah dedigin gibidir
kısss yine mi geldin senalaamm yareppim. .gecelerin kadını senii
biz de seviyoruz uleyyynnn
diyorum ya Allah sana sabır versin
aynen sersumum:86::86::86:
Leylak84 tayininiz istediğiniz yere olmuş hayırlı olsun, annene yakın istediğin evi de tutarsınız inşallah ,sonrasında da hayırlısıyla bebiş olur inşallah.
Karatay hatunları nasılsınız? çok hızlı bugünki geçmişi okuduğum kadarıyla ;
Sersum ve Ficans grip olup dudağınız uçuklamış hepimize (bende geçen hafta şifayı kaptım, daha çok burun tıkanıklığı ve hapşırma krizlerinden sonra burun akıntısı ve uçuk oldu)
Birdy' i bende çok merak ediyorum kimsenin ulaşm şansı yokmu özel mesaj falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?