Canım benim çok doğru ve teselli edici konuşmuşsunKaratay hatunları nasılsınız? çok hızlı bugünki geçmişi okuduğum kadarıyla ;
Leylak84 tayininiz istediğiniz yere olmuş hayırlı olsun, annene yakın istediğin evi de tutarsınız inşallah ,sonrasında da hayırlısıyla bebiş olur inşallah.
Sersum ve Ficans grip olup dudağınız uçuklamış hepimize (bende geçen hafta şifayı kaptım, daha çok burun tıkanıklığı ve hapşırma krizlerinden sonra burun akıntısı ve uçuk oldu)
çok geçmiş olsun.
Ramaska düzensizliği problemi hamileleiğin sonlarına doğru artması normal ,daha önceki hamileliğinde de olmuştur dimi?
Meleksin sergi hazırlığı nasıl gidiyor? Kutup' lu için kendini üzüp yıpratma derim, çünki hiçbirimiz mükemmel olmadığımız gibi onlardan da mükemmeliyet ,yada bu saatten sonra değişim
beklememeliyiz diye düşünüyorum.Tabi çok fazla bilgim yok ama tahminlerle yorum yapıyorum.Çok klişe oldu galiba ,yazdıklarım hoşuna gitmediyse şimdiden kusura bakma yaşca sizden
büyük ve tecrübeli olmama yor lütfen hoşlanmadıysan uyar bende bi daha yorum yapmiim.
Birdy' i bende çok merak ediyorum kimsenin ulaşm şansı yokmu özel mesaj falan?
aynen sersumum:86::86::86:
biz de seni seviyoruz bebişimne öyle bi imaj çiziyosun ne de bizi konunun içine çekip sıktığını düşünme asla bak sen de diyosun kızkardeşim gibi görüyorum sizi diye.kardeşler ne yapar,birbirlerinin derdini dinler konuşur....biz seni biliyoruz anlıyoruz canım benim,sıkma canını
tebrik ediyorum...
ama şahsen ben kendimi tanıdığım için bu diyet süreklilik arzedemez
öncelikle ben hem bu diyeti yapıyor hemde araştırmasını yapıyorum bu durumu siz çeliş ki olarak düşünebilirsiniz ama gel görün ki herhangi bir işede de ilk başlandığı vakit insanda farklı ahvallerin olması kadar doğal ne olabilirki
Uçuk muhoşgeldin canım..sağolasın 2-3 haftadır uçuklayıp duruyoz bakalım noolcek:44:..neyse ki izne ayrılıyorum
birdye ulaşamıyoruz evet..maalesef özeldende ulaşacak imkanımız yok:26::26:
Ramaskacığım ben kendimi çabuk toparlamaya alışığım yarına kalmaz neşe saçmaya devam ederim benmelexin canim biz seni anliyoruz.surda dertlerimize sevinclerimize herseye kisacasi hayata ortak oluyoruz.anlatmak rahatlatiyor insani bir nebzede olsa.o yuzden rahat ol lutfen...
leylakcim evide tutmussunuz hayirli olsun...
oylesarhosolsam ki evet canim diger hamileligimde de olmustu...son 2 haftam hayirlisiyla....eee tabiiki kilonun etkisi var...hamile kalmak isteyenlere tavsiyem kesinlikle ideal kilolarinda hamilelik dusunsunler....
sağol canım,evet o evi tuttuk öbür hafta taşınıcaz inşallah...amin canım inşallah bebişim de olur
Canım benim çok doğru ve teselli edici konuşmuşsunneyine kızayım ki bu sözlerin .Çok haklısın.Kızmak yerine aksine teşekkür ederim .Bu arada yaşını merak ettim şimdi Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ?
Canım benimOh be iyi ki siz varsınız Yoksa şimdi yakın arkadaşım var onu yer bitiririm ben mesaj Ata Ata Kızcağızda yeni evli O da sizler gibi kibarlık olsun diye "ne rahatsızlığı " diyor ama eminim kocası sayıp sövüyordur Sonunçta yine ona içimi dökeceğim ama en azından yarın gündüz vakti
leylakcim evide tutmussunuz hayirli olsun...
Uçuk mugeçmiş olsun güzellerim benim.Nazar değdirdiler size kem gözler
Ramaskacığım ben kendimi çabuk toparlamaya alışığım yarına kalmaz neşe saçmaya devam ederim benHatta şimdiden salla gitsin moduna girdim bile
aneeemm nekaaa güzel çabucacıkta taşınıyonuz kıss..herkes bizim gibi türkiyenin bir ucundan diğer ucuna gitmiyor ki
arka sokağa gelsene kıss
arka sokağa gelsene kıss
ay bilmiyorum lezzet falan aramiyom canimben keten tohumunun tadını sevemedim ..o yüzden kurukayısı ile birlikte yiyorum..o zaman birşey anlaşılmıyor..
ben 1 tatlı kaşığı okumuştum burada keten tohumunu ..ama ben de 2 yemek kaşığı yiyeceğim ..öğünlarden sonra yiyeceğim..çünkü birşey farkettim ..keten tohumu tok tutuyor..
öğlen canım birşey istemiyor ..bir bardak süt içmeyi düşünüyorum..yanında da 1 kuru kayısı ve mandalina...fındık fıstık yemeyeceğimm..
akşama da kocamın dün dalınca vurduğu levreği yiyeceğiz...yanında salata.
Leylak 84 evide tutmuşunuz yeni anladım, tekrar hayırlısıyla taşınıp güle güle oturursunuz ve de uğurlu gelir inşallah ,taşınma işinde de kolay gelsin diyorum.
evett,10 gün sonra yeni evimizde olucaz
özel mesaj yolladım canım da onu dedim..Hoop arka sokak nire?Bizde gelebilyozmu?
geldim bacım ama pek yardımcı olamadım
ay bilmiyorum lezzet falan aramiyom canim
kurtuluyum bi $u dertden
9 saat oldu alalai keten tohumunu, içerde bi$eyler dönüyor ama ne bilmiyorum
hiç yardımcı olmadın beyaaa:82::82::82::86::86::86::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?