Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım benim çok doğru ve teselli edici konuşmuşsun neyine kızayım ki bu sözlerin .Çok haklısın.Kızmak yerine aksine teşekkür ederim .Bu arada yaşını merak ettim şimdi Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ?

Canım benim Oh be iyi ki siz varsınız Yoksa şimdi yakın arkadaşım var onu yer bitiririm ben mesaj Ata Ata Kızcağızda yeni evli O da sizler gibi kibarlık olsun diye "ne rahatsızlığı " diyor ama eminim kocası sayıp sövüyordur Sonunçta yine ona içimi dökeceğim ama en azından yarın gündüz vakti

melexin canim biz seni anliyoruz.surda dertlerimize sevinclerimize herseye kisacasi hayata ortak oluyoruz.anlatmak rahatlatiyor insani bir nebzede olsa.o yuzden rahat ol lutfen...

leylakcim evide tutmussunuz hayirli olsun...

oylesarhosolsam ki evet canim diger hamileligimde de olmustu...son 2 haftam hayirlisiyla....eee tabiiki kilonun etkisi var...hamile kalmak isteyenlere tavsiyem kesinlikle ideal kilolarinda hamilelik dusunsunler....

Canım ben bu diyeti 2012 Mart ortasında başladım Temmuza kadar spor yapmadan ana kuallara tam uyarak 14 kilo verdim ve temmuzdan beri en fazla 2 kilo alıp vererek devam ediyorum.

Ama tabiki ne kadar süre koruruz kilomuzu bilinmez, ama bu beslenme alışkanlığından vazgeçip eskisi gibi beslenmeye başlarsak şişeriz orası kesin ben de yoldan çıkınca en kısa zamanda

tekrar karatay beslenmesine dönerek kilo verip elimden geldiğince sapmamaya çalışmak istiyorum ama garantisini veremem ki ?!Sencede öyle değilmi yoksa biz seni yanlışmı anladık?

hoşgeldin canım..sağolasın 2-3 haftadır uçuklayıp duruyoz bakalım noolcek:44:..neyse ki izne ayrılıyorum

birdye ulaşamıyoruz evet..maalesef özeldende ulaşacak imkanımız yok:26::26:
Uçuk mu geçmiş olsun güzellerim benim.Nazar değdirdiler size kem gözler
Ramaskacığım ben kendimi çabuk toparlamaya alışığım yarına kalmaz neşe saçmaya devam ederim ben Hatta şimdiden salla gitsin moduna girdim bile

sağol canım,evet o evi tuttuk öbür hafta taşınıcaz inşallah...amin canım inşallah bebişim de olur

aneeemm nekaaa güzel çabucacıkta taşınıyonuz kıss..herkes bizim gibi türkiyenin bir ucundan diğer ucuna gitmiyor ki

leylakcim evide tutmussunuz hayirli olsun...

sağol canım benim

he canım yaa uçuklu uçuklu geziyomburanın havası çok piss alışamadım birtürlü ondan galiba sanursam

Meleksin canım ben 1968 şubat doğumluyum.Bu arada 4yıl önce adet lerim kesilmeye başladı en son geçtiğimiz Ağustosta oldum daha da tık yok annem 44 yaşında menopoza girmiş

o yüzden benim her seneki kontrollerimi farklı doktorlar yapıp aynı şeyi söylediler yani genetik olrak erken men. Bu nedenle ve yaşadığım ağır üzüntüler nedeniyle çok kilo almıştım.Sonra

kendi kendime silkelen kendine gel ve artık bi karar ver dedim önce psikolojik olarak sonrada karatay ve Q-3 ile beden-ruhen çok şükür toparlandım devam ediyorum.Bi bakiim kim ne yazmış

gene yazarım.

Ben geldimmm, yaa ben de geçmişi okuyup üzüntülerinizi sevinçlerinizi paylaşmak istiyorum ama olmuyor, olmuyorrr Geçmişi okuyamıyorum böhüüüü...

Evi otel gibi kullanıyorum sabah bir çıkıyorum akşam zor giriyorum Ama sporumuu asla aksatmıyorum neredeyse 3 saat spor yaptım bugün sadece öğle yemeği yiyebildim

Sabah 2 kayısı bir ceviz
Öğle ali nazik, salata, 3 kaşık bulgur pilavı, bir kaç meze, salata, ayran veee ben yine künefeye hayır dedimm :)

Leylak 84 evide tutmuşunuz yeni anladım, tekrar hayırlısıyla taşınıp güle güle oturursunuz ve de uğurlu gelir inşallah ,taşınma işinde de kolay gelsin diyorum.

ay bilmiyorum lezzet falan aramiyom canim
kurtuluyum bi $u dertden
9 saat oldu alalai keten tohumunu, içerde bi$eyler dönüyor ama ne bilmiyorum

Son düzenleme:
ay bilmiyorum lezzet falan aramiyom canim
kurtuluyum bi $u dertden
9 saat oldu alalai keten tohumunu, içerde bi$eyler dönüyor ama ne bilmiyorum

Maral hanım adilemirin yazısına cevap vermişiniz o yazı nerde görmemişim o yüzden burdan yaziiim dedim adilemir sakın 2 yemek kaşığı alma fazlası zaralı oyüzden 1 tatlı kaşığı diyolar

Maral hanım bol su içip sabah aç karnına gün kursu yiiyip 1 tatlı keten toğumunu da çiğnerseniz normalde 2 en geç 3 günde kabızlık kalmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…