inşşşşşşşş canım sureçli bır donem 1 yıl surer ama hemen duzen oturtmam lazım onuda ptesı başlayacagız inş herşey duzelır ya benım yuzum kucuk ve sankı kılo verınce dahada kuculdu oyle sorunu olan varmı
şekerim bendede oluyor ödemdır ben maydanos lımon kuru yaptım burda ark demıstı ii oldu bu sıra yapamıyorum aynı sıkıntılar yıne var yarın tum gun maydanos lımon kurunden içmeyı dusunuyorum sabah ögle aksam 1 er bardak tok ta tutuyor arada cevız kayısı yıyecem sadecekıslar bu arada ben kendımı 82-83 sanıyodum 3 gun once tartıldım daha kotu oldum 85,5 olmuşum.3 gundur yemeklerı azalttım karataya cogunda uyuyorum ogle yemegı dısında ne olucek bakalım halım:)
Şimdi yaşamadım çok fazla bu sorunu ama önceden kilo verdiğimde aileden birileri hep yüzün küçülmüş derlerdi
Şöyle de bir durum var 5 kg verdiysen bunların hepsinin kalça ve göbekten gitmesi mümkün değil.
Mutlaka yüzünden de gitmiştir ..
zaten mumkun degılde yuz dahada kuculdu sankı bıde gözaltım morarmaya başladı acaba yeterınce yemıyormuyum
arii cim şekerkızında dediği gibi onları yaptırdı akşam bana hoca
yan yatıp bacağı yukarı aşağı kaldırıyoruz,bi de içe çekip kaldırma var.yalnız 50 çok,bence 20şer yap ikitarafıda öyle başla
arii cim şekerkızında dediği gibi onları yaptırdı akşam bana hoca
yan yatıp bacağı yukarı aşağı kaldırıyoruz,bi de içe çekip kaldırma var.yalnız 50 çok,bence 20şer yap ikitarafıda öyle başla
ben ender saraçn yenı çıkan kitabını almak istiyorum orda detoks tarıflerı var ayda 1 falan ben ce ii olur dun tv de konuşmasını dınledım mantıklı ayrıca farklı dıyet yemeklerı tarıfınede ihtıyacım var kıtabla ilgılı yada ender saraçla ilgılı fıkrı olan varmı
Benım de yuzum kuculdu,ınanılmaz. Sıstı yuzum,gıdılarım da gıttıler.Kuculsun ya hayırlısıyla.zaten mumkun degılde yuz dahada kuculdu sankı bıde gözaltım morarmaya başladı acaba yeterınce yemıyormuyum
hangı kanalda hangı programda konustu canım bızde ızlesek
Benım de yuzum kuculdu,ınanılmaz. Sıstı yuzum,gıdılarım da gıttıler.Kuculsun ya hayırlısıyla.
Benım de yuzum kuculdu,ınanılmaz. Sıstı yuzum,gıdılarım da gıttıler.Kuculsun ya hayırlısıyla.
dün akşam üstü showmax da gördüm seba tumerleydı daha öncekı gunlerde çıkmıştır eskı yayındı
gülcüm 57 de harika görünürsün bence 47 çok düşük bir kilo,azimlisin illaki verirsin de hasta gibi görünmek istemezsin heraldeBenım de yuzum kuculdu,ınanılmaz. Sıstı yuzum,gıdılarım da gıttıler.Kuculsun ya hayırlısıyla.
bu detoksla ılgılı bır bılgılerı bızımlede paylas canım bırımız hepımız hepımız bırımız ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?