Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Şimdi yaşamadım çok fazla bu sorunu ama önceden kilo verdiğimde aileden birileri hep yüzün küçülmüş derlerdi
Şöyle de bir durum var 5 kg verdiysen bunların hepsinin kalça ve göbekten gitmesi mümkün değil.
Mutlaka yüzünden de gitmiştir ..

kıslar bu arada ben kendımı 82-83 sanıyodum 3 gun once tartıldım daha kotu oldum 85,5 olmuşum.3 gundur yemeklerı azalttım karataya cogunda uyuyorum ogle yemegı dısında ne olucek bakalım halım:)
şekerim bendede oluyor ödemdır ben maydanos lımon kuru yaptım burda ark demıstı ii oldu bu sıra yapamıyorum aynı sıkıntılar yıne var yarın tum gun maydanos lımon kurunden içmeyı dusunuyorum sabah ögle aksam 1 er bardak tok ta tutuyor arada cevız kayısı yıyecem sadece

zaten mumkun degılde yuz dahada kuculdu sankı bıde gözaltım morarmaya başladı acaba yeterınce yemıyormuyum

ben ender saraçn yenı çıkan kitabını almak istiyorum orda detoks tarıflerı var ayda 1 falan ben ce ii olur dun tv de konuşmasını dınledım mantıklı ayrıca farklı dıyet yemeklerı tarıfınede ihtıyacım var kıtabla ilgılı yada ender saraçla ilgılı fıkrı olan varmı

zaten mumkun degılde yuz dahada kuculdu sankı bıde gözaltım morarmaya başladı acaba yeterınce yemıyormuyum

Senin yüzün çökmüş gibi olmuş yani.
Özellikle menülerine daha dikkat edip yorum yaparım bundan sonra.
Az yemekten kaynaklanabilir ama.

Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun:Su,omega3 balık yagı takvıye,bır tabak cevız(omega3 kaynagı,B vıtamını ıcerır ruh saglıgına ıyı gelır,ekmegı aratmaz,posası yuksektır bagırsak calıstırır),1muz(yumurtanın alternatıfı,proteın ıcerır.),bır bardak sut.

Cok sevınmıstım bunu duyduguma "Soru : Sayın Hocam, oncelikle size verdiginiz degerli bilgiler icin cok tesekkur ederiz. Esim annem ve ben kitabınızda yazdıklarınıza uymaya gayret ediyoruz. Bu arada york testi yaptırdım hicbir gıdaya karsı intoleransım cıkmadı. Ne zaman kacamak yapacak olsak midemizde eksime olmaya basladı daha onceden hic olmuyordu bu durum. Ben emziren bir anneyim, oglum 14 aylık oldu yavas yavas kesebilirim. Kilo verme hızımın daha da artmasını istiyorum , sekeri tamamen bıraktım ancak cok sut iciyorum. Aralarda sut icmemin sakıncası olur mu ? Bir de annemin tiroidi var daha yavas oluyor kilo vermesi ona ne onerebilirsiniz ? Fındık ,fıstık ,badem ve cevizin bir limiti var mı ? Saygılarımla ,
16.07.2011 00?00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :

Hızlı kilo vermek sağlıklı değil Filiz Hanım. Acele etmemelisiniz. Ev dışında yedikleriniz midenizi yakıyordur. Yağları hiçbirzaman sağlıklı değil dikkatli olmalısınız. Süt istediğiniz kadar içebilirsiniz. Doğal olanını tercih edebilirsiniz. Dikkatli olun ithal olmasın!! İthai olanlar ilaçlıdır. Bebğinize ve size zarar verebilir.

Fındık fıstığı bir tabak yemek olarak yiyebilirsiniz, yanında bir iki muz ile lezzetli, doyurucu ve sağlıklı güçlü bir öğün olur. Başka bir şey yemenize gerek yok!!!

Bebeğinizi güle güle büyütün...

Prof. Dr.M Canan Efendigil Karatay "ben de ornek aldım hemen.

Eklentiler

• $a10kahvalt%C4%B1m.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 56
2. Öğün:2yumurtadan omlet(tereyagı-zeytınyagıyla hazırlanmıs),cacık,3yesıl bıber,10 zeytın,bırkac cevız,2 lop yumurta(gunde 8 yumurtaya kadar tuketebılırız) ,1bardak ayran,bır cay kasıgı keten tohumu(omega3 ıcerır bagırsakları calıstırır),bır tutam corek otu. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan Turk kahvesı

Spor: 1 saat ev ısı yaptım,bugun yurumedım evdekılerı saymazsak(oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a10ogle%20yemeg%C4%B1m.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 46

hangı kanalda hangı programda konustu canım bızde ızlesek

Benım de yuzum kuculdu,ınanılmaz. Sıstı yuzum,gıdılarım da gıttıler.Kuculsun ya hayırlısıyla.

Benım de yuzum kuculdu,ınanılmaz. Sıstı yuzum,gıdılarım da gıttıler.Kuculsun ya hayırlısıyla.

evet ınsan cok degısıyor.dun gece kk baska bır topıcde kılo vermeden once ve sonrakı halı konulu yazılar ve fotolar vardı ınalmızmaz motıve edıcı gercekten bızde bır sure sonra oyle bısey yapsak kılolu ve sımdıkı halımız dıye ne guzel olur bu arada gül ben bu hafta -2.200 verdım :)nasılım

ender saraçı dinledim de pek kafama yatmadı,canan hoca 'ya da sordular pek önemsemedi detox işini,bana da detox bir moda akımı gibi geliyor

bu detoksla ılgılı bır bılgılerı bızımlede paylas canım bırımız hepımız hepımız bırımız ıcın

bacım ya sonuna yetıştım sadece normal bır insanın bıle ayda 1 haftada 1 15 gunde bır detoks yapması gerektıgını soyledı tarıfını falan kıtabında var o yuzden sordum kıtabını alan varmı dıye ben almayı dusunuyorum okuyunca yazarım. bana mantıklı geldı dedıklerı bı alayım bakayım başka arkadaşların bıldıklerı varsa paylaşırlarsa sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…