böyle durumlarda pek cevap yazasım gelmiyo bebişim,o yüzden yazacak bişey gelmedi aklıma
evett,10 gün sonra yeni evimizde olucaz
Slm kızlar
Biraz once 30 dk eliptik bisiklet yaptım.birazcikta mekik..dusumu aldım geldim.
Soda+limon+azcikta tuz yaptım içiyorum..
Kızlar ünlüler gunde 2saat spor yapıyorum diyorlar..bizim yaptığımız bu 30 40 dklik sporlar etkili oluyumudur sizce?
Gerçi onlarda ev işi, temizlik, ütü, yemek.. yapmıyorlar..
Merhaba hanımlar ben geçen yıl karatayla 15 kilo vermiştim şimdi 3,5 aylık hamileyim biraz hızlı kilo alıyo gibiyim neler tavsiye edersiniz
ben de susma hakkımı kullanayım bariii
Leylakımmmm çok sevindim gerçekten
kızlarr sersum kaçarr..yarın öğlene kadar evdeyim sabaha görüşürüz..
iyi geceler bol leptinlerr..
Evet canım hap kullaniyorum.
Sig.icmeyeli 15 kadar oldu.hapının bitmesinden 7 8 gün kaldı..
Ama henüz bıraktım diyemiyorum..
İyi geceler bolll leptinler....kızlarr sersum kaçarr..yarın öğlene kadar evdeyim sabaha görüşürüz..
herkese iyi geceler bol leptinler kısslar:79::79::79:
Çok geçmiş olsunhe canım yaa uçuklu uçuklu geziyomburanın havası çok piss alışamadım birtürlü ondan galiba sanursam
Haydi bakalım hayırlısıyla oturur ,evinizi bebelerle doldurursunuz inşallahevett,10 gün sonra yeni evimizde olucaz
Ablacığım 9 yaş var aramızdaMeleksin canım ben 1968 şubat doğumluyum.Bu arada 4yıl önce adet lerim kesilmeye başladı en son geçtiğimiz Ağustosta oldum daha da tık yok annem 44 yaşında menopoza girmiş
o yüzden benim her seneki kontrollerimi farklı doktorlar yapıp aynı şeyi söylediler yani genetik olrak erken men. Bu nedenle ve yaşadığım ağır üzüntüler nedeniyle çok kilo almıştım.Sonra
kendi kendime silkelen kendine gel ve artık bi karar ver dedim önce psikolojik olarak sonrada karatay ve Q-3 ile beden-ruhen çok şükür toparlandım devam ediyorum.Bi bakiim kim ne yazmış
gene yazarım.
kızlarr sersum kaçarr..yarın öğlene kadar evdeyim sabaha görüşürüz..
Herkese iyi geceler bol leptinler....
herkese iyi geceler bol leptinler kısslar:79::79::79:
şansıma tüküriiimm....hep ben alırım indirime girer zatii ..bence kaçırma canım..güzel bir tartı
çattırrr çattırrrr çatlasınlar iiişallahh....
Hoşbuldukne kadar uçuşmuş tartıl Herkül'ün fiyatı.Yedek olsun diye almak gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?