Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Slm kızlar
Biraz once 30 dk eliptik bisiklet yaptım.birazcikta mekik..dusumu aldım geldim.
Soda+limon+azcikta tuz yaptım içiyorum..
Kızlar ünlüler gunde 2saat spor yapıyorum diyorlar..bizim yaptığımız bu 30 40 dklik sporlar etkili oluyumudur sizce?
Gerçi onlarda ev işi, temizlik, ütü, yemek.. yapmıyorlar..

Slmm kizlarrr
bugün ben yapamadimm yaa
tüm gün disardaydimm
ben karar verdimm ve benim eski diyeti yapicam buaralar sürekli hastaneye gitmek zorundayimm filan bu diyet disarda biraz zor ya benim icin ama su islerimi bi yoluna koyayim ozaman bunada tekrardan baslamak cook isterimmm hepinizii öpüyorummm kib:)

Canım tuz neyin nesi anlamadım ,evet ünlüler bizler gibi ev işleri yapmıyorlar ama bence ütü elde, bulaşık yıkama, yemek yapma gibi sınırlı hareketle yapılan işler varis den başka işe

yaramıyo yanlışmıyım .

Canım sen sıgarayı nasıl bırakmıştın ilaçlamı? Hep unutuyordum sormayı.

Merhaba hanımlar ben geçen yıl karatayla 15 kilo vermiştim şimdi 3,5 aylık hamileyim biraz hızlı kilo alıyo gibiyim neler tavsiye edersiniz

Merhaba hanımlar ben geçen yıl karatayla 15 kilo vermiştim şimdi 3,5 aylık hamileyim biraz hızlı kilo alıyo gibiyim neler tavsiye edersiniz

Merhaba canım karatayın 2. kitabındaydı galiba hamilelikte aynen beslenmeye devam tek fark dayanamazssan aralarda yoğurt ayran ve sabah ve öğlen meyvalar vardı diye hatırlıyorum istersen bak kitaba.Hamileliğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirip kucağına alırsın.

kızlarr sersum kaçarr..yarın öğlene kadar evdeyim sabaha görüşürüz..
iyi geceler bol leptinlerr..

he canım yaa uçuklu uçuklu geziyomburanın havası çok piss alışamadım birtürlü ondan galiba sanursam

Çok geçmiş olsun
evett,10 gün sonra yeni evimizde olucaz
Haydi bakalım hayırlısıyla oturur ,evinizi bebelerle doldurursunuz inşallah
Ablacığım 9 yaş var aramızda Çok erken menepoza girmişsin Ama ne yapılır ,Allah dermansız dert vermesin.Sıkıntılarına da üzüldüm .Karatay gerçekten hem ruha hem bedene iyi geliyor.Kendine iyi bak ablacığım

kızlarr sersum kaçarr..yarın öğlene kadar evdeyim sabaha görüşürüz..
iyi geceler bol leptinlerr..

İyi geceler

Iyi geceler kizlar, bol leptinli geceler. Bu arada bana cevap atmamisiniz hic biriniz darildim kirildim gücendim trip trip :))))) kelleden kalan suyu nasil cevireyim corbaya? Sehriye kullanmadan.

Ögle 1 tabak mercimekli, kirmizi lahanali salata. 3 kasik et kavrulmus. 1 tane cokomel.
Bol bol su. 4 km yürüyüs. 2 fincan sekersiz kahve.

Aksam. 1 tas tarhana corbasi. su. 1 saat 15 dk fitnes.

şansıma tüküriiimm.... hep ben alırım indirime girer zatii..bence kaçırma canım..güzel bir tartı

Valla canım dün son mesajı yazdıktan sonra yorgunluğa ve uykusuzlupa dayanamayıp yattım sızmış kalmışım. Saat 7 de uyanmış bulunmaktayım. Nişanlıma söyleme fırsatım olmadı henüz o yüzden ama söylicem alsın işi ne

çattırrr çattırrrr çatlasınlar iiişallahh....

İnşallah

Hoşbulduk ne kadar uçuşmuş tartıl Herkül'ün fiyatı.Yedek olsun diye almak gerekir

Hahahh alın alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…