- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Tükkanı bugün ben açtım sanırım Günaydın herkeslere.. Uykumu aldım gibi ama almadım sa da yapacak birşey yok. Rapor hazırlayıp bugün teslim etmem gerekiyor.
Uyandığımda kabızlık belası her zaman olduğu gibi tepemde pardon altımdaKeten tohumu çiğnedim 1 buçuk çay kaşığı kadar. bakalım etkisi ne olacak. birazdanda kahvaltı hazırlayacagım. Bir yandan raporuma başlamalıyım artık. Hade Bismilllah. Ha bu arada CUmanız mübarek ola
en iyisi bebeğem
iyi geceler canım
İyi geceler bolll leptinler....
Çok geçmiş olsun
İyi geceler
kolay gelsin canım.Tükkanı bugün ben açtım sanırım Günaydın herkeslere.. Uykumu aldım gibi ama almadım sa da yapacak birşey yok. Rapor hazırlayıp bugün teslim etmem gerekiyor.
Uyandığımda kabızlık belası her zaman olduğu gibi tepemde pardon altımdaKeten tohumu çiğnedim 1 buçuk çay kaşığı kadar. bakalım etkisi ne olacak. birazdanda kahvaltı hazırlayacagım. Bir yandan raporuma başlamalıyım artık. Hade Bismilllah. Ha bu arada CUmanız mübarek ola
Iyi geceler kizlar, bol leptinli geceler. Bu arada bana cevap atmamisiniz hic biriniz darildim kirildim gücendim trip trip :))))) kelleden kalan suyu nasil cevireyim corbaya? Sehriye kullanmadan.
günaydın ficanscım
sabah
kıymalı soğanve maydanozlu yumurta
peynir
yoğurt
çay çayyy
günaydın kahvaltıyı yaptım 2 yumurta hasladım çeçıl 9 tane zeytın baden fındık fıstık 1tane havuc 1 b sut
alıştıkça acıkman azalacak hatta kalmayacak sabırlı olmalısın..acıkınca ayran ya da sütle idare etmelisin ..simit senin daha çabuk acıkmanı sağlar
sabah
kıymalı soğanve maydanozlu yumurta
peynir
yoğurt
çay çayyy
günaydın kahvaltıyı yaptım 2 yumurta hasladım çeçıl 9 tane zeytın baden fındık fıstık 1tane havuc 1 b sut
sana da afiyet olsun canımGunaydin canim,afiyet olsun,bende az sonra yapacagim kahvaltimi
afiyet olsun canım da dediğim gibi azaltarak kesmek değil önemli olan ekmek yerine ceviz badem fındık yemek lazım..çünküü bunun altını çizerek söylüyorum seni acıktıran yediğin ekmek ve biskuvi..tabii yine de sen bilirsin..hocamızın dediği bu..sanki biz ekmek yemezsek acıkıyormuşuz gibi hissediyoruz ama gerçek olan tam tersii..hmm anladım canım..e tabı daha yenı basladım sonucta bırden kesemem ama zamanla olur ınsallah..hazırana kadar kılo vermem lazım antalyaya tatıle gıtcez cnku esımleeee...:119: :119: hem sağlıklı olmak ıcınde vermem gerekıyor tabıkı....
slmm kızlarr gunaydınn herkese :)
bende aksam domates corba ve yoğurt yedım....
sonra şekersiz cayın yanında 3 tane bıskuvı yedım
bugun ise bir dilim kepek ekmeği bir yumurta 5 zeytin yedımm...
biliyorum ekmek yok ama ben öğlene kadar cok acıkıyorumm
inşallah canımmafiyet olsun kızlarr....yedikleriniz insallah klo vermenizi sağlarr....incecik bayanlar olalım inşallah :)
hmm anladım canım..e tabı daha yenı basladım sonucta bırden kesemem ama zamanla olur ınsallah..hazırana kadar kılo vermem lazım antalyaya tatıle gıtcez cnku esımleeee...:119: :119: hem sağlıklı olmak ıcınde vermem gerekıyor tabıkı....
slmm kızlarr gunaydınn herkese :)
bende aksam domates corba ve yoğurt yedım....
sonra şekersiz cayın yanında 3 tane bıskuvı yedım
bugun ise bir dilim kepek ekmeği bir yumurta 5 zeytin yedımm...
biliyorum ekmek yok ama ben öğlene kadar cok acıkıyorumm
sana da afiyet olsun canım
afiyet olsun canım da dediğim gibi azaltarak kesmek değil önemli olan ekmek yerine ceviz badem fındık yemek lazım..çünküü bunun altını çizerek söylüyorum seni acıktıran yediğin ekmek ve biskuvi..tabii yine de sen bilirsin..hocamızın dediği bu..sanki biz ekmek yemezsek acıkıyormuşuz gibi hissediyoruz ama gerçek olan tam tersii..
hepimiz arada kaçamaklar yapıyoruz ve maalesef bu da bizim kilo vermemizi yavaşlatıyor..çabuk sonuç için sabretmemiz gerekiyor..
benim de yaza kadar ideal kiloma gelmem lazımm çoook çalışmamız lazım çoookk
inşallah canımm
Alya günaydın afiyet olsun..
Ekmeğin hep tok tuttuğunu bilirdik değil mi aslında bizim acıkmamıza ekmek simit vb neden oluyormuş karatayla bunun farkına vardım.
Eskiden koccaamaann kaşarlı bi tost ve diğer kahvaltılıklardan yerdim kahvaltıda. 2 saat sonra acıktım diye bişeyler daha yerdim. Şimdi 7 saat hiç acıkmıyorum:112: abartmıyorum
sana da afiyet olsun canım
afiyet olsun canım da dediğim gibi azaltarak kesmek değil önemli olan ekmek yerine ceviz badem fındık yemek lazım..çünküü bunun altını çizerek söylüyorum seni acıktıran yediğin ekmek ve biskuvi..tabii yine de sen bilirsin..hocamızın dediği bu..sanki biz ekmek yemezsek acıkıyormuşuz gibi hissediyoruz ama gerçek olan tam tersii..
hepimiz arada kaçamaklar yapıyoruz ve maalesef bu da bizim kilo vermemizi yavaşlatıyor..çabuk sonuç için sabretmemiz gerekiyor..
benim de yaza kadar ideal kiloma gelmem lazımm çoook çalışmamız lazım çoookk
inşallah canımm
Alya günaydın afiyet olsun..
Ekmeğin hep tok tuttuğunu bilirdik değil mi aslında bizim acıkmamıza ekmek simit vb neden oluyormuş karatayla bunun farkına vardım.
Eskiden koccaamaann kaşarlı bi tost ve diğer kahvaltılıklardan yerdim kahvaltıda. 2 saat sonra acıktım diye bişeyler daha yerdim. Şimdi 7 saat hiç acıkmıyorum:112: abartmıyorum
Sersumummmmmözledim kıss naber günaydın.. yaza kadar inş. istediğin kiloda olacaksın:112:
bakın ben bunu bılmıyordum mesela kızlarr :26: ekmeğin acıktırdığını bunun yerıne ceviz badem yenmesi gerktiğini yani.....
yarın bende oyle deneyim bakalımm..
aynen cok calışmamız lazım..bide benım daha da cok calısmamm lazım cnku ben yolun en basındayım henüzzzzzz
Kahvaltımı yaptım
2 yumurtadan peynirli omlet, zeytin, acuka, 3 kuru kayısı ve badem, omegaları unutmuşum onları da şimdi içeyim
İyiniyetlim günaydın canım
Sersumum öğlene kadar burdasın herhalde canım ne güzel, dinlen güzelce, canım bu uçuşlar için ayrıca vitamin alsak mı, hani meyveyi de az yiyoruz ya ne dersin
Bırazdan çıkıcam kızlar,çocuklara kıyafet dayanmıyor,neredeyse 1 aydır serbest gidiyorlar, alışverişe çıkıcam şimdi, hoşçakalın
ben de ösledim bebişimm..son 2 gün kaldı artıkın burdayım inşallah
olucam kıss inşallah ağıır vee emiin adımlarla ilerliyorum ben biliyosun
resimlerimi gören izmirdeki arkadaşlarım verdiğim 3-4 kiloyu bile farkettiler hepsi zayıflamışın diyolar tabii bu da beni motive ediyor..
Kahvaltımı yaptım
2 yumurtadan peynirli omlet, zeytin, acuka, 3 kuru kayısı ve badem, omegaları unutmuşum onları da şimdi içeyim
Sersumum öğlene kadar burdasın herhalde canım ne güzel, dinlen güzelce, canım bu uçuklar için ayrıca vitamin alsak mı, hani meyveyi de az yiyoruz ya ne dersin
Bırazdan çıkıcam kızlar,çocuklara kıyafet dayanmıyor,neredeyse 1 aydır serbest gidiyorlar, alışverişe çıkıcam şimdi, hoşçakalın
biz de birçok şeyi buradan öğrendik canımm.. bize takıl gerisi gelir merak etme sen
1 çay bardağı kadar (kavrulmamış) kuruyemiş yemelisin.
Kahvaltımı yaptım
Sersumum öğlene kadar burdasın herhalde canım ne güzel, dinlen güzelce, canım bu uçuklar için ayrıca vitamin alsak mı, hani meyveyi de az yiyoruz ya ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?