ooooo harika 3-4 kilo versen bile çok farkettiriyor canım devam devam yılmak yok en güzeli ağır ve emin adımlar değilmi bebeğim
ay ınsallah canım ya bende sızın gıbı kılo vermeye baslasam zaten hırslancam da bakalım zaman gerek..he bıde uygulamak gerek tabıkı..
bende kavrulmamış kuru yemışler alayım barı h.sonu cıkayım çarşıyadaaa....saol tatlışımmm
.
selam millet
, umarımkeyifler iyidir bu sabah dayanamayıp tartıldım aynıyımamaaaaaa kociş sen bayağı inceldin dedi bende yok siyah giydim ondandır dedim ama bana da inceldim gibi gelio
sabah
yumurta
zeytin peynir
cevizli gün kurusu 2 adet
badem ceviz karışımı
şekersiz limonlu çay
omega 3
selam millet
, umarımkeyifler iyidir bu sabah dayanamayıp tartıldım aynıyımamaaaaaa kociş sen bayağı inceldin dedi bende yok siyah giydim ondandır dedim ama bana da inceldim gibi gelio
sabah
yumurta
zeytin peynir
cevizli gün kurusu 2 adet
badem ceviz karışımı
şekersiz limonlu çay
omega 3
Günaydın hanımlar;
Dün akşamki yemeğim; 1kase tarhana çorbası+nohut+bulgur pilavı+yoğurt
1saatte yürüyüş
Kahvaltım; aç karnına 3 kayısı (sersumun önerisi :)) 1 yumurta 3zeytin 1 avuç badem ve 2dilim eski kaşar
şimdi ofisteyim hazır meyva çayı (zararı yoktur umarım)+su içiyorum
öğlen Allah kerim :)
slm kizlar..
dun cokk yogundum ama ogunlerimi yinede uydurdum 4-5 saat arayla 3 ogun yaptim..ve bugun daha bi incelmis zayiflamis hissettim kendimi..karatay kahvaltimi sifir kacamaksiz bitirdim..bugun palamut salata yicem 2. ogunumde 3. ogunude sade kuruyemisle ve yogurtla gecircem ins..simdi spor zamani:))
ne kadar kalabaliklasmis topik bence vakit kaybetmeden baslayin karataya hic aclik yok.. incelme var.. kilo verme var..saglik var...:))
ciğer serbest yiyebilirsinkızlar bugun bızım yemekte mercımek corbası cüğer tava bulgur pilavı ve tatlı var....
ben corba ıcsem bıde 3-4 tane ciğer yesem olmaz mı kı..cok sevıyorum cnku yanında da yoğurt yicem bideee
m.rincap 500mg fiyatı da uygun..sabah 2 akşam 2omega 3 olarak hangi marka kulanıyorsunuz?
Günaydın hanımlar;
Dün akşamki yemeğim; 1kase tarhana çorbası+nohut+bulgur pilavı+yoğurt
1saatte yürüyüş
Kahvaltım; aç karnına 3 kayısı (sersumun önerisi :)) 1 yumurta 3zeytin 1 avuç badem ve 2dilim eski kaşar
şimdi ofisteyim hazır meyva çayı (zararı yoktur umarım)+su içiyorum
öğlen Allah kerim :)
ciğer serbest yiyebilirsin
m.rincap 500mg fiyatı da uygun..sabah 2 akşam 2
kaysıları geceden 1 bardak suya koyup kaysılarla beraber suyunu da içersen daha etkili olabilir.
hepinize afiyet olsun
bence sen karataya tam basla bak gor 3 aya kalmaz istedigin kiloya inersin..oglen yemeginde bence bir tabak kadar cigeri yiyebilirsin..3 kasikta bulgur pilavi ye salata yogurt..daha ne olsun..bak gor 4-5 saat acikmicaksin..ben cok yiyorum yasak olmayanlardan ve ogun saatim geliyo geciyo aclik yok..ama yinede yiyorum meto yonunden..o aralarda sutlu kahve,ayran,yesil cay bol su ic bak bir gunde farki goruceksin..ve bunlari yazarken yuruyorum:) sporsuz olmaz...ay yıldızz ağzın bal yesın sekerım yaaa..bnde ıncelmek bende zayıflamak ıstıyorummmmmm...yazın tatılde yabancı turistlerin arasında şişman kalmak istemiyorum
bence cok iyi ..eminim daha cok incelmis gibisindir..olcum yaparsan anlarsin daha iyi..keten tohumu oyle olucak ama bence cok alistirmayin vucudunuzu..ben karatayi tam yapinca 2 defa kesin oluyo buyuk abdest olayi:) pardon yani..biraz hareketi ve suyu artirmaniz yeterli...hanımlar herkese merhaba!
bi kaç gün hasta idim 2 gün işe gidemedim gidince de yogun oldum hiç giremedim başlığa ama diyetime devam ediyorum. ve bugun 11.günüm ve 1.2kg vermişim sevindim heyecanlandımsizce nasıl?
birde bi şey sormak istiyorum. keten tohumu aldım aktar kahverengi verdi ve öğütülmemiş işte susama benzer birsey canan hoca nın da dedıgı bu tip olanından değilmi? öğlen yogurt yıyorum bı kase onun içine katıyorum 1 tatlı kaşığı kadar böyle olması mı gerekıyor tam emın olamadım
bence sen karataya tam basla bak gor 3 aya kalmaz istedigin kiloya inersin..oglen yemeginde bence bir tabak kadar cigeri yiyebilirsin..3 kasikta bulgur pilavi ye salata yogurt..daha ne olsun..bak gor 4-5 saat acikmicaksin..ben cok yiyorum yasak olmayanlardan ve ogun saatim geliyo geciyo aclik yok..ama yinede yiyorum meto yonunden..o aralarda sutlu kahve,ayran,yesil cay bol su ic bak bir gunde farki goruceksin..ve bunlari yazarken yuruyorum:) sporsuz olmaz...
kızlar sersum kaçar..akşama görüşürüzz
ciğer serbest yiyebilirsin
m.rincap 500mg fiyatı da uygun..sabah 2 akşam 2
kaysıları geceden 1 bardak suya koyup kaysılarla beraber suyunu da içersen daha etkili olabilir.
hepinize afiyet olsun
tatlım ciğer tavaya cok yemeyım ondan dımı sonucta yağlıı :) bulgurda az alayım madem haklısın dun tek corba ıctım acıktım hemencık..
ınsallah tatlım yaa saolun valla burdakı kızlar cok yardımcı oluyorrr buna cok sevınıyorum ınan..
pazartesiden itibarenn tam başlıycammcnku kavrulmamış kuruyemıs omega 3 falan almam gerek he bıde kayısı falan ıstee :) ınsallah kılo verırım de burda paylaşırımmm[/QUOTE
vakit kaybetme hemen temin et basla derim..
gule güle..hayirli isler..ise gidiyorsun galiba..kızlar sersum kaçar..akşama görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?