kizlar merhaba nasilsiniz?
ins.gununuz guzel gecsin.
yarin tarti gunu kizlar bakalim neler olucak...
sersum iyi mesailer canim....
Sana da gunaydin canim,cuman mubarek olsun ama yarin
Haydi bakalım hayırlısıyla oturur ,evinizi bebelerle doldurursunuz inşallah
Tükkanı bugün ben açtım sanırım Günaydın herkeslere.. Uykumu aldım gibi ama almadım sa da yapacak birşey yok. Rapor hazırlayıp bugün teslim etmem gerekiyor.
Uyandığımda kabızlık belası her zaman olduğu gibi tepemde pardon altımdaKeten tohumu çiğnedim 1 buçuk çay kaşığı kadar. bakalım etkisi ne olacak. birazdanda kahvaltı hazırlayacagım. Bir yandan raporuma başlamalıyım artık. Hade Bismilllah. Ha bu arada CUmanız mübarek ola
35 dk.sabah sporumu yaptim..yuruyus,mekik,bisiklet cevirme..bende kactim:)
demi ya bende kafa kalmadı ki. Rapor bitti ama çok şükür öğleden sonrada teslim ettim mi tamamdır. ohh beee
Sersumcum kolay gelsin demişin sanırım sağol canım. gtmişşşsin kolay gelsin sana da akşama görüşürüz.
Pff ben daha kahvaltı yapamadım. rapora başladım bırakamadım. şimdi kahvaltı zamanııııı
rapor senin kafanı karıştırdı sanursamne cuması kıss bugün perşembe kolay gelsin canım
ohh kurtuldun,hadi gözünaydın
herkese tünaydııııınnn:87::87:temizlik yapmamama rağmen gelemiyorum erkenden,eşya toplamaya devamhalıları da gönderdik,etrafta koliler evin hali berbat
kahvaltım
1 yumurtadan omlet
peynir
fıstık
kivi
pastırma
omega 3
mrb kızlar her ne kadar yazdıklarıma yazmasanızda ben yınede yazacagım:)) kahvaltım 9 da maydanos kürü
11 de omlet az peynır 2 zeytın ve 1 çay dışarıdaydım anca bunları yıyebıldım sımdıde 1 saat koşmaya çalışacagım sonra ev işi ve yemek yapacagım oglum okuldan gelecek 5 te de akşam yemegı yerım hepinize saglıklı bır gun dılerım. arada yıne gırerım:))
canım ınsallah kılo vermıssındırrrr
demi ya bende kafa kalmadı ki. Rapor bitti ama çok şükür öğleden sonrada teslim ettim mi tamamdır. ohh beee
Sersumcum kolay gelsin demişin sanırım sağol canım. gtmişşşsin kolay gelsin sana da akşama görüşürüz.
Pff ben daha kahvaltı yapamadım. rapora başladım bırakamadım. şimdi kahvaltı zamanııııı
mrb kızlar her ne kadar yazdıklarıma yazmasanızda ben yınede yazacagım:)) kahvaltım 9 da maydanos kürü
11 de omlet az peynır 2 zeytın ve 1 çay dışarıdaydım anca bunları yıyebıldım sımdıde 1 saat koşmaya çalışacagım sonra ev işi ve yemek yapacagım oglum okuldan gelecek 5 te de akşam yemegı yerım hepinize saglıklı bır gun dılerım. arada yıne gırerım:))
canim benim kilo vermeye ihtiyacim yok.yinede sagol....ben zaten 90-60-90 nim.
insallah sen kilo vermissindir.ve yaza istedigin gibi girersin.
canim sabah benide sasirttin bugun persembemi cumami diye dusundum....neyse bugun su raporunuda verde iyi bir tatili hakettin canim....
yildiz canim spor icin
SLM Canımcımm..belkide arada girdiğin için sana verılen cvbı gormuyo olabılırsın..cnku bende bu kızların ıcınde yenıyımm bana cvp
verıyorlar yanı :34
aa ne bıleyım canım kı yaa..bnde kılo vermek istiyosun sandım pardon...
herkes benım gıbı tombik olcak deil ya
inşallahh verebilirimm tatlım yaa
öğle yemeği
1 kase mercimek çorba
2 yarım kabaktan kabak pabucaki
200gr yoğurt
çok geldi gibi ama karnım şişti
merhaba arkadaşlar ..ben sabah klasik kahvaltımı yaptım
büyük oğlum gece hastalandı ..hapşuruk ve burun akıntısı ..gece uyutmadı..
sabah da ögretmenini aradım ..gelemiyecek .akşam ödevlerini almaya gelirim dedim..
bir arkadaş da beni aradı ..adil emir in sınıfından bir veli..dedi ki azra ölmüş diyorlar..azra da emir in sınıf arkadaşı..başınız sağolsun diyenler olmuş ...ben bir kaç kişiyi aradım..ama duymadık diyorlar..inşallah dedelerden yada yaşlılardan bir baş sağlığıdır diye dua ediyorum..
bu sabah ölüm ilanlarından birkaçını duydum ..ama ...'nın babası ,....'nın kayınpederi gibi yaşlı insanların ölüm ilanlarıydi...
öyle korkuyorum ki bu haberin doğru çıkmasından...
emir'e de sordum ..sınıfınızda azra nur ...diye bir arkadaşınız var mı ? diye..
var birkaç gündür gelmiyordu , dedi..
ben de korkutum açıkcası ...bu haberin doğru olmamasını umut ediyorumm....allah çocuklarımızı korusun..
şimdi brokoli yiyeceğim..kıymalı yaptım..yanında yoğurt yemek isityorum...
siz nasılsınız...,
geçmişe de bir bakayım...yetiştirebilirsem ...baya çabuk ilerliyor sayfalar çünkü..size yetişmek ne mümkün..
canim sen yeni katildin aramiza ben espiri yapmistim hattabunlari eklemistim....ben 8.5 aylik hamileyim.ve inaniyorumki durumum senden de vahim.bildigin yusyuvarlagim boyumda kisa....dogumu atlatayim hayirlisiyla once sonra kiloyuda halledecem ins...
umarim alinmamissindir....canim ins.sen benden once yaza fit olarak girersin...
ins.herkes hedef kilosuna ulasir....
canim sen kac kilo vermeyi dusunuyorsun.
merhaba arkadaşlar ..ben sabah klasik kahvaltımı yaptım
büyük oğlum gece hastalandı ..hapşuruk ve burun akıntısı ..gece uyutmadı..
sabah da ögretmenini aradım ..gelemiyecek .akşam ödevlerini almaya gelirim dedim..
bir arkadaş da beni aradı ..adil emir in sınıfından bir veli..dedi ki azra ölmüş diyorlar..azra da emir in sınıf arkadaşı..başınız sağolsun diyenler olmuş ...ben bir kaç kişiyi aradım..ama duymadık diyorlar..inşallah dedelerden yada yaşlılardan bir baş sağlığıdır diye dua ediyorum..
bu sabah ölüm ilanlarından birkaçını duydum ..ama ...'nın babası ,....'nın kayınpederi gibi yaşlı insanların ölüm ilanlarıydi...
öyle korkuyorum ki bu haberin doğru çıkmasından...
emir'e de sordum ..sınıfınızda azra nur ...diye bir arkadaşınız var mı ? diye..
var birkaç gündür gelmiyordu , dedi..
ben de korkutum açıkcası ...bu haberin doğru olmamasını umut ediyorumm....allah çocuklarımızı korusun..
şimdi brokoli yiyeceğim..kıymalı yaptım..yanında yoğurt yemek isityorum...
siz nasılsınız...,
geçmişe de bir bakayım...yetiştirebilirsem ...baya çabuk ilerliyor sayfalar çünkü..size yetişmek ne mümkün..
amin inşallah yanlış haberdir...inşallah.canim ogluna gecmis olsun....
ins.dogru degildir canim.Allah kimseye evlat acisi yasatmasin...
aa tatlım anlamadım ki yaa...:) yok kız alınmadım neden alınayımm aaa sende
ay hamıssın demek ne guzell ya allahım hayırlı doğumlar nasip etsın kusumm
ben 1.65 boyunda 71-72 kıloyum.... ınsallah zayıflarımm yaa
slm merhaba..oncelıkle gecmıs olsun allahım sağlık versin..bu arada ben ıyıyım sorduğun ıcın tesekkurlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?