ramaska kaç kiloyla hamile kaldın vekaç kilo aldın şimdilik bende kilolu hamile kaldım veçok almıştım ama gitti
canim gecen sene karatayla 2.5 ayda 8 kilo verip 70 kiloyla tatile gittim.2.5 ayda yiyip icerek gezerek 10 kilo geri aldim.hamile oldugumu ogrendigimde 80 kilo ve 3.5 aylik hamileydim.suan 10 kilo daha aldim 90 kiloyum.zaten kilo problemimde vardi.yani suan en az 30 kilo vermem lazim.ama suan takmiyorum.ins.once saglikli bir sekilde kizima kavusayim.gerisini karatayla halledicem ins...
ben ilk kizimda 13.5 kilo almistim.kizim 1 yasina geldiginde ben hamile kaldigim kilonunda altina dusmustum.
bu sefer hamile oldugumu bilmedigim icin dikkat etmedim.cunku ilk 3 ay normalde kilo alinmaz.yani ilk 3.5 ayda aldigim 10 kilo benim sucum.eger dikkat etseydim 10 kilo geri gelmeyecekti...ama olan oldu.saglik olsun...
burdaki arkadaslik ortami cok guzel ve kilo verenleri gormek beni motive ediyor...
ebruyu hıç sevmem takıntı lı ve yanlıs ornek oluyor bı magazın programı karı koca konuşmalarını çekmıştı haberllerı yoktu sohbetlerı tamamen kalorı kafayı ailecek yemışlerayy inş. doğru değildir Rabbim herkesin evladını korusun çok üzüldüm
amin canım ..inşallah söylenti gibi bir şey olmuştur..
ben tatlı canım istediğinde kayısı yiyorum..kuru kayısı ..sizede tavsiye ederim...keten tohumuyla yiyorum
ben hamileliklerimde hep 11 kilo aldımm...
ama doğum sonrası emzirme döneminde süt olsun diye yedim herşeyden..doğum sonrası kilo alanlardanım ben de ..ama bugün ebru şallıda bir hatun vardı..
manken miş ..kadın 36 yaşşında ..2 doğum yapmış ..ikincisi daha yaşına girmemiş .ama hatunn sanki 25 yaşında var yok yani..gencecik görünüyor..ebru şallı onun yanında gazuret gibi kaldı...
hmm baya almışşsın canımm..ee bende daha cocuk yok benım kıloma ne dıcen pekıesım 1.83 boyunda 76 kılo ben gene 71 kılo 1.65 boy yanına yakısmıyorum valla..tabıkı allah var adam bısey demıyo ye hayatım bosver dıyo ama ben sınır oluyorum bu halımee.
once sağlıklı bı sekılde bebeğini dünyaya getır tatlışım sonra kılo verırsın tabı...
canim benim boyumda kisa 1.58....
canim ben sana demistim 90-60-90 nim diye.hic kilo vermeye ihtiyacim yok dimi....
90 60 90 diye bir beden var mı acaba gercekten ..60 cm . bel olur mu yaw???
canim dunyanin kabul ettigi mankenlik olcusu bu....canim benim cevremde cok var maalesef coguda manken gibi uzun boylu incecik ve bakimli....agzim acik izliyorum....
15 30 da akşam yemegımı yedım 4 kepçe tereyaglı kuru fasulye ( 2 tabak oluyor 2 tabak yazınca kulaga abartılı gelıyor 4 kepçe daha masumane) 3 kayısı 5 kuruüzüm 10 badem kahvaltıda yememıstım kuru yemıs1 dal taze sogan şimdide çay içecegım ve ilk kez ac oldugumu hıssedıyorum bır sey daha yesem abartırmıyım kıyma yumurta yada yumurtalı yogurt çuunku başka bırsey yemıyecegım sabaha kadar
canim yediklerin normal onemli olan ilk baslarda doyman....bence kesinlikle yemelisin.cunku eger yemezsen daha gec vakitte dayanamayip yemen daha kotu olur.simdi yemelisin zaten suan saat 4 galiba orda turkiyedeysen. eger gecede acikirsan sut kefirle geceyi kapatirsin...
ayni durum bendede:)) 3 hamileligimdede fazla kilo almayip hatta ilkinde 7 kilo vermistim..sonrasinda kati kati alanlardanim..su an emzirmeyi azalttim..sadece geceleri veriyorum..oda bitse daha hizli kilo vericem ins..ayy inş. doğru değildir Rabbim herkesin evladını korusun çok üzüldüm
amin canım ..inşallah söylenti gibi bir şey olmuştur..
ben tatlı canım istediğinde kayısı yiyorum..kuru kayısı ..sizede tavsiye ederim...keten tohumuyla yiyorum
ben hamileliklerimde hep 11 kilo aldımm...
ama doğum sonrası emzirme döneminde süt olsun diye yedim herşeyden..doğum sonrası kilo alanlardanım ben de ..ama bugün ebru şallıda bir hatun vardı..
manken miş ..kadın 36 yaşşında ..2 doğum yapmış ..ikincisi daha yaşına girmemiş .ama hatunn sanki 25 yaşında var yok yani..gencecik görünüyor..ebru şallı onun yanında gazuret gibi kaldı...
yaninda yogurt salatada ekleseydin pek ala doyurucu olurdu..doymadiysan ya simdi ye yada 4 saat sonra hafif ye..bende cok doymadim mutaga gittim arandim..cislara elim gitti geldi..ama vazgectim..3. ogunumude yapicam 6.30 gibi..15 30 da akşam yemegımı yedım 4 kepçe tereyaglı kuru fasulye ( 2 tabak oluyor 2 tabak yazınca kulaga abartılı gelıyor 4 kepçe daha masumane) 3 kayısı 5 kuruüzüm 10 badem kahvaltıda yememıstım kuru yemıs1 dal taze sogan şimdide çay içecegım ve ilk kez ac oldugumu hıssedıyorum bır sey daha yesem abartırmıyım kıyma yumurta yada yumurtalı yogurt çuunku başka bırsey yemıyecegım sabaha kadar
canim patates yasak ama sen tam baslamadin bu diyete diye bence ye..yaninda yogurt salata ile..ekmek yeme guzel bir ogun olur:)kızlar sorum varr..fırında kıymalı patates yemeği yapmıstım aksam ondan yesem aksam olur mu kı?
patates sonucta yasak mı bılmıyorum :26:
ins. sende anne olursun..istedigin vakitte..bu arada yasin kac? cok sicak kanli gordum seni..isminin anlami ne merak ettim alya?NE Guzel yaa bırda anneler,taze anneler,anne olcaklarda varmıss :) bu topik cok keyif verici yahuu
yaninda yogurt salatada ekleseydin pek ala doyurucu olurdu..doymadiysan ya simdi ye yada 4 saat sonra hafif ye..bende cok doymadim mutaga gittim arandim..cislara elim gitti geldi..ama vazgectim..3. ogunumude yapicam 6.30 gibi..
canim patates yasak ama sen tam baslamadin bu diyete diye bence ye..yaninda yogurt salata ile..ekmek yeme guzel bir ogun olur:)
ins. sende anne olursun..istedigin vakitte..bu arada yasin kac? cok sicak kanli gordum seni..isminin anlami ne merak ettim alya?
2 yumurta hasladım rafadan sabah menemen çok az yemıstım yumurtayı ondan yedım doydumd acıkacagımı sanmıyorum artık su sut e dadanacagım zencefıl içenınız varmı ben her akşam içiyorum sesım ttamen kısılmıs ne önerırsınız rezene içerdım o da ıstah açıyormus bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?