amin inşallah yanlış haberdir...inşallah.
ramaska sen mi hamilesin..hayırlı doğumlar .kızın mı olacak oğlun mu???
teşekkur ederiz....
ben de brokolimi yedim ama hiç canım istemeyerek...
Aynen cnaım benim kahvaltı yapınca yerine gelir inşallah
Kolay gelsin ve afiyet olsun bebemm
merhaba arkadaşlar ..ben sabah klasik kahvaltımı yaptım
büyük oğlum gece hastalandı ..hapşuruk ve burun akıntısı ..gece uyutmadı..
sabah da ögretmenini aradım ..gelemiyecek .akşam ödevlerini almaya gelirim dedim..
bir arkadaş da beni aradı ..adil emir in sınıfından bir veli..dedi ki azra ölmüş diyorlar..azra da emir in sınıf arkadaşı..başınız sağolsun diyenler olmuş ...ben bir kaç kişiyi aradım..ama duymadık diyorlar..inşallah dedelerden yada yaşlılardan bir baş sağlığıdır diye dua ediyorum..
bu sabah ölüm ilanlarından birkaçını duydum ..ama ...'nın babası ,....'nın kayınpederi gibi yaşlı insanların ölüm ilanlarıydi...
öyle korkuyorum ki bu haberin doğru çıkmasından...
emir'e de sordum ..sınıfınızda azra nur ...diye bir arkadaşınız var mı ? diye..
var birkaç gündür gelmiyordu , dedi..
ben de korkutum açıkcası ...bu haberin doğru olmamasını umut ediyorumm....allah çocuklarımızı korusun..
şimdi brokoli yiyeceğim..kıymalı yaptım..yanında yoğurt yemek isityorum...
siz nasılsınız...,
geçmişe de bir bakayım...yetiştirebilirsem ...baya çabuk ilerliyor sayfalar çünkü..size yetişmek ne mümkün..
Selam arkadaslar,nasilsiniz? Isten henüz geldim,disarida kar yagiyor,gelir gelmez yemek yiyesim geldi bugün,sanki evde hazir yemek varmis gibi
ortaya karisik biseyler yedim iste,yazayim hemen
Kahvalti:2 haslama yumurta,beyaz ve kasar peynir,6 zeytin,3 günkurusu,1 hurma,1bardak ceviz,maydanoz,Omega3,d-e vitaminleri
ara:bol sütlü filtre kahve
Ögle:1 büyük kase yogurt ketentohumlu,eski kasar(dünden beri doyamadim,sebebim olmaz insallah,1 avuc ceviz,karnabahar salatasi(dünden kalma),2 lokma omlet(sabah kizimdan kalma)
Aksama kendime pastirmali kurutulmus madimak,bizimkilere sinizsel yapacagim
Gecmise hic bakmadim henüz ama umarim BIRDY den haber vardir.
Ben islere girisiyorum,görüsürüz bayanlar....
sağol canımmm
oğluna geçmiş olsun canım,haber de doğru değildir inşallah:26::26:
afiyet olsun canım
birdy den hala haber yok malesef
SLM Canımcımm..belkide arada girdiğin için sana verılen cvbı gormuyo olabılırsın..cnku bende bu kızların ıcınde yenıyımm bana cvp
verıyorlar yanı :34
mrb ben yazdıktan sonra menumu yada sorumu cevapllayan fıkrır veren elestıren varmı dıye bakıyorum bırkaç sayfa ama yok :)) neyse sorun degıl menu paylassam yanı bır nevı burda özelestıırı yapıp dogruyu yapmaya çalışıyorum bu bıle benı motıve edıyor :))
marincup kullanıyorumomega 3 olarak hangi marka kulanıyorsunuz?
teşekkürler sabretmeye çalışıyormsabret sabret canım zayıflarız ınsallah :) ben burda kılo veren hanımları verınce cok sevınıyorum hee umut oluyor cnku bızlere....
afiyet olsun canım....bence meyve cayının zararı yoktur ama benım tam bılgım yok
ohhh ne gusel spor tebrikler..35 dk.sabah sporumu yaptim..yuruyus,mekik,bisiklet cevirme..bende kactim:)
dışardaysan iyi keşke kuruyemişte alsaydın yanına ayrıca spor için senide tebrik ediyorummrb kızlar her ne kadar yazdıklarıma yazmasanızda ben yınede yazacagım:)) kahvaltım 9 da maydanos kürü
11 de omlet az peynır 2 zeytın ve 1 çay dışarıdaydım anca bunları yıyebıldım sımdıde 1 saat koşmaya çalışacagım sonra ev işi ve yemek yapacagım oglum okuldan gelecek 5 te de akşam yemegı yerım hepinize saglıklı bır gun dılerım. arada yıne gırerım:))
meraba millet
ya ben çok kötüyüm,acayip canım tatlı istiyoo ve dayanamayıp cısss yedim:2:
öğle
2 tabak bezelye yemeği
turşu
cıss
ağzımda tarçın çubuğuyla geziyorummm
SLM Canımcımm..belkide arada girdiğin için sana verılen cvbı gormuyo olabılırsın..cnku bende bu kızların ıcınde yenıyımm bana cvp
mrb ben yazdıktan sonra menumu yada sorumu cevapllayan fıkrır veren elestıren varmı dıye bakıyorum bırkaç sayfa ama yok :)) neyse sorun degıl menu paylassam yanı bır nevı burda özelestıırı yapıp dogruyu yapmaya çalışıyorum bu bıle benı motıve edıyor :))
ne bıleyım tatlım kı burası yoğun topik ya belkı gozden kactııı ayrıca sen yazz ben gorurumm :)
canim sagol.6 yasinda bir kizim var.bir tane daha kizim olucak ins.hayirlisiyla.
alyacim senin vericegin kiloda azmis.ins.cabuk ve kalici bir sekilde hedefine ulasirsin...
beyhan tadina bakip sonra birakabildigin borek ve pasta icin
leylakcim senin ev toparlama isin nasil gidiyor.allah kolaylik versin...
bruxelles canim ciss olarak tatli yemedinmi? tatli olarak yemediysen hurma kuru kayisi yada cok az imkanin varsa helva yiyebilirsin...daha agir seyler yemektense boyle gecistirebilirsin...
BIRDY canim ozledik artik. lutfen gel....
marincup kullanıyorum
teşekkürler sabretmeye çalışıyorm
ohhh ne gusel spor tebrikler..
dışardaysan iyi keşke kuruyemişte alsaydın yanına ayrıca spor için senide tebrik ediyorum
canim sagol.6 yasinda bir kizim var.bir tane daha kizim olucak ins.hayirlisiyla.
alyacim senin vericegin kiloda azmis.ins.cabuk ve kalici bir sekilde hedefine ulasirsin...
bruxelles canim ciss olarak tatli yemedinmi? tatli olarak yemediysen hurma kuru kayisi yada cok az imkanin varsa helva yiyebilirsin...daha agir seyler yemektense boyle gecistirebilirsin...
tesekkurler bıtanem yaa..az dediğin 10 kılo smdılık 15 verebılsem keskee..gozumde o kadar buyuyor kı anlatamam sanaa yaa..
allah bağışlasın ıkı tane cımcımen olcak desene..iki kız olmakta guzel yanıı...
ben cok ısterdım kız kardesım olsun da kızımın olursa eğerr onun bı teyzesı olsun..cnku ben teyzelerımı cok severım halamlara gore yanı..onlarında yerı ayrı ama teyze olmayı ısterdım
ayy inş. doğru değildir Rabbim herkesin evladını korusun çok üzüldümmerhaba arkadaşlar ..ben sabah klasik kahvaltımı yaptım
büyük oğlum gece hastalandı ..hapşuruk ve burun akıntısı ..gece uyutmadı..
sabah da ögretmenini aradım ..gelemiyecek .akşam ödevlerini almaya gelirim dedim..
bir arkadaş da beni aradı ..adil emir in sınıfından bir veli..dedi ki azra ölmüş diyorlar..azra da emir in sınıf arkadaşı..başınız sağolsun diyenler olmuş ...ben bir kaç kişiyi aradım..ama duymadık diyorlar..inşallah dedelerden yada yaşlılardan bir baş sağlığıdır diye dua ediyorum..
bu sabah ölüm ilanlarından birkaçını duydum ..ama ...'nın babası ,....'nın kayınpederi gibi yaşlı insanların ölüm ilanlarıydi...
öyle korkuyorum ki bu haberin doğru çıkmasından...
emir'e de sordum ..sınıfınızda azra nur ...diye bir arkadaşınız var mı ? diye..
var birkaç gündür gelmiyordu , dedi..
ben de korkutum açıkcası ...bu haberin doğru olmamasını umut ediyorumm....allah çocuklarımızı korusun..
şimdi brokoli yiyeceğim..kıymalı yaptım..yanında yoğurt yemek isityorum...
siz nasılsınız...,
geçmişe de bir bakayım...yetiştirebilirsem ...baya çabuk ilerliyor sayfalar çünkü..size yetişmek ne mümkün..
slm kızlar benım bugunku menum
sabah:
2 yumurta
bıraz peynır
5,6 zeytın
ıkı lokma su boregı ısırdım (sonra ben neyapıyorum dedım yemıcem dıyerek bıraktım dılımımı)
ara :5i 1 yerde
oglen :
mantarlı tavuklu brokolı
salata
yogurt
badem
sımdı ıse 5 i 1 yerdemı ıcıyorum
askam dogum gunu vardı kuzenımın pastadan sadece kucuk bır klokma aldım sonra bıraktım ve yemedım kenıdme sasıyorum nsallh bu azımle devam ederım
olan oldu canım, evde oğlum için bişi yaptım, sürekli gözümün önünde beni yoldan çıkarıo, hurma kaysı tarçılı süt hikaye yani
canim sayfalar cok cabuk ilerliyor.arada kaynayabiliyor...o yuzden alinmayin lutfen...ben ilk deldigimde ilk bir hafta kimse dogru durust cevap yazmamisdi.en son benim yazdigim mesaji gorenler bu hafta kilo verebilecek yazmistim.....
sonra bana cvp yazmaya baslamislardi...
canim sen yazmaya devam et lutfen...herkes yazdiklarini okuyor..cok elestirilcek birsey olmayinca yediklerinde begen tusuna basiliyor en azindan...
spor icindehic yoktan iyidir....kolay gelsin...
ayy inş. doğru değildir Rabbim herkesin evladını korusun çok üzüldüm
olan oldu canım, evde oğlum için bişi yaptım, sürekli gözümün önünde beni yoldan çıkarıo, hurma kaysı tarçılı süt hikaye yani
amin canım ..inşallah söylenti gibi bir şey olmuştur..
ben tatlı canım istediğinde kayısı yiyorum..kuru kayısı ..sizede tavsiye ederim...keten tohumuyla yiyorum
ben hamileliklerimde hep 11 kilo aldımm...
ama doğum sonrası emzirme döneminde süt olsun diye yedim herşeyden..doğum sonrası kilo alanlardanım ben de ..ama bugün ebru şallıda bir hatun vardı..
manken miş ..kadın 36 yaşşında ..2 doğum yapmış ..ikincisi daha yaşına girmemiş .ama hatunn sanki 25 yaşında var yok yani..gencecik görünüyor..ebru şallı onun yanında gazuret gibi kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?