Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrıkler super ya

kız paylasırız tabı nıye paylasmıyalım bunun ıcın burdayız yasasın kadın dayanısması
Tebrıkler super ya

tsk canım ıyıkı burdayım ıykı sızı tanıdım motıvasyonum tavan yaptı :))))

dıyete yenı baslayan kızlar pes etmeyın öğreneceksınız bu bir yaşam tarzı ve mükemel bir olay

karaty diyetiyle su ıcme oranım arttı ben asla 2 lt gecemıyordum sımdı 3 lıtrayı buluyor ve kendımı zorlamıyorum gul yazıyosun ya tonla su dıye yakında bende öle yazacagım senı cok ıyı anlıyorum ve ıyıkı 63 kıloda anladım bu olayı herkese öneriyorum

et ve soganlı bir dolma yaptım domateste doldurdum bol domates rendeledım mukemmel oldu

Bunca güzel yazılar içinde kaçamak haberim var,
bu sabah tek yumurtalı kahvaltı yaptığım için sanırım acıkıyorum bugün ben ya
öğlen yemeğini 1 gibi yedim,saat 2den beri de açım
10 dk.önce 1 küçük elma yedim.
daha da açım
sanırım regl sendromum iyice çöktü,ya da inş.hamileyimdir

bugünkü menüm

1.ÖĞÜN:2 haşlanmış yumurta,1 domates,5 zeytin,1 dilim peynir,1dilim pastırma,omega 3

2.ÖĞÜN:1 tabak köfteli çorba(1 kaşık unla yaptım)5 tane çiğköfte:26:

SPOR:çiğköfteyi yedim ama bugün 1 saat YÜRÜDÜM

SIVI:1 lt oldu şimdiye kadar,2 fincan da form çayı

Merhaba,

Bugünkü menümü yazayım:

Sabah: 2 haşlanmış yumurta, peynir çeşitleri, 1 hurma ve 1 günkurusu kayısı yanında 1 tatlı kaşığı haşhaş ezmesi, 6 ceviz, 2 kaju, 2 zeytin, 1 çay bardağı süt

Arada, büyükçe bir kupa cafe latte(evde yapılmış, doğal süt ve espresso ile)

2.Öğün: Kırmızı-yeşil biberli dereotu salata, 3 yemek kaşığı yoğurt, 2 dolu yemek kaşığı taze fasülye yemeği, 2 köfte(evde yapılmış çok çok az galeta ile yoğurulmuş), 3 ceviz, az yer fıstığı...

Buraya yazmayacak olsam, kuruyemiş yemeyi durduramıyorum:-(
Sanırım ulaşması zor yerlere kaldırmalıyım özellikle yemek zamanı, arada 4-5 saat yemeyince yemiyorum ama yemek zamanı tabağıyla getirirsem ölçüsünü kaçırıyorum...

gülcüm 57 de harika görünürsün bence 47 çok düşük bir kilo,azimlisin illaki verirsin de hasta gibi görünmek istemezsin heralde
63 kg oldugum zaman estetık cerrah a sormaya gıtmıstım 47 kg ıcın,o zaman bır kız gordum orda o da ne yaptıysa verememıstı kalanları,tabı sımdı anlıyorum kalanlarımız toksın agırlıklıydı,ve bolca hazır gıda tuketıyordum nasıl verecektım kı.Ebru Sallı da 165 ve 47 kg ya Masallah 2 dogum yaptı.Hele bır atmıs kıloları goreyım de

Spor ve suyu da ekleyeyim:

Su: 3 lt
Spor: Leslie ile 3 mil yapmıştım sabah....

aynen ceylinim:)reglime 1 hafta var.canım acayip çilolatalı tatlı istiyo..sufle,supangile:18:keşke hamile olsam da canım ondan çekiyo olsa ama nerde....

tebrikler

işallah
Gözlemecim menün cok güzel benlik

Bildirim: 28.10.2011
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 69.2
Bu hafta: 68.3
Fark: -900 gr
Toplam fark: - 4.5 kg
Beden:42
Spor: arada sırada
Boy: 1.66
Hedef: 57

[keylakcım senın demenü süper ciği köfteyı anlayamadım ama yurumussun

sağol canım,aslında çiğköfteyi zararlı bulmuyorum ben fazla.zaten 5 tane yedim.ne bileyim suçluluk duygusuna kapılıyorum uzun zamandır yemediğim bişeyi yiyince...

menümmmm

1. öğün
1 muz
peynir
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay

2. öğün
pırasa yemeği
salata-yoğurt

sağol canım,aslında çiğköfteyi zararlı bulmuyorum ben fazla.zaten 5 tane yedim.ne bileyim suçluluk duygusuna kapılıyorum uzun zamandır yemediğim bişeyi yiyince...

afiyet olsun şekerimm hiç suçluluk duygusuna kapılmaa ben kısır veya çiğ köfte yediğimde kendime ödül veriyomuş gibi düşünüyorummm hem de kaçamaksız bir ödül

ben de onu diyom işte o kadın hasta gibi görünüyor,asla güzel değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…