Tebrıkler super yaevet ınsan cok degısıyor.dun gece kk baska bır topıcde kılo vermeden once ve sonrakı halı konulu yazılar ve fotolar vardı ınalmızmaz motıve edıcı gercekten bızde bır sure sonra oyle bısey yapsak kılolu ve sımdıkı halımız dıye ne guzel olur bu arada gül ben bu hafta -2.200 verdım :)nasılım
kız paylasırız tabı nıye paylasmıyalım bunun ıcın burdayız yasasın kadın dayanısmasıbacım ya sonuna yetıştım sadece normal bır insanın bıle ayda 1 haftada 1 15 gunde bır detoks yapması gerektıgını soyledı tarıfını falan kıtabında var o yuzden sordum kıtabını alan varmı dıye ben almayı dusunuyorum okuyunca yazarım. bana mantıklı geldı dedıklerı bı alayım bakayım başka arkadaşların bıldıklerı varsa paylaşırlarsa sevınırım
Tebrıkler super ya
63 kg oldugum zaman estetık cerrah a sormaya gıtmıstım 47 kg ıcın,o zaman bır kız gordum orda o da ne yaptıysa verememıstı kalanları,tabı sımdı anlıyorum kalanlarımız toksın agırlıklıydı,ve bolca hazır gıda tuketıyordum nasıl verecektım kı.Ebru Sallı da 165 ve 47 kg ya Masallah 2 dogum yaptı.Hele bır atmıs kıloları goreyım degülcüm 57 de harika görünürsün bence 47 çok düşük bir kilo,azimlisin illaki verirsin de hasta gibi görünmek istemezsin heralde
Merhaba,
Bugünkü menümü yazayım:
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, peynir çeşitleri, 1 hurma ve 1 günkurusu kayısı yanında 1 tatlı kaşığı haşhaş ezmesi, 6 ceviz, 2 kaju, 2 zeytin, 1 çay bardağı süt
Arada, büyükçe bir kupa cafe latte(evde yapılmış, doğal süt ve espresso ile)
2.Öğün: Kırmızı-yeşil biberli dereotu salata, 3 yemek kaşığı yoğurt, 2 dolu yemek kaşığı taze fasülye yemeği, 2 köfte(evde yapılmış çok çok az galeta ile yoğurulmuş), 3 ceviz, az yer fıstığı...
Buraya yazmayacak olsam, kuruyemiş yemeyi durduramıyorum:-(
Sanırım ulaşması zor yerlere kaldırmalıyım özellikle yemek zamanı, arada 4-5 saat yemeyince yemiyorum ama yemek zamanı tabağıyla getirirsem ölçüsünü kaçırıyorum...
Bunca güzel yazılar içinde kaçamak haberim var,
bu sabah tek yumurtalı kahvaltı yaptığım için sanırım acıkıyorum bugün ben ya
öğlen yemeğini 1 gibi yedim,saat 2den beri de açım
10 dk.önce 1 küçük elma yedim.
daha da açım
sanırım regl sendromum iyice çöktü,ya da inş.hamileyimdir
tebriklerevet ınsan cok degısıyor.dun gece kk baska bır topıcde kılo vermeden once ve sonrakı halı konulu yazılar ve fotolar vardı ınalmızmaz motıve edıcı gercekten bızde bır sure sonra oyle bısey yapsak kılolu ve sımdıkı halımız dıye ne guzel olur bu arada gül ben bu hafta -2.200 verdım :)nasılım
işallahbunca güzel yazılar içinde kaçamak haberim var,
bu sabah tek yumurtalı kahvaltı yaptığım için sanırım acıkıyorum bugün ben ya
öğlen yemeğini 1 gibi yedim,saat 2den beri de açım
10 dk.önce 1 küçük elma yedim.
Daha da açım
Sanırım regl sendromum iyice çöktü,ya da inş.hamileyimdir
[keylakcım senın demenü süper ciği köfteyı anlayamadım ama yurumussun
Bildirim: 28.10.2011
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 69.2
Bu hafta: 68.3
Fark: -900 gr
Toplam fark: - 4.5 kg
Beden:42
Spor: arada sırada
Boy: 1.66
Hedef: 57
sağol canım,aslında çiğköfteyi zararlı bulmuyorum ben fazla.zaten 5 tane yedim.ne bileyim suçluluk duygusuna kapılıyorum uzun zamandır yemediğim bişeyi yiyince...
63 kg oldugum zaman estetık cerrah a sormaya gıtmıstım 47 kg ıcın,o zaman bır kız gordum orda o da ne yaptıysa verememıstı kalanları,tabı sımdı anlıyorum kalanlarımız toksın agırlıklıydı,ve bolca hazır gıda tuketıyordum nasıl verecektım kı.Ebru Sallı da 165 ve 47 kg ya Masallah 2 dogum yaptı.Hele bır atmıs kıloları goreyım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?