Bunca güzel yazılar içinde kaçamak haberim var,
bu sabah tek yumurtalı kahvaltı yaptığım için sanırım acıkıyorum bugün ben ya
öğlen yemeğini 1 gibi yedim,saat 2den beri de açım
10 dk.önce 1 küçük elma yedim.
daha da açım
sanırım regl sendromum iyice çöktü,ya da inş.hamileyimdir
görüşürüz cnm iyi tatillerHerkese iyi haftasonları Pazartesi'ye görüşürüz inşAllah
aynen ceylinim:)reglime 1 hafta var.canım acayip çilolatalı tatlı istiyo..sufle,supangile:18:keşke hamile olsam da canım ondan çekiyo olsa ama nerde....
Spor ve suyu da ekleyeyim:
Su: 3 lt
Spor: Leslie ile 3 mil yapmıştım sabah....
minyatür,bfk,idealist 33 ve objektif bıldirim yapmamıs.
onlar da yapsın listeyı hazırlayayım
Eskıden yaz kıs elım ayagım adeta yanardı ya,suya koyardım devamlı.Inanın dıyet bıskuvı bıle yemıyoRum hazır gıda dıye.Turk kahvesı dısında kahve de tuketmıyorum granullu kahveler de hazır gıda ve trans yag. Icerıyorlar.Neyı detoxlayacagım kı dogal beslendıkten sonra dıyer hAle geldım,ınanın sauna esofmana da gerek kalmadı . Karatay Dıyetıne harfıyen uyan kısı zaten hazuır gıda tuketmez, ya,dogal beslenerek zaten buyuk olcude toksın gırısı sıfırlanıyor,bol omega3 ıcerıklı gıda tuketıldıgıNden zaten cok ıyı hıssedıyor ınsan,bır de ınsulın dırencı kırılınca vucuttakı kıyamette duruyor zAten,tok tok dolasııyor ınsan,aklımda yemege daır yanı zaralı gıdaları yemege daır bır dus yok,artı strese dayanıklı bır bedende stresle toksın olusumu da sıfırlanıyor. Damarlarım acıldı acılıyor ya daha ne ısterım. Kolay gelsın hepımızebacım ya sonuna yetıştım sadece normal bır insanın bıle ayda 1 haftada 1 15 gunde bır detoks yapması gerektıgını soyledı tarıfını falan kıtabında var o yuzden sordum kıtabını alan varmı dıye ben almayı dusunuyorum okuyunca yazarım. bana mantıklı geldı dedıklerı bı alayım bakayım başka arkadaşların bıldıklerı varsa paylaşırlarsa sevınırım
ben de onu diyom işte o kadın hasta gibi görünüyor,asla güzel değil
Bugünden itibaren kaçamak yok ..
1. Öğün :
- 2 yumurta ile omlet
- 5 - 6 zeytin
- Biraz peynir
- 1 avuç fındık
2. Öğün :
- Fırında karnabahar
- Keten tohumlu yoğurt
- Havuç - Lahana salatası
Sıvı :
- 1.5 litre su
- Sodalı maden suyu
- 2 fincan türk kahvesi ( şekersiz )
Spor :
- Leslie ile 4 mil ( Yalnız sıkıntılıyım akşam kaçamak yapmak yerine biraz daha spor ilave edebilirim. Sporu fazla kaçırırsak sakıncası var mı acaba biliyor musunuz ? )
aktif spor hayatı olmayan biri yani bizle gunluk 45 dk- 1 saati gecmemelıymısiz. yağ değil kas kaybedılıyormus spor cok olunca oyuzden spor salonlarında 2-3 saat zaman gecırmeyın denılıyor ve eger yasam tarzınızı degıstırmez yanı ilerki yaslarındada hergun yuruyemeyeceksenız asla hergun yurumemelıymısız. dıeyetlerde spor programı 3-4 gunle sınırlı olmalıymıs. ben buna uyuyorum. yag kaybetmek ıstıyorum
Karatay Dıyetı yapmıyor ondan canım,yapsa daha guzel durur,moda kanallarındakı yabancı mankenler de oyle korkuluk gıbı asık suratlılar,omega3 eksık beslenıyorlar tukettıgımız etkerın kesım seklı farklı,onların tukettıklerı etler zararlı zaten....ben de onu diyom işte o kadın hasta gibi görünüyor,asla güzel değil
63 kg oldugum zaman estetık cerrah a sormaya gıtmıstım 47 kg ıcın,o zaman bır kız gordum orda o da ne yaptıysa verememıstı kalanları,tabı sımdı anlıyorum kalanlarımız toksın agırlıklıydı,ve bolca hazır gıda tuketıyordum nasıl verecektım kı.Ebru Sallı da 165 ve 47 kg ya Masallah 2 dogum yaptı.Hele bır atmıs kıloları goreyım de
ay 1. olmuşum...
spor:1 saat yürüyüş yaptım..2 sefer kızlarla okula gittim ve toplam 1 saatte öyle dolaştım...asansörü bayağıdır kullanmıyorum... 60 basamaklı merdiveni bugün 3 sefer indim çıktım...
İŞTE BU HAFTAKİ İFTİHAR LİSTEMİZ
1.ikiz81 %2,3 (1500 kg)
2. papadiya %2,08 (2,2kg)
3:saphira %1,8 (1,7kg)
4:loxandra %1,6 (1,2kg)
5:idealist33 %1,3 (900gr)
6:gul63 %1,1 (1kg)
7rofit %0,9 (800gr)
8:ceylin1907 %0,9 (600gr):124::124::124:124:124:
9:ari %0,8 (500gr):81::81::81::81::81:
10 eskibirmasal +%1,9 (+1,1 kg)(bir daha kaçamak yokkk
kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar ,başarılarımız daim olsun.
KIŞ KIŞ YAĞLAR KIŞ KIŞŞŞ,YALLAH YAĞLAR YALLAHHHHH
tebr,kler ikizzcimmm
İŞTE BU HAFTAKİ İFTİHAR LİSTEMİZ
1.ikiz81 %2,3 (1500 kg)
2. papadiya %2,08 (2,2kg)
3:saphira %1,8 (1,7kg)
4:loxandra %1,6 (1,2kg)
5:idealist33 %1,3 (900gr)
6:gul63 %1,1 (1kg)
7rofit %0,9 (800gr)
8:ceylin1907 %0,9 (600gr):124::124::124:124:124:
9:ari %0,8 (500gr):81::81::81::81::81:
10 eskibirmasal +%1,9 (+1,1 kg)(bir daha kaçamak yokkk
kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar ,başarılarımız daim olsun.
KIŞ KIŞ YAĞLAR KIŞ KIŞŞŞ,YALLAH YAĞLAR YALLAHHHHH
sağol canım....sayenizde ,bu haftada en az 1 kilo versem.. ..bayramda memlekete gideceğim,iyi olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?