Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

inşallaahhhhhh canımmm inşallahhhhh
Herkese iyi haftasonları Pazartesi'ye görüşürüz inşAllah
görüşürüz cnm iyi tatiller

aynen ceylinim:)reglime 1 hafta var.canım acayip çilolatalı tatlı istiyo..sufle,supangile:18:keşke hamile olsam da canım ondan çekiyo olsa ama nerde....

inşallah olur canımm

Spor ve suyu da ekleyeyim:

Su: 3 lt
Spor: Leslie ile 3 mil yapmıştım sabah....

Bugünden itibaren kaçamak yok ..

1. Öğün :

- 2 yumurta ile omlet
- 5 - 6 zeytin
- Biraz peynir
- 1 avuç fındık

2. Öğün :

- Fırında karnabahar
- Keten tohumlu yoğurt
- Havuç - Lahana salatası

Sıvı :

- 1.5 litre su
- Sodalı maden suyu
- 2 fincan türk kahvesi ( şekersiz )

Spor :

- Leslie ile 4 mil ( Yalnız sıkıntılıyım akşam kaçamak yapmak yerine biraz daha spor ilave edebilirim. Sporu fazla kaçırırsak sakıncası var mı acaba biliyor musunuz ? )​

Eskıden yaz kıs elım ayagım adeta yanardı ya,suya koyardım devamlı.Inanın dıyet bıskuvı bıle yemıyoRum hazır gıda dıye.Turk kahvesı dısında kahve de tuketmıyorum granullu kahveler de hazır gıda ve trans yag. Icerıyorlar.Neyı detoxlayacagım kı dogal beslendıkten sonra dıyer hAle geldım,ınanın sauna esofmana da gerek kalmadı . Karatay Dıyetıne harfıyen uyan kısı zaten hazuır gıda tuketmez, ya,dogal beslenerek zaten buyuk olcude toksın gırısı sıfırlanıyor,bol omega3 ıcerıklı gıda tuketıldıgıNden zaten cok ıyı hıssedıyor ınsan,bır de ınsulın dırencı kırılınca vucuttakı kıyamette duruyor zAten,tok tok dolasııyor ınsan,aklımda yemege daır yanı zaralı gıdaları yemege daır bır dus yok,artı strese dayanıklı bır bedende stresle toksın olusumu da sıfırlanıyor. Damarlarım acıldı acılıyor ya daha ne ısterım. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $t.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 47

aktif spor hayatı olmayan biri yani bizle gunluk 45 dk- 1 saati gecmemelıymısiz. yağ değil kas kaybedılıyormus spor cok olunca oyuzden spor salonlarında 2-3 saat zaman gecırmeyın denılıyor ve eger yasam tarzınızı degıstırmez yanı ilerki yaslarındada hergun yuruyemeyeceksenız asla hergun yurumemelıymısız. dıeyetlerde spor programı 3-4 gunle sınırlı olmalıymıs. ben buna uyuyorum. yag kaybetmek ıstıyorum

zaten canan hocada hergun 20 dk hayat boyu olmalı dıyor. bugun kzıma bişeyler almak için öylesine cıkıp yarım saat gıttım geldım markete eskıden olsa mutlaka arbayla gıderdım

Ben de her gün yapamıyorum, bir şeyler çıkıyor muhtemelen.
Ortalama 4 günde kalıyorum.
Ama bazen çok spor yapasım geliyor.
Acaba diyordum.
Teşekkür ederim bu bilgi için.
Bu sınırlarda tutacağım.

ben de onu diyom işte o kadın hasta gibi görünüyor,asla güzel değil
Karatay Dıyetı yapmıyor ondan canım,yapsa daha guzel durur,moda kanallarındakı yabancı mankenler de oyle korkuluk gıbı asık suratlılar,omega3 eksık beslenıyorlar tukettıgımız etkerın kesım seklı farklı,onların tukettıklerı etler zararlı zaten....

ya ebru şallı estetıklı heryerı artı asırı zayıf zayıflıgı hastalıklı gıbı saglıksız bıde o hılı marıfetmış gıbı satıyor resmen piyasaya

akşam akşam komsu mantı getırdı çok da guzel olmıştu yedım yarım tabak öffffff ya ne guzel bugun tutmuşltum kendımı

sabah:2 yumurta
10 zeytin
domates
ceviz-badem
süt
öğlen:1 elma,küçük 1 salkım üzüm
akşam:zeytinyağlı taze fasulye
2-3 kaşık bulgur pilavı
marul-yoğurt(cacık)

liste yapıldımı ben göremedimde kızlar..........:26:

İŞTE BU HAFTAKİ İFTİHAR LİSTEMİZ

1.ikiz81 %2,3 (1500 kg)

2. papadiya %2,08 (2,2kg)

3:saphira %1,8 (1,7kg)

4:loxandra %1,6 (1,2kg)

5:idealist33 %1,3 (900gr)

6:gul63 %1,1 (1kg)

7rofit %0,9 (800gr)

8:ceylin1907 %0,9 (600gr):124::124::124:124:124:

9:ari %0,8 (500gr):81::81::81::81::81:

10 eskibirmasal +%1,9 (+1,1 kg)(bir daha kaçamak yokkk

kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar ,başarılarımız daim olsun.

KIŞ KIŞ YAĞLAR KIŞ KIŞŞŞ,YALLAH YAĞLAR YALLAHHHHH

ay 1. olmuşum...
spor:1 saat yürüyüş yaptım..2 sefer kızlarla okula gittim ve toplam 1 saatte öyle dolaştım...asansörü bayağıdır kullanmıyorum...60 basamaklı merdiveni bugün 3 sefer indim çıktım...

Tesekkurler

ellerine sağlıkk arkadaşımmm
kış kışşş yağlarrrrrrrrrr

sağol canım....sayenizde,bu haftada en az 1 kilo versem....bayramda memlekete gideceğim,iyi olacak....

inşallah cnm verirsinn bence aynen devammm
bayrama kadar ben de 1 kg versemm keşkeeee benim kilolar yapışmışş sanki bana gitmeyiz diye direniyorlar zor gidiyorlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…