Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

inşallah cnm verirsinn bence aynen devammm
bayrama kadar ben de 1 kg versemm keşkeeee benim kilolar yapışmışş sanki bana gitmeyiz diye direniyorlar zor gidiyorlarrr

iyi gidiyoruz canım ya...inşaallah 2012 çıtırları olacağız..
ben hala şaşırıyorum kilolardan kurtula bildiğime,:44:birde hedefe ulaştıktan sonra korumayı başarırsak....

tebrikler süpersiniz

kahvaltı:2 yumurtalı menemen, çay,maydonoz
öğleneynirli makarna, lahana salatası
akşam:1 kupa sütlü kahve (öğlen makarnayı fazla kaçırmışım canım istemedi)
2 litreye yakın su
yarım saat yürüyüş
yarım saat oryantal aerobik.

bugün 74kg çıktım.3 kg verdim.Yeni başladığım için biraz hızlı verdim.İnşallah bu tempoda vermeye devam edebilirim.

Maaşallah

Bence benim iftihar listesinden alıp ayrı bir liste açmalısın benim için rezillik listesi diye.
Tamam kaçamak yok.
Kaçamaksız bir hafta olacak.
Haftaya söz kilo vermiş olacağım.
Eline sağlık bu arada loxandracım.

Masalcım su içiyorum bakalım ne olacak ıyıce uyudum daha ıyıyım moralım halıyle pek ıyı degıl destegıne sana ve güle pegasusa tesekkür

Masalcım su içiyorum bakalım ne olacak ıyıce uyudum daha ıyıyım moralım halıyle pek ıyı degıl destegıne sana ve güle pegasusa tesekkür

Biraz da dinlenmişsindir asmam.
Spora bir iki gün ara ver istersen.
Kendini topla önce.
Hiç bozma moralini bak ben sonuncu olmuşum
Ama haftaya bizim haftamız olur inşallah ..

akşam akşam komsu mantı getırdı çok da guzel olmıştu yedım yarım tabak öffffff ya ne guzel bugun tutmuşltum kendımı

cok tsk canım acaıp motıve oldum:)))))))))

tbrkler canım

aaa masalcımm öyle deme lütfenn
bu liste senin birinciliklerini de gördüü şekerim sana güveniyorumm toparlanırsınn haftayaa

selam 2012 çıtır adayları ;
benim 3. günüm ama bu akşam mısır ekmeği yedim yoğurtla ev sahibim getirdi,karadenizliyim,dayanamadım,1 kase yedim...pişmanım

Fizikcim makarna serbestmi?

serbest değil canım.Kendimi ödüllendirmek istedim sadece.ama abarttım biraz.
Karnım acıkınca aklıma ilk makarna geliyor.Çok sevdiğim bir yemek.
İnşallah bu bağımlılıktanda kurtulcam.
:18:
hatırlatman için teşekkürler canım.

herkesi tebrik ederimmmm

aaa masalcımm öyle deme lütfenn
bu liste senin birinciliklerini de gördüü şekerim sana güveniyorumm toparlanırsınn haftayaa

Yok bu sefer kaçamak yok.
cumaya kadar en ufak bir kaçamağım olmayacağına size söz veriyorum.
Söz vermesem olacak biliyorum çünkü.
Ve kilo vermiş olacağım mutlaka.

selam 2012 çıtır adayları ;
benim 3. günüm ama bu akşam mısır ekmeği yedim yoğurtla ev sahibim getirdi,karadenizliyim,dayanamadım,1 kase yedim...pişmanım

Önemli olan o kaçamakların devamının gelmemesi.
1 kaçamakla bir şey olmuyor ama kaçamak kaçamağı getiriyorsa işte o zaman korkmalısın.

nasıl yapacağız kii ?

canım zayıflar ,zayıflamaz yasak herşeyden abartarak yemememiz lazım...spora devam etmek lazım..benim haraketli bir hayatım var zaten..daha öncede 18 kilo vermiştim..1.5 yıl korumuştum,sonra hamile kalınca tekrar aldım..10 kilosunu..umarım tekrar başarırım...

ben decok sevıyorum ve tek dayanamadıgım ondan dedıydımserbestse yıyım dıyecevızım bıtmıstı badem yedım sabah makarnaısyeg sadece cevızle gecıyor

MASALCIM 58 sın ya zaten cıtırsın...yavas yavas verirsın haftaya kılo vermek ıstıyorum evet sendende beklıyorum
saglık elverdıgınce kacamak yokPROFITkarsılasamıyoruz arada yazıyorum cevap etmedın nasılsın dıye takıpcınım okuyorum herkesı okuyorum herkesten bır sey ogrenıyorum herkese cevap yazamıyorum begen butonu olsahepınızı begenıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…