Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol canımkesinlikle salihli,manisanın en güzel yeri,ya da ben oralı olduğum içi bana öyle geliyo
inşallah canım amin

yemeklerimi yedim canım tatlı istedi..2 tane kurukayısı yedim..2 tatlı kaşığı da keten tohumu...simdi cay içerek açlığımı bastıracağım..öğlen öğünleri beni doyurmuyor da ondan...of açım aç..

aralarda ayran yada süt içmiyorum..hafta sonu karatay aralarda su ve bitki çayı dedi ..ayran ve süt içebilirsiniz demedi..
ben de ayran yada sütün şekeri yükselteceğini düşünüyorum .bu yüzden içemiyordum zaten...çünkü ağzımıza koyduğumuz her besin kan şekerini yükseltiyor ve leptin hormonunun salğılanması gecikiyor gibime geliyorrr...sizce nasıl..

sağol canımkesinlikle salihli,manisanın en güzel yeri,ya da ben oralı olduğum içi bana öyle geliyo
inşallah canım amin

Salihliyi okuyunca yazmadan edemedim, geçen yıl bi 13 gün tatil yapmıştık orada eşimle.. Sosyal hayat vs. hiç girmeyeceğim ama çok güzel bir pazarı vardı, çok beğenmiştik ve pek çok şey Karataya çok uygundu.. Kaplıcanın alt tarafı da çok ideal bir yürüyüş, spor yeriydi.. Hatta her sabah eşimle Karatay yapıp, mis gibi zeytin peynir eşliğinde kahvaltı yapıp, kaplıcadan şehire kadar yürüyor, akşamda Kipa avm fast foodlarında noktayı koyuyorduk Hayırlı olsun canım..

oh ne güzel,bebe açık havada rahatlıyor deseneyürümenin herkese faydası var
sağol canımeşimin tayini çıktığı için annemlerin olduğu ilçeye taşınıyorum

ne mutlu sana leylakım annenin dizinin dibinde olucaksın,hayırlı olsun....istiyordun sanırım bu tayini değil mi

sağol canımm,,evet kaplıcaların olduğu yerler çok güzel,hem yürüyüş hem piknik alanları süper.ben de yazın sıkça gider orda badminton oynarımpazar yeri de meşhurdur,çok da güzel şeyler olur

vovvvv harike bınlar:125: toplar çok sevimli,nasıl dayanacaksın yemeden
valla çok uğraştım..ucundan ucundan yiyicem..

sağol canım..

sağol canım..
CANMCIM cok guzel gorunuyorlarr yaa..
ama sana bısey sorcam canım patateslere o rengi nasıl verdın ben tarifde okudum ama anlamadım bide lezzetli oldu mu :26:
pancar(mor lahana da olur bu benim tercihim),havuç,ıspanak(bunu da ben ekledim),maydanoz,taze soğan..lezzeti de gayet güzel oldu..ben zeytinyağı ve limon sıktım harcına ayrıca
pembe kağıttakiler kızımın doğum gününden kalan pastadan tadımlık koydum canım..
ohh leylakım nekaa güzel olcak senin için

kızzlar valla hepsinden yedim dövcekseniz dövün gariii..
çok da güzel yapmışım..komşularda bayıldı..ençok yerim dediğim fellah köfte ve yarma salatası hemen bitti ucundan yiyebildim..saçaklı peynir içli top ponçikler çok güzeldi..renkli top patatesleri de tavsiye ederim..

yarından tezi yok tezz protein yapılaaa

erken kalkıyorsan ilk başta 3 öğün yapmak daha mantıklı ve öğünlerde patlayana kadar değil de doyana kadar yemek...ama arada acıkırsan da en azından ayran içilebileceğini düşünüyorum ve ben içeceğim hatta biraz önce ayran,birkaç kuru kayısı ve fındık yedim..aç kalıp kalıp ta diyeti bozmaktan iyidir ..hem arada biraz proteiniin leptin salınımını artırdığını duymuştum,

oh ne güzel,bebe açık havada rahatlıyor deseneyürümenin herkese faydası var

ne mutlu sana leylakım annenin dizinin dibinde olucaksın,hayırlı olsun....istiyordun sanırım bu tayini değil mi

bursadan herkese selam.foruma ilk defa yazıyorum bakalım olacak mı?şimdi arkadaşlar sizi epeydir takip ediyorum.forumun başından beri hergünü okumaya çalışıyorum henüz başlardayım ama...ben diyet yapmaya karar verdiğimde karatayla dukan arasında kararsız kalmıştım,sonra daha hızlı veririm hem de3-4 ay sabrederim diye dukana başladım...80 gün başlayalı 8,700 verdim,güzel de inceldim.ancaaaaak tavuktan tiksinmeye başlamışken sosyal paylaşım adresime tavukların ve yumurtanın ne kadar zararlı olduğunu,zayıflamak için yediğimiz tavukların bizi meme,lenf ve kan kanseri yapabileceğini yazıyordu.tamam hormonla büyütülen tavukların zararlı olduğunu biliyordum ama gözüm korktu şimdi zayıflamaya başlamışken diyeti bozmak ya da burakmak istemiyorumsize sormak istediğim şu ki;siz organik tavuk ve yumurta bulabiliyor musunuz?hadi tavuk yemesem de olur ama sabahları yumurta olmazsa olmaz ben şimdi bu diyete nasıl uyacağım?

Son düzenleme:

evet arkadaşım haklısın..ben de biraz birşeylerin ucundan gittim tırtıkladım..harika yoğut tatlısı yapmıştım..şerbetli şerbetli ..ucundan az ısırdım bir parçanın..ben böyle tadıyorum..bir bütün yememek için ..1 küçük tatlıyı 4 günde falan ucundan ısıra ısıra bitiriyorum..
buğün de öyle yaptım...aslında yemezdim ama doğumgünleri apartman günleri falan derken sanırım tatlı ya alıştı vucudum...istiyor şimdi de

neyse haklısın ..hepten aç kalıp ta yemeklere saldırmaktansa süt ve ayran içmek daha iyi ..sen proteinnin leptin salınımını arttırdığını söylüyorsan doğrudur..burada da paylaşıdığına göre bir bilinen vardır elbet..

afiyet olsun canımcımm,amaaan takma bu kadar.leslie yap sen bişeycik olmazhem yarından proteine başlarsan cumaya kadar sıkabilir seni...çarşamba başla bari

afiyet olsun canımcımm,amaaan takma bu kadar.leslie yap sen bişeycik olmazhem yarından proteine başlarsan cumaya kadar sıkabilir seni...çarşamba başla bari

takmadım busefer canımpişman değilim..nasılsa önüm açık izindeyim..leslie + protein -- olmasa da aynı kalmamı sağlar heralde diye umuyorum galiba sanursam..

yok yok yarın yapayım da bu 2 gün yediklerim erisin..sıkılırsam perşembe bırakırım

bursadaysan büyük marketlerden vardır,b..vit'in tam organik tavuğu var ama çok pahalı,40 lirayı filan buluyo bi tavuk..ama 90 günde yetiştirilen daha ucuz tavuğu da var aslında horoz kendisi(üzerinde ingilizce horoz yazıyo)real varsa bakabilirsin 20 liraa...diğer tavuğu yememek lazım doğru..bi de kes..inoğlunun organik yumurtası var aynı markette 10 tanesi 7 lira,pazarda da aynı hatta daha fazla fiyat veriyo köylüler..carre..urun ve mig.sun da kendi ürettirdiği organik sertifikalı yumurtaları var biraz daha ucuz,sanırım herkes sürekli organik ürünler alamıyor ben dahil,mümkün oldukça alınıyor zaten

kizim bunlar cin iskencesi..........asil yemezsen ben kizardim.oh ne guzel yaninada cay muhabbet harika............

canim ben senin SIKI tuttugunu ve proteinle halledecegini bildigim icin afiyet olsun....canim ne guzel izindesin accik keyfini cikar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…