anladım canım ..çok güzelmiş salihli ..bir ara eşime iş teklifi gelmişti oradaki bir çiftlikten ..biz de neredeyse gidecektik...ama çok güzelmiş orası .hayırlı olsun ...
güzel günleriniz olsun salihli de..ben de balıkesir burhaniye deyim..acaba dedim buralara mı geldi...ondan merak ettim ..ilçe diyince..
sağol canımkesinlikle salihli,manisanın en güzel yeri,ya da ben oralı olduğum içi bana öyle geliyo
inşallah canım amin
oh ne güzel,bebe açık havada rahatlıyor deseneben de yürüdüm .oğlanı okula bıraktıktan sonra pazara gittim...dolaştım..her gün okul dönüşü 1 saat kadar yürüyorum..bebek pusette ..yürüken de uyuyor hiç olmazsa ..bir yandan da işime geliyor
sağol canımeşimin tayini çıktığı için annemlerin olduğu ilçeye taşınıyorum
Salihliyi okuyunca yazmadan edemedim, geçen yıl bi 13 gün tatil yapmıştık orada eşimle.. Sosyal hayat vs. hiç girmeyeceğim ama çok güzel bir pazarı vardı, çok beğenmiştik ve pek çok şey Karataya çok uygundu.. Kaplıcanın alt tarafı da çok ideal bir yürüyüş, spor yeriydi.. Hatta her sabah eşimle Karatay yapıp, mis gibi zeytin peynir eşliğinde kahvaltı yapıp, kaplıcadan şehire kadar yürüyor, akşamda Kipa avm fast foodlarında noktayı koyuyordukHayırlı olsun canım..
valla çok uğraştım.vovvvv harike bınlar:125: toplar çok sevimli,nasıl dayanacaksın yemeden
canım burada kalmayı ve kilolarımdan kurtulmayı çok istiyorum,desteğinizi esirgemeyin nolur:13:
leylak taşınıyormusun kolay gelsin canım
sersum eline sağlık kız ne güzel şeyler yapmışsın
çok bitkinim kızlar ama şimdi çıkıp biraz yürüyeceğim öğlen arasında,akşamüstü menümü toptan bildiririm
ne mutlu sana leylakım annenin dizinin dibinde olucaksın,hayırlı olsun....istiyordun sanırım bu tayini değil mi
sağol canım..Afiyet olsun ,insallah hep kilolarin gittigi bir hafta olur,kacamaksiz :))
Kahvaltisini,ögle yemegini yiyen herkeze afiyet olsun arkadaslar :))
kahvaltim:2 yumurta,9 zeytin,peynir,3 günkurusu,ceviz vekaju(1 bardak),Omega3 ve antioksidan
ara:sütlü filtre kahve
ögle:corba,yogurt,salata
Aksama da kurufasulye pisirdim
40 dak.sporumu yaparim,suyumu iciyorum,daha ne olsun :)))))
bugün yine doktordaydim ve beslenme seklimi degistirdigimi söyledim ve alerji testi yaptirmak istiyorum,dedim.Kan aldi kuruyemis,yumurta,etlerle ilgili alerjim olup olmadigina bakilacak,sonuclar subatin basinda gelecekmis.Bakalim...
simdi islere koyulmam lazim,görüsürüz bayanlar...
pancar(mor lahana da olur bu benim tercihim),havuç,ıspanak(bunu da ben ekledim),maydanoz,taze soğanCANMCIM cok guzel gorunuyorlarr yaa..
ama sana bısey sorcam canım patateslere o rengi nasıl verdın ben tarifde okudum ama anlamadım bide lezzetli oldu mu :26:
pembe kağıttakiler kızımın doğum gününden kalan pastadan tadımlık koydum canım..ay arkadaşım ne güzel mamalar bunlar ya..
ben de güne gittim cuma günü ve ne bulduysam götürdüm...hiç te pişman olmadım..bunlardan da yiyesim geldi...
minik minik pembe kağıtlarda ki ne canım..merak ettimm..
ohh leylakım nekaa güzel olcak senin içinsağol canımm,,evet kaplıcaların olduğu yerler çok güzel,hem yürüyüş hem piknik alanları süper.ben de yazın sıkça gider orda badminton oynarımpazar yeri de meşhurdur,çok da güzel şeyler olur
yemeklerimi yedim canım tatlı istedi..2 tane kurukayısı yedim..2 tatlı kaşığı da keten tohumu...simdi cay içerek açlığımı bastıracağım..öğlen öğünleri beni doyurmuyor da ondan...of açım aç..
aralarda ayran yada süt içmiyorum..hafta sonu karatay aralarda su ve bitki çayı dedi ..ayran ve süt içebilirsiniz demedi..
ben de ayran yada sütün şekeri yükselteceğini düşünüyorum .bu yüzden içemiyordum zaten...çünkü ağzımıza koyduğumuz her besin kan şekerini yükseltiyor ve leptin hormonunun salğılanması gecikiyor gibime geliyorrr...sizce nasıl..
oh ne güzel,bebe açık havada rahatlıyor deseneyürümenin herkese faydası var
ne mutlu sana leylakım annenin dizinin dibinde olucaksın,hayırlı olsun....istiyordun sanırım bu tayini değil mi
erken kalkıyorsan ilk başta 3 öğün yapmak daha mantıklı ve öğünlerde patlayana kadar değil de doyana kadar yemek...ama arada acıkırsan da en azından ayran içilebileceğini düşünüyorum ve ben içeceğim hatta biraz önce ayran,birkaç kuru kayısı ve fındık yedim..aç kalıp kalıp ta diyeti bozmaktan iyidir ..hem arada biraz proteiniin leptin salınımını artırdığını duymuştum,
kızzlar valla hepsinden yedim dövcekseniz dövün gariii..
çok da güzel yapmışım..komşularda bayıldı ..ençok yerim dediğim fellah köfte ve yarma salatası hemen bitti ucundan yiyebildim ..saçaklı peynir içli top ponçikler çok güzeldi ..renkli top patatesleri de tavsiye ederim..
yarından tezi yok tezz protein yapılaaa
afiyet olsun canımcımm,amaaan takma bu kadar.leslie yap sen bişeycik olmazhem yarından proteine başlarsan cumaya kadar sıkabilir seni...çarşamba başla bari
bursadan herkese selam.foruma ilk defa yazıyorum bakalım olacak mı?şimdi arkadaşlar sizi epeydir takip ediyorum.forumun başından beri hergünü okumaya çalışıyorum henüz başlardayım ama...ben diyet yapmaya karar verdiğimde karatayla dukan arasında kararsız kalmıştım,sonra daha hızlı veririm hem de3-4 ay sabrederim diye düşündüm...80 gün başlayalı 8,700 verdim,güzel de inceldim.ancaaaaak tavuktan tiksinmeye başlamışken sosyal paylaşım adresime tavukların ve yumurtanın ne kadar zararlı olduğunu,zayıflamak için yediğimiz tavukların bizi meme,lenf ve kan kanseri yapabileceğini yazıyordu.tamam hormonla büyütülen tavukların zararlı olduğunu biliyordum ama gözüm korktu şimdi zayıflamaya başlamışken diyeti bozmak ya da burakmak istemiyorumsize sormak istediğim şu ki;siz organik tavuk ve yumurta bulabiliyor musunuz?hadi tavuk yemesem de olur ama sabahları yumurta olmazsa olmaz ben şimdi bu diyete nasıl uyacağım?
afiyet olsun canımcımm,amaaan takma bu kadar.leslie yap sen bişeycik olmazhem yarından proteine başlarsan cumaya kadar sıkabilir seni...çarşamba başla bari
ya kızlar ayıptır sorması lesli ne
kızzlar valla hepsinden yedim dövcekseniz dövün gariii..
çok da güzel yapmışım..komşularda bayıldı ..ençok yerim dediğim fellah köfte ve yarma salatası hemen bitti ucundan yiyebildim ..saçaklı peynir içli top ponçikler çok güzeldi ..renkli top patatesleri de tavsiye ederim..
yarından tezi yok tezz protein yapılaaa
takmadım busefer canımpişman değilim ..nasılsa önüm açık izindeyim..leslie + protein -- olmasa da aynı kalmamı sağlar heralde diye umuyorum galiba sanursam..
yok yok yarın yapayım da bu 2 gün yediklerim erisin..sıkılırsam perşembe bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?