Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yukarıda sanki hala dukan yapıyormuşum gibi olmuş acele yazdığım için kendimi ifade edemedim sanırım ;bugün itibarı ile karataycıyım:) ama deddiğim gibi yumurta konusu beni düşündürüyor o yüzden sizlere sormak istedim

görüntü şahane olmuş di mi yeme de yanında yat..ama yedimmm

sağol canım..önümüzdeki maçlara bakalım di mi he kıss ben tatildeyim di mii..anca yarın anlıycam çünkü bugün de 6 da kalktım hazırları bitirmek için

sağol canımm...

yürüyüşe

evet yaa yedikçe yiyesi geliyor insanın..:26::26:

öncelikle aramıza hoşgeldin
doğal yumurta bulmak gerçekten zor hele ki kış aylarındaben bulamadığım zamanlarda 2 yerine 1 yumurta yiyiyorum.başka çare yok ne yazık ki
tavuk konusunda bu aralar şanslıyım,çünkü bi markanın özgür yetişen tavuğunu buldumtadı gerçekten farklı ve güzel.

yürüyüş için
evet papişim,bi kere yedin mi zararlı şeyleri ertesi gün yine istiyo insan

kızçeler hafta sonu giremedim. bugünde işyeri çok yoğundu.

cumartesi sabah:
1 bardak lahana suyu, 2 yumurta,peynir,1 bardak süt,1 çaybardağı fıstık,
1 çaybardağı ceviz,10 zeytin,1 omega, 2 vitamin, 2 incir

akşam: 1 kase yoğurt, 1 kase çorba

Pazar sabah:

akşam:2 kase yoğurt, 1 kase mercimek yemeği, turşu,

Bu sabah:

Öğle:
1 kase cacık, tavuk

Akşama Allah Kerim....

cumartesi akşamı 6 km yürüdüm.

hepinize sevgiler...
Geçmişi akşama evde okuyacağım inşallah...

ben bugün yediklerimi yazayım

sabah 08.30;10 siyah zeytin(az tuzlu),1 kalın dilim tam buğday ekmeği,1 bardak süt
öğle 12.00;1 tabak lorlu yeşil salata,1 yumurta
ara 15.30;2 kuru kayısı,1 bardak ayran,1 avuç fındık-badem
akşam ne yiyeceğim belli değil yemek yapamamıştım,yoğurt,salata çorba olabilir

hepinize iyi akşamlar

merhaba kızlar , bende 25 yaşındayım 2,5 yaşında bir oğlum var doğumdan önce 60 doğumda 85 ve doğum sonrası 78 kiloydum emzirme vs. derken 74 te buldum kendimi boyum 170 bu arada ama vücut tipimden dolayı bacaklar ince ve önde koca bir göbek aldığım kiloları malesef veremedim aslında ciddi anlamda diyet yapmadım yaptıysamda hep kısa sürdü ve otomatikman 1 haftada geri aldım şu anda kilom 70 10 ocakta artık bu kilo saçmalığıma son vermek için diyete karar verdim internette o kadar çok diyetler varki ne yapacağımı şaşırdım ve her zamanki klasik kepek eğmeği liğt peynir vs.. aralarda elma sık yeme az yeme tarzında bi diyet uygulamaya başladım hastanede çalışan bir arkadaşım var doğum yapan bir doktor arkadaşının 45 günde 10 kiloyu karatay diyetiyle verdiğini söyledi ve çok sağlıklı bir diyet olduğundan bahsetti. amacım şok bir şekilde kilo vermek değil ama başarılı olduğu için ilgimi çekti. hemen karatay diyeti kitabını aldım ve okumaya başladım. tabi 18 ocaktan beri uygulamaya çalışıyorum bildiğim anladığım kadarıyla motive olabilmek ve sağlıklı kilolar verebilmek için aranıza katılmak istiyorum. kk dan fazla anlamıyorum aralarda girerdim ama artık her gün sizlerle bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum. listenize benide eklerseniz memnun olurum

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..ana kuralları söyliyeyim..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz başarılar

sabah:
1 yumurta, peynir, 5 zeytin, 1 çay bardağı ceviz + fındık + kaju karışımı

öğle:
1 tabak karalahana yemeği, 2 kaşık yoğurt, havuç ve kırmızı taze biberli salata

akşam:
köfte ve salata yemeyi düşünüyorum

bu arada c.tesi akşamı benim de misafirim vardı, menüde fazla bişi olamadı neyseki çünkü habersiz gibi oldu biraz..börek, kek ve dolma yemedim..sadece etsiz çiğ köfte yedim 3 tane..tuttum kendimi..konsantre olunca acayip kasıyorum ve tadlarına bile bakmıyorum yanımda ne kadar yeseler de..uzun bi süre bööle gider, ama bi yerde patlayabilirim :)))

buraya kadar tamam liste yapma sırası ve yarışı ne oluyor? anlamadım açarmısınız biraz

buraya kadar tamam liste yapma sırası ve yarışı ne oluyor? anlamadım açarmısınız biraz

cuma günleri kilo bildirimi yapıyor ve sıralamaya giriyoruz..cuma listesini de düzenli olarak hergün menü bildirenler tarihle yapıyorlar..tabii katılmanız şart değil..sadece burada kalıp menü bildirimiyle karataya katılabilirsiniz..

teşekkür ederim
şart değilse ben sadece burda kalıp menü ve kilo bildirimi yaparsamda yeterli benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…