ya kızlar ayıptır sorması lesli ne
yukarıda sanki hala dukan yapıyormuşum gibi olmuş acele yazdığım için kendimi ifade edemedim sanırım ;bugün itibarı ile karataycıyım:) ama deddiğim gibi yumurta konusu beni düşündürüyor o yüzden sizlere sormak istedimbursadan herkese selam.foruma ilk defa yazıyorum bakalım olacak mı?şimdi arkadaşlar sizi epeydir takip ediyorum.forumun başından beri hergünü okumaya çalışıyorum henüz başlardayım ama...ben diyet yapmaya karar verdiğimde karatayla dukan arasında kararsız kalmıştım,sonra daha hızlı veririm hem de3-4 ay sabrederim diye dukana başladım...80 gün başlayalı 8,700 verdim,güzel de inceldim.ancaaaaak tavuktan tiksinmeye başlamışken sosyal paylaşım adresime tavukların ve yumurtanın ne kadar zararlı olduğunu,zayıflamak için yediğimiz tavukların bizi meme,lenf ve kan kanseri yapabileceğini yazıyordu.tamam hormonla büyütülen tavukların zararlı olduğunu biliyordum ama gözüm korktu şimdi zayıflamaya başlamışken diyeti bozmak ya da burakmak istemiyorumsize sormak istediğim şu ki;siz organik tavuk ve yumurta bulabiliyor musunuz?hadi tavuk yemesem de olur ama sabahları yumurta olmazsa olmaz ben şimdi bu diyete nasıl uyacağım?
kizim bunlar cin iskencesi..........asil yemezsen ben kizardim.oh ne guzel yaninada cay muhabbet harika............
canim ben senin SIKI tuttugunu ve proteinle halledecegini bildigim icin afiyet olsun....canim ne guzel izindesin accik keyfini cikar....
süpeyyy gorunuyolar ellerıne saglık sersumum
50 dk 5 km yurudum
dün de dısarda 1 saat yurumustum
bır seyı farkettımkı vucut ne kadar cok tatlı yerse o kadardan da fazlasını ıstıyo bır ısırık bıle almasak ne ıyı olacak emmeee nerdeeee:26:
yukarıda sanki hala dukan yapıyormuşum gibi olmuş acele yazdığım için kendimi ifade edemedim sanırım ;bugün itibarı ile karataycıyım:) ama deddiğim gibi yumurta konusu beni düşündürüyor o yüzden sizlere sormak istedim
süpeyyy gorunuyolar ellerıne saglık sersumum
50 dk 5 km yurudum
dün de dısarda 1 saat yurumustum
bır seyı farkettımkı vucut ne kadar cok tatlı yerse o kadardan da fazlasını ıstıyo bır ısırık bıle almasak ne ıyı olacak emmeee nerdeeee:26:
buğday ekemği yiybılıyomuyuz canlarrrr
öncelikle hoşgeldiniz
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsinizbaşarılar
ekmeğin hertürlüsü yasak canım
buraya kadar tamam liste yapma sırası ve yarışı ne oluyor? anlamadım açarmısınız biraz
cuma günleri kilo bildirimi yapıyor ve sıralamaya giriyoruz..cuma listesini de düzenli olarak hergün menü bildirenler tarihle yapıyorlar ..tabii katılmanız şart değil..sadece burada kalıp menü bildirimiyle karataya katılabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?