Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Valla börek yemedim diye yengem küsmeye kalktı yemesen küserim dedi yedim bende ufak bi parça.. ya daha nişanlımın yanına gidecek olmasam sorun değilde işte..Off Offf
Sana da kolay gelsin bugün için
yav bu küsenleri anlamıyorum bi dahakine ondan önce ısrar edersen küserim,evine de gelmem de

vovvvv harike bınlar:125: toplar çok sevimli,nasıl dayanacaksın yemeden

Son düzenleme:
Özlemcim sanırım artık buradasın sevindim

canım burada kalmayı ve kilolarımdan kurtulmayı çok istiyorum,desteğinizi esirgemeyin nolur:13:
leylak taşınıyormusun kolay gelsin canım
sersum eline sağlık kız ne güzel şeyler yapmışsın

çok bitkinim kızlar ama şimdi çıkıp biraz yürüyeceğim öğlen arasında,akşamüstü menümü toptan bildiririm

tşk ettım içiyoum şimdi gelın beraber içelımm

veririm canım ponçiklerin tarifini harika oldular..
sağol bebeemm..heralde alınır kıss..güle güle kullan saatini canım.
ne yaşlanması kıss engüzel günlerimiz

Valla börek yemedim diye yengem küsmeye kalktı yemesen küserim dedi yedim bende ufak bi parça.. ya daha nişanlımın yanına gidecek olmasam sorun değilde işte..Off Offf
Sana da kolay gelsin bugün için
sen üzülme canım tatil dönüşü halledersin
çook zorr döner o saçç
Ellerine sağlık sersum....

Çok lezzetli gözüküyorlar)

Hımmmm hıım hımmm

Sersummm kıss ne güzel görünüyolar süpper ya ellerine sağlık

oooovvvvvv ellerine sağlık sersumum,çok güzel görünüyolar:125::125::125:

herkese tünaydın kısslartoplanmaya devambitmiyo bitmiyo
neyse kahvaltımı yazayım
2 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
pastırma
fıstık
omega 3
bitmez canım bitmaz sinir oluyor insan taşınırkaen ne çok ıvır zıvırımız var diye
Ayyy çok canım çekti ama

tariflerini veririm yaparsınız canımm..keşke yakın olsak da sizleri de çağırsam

Eki Görüntüle 611803 Eki Görüntüle 611804
ellerine saglik canim,hepsi de cok istah acicilar.Görüntü de cok SIK olmus SERSUMCUM :))

Simdiden dogum gününü kutluyorum ben de IYINIYETLIM,mutlu yillarin olsun insallah:)
günaydın kızlar..kahvaltı bitti kahve içiyorumkaçamaksız bir hafta olur inşallahsersum günün bugün mü kolay gelsin,haftaya çok yorgun başladım ben,misafirin düşüncesi bile içimi ürpertiyo
Afiyet olsun ,insallah hep kilolarin gittigi bir hafta olur,kacamaksiz :))

Kahvaltisini,ögle yemegini yiyen herkeze afiyet olsun arkadaslar :))
kahvaltim:2 yumurta,9 zeytin,peynir,3 günkurusu,ceviz vekaju(1 bardak),Omega3 ve antioksidan
ara:sütlü filtre kahve
ögle:corba,yogurt,salata
Aksama da kurufasulye pisirdim
40 dak.sporumu yaparim,suyumu iciyorum,daha ne olsun :)))))

bugün yine doktordaydim ve beslenme seklimi degistirdigimi söyledim ve alerji testi yaptirmak istiyorum,dedim.Kan aldi kuruyemis,yumurta,etlerle ilgili alerjim olup olmadigina bakilacak,sonuclar subatin basinda gelecekmis.Bakalim...

simdi islere koyulmam lazim,görüsürüz bayanlar...

bende çok bğendım tarif istıyorummmmmm

Zeytindalım sağol canımcım inş bu hafta kaçamaksız olur
sporun için tahlil sonuçlarını bize de yaz olur mu

:13::13::13:

45 dakika orta tempo yürüdüm kızlar,topuklu botlarla anca bu kadar,kahve yaptım biraz sonra işe koyulucam
Özlemcim sen de yürümüşsün Tabiki destek oluruz

Son düzenleme:
kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta
peynir
7 zeytin
ceviz
domates
salatalık
marul
türk kahvesi

öğlen: dünden artan patlıcan yemeğinden ve haşlanmış tavuktan yedim.soda içtim.

akşamada fırında çupra yapacağım yanında da salata yerim.

1.öğünüm07.00
lorlu omlet
7 zeytin
1 dilim peynir
1 kaşık dolusu tahin pekmez(çok seviyorum yaf,almasam iyiydi bitene kadar yerim)
ceviz,fındık

saat 10.00okulda tutamadım kendimi arkadaşın getirdiği tuzlu simitlerden 3 tane yedim.
bu simitler 1 tam simit yapar.kalorisi ise fazladır çünkü yağlıydı.
çok sevdiğim tuzlulardan olduğu için tutamadım kendimi.hala tokum.3 gibi yemeğimi yerim.

evet canım taşınıyorumteşekkür ederim

kolay gelin leylak
nereye taşınıyorsunuz..
ben klasik kahvaltı yaptım sabah
simdide borç çorbası yaptım onu içiyorum .yiyorum.yanında acılı turşu...
biraz da çerez yedim...sabah yiyemediğim cevizlerin kalanını yedim..

yürüdüm ama nefesim daralarak,ya nedense çok halsizim 2 gündür,reglim çok yoğun geçti de ondan mı acaba

ben de yürüdüm .oğlanı okula bıraktıktan sonra pazara gittim...dolaştım..her gün okul dönüşü 1 saat kadar yürüyorum..bebek pusette ..yürüken de uyuyor hiç olmazsa ..bir yandan da işime geliyor

sağol canımeşimin tayini çıktığı için annemlerin olduğu ilçeye taşınıyorum

tayininiz çıktı onu biliyorum canım da nereye çıktı...onu sormuştum...söylemek istemezsen anlarımmm

ben de bilmiyosun sandım da ondan öyle yazmıştım.şuan manisa'nın turgutlu ilçesindeyim,salihli ilçesine taşınıcam

Son düzenleme:
ben de bilmiyosun sandım da ondan öyle yazmıştım.şuan manisa'nın turgutlu ilçesindeyim,salihli ilçesine taşınıcam

anladım canım ..çok güzelmiş salihli ..bir ara eşime iş teklifi gelmişti oradaki bir çiftlikten ..biz de neredeyse gidecektik...ama çok güzelmiş orası .hayırlı olsun ...

güzel günleriniz olsun salihli de..ben de balıkesir burhaniye deyim..acaba dedim buralara mı geldi...ondan merak ettim ..ilçe diyince..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…