doğum günün şimdiden kutlu olsun canıminsan kendine de hediye almalı tabi neden olmasın...ben biraz gezdim geldim canım
bravo canım,ben 4 yıl önce 36 kilo verdiğimde spora o kadar bağlanmıştım ki,havalar dolayısıyla yürüyemediğimde mutlaka evde egzersiz yapardım,arada kaçamak yapsam da bu sayede kilo vermem durmamıştı,menün de güzel afiyet olsun
yav bu küsenleri anlamıyorum
Valla börek yemedim diye yengem küsmeye kalktı yemesen küserim dedi yedim bende ufak bi parça.. ya daha nişanlımın yanına gidecek olmasam sorun değilde işte..Off Offf
Sana da kolay gelsin bugün için
vovvvv harike bınlar:125: toplar çok sevimli,nasıl dayanacaksın yemeden
Özlemcim sanırım artık buradasın sevindim
tşk ettım içiyoum şimdi gelın beraber içelımm
veririm canım ponçiklerin tarifini harika oldular..ooo menü süpper ponçiklerin de tarifini bi ara yazsana canımcım aldım tariflerini bu arada yapçam bende:112: Canım bööle uğraşırken zor oluyor gerçekten temizlik + ikramlar
Ama sonrası güzel tertemiz ev + kalanlardan yenecekler :112:
..
sağol bebeemm.Sersumum kolay gelsin datlum
23 ocak benim doğum günümyaşlanıyoruuuuuummmmm
Dün kızıma söz verdiğimiz için saat alırken kendime de saat alıveeermişiiiimm
Kendi kendine hediye alan var mı benim gibi
sen üzülme canım tatil dönüşü halledersin
Valla börek yemedim diye yengem küsmeye kalktı yemesen küserim dedi yedim bende ufak bi parça.. ya daha nişanlımın yanına gidecek olmasam sorun değilde işte..Off Offf
Sana da kolay gelsin bugün için
çook zorr döner o saççKahvaltım;
-biberli soğanlı yumurta(ortaya yaptık az yediim..)
-biraz peynir
-biraz ceviz
-1 bardak süt
-7-8 zeytin
-şekersiz çay
ha bi de yemekten önce kuru kayısıve bol su
Bugün kuaföre gidiciimm. saçlarımı boyatmalıyım kızıldan kahveye nasıl döneceksem artık.
Ellerine sağlık sersum....
Çok lezzetli gözüküyorlar)
Hımmmm hıım hımmm
Sersummm kıss ne güzel görünüyolar süpper ya ellerine sağlık
oooovvvvvv ellerine sağlık sersumum,çok güzel görünüyolar:125::125::125:
bitmez canım bitmaz sinir oluyor insan taşınırkaen ne çok ıvır zıvırımız var diyeherkese tünaydın kısslartoplanmaya devam bitmiyo bitmiyo
neyse kahvaltımı yazayım
2 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
pastırma
fıstık
omega 3
Ayyy çok canım çekti ama
Eki Görüntüle 611803 Eki Görüntüle 611804
ellerine saglik canim,hepsi de cok istah acicilar.Görüntü de cok SIK olmus SERSUMCUM :))
Simdiden dogum gününü kutluyorum ben de IYINIYETLIM,mutlu yillarin olsun insallah:)Sersumum kolay gelsin datlum
23 ocak benim doğum günümyaşlanıyoruuuuuummmmm
Dün kızıma söz verdiğimiz için saat alırken kendime de saat alıveeermişiiiimm
Kendi kendine hediye alan var mı benim gibi
Afiyet olsun ,insallah hep kilolarin gittigi bir hafta olur,kacamaksiz :))günaydın kızlar..kahvaltı bitti kahve içiyorumkaçamaksız bir hafta olur inşallah sersum günün bugün mü kolay gelsin,haftaya çok yorgun başladım ben,misafirin düşüncesi bile içimi ürpertiyo
Simdiden dogum gününü kutluyorum ben de IYINIYETLIM,mutlu yillarin olsun insallah:)
Afiyet olsun ,insallah hep kilolarin gittigi bir hafta olur,kacamaksiz :))
Kahvaltisini,ögle yemegini yiyen herkeze afiyet olsun arkadaslar :))
kahvaltim:2 yumurta,9 zeytin,peynir,3 günkurusu,ceviz vekaju(1 bardak),Omega3 ve antioksidan
ara:sütlü filtre kahve
ögle:corba,yogurt,salata
Aksama da kurufasulye pisirdim
40 dak.sporumu yaparim,suyumu iciyorum,daha ne olsun :)))))
bugün yine doktordaydim ve beslenme seklimi degistirdigimi söyledim ve alerji testi yaptirmak istiyorum,dedim.Kan aldi kuruyemis,yumurta,etlerle ilgili alerjim olup olmadigina bakilacak,sonuclar subatin basinda gelecekmis.Bakalim...
simdi islere koyulmam lazim,görüsürüz bayanlar...
Sağol Özlemcim
Sağol Leylakım benim
Zeytindalım sağol canımcımSimdiden dogum gününü kutluyorum ben de IYINIYETLIM,mutlu yillarin olsun insallah:)
Kahvaltisini,ögle yemegini yiyen herkeze afiyet olsun arkadaslar :))
kahvaltim:2 yumurta,9 zeytin,peynir,3 günkurusu,ceviz vekaju(1 bardak),Omega3 ve antioksidan
ara:sütlü filtre kahve
ögle:corba,yogurt,salata
Aksama da kurufasulye pisirdim
40 dak.sporumu yaparim,suyumu iciyorum,daha ne olsun :)))))
bugün yine doktordaydim ve beslenme seklimi degistirdigimi söyledim ve alerji testi yaptirmak istiyorum,dedim.Kan aldi kuruyemis,yumurta,etlerle ilgili alerjim olup olmadigina bakilacak,sonuclar subatin basinda gelecekmis.Bakalim...
simdi islere koyulmam lazim,görüsürüz bayanlar...
Özlemcim sen de yürümüşsün
:13::13::13:
45 dakika orta tempo yürüdüm kızlar,topuklu botlarla anca bu kadar,kahve yaptım biraz sonra işe koyulucam
Özlemcim sen de yürümüşsünTabiki destek oluruz
leylak taşınıyormusun kolay gelsin canım
bitmez canım bitmaz sinir oluyor insan taşınırkaen ne çok ıvır zıvırımız var diye
evet canım taşınıyorumteşekkür ederim
yürüdüm ama nefesim daralarak,ya nedense çok halsizim 2 gündür,reglim çok yoğun geçti de ondan mı acaba
kolay gelin leylak
nereye taşınıyorsunuz..
ben klasik kahvaltı yaptım sabah
simdide borç çorbası yaptım onu içiyorum .yiyorum.yanında acılı turşu...
biraz da çerez yedim...sabah yiyemediğim cevizlerin kalanını yedim..
sağol canımeşimin tayini çıktığı için annemlerin olduğu ilçeye taşınıyorum
tayininiz çıktı onu biliyorum canım da nereye çıktı...onu sormuştum...söylemek istemezsen anlarımmm
ben de bilmiyosun sandım da ondan öyle yazmıştım.şuan manisa'nın turgutlu ilçesindeyim,salihli ilçesine taşınıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?