Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2.öğünüm 16.30

3 iri içli köfte
3 kaşık fasülye tursusu kavurması
1 kase yoğurtlu yer elması salatası

sabah 08:30 : 3-4 kayısı 2 bardak ılık su
2 kayısı kıvamında yumurta (üzerine pulbiber karabiber ve zeytinyağı ektim) ,peynir,7 adet ev yapımı yeşil zeytin , ceviz ve ,yeşil çay

öğle13 yoğurtlu 1 tabak ıspanak yemeği (bulgurlu)
bu saate kadarda yeşil çay, şekersiz sütlü neskafe ve bol ılık limonlu su içtim

akşam et yemem gerekiyor sanırım ya da kuruyemişlemi geçiştirsem ? deneyimlerinize güveniyorum kızlar

teşekkür ederim
şart değilse ben sadece burda kalıp menü ve kilo bildirimi yaparsamda yeterli benim için

sen bilisin..yanlız kilo bildirimlerini cuma günü bizim liste çıktıktan sonra yaparsan liste yapan arkadaşın kafası karışmaz canım..ya da istediğin başka bir gün yapabilirsin..
başarılar tekrar hoşgeldin

Çoooook güzel görünüyorlar Ellerine sağlık. Ayrıca sunum da süper!

herkese tünaydın kısslartoplanmaya devambitmiyo bitmiyo
neyse kahvaltımı yazayım

Ne kadar çok eşya varmış evde değil mi?

canım burada kalmayı ve kilolarımdan kurtulmayı çok istiyorum,desteğinizi esirgemeyin nolur:13:

Zaten buraya gelmiş, bir adım atmışsın. Bence başarmanın yarısı bu Hele 2-3 hafta geçip de farkı gördükçe motivasyonun da artacaktır.

sağol canımm eveett ev de yakın zaten:112::112:evet canım istiyodum hem de çookk

Bence sersumun secret ı bu... Yalnız bu sıraya göre önce annenin yanına taşınman, sonra da bebek müjdesi vermen gerek.

Ben dövmeye kıyamadım ama sen kendi cezanı kesmişsin zaten.

Bugünümü de anlatayım:

Sabah: klasik karatay: 2 yumurta ile omlet, 8 zeytin, 5 dilim kaşar peynir.
Öğlen: eltimdeydim. maalesef kaçamaklar oldu... Yeşil salata, kabaklı-yoğurtlu bir salata, yarma salatası, 1 dilim börek(X), 1 tane krebe sarılmış ıspanaklı bişey (X)

Ama yine de fena atlatmadım.

Akşama Allah kerim:)

Ayrıca 4km yürüdüm.

Son düzenleme:
Sersum, burda olduğunu yeni gördüm canım. Hadi, geçmiş olsun... Günün güzel geçmiş. Tatil şimdi başladı senin için

Arkadaşlar, sayfalarca yazmışsınız sizleri de kızdırmak istemem ama; bu diyetin Atkins diyetinden farkı nedir ki? Onun ne kadar sakıncalı olduğu zaten çıktı ortaya. Uzmanlar aman uygulamayın diyor. Nerdeyse tamamen karbonhidratı kesmek çok düz bir mantık, bunu yazmak için doktor olmaya gerek yok. Ki kalori olarak sınırlandırma yaptığınızda ne olursa olsun kilo veriyorsunuz. E bu hanım da karbonhidrattan gelecek kaloriyi sıfırlıyor, kalanı bırakıyor, yine düşük kalorili bir diyet uygulatmış oluyor. Karbonhidrat beynin besini. Atkins diyeti için 8 haftadan fazla uygulanmaz deniyordu sebep buydu. Aynı şeyi çok sağlıklıymış gibi öne sürüyorlar. İnsanları sağlıklarından edecekler 3 kuruş için. Tersini bana kabul ettirebilecek biri varsa da ben seve seve dinlerim.

selam millet
yediklerimi yazem, geçmişe bi bakem
öğle
kaşarlı ıspanak
bulgur pilavı(4 kaşıktan fazla)
yoğurt
1 muz
akşam
fasülye yemeği
çorba
havuç rendesi
ilerleyen saatlerde süt ve çayy

bu saate kadar kaçamaksız geçirdim..ilk günler zor olutor. benden karataya yeni başlayanlara tavsiye sakın bırakmayın bıraktıktan sonra insülin direncini tekrar kırmak günler hatta haftalar alabiliyor...şiddetli başım ağrıyor şuan...

akşam öğünüm:

fırında 1 tane çupra
salata
turşu
helva canım çok çekiyor ama yemedim

canan hocanın kitabını okumanızı tavsiye ederim..sadece karbonhidrat değil şekeride menülerimizden çıkardık.zamansız yenilen faydalı besinler vücutta şekere dönüşüyor. mesela akşam 8 den sonra meyve yemek şekere dönünüyor...bu ve bunun gibi pek çok neden var karatay yapmamız için..

balıktan sonra yemeye izin var diye biliyorum abartmamak şartıyla, yeseydiniz azıcık ucundan

ayy ne güzel bnede oğlumun pussetiyle yürümeyi çok seviyorum, Benimkide uyuyo hep, uyanınca da eline bi kurabiye yürümeye devam

valla çok uğraştım..ucundan ucundan yiyicem..

sağol canım..
ben direkt dalardım nitekimde öyle olmuş galiba

cumaya gider onlarr

ya arkadaşım bi dilim tatlı 4 günde yenir mi:44: 1kere de ye kurtul devamlı niye midenin aklına getiriyorsun

Kilo veriyorsunuz aynı zamanda da hayatınızı düzene sokuyorsunuz. Bir taşla iki kuş vuruyorsunuz yani:))
Bir çeşit yaşam biçimi de diye biliriz bu diyete fikrimce:)

Ne kadar çok eşya varmış evde değil mi?
Bence sersumun secret ı bu... Yalnız bu sıraya göre önce annenin yanına taşınman, sonra da bebek müjdesi vermen gerek.

evet oyam ya,topla topla bitmiyo

bence kendini boşuna yorma kuzum,arkadaş içini döküp gitmiş..diğerleri gibi

2.öğünüm
yarım kase tavuk suyuna çorba
avuç içi kadar tavuk
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

Karatay karbonhidrati yasaklamiyor, sadece zararlilari yedirmiyor. Karbonhidrarin vücuda yarar olarak girdiyi yiyecekler var. Kitabi okursaniz anlarsiniz. Ornek verecek olursak baklagiller grubu,tahil olarak ogutulmemis bugday ve bulgur. Kuruyemis olarak ceviz findik fistik badem kavrulmamis olarak. Atkinsle bir baglantisi yok yani karatayin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…