teşekkür ederim
şart değilse ben sadece burda kalıp menü ve kilo bildirimi yaparsamda yeterli benim için
herkese tünaydın kısslartoplanmaya devam bitmiyo bitmiyo
neyse kahvaltımı yazayım
canım burada kalmayı ve kilolarımdan kurtulmayı çok istiyorum,desteğinizi esirgemeyin nolur:13:
sağol canımmeveett ev de yakın zaten:112::112:evet canım istiyodum hem de çookk
kızzlar valla hepsinden yedim dövcekseniz dövün gariii..
çok da güzel yapmışım..komşularda bayıldı ..ençok yerim dediğim fellah köfte ve yarma salatası hemen bitti ucundan yiyebildim ..saçaklı peynir içli top ponçikler çok güzeldi ..renkli top patatesleri de tavsiye ederim..
yarından tezi yok tezz protein yapılaaa
2.öğünüm 16.30
3 iri içli köfte
3 kaşık fasülye tursusu kavurması
1 kase yoğurtlu yer elması salatası
Arkadaşlar, sayfalarca yazmışsınız sizleri de kızdırmak istemem ama; bu diyetin Atkins diyetinden farkı nedir ki? Onun ne kadar sakıncalı olduğu zaten çıktı ortaya. Uzmanlar aman uygulamayın diyor. Nerdeyse tamamen karbonhidratı kesmek çok düz bir mantık, bunu yazmak için doktor olmaya gerek yok. Ki kalori olarak sınırlandırma yaptığınızda ne olursa olsun kilo veriyorsunuz. E bu hanım da karbonhidrattan gelecek kaloriyi sıfırlıyor, kalanı bırakıyor, yine düşük kalorili bir diyet uygulatmış oluyor. Karbonhidrat beynin besini. Atkins diyeti için 8 haftadan fazla uygulanmaz deniyordu sebep buydu. Aynı şeyi çok sağlıklıymış gibi öne sürüyorlar. İnsanları sağlıklarından edecekler 3 kuruş için. Tersini bana kabul ettirebilecek biri varsa da ben seve seve dinlerim.
bu saate kadar kaçamaksız geçirdim..ilk günler zor olutor. benden karataya yeni başlayanlara tavsiye sakın bırakmayın bıraktıktan sonra insülin direncini tekrar kırmak günler hatta haftalar alabiliyor...şiddetli başım ağrıyor şuan...
akşam öğünüm:
fırında 1 tane çupra
salata
turşu
helva canım çok çekiyor ama yemedim
afiyet olsun :) içli köfte yasak değil mi? değilse bende yiyeyim hemen :)
balıktan sonra yemeye izin var diye biliyorum abartmamak şartıyla, yeseydiniz azıcık ucundan
ayy ne güzel bnede oğlumun pussetiyle yürümeyi çok seviyorum, Benimkide uyuyo hep, uyanınca daben de yürüdüm .oğlanı okula bıraktıktan sonra pazara gittim...dolaştım..her gün okul dönüşü 1 saat kadar yürüyorum..bebek pusette ..yürüken de uyuyor hiç olmazsa ..bir yandan da işime geliyor
ben direkt dalardım nitekimde öyle olmuş galibavalla çok uğraştım..ucundan ucundan yiyicem..
sağol canım..
kızzlar valla hepsinden yedim dövcekseniz dövün gariii..
çok da güzel yapmışım..komşularda bayıldı ..ençok yerim dediğim fellah köfte ve yarma salatası hemen bitti ucundan yiyebildim ..saçaklı peynir içli top ponçikler çok güzeldi ..renkli top patatesleri de tavsiye ederim.. :34
yarından tezi yok tezz protein yapılaaa
ya arkadaşım bi dilim tatlı 4 günde yenir mi:44: 1kere de ye kurtul devamlı niye midenin aklına getiriyorsunevet arkadaşım haklısın..ben de biraz birşeylerin ucundan gittim tırtıkladım..harika yoğut tatlısı yapmıştım..şerbetli şerbetli ..ucundan az ısırdım bir parçanın..ben böyle tadıyorum..bir bütün yememek için ..1 küçük tatlıyı 4 günde falan ucundan ısıra ısıra bitiriyorum..
buğün de öyle yaptım...aslında yemezdim ama doğumgünleri apartman günleri falan derken sanırım tatlı ya alıştı vucudum...istiyor şimdi de
neyse haklısın ..hepten aç kalıp ta yemeklere saldırmaktansa süt ve ayran içmek daha iyi ..sen proteinnin leptin salınımını arttırdığını söylüyorsan doğrudur..burada da paylaşıdığına göre bir bilinen vardır elbet..
Ne kadar çok eşya varmış evde değil mi?
Bence sersumun secret ı bu... Yalnız bu sıraya göre önce annenin yanına taşınman, sonra da bebek müjdesi vermen gerek.
canan hocanın kitabını okumanızı tavsiye ederim..sadece karbonhidrat değil şekeride menülerimizden çıkardık.zamansız yenilen faydalı besinler vücutta şekere dönüşüyor. mesela akşam 8 den sonra meyve yemek şekere dönünüyor...bu ve bunun gibi pek çok neden var karatay yapmamız için..
Arkadaşlar, sayfalarca yazmışsınız sizleri de kızdırmak istemem ama; bu diyetin Atkins diyetinden farkı nedir ki? Onun ne kadar sakıncalı olduğu zaten çıktı ortaya. Uzmanlar aman uygulamayın diyor. Nerdeyse tamamen karbonhidratı kesmek çok düz bir mantık, bunu yazmak için doktor olmaya gerek yok. Ki kalori olarak sınırlandırma yaptığınızda ne olursa olsun kilo veriyorsunuz. E bu hanım da karbonhidrattan gelecek kaloriyi sıfırlıyor, kalanı bırakıyor, yine düşük kalorili bir diyet uygulatmış oluyor. Karbonhidrat beynin besini. Atkins diyeti için 8 haftadan fazla uygulanmaz deniyordu sebep buydu. Aynı şeyi çok sağlıklıymış gibi öne sürüyorlar. İnsanları sağlıklarından edecekler 3 kuruş için. Tersini bana kabul ettirebilecek biri varsa da ben seve seve dinlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?