Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ya bende 1 lokma bıle kaçamak yapmayacam ve sporsuz geçırmeyecegım inş

anladımm ikizcimm sağ salim kurtulalım da şu kilolardann korruruz artık zaten beslenme şeklimizi değiştirdik korumak diğer diyetlere göre daha kolay olacakkk
inşallah cnm başarırsın az kalmış zaten

Bu hafta 59.4 oldum ama değiştirmiyorum çizelgemi.
Haftaya en fazla o kiloda olabilmek için asmam.

Bu arada cidden ya şu beğen butonları ne güzeldi.

anladımm ikizcimm sağ salim kurtulalım da şu kilolardann korruruz artık zaten beslenme şeklimizi değiştirdik korumak diğer diyetlere göre daha kolay olacakkk
inşallah cnm başarırsın az kalmış zaten

Ben birkaç kez başarılı diyetler uyguladım ama beslenme şeklimi değiştirmediğim için koruyamadım.
İnşallah bu diyetle beslenme şeklinimizi kökten değiştirirsek kilo aldım verdim derdimiz olmayacak.
Hep çıtır olacağız innnnnnşallahhh:118::129::129::129:

inşallahh fizikcimmm

EVET MASALCIM BEKLIYORUM SENDEN KACAMAKSIZ HAFTALAR!!!
G
KIZLAR BEN HER GÜN TARTIYA CIKIYORUM SONRA MORELIM BOZULUR HER GUN BASKA
BIR EKSI BIR ARTI DEVAMLI OYNUYOr KACAMK TA YOK
ARTIK HAFTA DA BIR TARTILICAM
YOKSA STRES TAVAN YAPTI VALLA

HADİ:2:BYE

canım samımıyetıne guvenerek ve ablan olarak yumrutladım senı,bıraz kusura bakma

şaka bır yana.sen daha gencsın ama bu hızlı kılo alıp vermeler cok tehlikeli,ben de senın gıbıydım bıraz dıkkat etsem kılo verır,sonra şımarır 1 haftada geri alırdım verdıklerımı.yoyo diye bu sureklı kılo alıp vermelere denıyor zaten.kilo vermek ıcın değilse de korumak ıcın bır sıstem olustursan,haftada 1 tatlı ya da 1 porsıyon hamurişi gibi,sabıtleyebılırsın belki kılonu.ömür boyu da boyle çıtır kalırsın ınş

bugunku menum:
sabah: 2 yumurta
yarım avuc peynır
15 zeytın
domates salatalık
3 kuru kayısı
1 avuc cevız

ara:bıraz badem ve tuzlu antep fıstıgı(komşuda,tatlı vardı yemedım)

akşam:1 tbk kıymalı ve bulgurlu lahana sarma
1 kase yogurt
1 ısırık ıspanaklı pide(komsum getırmıs de)

akşam vaktı eşim ,1 kg baklavayla geldi arkadasları hedıye getırmıs,paketı actım,ıcım gıttı,nıyetı bozdum 1 tane yıyecektım(yesem 1 taneyle kalırmıydım onu da bılmıyorum ya),sonra Allah yardım ettı,cocuklar gırdı araya,onlarla ugrasırken unuttum baklavayı,o şiddetli arzu da geçmıştı,4 dlm eşime bırakıp kalanını komsulara dağıttım,ve kurtuldum tehlikeden çok şükür.

kaçamaklara o an dayanmak gercekten zor ama sonrasında çok mutlu oluyorum

dün akşam sütüm kesilip canım kuzum açlıktan ağlamaya başlayınca diyete biras ara vermeye karar verdim... her ne kadar sağlıklı beslensem de elimden gelen her sağlıklı yiyeceği yesem de sütüm için yeterli gelmior demek ki.. hep az az geliyor...bi tabak makarna yedim ve diyete girdiğimden beri ilk defa sütüm bu kadar çok geldi sabaha... bu diyetle kilo vermek ve süt kesilmesi arasında ince bir çizgideyim.. tabi ki sütü seçiyorum ama sütümü arttıran bir yol bulursam böle yemeye alıştım.. napıcam bilmiorum bu hafta ara verip bi yol bulmaya çalışacağım

en dogrusunu yapıyorsun canım.sana ne sut yapıyorsa onu yemelısın.

bulgur pilavı cok sut yapıyor dıyorlar,her gun 1 tabak yesen,normal dıyetın yanında fayda edermı acaba:26:,hem kilo da almazsın.

en dogrusunu yapıyorsun canım.sana ne sut yapıyorsa onu yemelısın.

bulgur pilavı cok sut yapıyor dıyorlar,her gun 1 tabak yesen,normal dıyetın yanında fayda edermı acaba:26:,hem kilo da almazsın.

nerdeyse hergün yiyiordum zaten.. hem de 2 kaşık maşık değil doyana kadar :) kilo aldırmıordu ama sabah sütüm oluordu normal miktarda sora akşama kadar gittikçe azalıor.. moralim bozuldu benim dee

canım dun ender saraç süt veren anneler için önerilerde bulunmuştu seba tumerın programında onu netten bulabılırsen izle hem kılo verme dıyodu hemde artma bı bak istersen

Tebrik ederim arkadaşlar, kışşşş yağlar)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…