tsk canımherkesi tebrik ederimmmm
sağol canım....bende seni tebrik ederim.........
Yok bu sefer kaçamak yok.
cumaya kadar en ufak bir kaçamağım olmayacağına size söz veriyorum.
Söz vermesem olacak biliyorum çünkü.
Ve kilo vermiş olacağım mutlaka.
Önemli olan o kaçamakların devamının gelmemesi.
1 kaçamakla bir şey olmuyor ama kaçamak kaçamağı getiriyorsa işte o zaman korkmalısın.
anladımm ikizcimm sağ salim kurtulalım da şu kilolardann korruruz artık zaten beslenme şeklimizi değiştirdik korumak diğer diyetlere göre daha kolay olacakkkcanım zayıflar ,zayıflamaz yasak herşeyden abartarak yemememiz lazım...spora devam etmek lazım.. benim haraketli bir hayatım var zaten..daha öncede 18 kilo vermiştim..1.5 yıl korumuştum,sonra hamile kalınca tekrar aldım..10 kilosunu..umarım tekrar başarırım...
tsk canım ama onumuzdekı cumaya sıkı hazırlanıyorumsıralama yer degıstırebılır bıraz rekabet olsun
anladımm ikizcimm sağ salim kurtulalım da şu kilolardann korruruz artık zaten beslenme şeklimizi değiştirdik korumak diğer diyetlere göre daha kolay olacakkk
inşallah cnm başarırsın az kalmış zaten
ben decok sevıyorum ve tek dayanamadıgım ondan dedıydımserbestse yıyım dıyecevızım bıtmıstı badem yedım sabah makarnaısyeg sadece cevızle gecıyor
MASALCIM 58 sın ya zaten cıtırsın...yavas yavas verirsın haftaya kılo vermek ıstıyorum evet sendende beklıyorum
saglık elverdıgınce kacamak yokPROFITkarsılasamıyoruz arada yazıyorum cevap etmedın nasılsın dıye takıpcınım okuyorum herkesı okuyorum herkesten bır sey ogrenıyorum herkese cevap yazamıyorum begen butonu olsahepınızı begenıyorum...
anladımm ikizcimm sağ salim kurtulalım da şu kilolardann korruruz artık zaten beslenme şeklimizi değiştirdik korumak diğer diyetlere göre daha kolay olacakkk
inşallah cnm başarırsın az kalmış zaten
Ben birkaç kez başarılı diyetler uyguladım ama beslenme şeklimi değiştirmediğim için koruyamadım.
İnşallah bu diyetle beslenme şeklinimizi kökten değiştirirsek kilo aldım verdim derdimiz olmayacak.
Hep çıtır olacağız innnnnnşallahhh:118::129::129::129:
canım ya bende 1 lokma bıle kaçamak yapmayacam ve sporsuz geçırmeyecegım inş
Yok yok bu hafta kaçamaksız bir hafta olacak.
Sıfır kaçamak.
Abartmadan normal düzeyde spor.
ayy yazdıkça da motive oluyorum.
Bence benim iftihar listesinden alıp ayrı bir liste açmalısın benim için rezillik listesi diye.
Tamam kaçamak yok.
Kaçamaksız bir hafta olacak.
Haftaya söz kilo vermiş olacağım.
Eline sağlık bu arada loxandracım.
tebrikler
işallah
Gözlemecim menün cok güzelbenlik
dün akşam sütüm kesilip canım kuzum açlıktan ağlamaya başlayınca diyete biras ara vermeye karar verdim... her ne kadar sağlıklı beslensem de elimden gelen her sağlıklı yiyeceği yesem de sütüm için yeterli gelmior demek ki.. hep az az geliyor...bi tabak makarna yedim ve diyete girdiğimden beri ilk defa sütüm bu kadar çok geldi sabaha... bu diyetle kilo vermek ve süt kesilmesi arasında ince bir çizgideyim.. tabi ki sütü seçiyorum ama sütümü arttıran bir yol bulursam böle yemeye alıştım.. napıcam bilmiorum bu hafta ara verip bi yol bulmaya çalışacağım
en dogrusunu yapıyorsun canım.sana ne sut yapıyorsa onu yemelısın.
bulgur pilavı cok sut yapıyor dıyorlar,her gun 1 tabak yesen,normal dıyetın yanında fayda edermı acaba:26:,hem kilo da almazsın.
dün akşam sütüm kesilip canım kuzum açlıktan ağlamaya başlayınca diyete biras ara vermeye karar verdim... her ne kadar sağlıklı beslensem de elimden gelen her sağlıklı yiyeceği yesem de sütüm için yeterli gelmior demek ki.. hep az az geliyor...bi tabak makarna yedim ve diyete girdiğimden beri ilk defa sütüm bu kadar çok geldi sabaha... bu diyetle kilo vermek ve süt kesilmesi arasında ince bir çizgideyim.. tabi ki sütü seçiyorum ama sütümü arttıran bir yol bulursam böle yemeye alıştım.. napıcam bilmiorum bu hafta ara verip bi yol bulmaya çalışacağım
İŞTE BU HAFTAKİ İFTİHAR LİSTEMİZ
1.ikiz81 %2,3 (1500 kg)
2. papadiya %2,08 (2,2kg)
3:saphira %1,8 (1,7kg)
4:loxandra %1,6 (1,2kg)
5:idealist33 %1,3 (900gr)
6:gul63 %1,1 (1kg)
7rofit %0,9 (800gr)
8:ceylin1907 %0,9 (600gr):124::124::124:124:124:
9:ari %0,8 (500gr):81::81::81::81::81:
10 eskibirmasal +%1,9 (+1,1 kg)(bir daha kaçamak yokkk
kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaslar ,başarılarımız daim olsun.
KIŞ KIŞ YAĞLAR KIŞ KIŞŞŞ,YALLAH YAĞLAR YALLAHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?