Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sen de öslendin canım..eline sağlık..
kıss kafayı buldun desene

aynen böle oldum

Slm kızlar..
Bugün tüm gün temizlik vardı..canım çıktı..
Sabah tartildim hiç kilo verememisim..
Sabah k.k, öğle mercimekli bulgur pilavı, yoğurt, akşamda bamyam cok güzel olmuştu
Spor gene yok..şimdi cay içiyorum..bakım bi sizlerekızlar ben yine resim yukleyemiyorum..

özel bir havlu belirle canım havlu mavlu kalmıyor..habire akıyor..çeken bilir..
leylakım sersumum daha karboınhidratları bilmiyor eleştirmeye kalkıyor hatun boşverin
he kıss..
dimi iyiniyetlim,ağzı olan konuşuyo

:) Ne diyeyim evet hiç araştırma derdinde değilim derdim sizi yormak.. mayonez serbest bilmiyordum haklısınız. Ama bildiğim birşey var mayonez zaten kalori bombası. E diyet yapan biri de mayonezi diyetine özellikle katmaz herhalde.. Demek istediğim bunların hepsi düşük karbonhidratlı diyetler grubundan. Özele indiğinizde farkları vardır ama aynı familyadan dukan diyeti yasaklandı, dr dukanın da doktorluk lisansı elinden alındı. Bu konular çalkantılı konular.

Gerek yoktu benim gelip burda konuşmama haklısın, ama belki bir iki kişi görür vazgeçer diye yazdım. Sağlıkla fazlasıyla haşır neşirim, senelerdir de diyet olmasa da düzenli beslenirim, zaten kilo problemim yok, sadece dikkatli yaşamaya çalışıyorum. Bu bile geriyor.
Kilo korumak bile zor bişeyken vermeye çalışanlara da kolaylıklar diliyorum.

Dedim ya kızmayın bana diye. Kızmışsınız ne yapalım, sağlık olsun..

Son düzenleme:
1.ÖĞÜN : 10:30
1 bardak adaçayı
omlet
8 zeytin
bol çökelek
maydanoz
10 fındık+4 ceviz
3 gün kurusu

2.öğün : 15 :00
1 avuca yakın fındık
ayran

3.öğün : 18 :30
1 kase yoğurt
1 kase karnabahar
1 kase dövme çorbası
1 kase salata
badem

su: 3 lt
yürüyüş : 10 dk

2,5 saat spor yaptıım :)

Öğle yarım portakal, çok minnak bir parça ayva

Akşama doğru bir parça balık, baktım balık çok az ve ben de doymadım. 2 yumurta yaptım tavada üstüne de az kaşar rendeledim bir de onu hüplettim ama sonrasında benim şeker isteği tavan yaptı. Bi kaç tane gün kurusu yedim yemeseydim farklı yollara sapacaktım yanlış bir şey yapmaktansaaa doğal olanı yemek en mantıklısı

Selam KizlarNasilsinizHafta sonu annemdeydim,bugun de temizlikle ugrastim,gelemedimKaratay da kacamakli gidiyor,duzene sokacagim ins

slm kizlar..
bugun sabah kizimin yuzme dersine yardim icin okula gittim arabam yoktu 20+ 30 dk yuruduk arkadasla.hemde karda..sanirim hasta olucam kirginlik var ustumde

Sabah (07:15) 2 kk yumurta , az sucuk , peynir çeşitleri,8 zeytin, çay,3 badem
Öğlen (13:00) 1 Tbk mercimek çorbası
Akşam (18:00) 1 Tbk fırında karnıbahar , 1 tavuk but

kızlar ya bırsey soracam benım pc cok agırlastı bır sonrakı sayfaya gecmek bıle en az 15 sn suruyo bır fıkrı yada çözümü olan varmı ben hıc anlamam bu işlerden(

Eklentiler

• $3611_446144108766657_522590211_n.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 52
Merhabalar ,

bugün tüm gün okuldaydim. Kahvaltımı bildirmiştim ..
Okulda da bir avuc kuru yeymiş yedim çay ictim.

aksam yemeğimde :

kıymalı yumurtali ispanak
bir kase yogurt
bir kase kabuklu fıstık
Kahve

ve bugun 40 dakika karda yürüdüm

mrb ben gunde 2 ogun yıyorum yetıyor sabahları maydanos kuru yapıyorum kahvaltıdan yarım saat once sonra kahvaltı ve 3 yada 4 gıbı akşam oglen yemegı aynı oluyor benım gunde 700 ml sut ıcıyorum yanı 2 buyuk su bardagı ve 1 çay bardagı 1 fıncan yeşilçay bana yetıyor akşam 7 den sonra hıçbırsey yemıyorum zaten sut tok tutuyor sabah uyandıgımda bıle tokum zorakı yıyorum. ben 66 kıloydum 10 gun olacak karatay yapalı sımdı 61 800 um

Son düzenleme:
mrb kızlar sabah 9 da kahvaltı yapmıstım 18 00da kuru yemıs yer elması ve 1 havuç et haşlamanın uzerıne yumurta kırıp onu yedım. bugun mısafırım geldı ve yemek yemem sarktı 18 bıraz geç oldu benım için aksam 9 dada oglusuma eşıme mısır palattım yemedım onu havuç dılımlemıstım ondan 3 dılım aldım şimdide su içiyorum sabah 1 saat yuruyus yaptım o bana ıyı geldı ama sahılde oyle 1 saat yurumek verımlımı bılmıyorum bana gore kosu bandı nda yurumek daha ıyı ama hıç yoktanda ıyıdır

ben bursada yaşıyorum bu diyeti kısa bi süre önce denemiştim çok sağlıklı bi yaşam tarzı oldugunu söylemeliym öncelikle,ögrenci oldugum için okul zamanında sürdürmek zorladıgı için ara werdim yaza kadar...bursada cimcik besler diye cumhuriyet caddesinin üst taraflarındaki pazarın oralarda süthaneye benzer bi yer war ben köy tawugu diye oradan alıyordum çok lezzetli tawugu peyniri sütü..googledan bakarsınız olmazsa tam yerini kestiremiorum şuanda çünkü... şimdiye kadar yediklerim tawukmuymuş dedimiştm ilk denediğimde..tawsiye ederim

sadece askım,kaneel gunaydın kızlar.kahvaltımı yapıyorum

zeytın
peynır
kıymalı yumurta
fındık
1 gunkurusu
kıvırcık
omega3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…