sen de öslendin canım..eline sağlık..
kıss kafayı buldun desene
sen de özlendin kıss
kolay gelsin bacım ne güzel,ben çok yeteneksizim örgü konusunda
ayyy o domestos yüzünden bi gün tahtalı köyü boyluycam ben de ama ne zaman onu bilmiyorum[/QUOT
eliimden geldigince örüyorum bende ama bebeyle zor oluyor
o yüzden burada geciricem zamanlar örgüyle geciyor
evet güzel temizliyor domestos ama cok etkiliyor insanı
özel bir havlu belirle canım havlu mavlu kalmıyordemi bak aklıma gelmemişti uygulamaya koymalı hemen
valla tatil dönüşüne kalacak gibi zaten. Bugün akşam eve geldim kuaför dönüşüü annem bulgur pilavı yapmış yanına yoğurt yicen dedi. bende açtım yedim. aferin diyo bide yaYanına bende abartım az poğaça yedim. hayırlısı artık
Saçıma gelince açık bakır kahvenin bi koyu tonuna boyadık. kapandı. biraz böyle kullanacağım. ondan sonra açık kahve tonlarına kısmetse. Baya bi koyu şuan saçım. yıkadıkça açıklacakmış. inşallah tabii..
he kıss..leylakım sersumum daha karboınhidratları bilmiyor eleştirmeye kalkıyor hatun boşverin
dimi iyiniyetlim,ağzı olan konuşuyo
inşallah canım...
he kıss ayynen katılıyomm...ben de çok sinir oluyom o tiplere ..niyeti olan araşırır biraz yanee
baksana yaa atkinsle aynı diyo.. ..atkinste mayonez ve tüm şarküteri ürünleri serbest..hepsi de zararlı şeyler. .
güle güle kullan yeni saçlarını canımm
özel bir havlu belirle canım havlu mavlu kalmıyor..habire akıyor ..çeken bilir..
Sabah (07:15) 2 kk yumurta , az sucuk, peynir çeşitleri,8 zeytin, çay,3 badem
Öğlen (13:00) 1 Tbk mercimek çorbası
Akşam (18:00) 1 Tbk fırında karnıbahar , 1 tavuk but
sabah 08:30 : 3-4 kayısı 2 bardak ılık su
2 kayısı kıvamında yumurta (üzerine pulbiber karabiber ve zeytinyağı ektim) ,peynir,7 adet ev yapımı yeşil zeytin , ceviz ve ,yeşil çay
öğle13yoğurtlu 1 tabak ıspanak yemeği (bulgurlu)
bu saate kadarda yeşil çay, şekersiz sütlü neskafe ve bol ılık limonlu su içtim
akşam et yemem gerekiyor sanırım ya da kuruyemişlemi geçiştirsem ? deneyimlerinize güveniyorum kızlar
bursadan herkese selam.foruma ilk defa yazıyorum bakalım olacak mı?şimdi arkadaşlar sizi epeydir takip ediyorum.forumun başından beri hergünü okumaya çalışıyorum henüz başlardayım ama...ben diyet yapmaya karar verdiğimde karatayla dukan arasında kararsız kalmıştım,sonra daha hızlı veririm hem de3-4 ay sabrederim diye dukana başladım...80 gün başlayalı 8,700 verdim,güzel de inceldim.ancaaaaak tavuktan tiksinmeye başlamışken sosyal paylaşım adresime tavukların ve yumurtanın ne kadar zararlı olduğunu,zayıflamak için yediğimiz tavukların bizi meme,lenf ve kan kanseri yapabileceğini yazıyordu.tamam hormonla büyütülen tavukların zararlı olduğunu biliyordum ama gözüm korktu şimdi zayıflamaya başlamışken diyeti bozmak ya da burakmak istemiyorumsize sormak istediğim şu ki;siz organik tavuk ve yumurta bulabiliyor musunuz?hadi tavuk yemesem de olur ama sabahları yumurta olmazsa olmaz ben şimdi bu diyete nasıl uyacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?